Jaar Horoscoop Schorpioen 2018

Jaar Horoscoop SchorpioenDe Jaar Horoscoop Schorpioen voorspelt dat 2018 voor de schorpioen in het teken staat van rust en sereniteit. Met name de rust komt geen moment te vlug – aangezien 2017 de schorpioen (met name aan het einde) best wel wat energie heeft gekost. Deze rust geeft de schorpioen weer ruimte om te ontspannen. Geniet ervan schorpioen, de dagen zullen dit jaar namelijk veel vaker gevuld zijn met geluk, gelach, innerlijke vrede, rust en vrijheid.

Houdt er rekening mee dat je leven totaal kan veranderen.

De stroom van positieve invloeden zorgt er niet per definitie voor dat 2018 ook een ‘rustig jaar’ zal zijn. De schorpioen wordt dit jaar namelijk bijgestaan door Saturnus – wat betekent dat de schorpioen rekening moet houden met een radicale, ingrijpende en onomkeerbare verandering in zijn of haar leven.

Jaar Horoscoop Schorpioen 2018: Algemeen

Jaar Horoscoop Algemeen

Doordat Jupiter tot begin november in het teken staat van de schorpioen ervaart de schorpioen regelmatig het gevoel van “dit is mijn jaar”. Dit gevoel is niet verwonderlijk, met name doordat nieuwe kansen en mogelijkheden bijna dagelijks aan de schorpioen gepresenteerd lijken te worden.

Grijp zoveel kansen als je kunt schorpioen.

Schorpioen, grijp zoveel mogelijk van deze kansen aan, maar zeker de kansen die aan het begin van het jaar aan je voorbij komen. De invloed van mars zorgt er vanaf (en voornamelijk) aan het begin van het jaar voor dat jij geladen bent met nieuwe en frisse energie – hierdoor heb jij alles in huis om van 2018 een topjaar te gaan maken.

December wordt extra uitdagend.

Helaas draait ook 2018 niet louter en alleen om zonneschijn. Zo keert Venus vanaf oktober weer terug in het leven van de schorpioen, met als gevolg dat de schorpioen moet oppassen niet lui, koppig, egoïstisch of overdreven toegeeflijk te worden. In december doet de invloed van Mercurius hier nog een extra schepje ‘uitdaging’ bovenop – waardoor de kans groot is dat de schorpioen tegen het einde van het jaar te maken krijgt met een opeenstapeling van communicatieproblemen.

Jaar Horoscoop Schorpioen 2018: Liefde & Relaties

Het liefdesleven van de (uit zichzelf al intense) schorpioen wordt in 2018 hoofdzakelijk beïnvloed door de mystieke planeet Neptunus. Een logisch gevolg hiervan is dat schorpioen uit kan kijken naar een periode van rozengeur en maneschijn.

Stel jij misschien iets te hoge eisen schorpioen?

Goed nieuws!, maar pas op schorpioen – het feit dat jij nu door je (potentiële) partner op handen wordt gedragen betekent niet dat dit ook altijd zo zal blijven. De eisen die jij, in 2018, aan je (potentiële) partner stelt lijken met de dag toe te nemen. Dat kan en mag natuurlijk – let alleen wel op dat jij straks geen spijt krijgt doordat jij een relatie om oppervlakkige redenen beëindigd hebt.

Jaar Horoscoop single Schorpioen:

Ook dit jaar is de invloed van Neptunus duidelijk aanwezig in je liefdesleven. Dit maakt het lastig om een duidelijk beeld te krijgen over relaties en dates. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat jij aan het begin van een relatie (of date) overloopt van romantische gevoelens.

Je kunt ook verliefd zijn de liefde zelf.

Is het stof echter neergedaald? Dan kom jij ineens tot de ontdekking dat de liefde die je voelde eerder “liefde voor de liefde” is geweest. En dat dit vrijwel niets te maken heeft gehad met de persoon in kwestie. Ben jij echt op zoek naar een langdurige en serieuze relatie? Maak dan gebruik van de verhelderende invloeden van mars. Mars is van februari tot eind maart actief aanwezig in je liefdesleven en zal je ondersteunen tijdens je zoektocht naar de juiste partner.

Jaar Horoscoop Schorpioen in een relatie:

2018 lijkt voor je partner en jou voornamelijk een mooi jaar te gaan worden. Tot halverwege april voelt jullie relatie, door de invloed van de zon, zelfs ‘als nieuw’. Hierdoor zullen jij en je partner in een rap tempo weer nader tot elkaar komen. Vanaf half april tot half mei bereikt jullie relatie zelfs een positief hoogtepunt.

Ben jij een schorpioen met trouwplannen? Dan kun jij gedurende deze periode uitkijken naar een droomhuwelijk.

Vanaf de tweede helft van de maand mei lijkt het tij een (lange) periode te keren. Jij en je partner moeten vanaf die periode weer een stapje harder je best doen om de harmonie in jullie relatie te behouden.

Jaar Horoscoop Schorpioen 2018: Carrière

In het jaar 2018 krijgt de ambitieuze schorpioen in loondienst (eindelijk) de mogelijkheid om flinke sprongen te maken op de carrièreladder. Deze positieve flow is niet uitsluitend voor de schorpioen in loondienst weggelegd. Ook de zelfstandig werkende schorpioen voelt dit jaar de wind in de rug. Voor hem of haar is dit direct zichtbaar doordat plannen al snel veranderen in succesvolle nieuwe ondernemingen of ondernemingsactiviteiten.

Je beschikt over veel meer kwaliteiten als dat jij zelf denkt schorpioen.

Onzekerheid zorgt er regelmatig voor dat de schorpioen het lastig vind om te geloven gezegend te zijn met meer commercieel inzicht en creativiteit dan anderen. Het effect? De schorpioen hecht te veel waarde aan de meningen van anderen. Durf groots te dromen schorpioen! En laat je dit jaar eens niet afremmen door de mensen om je heen.

Schorpioen; Probeer dit jaar collega’s, opdrachtgevers of een leidinggevende vaker je ware innerlijke zelf te tonen. En laat vaker blijk geven van jouw (van nature hoge) mate van plichtsbesef. Wanneer dit je lukt ervaren jullie namelijk vrijwel direct een veel grotere mate van verbondenheid.

Een laatste carriere advies voor de schorpioen: Klaag niet en maak gebruik van de beperkt aanwezige middelen om dit jaar de carrièreladder te beklimmen.

Jaar Horoscoop Schorpioen 2018: Financiën

Het onderwerp van financiën heeft altijd een grote rol gespeeld in het leven van de schorpioen. Je kunt zelfs zeggen dat het verkrijgen en uitbreiden van financieel inzicht een hobby is geworden. Op dit moment lijkt de schorpioen (daardoor) helemaal gelukkig te zijn op dat gebied.

Goed nieuws schorpioen! Het kan en wordt in 2018 alleen maar beter. Met name (vanaf) 26 oktober ziet het financiële leven van de schorpioen er, meer dan, rooskleurig uit. Vanaf dat moment is het tijd om geld te incasseren en de vruchten te plukken van investeringen uit het verleden.

Klein (financieel advies) voor de schorpioen: Val niet ten prooi aan valse vrienden en beloftes. Volg vooral je gevoel en verstand wanneer een aanbod “te mooi lijkt om waar te zijn”.