Jaar Horoscoop Stier 2018

Jaar horoscoop stier 2018De Jaar Horoscoop Stier 2018 laat zien dat 2018 voor de (meeste) stieren direct goed van start gaat. Een voorbeeld? De gezondheid en het energieniveau van de Stier is vrij tot zeer goed te noemen! Vrede en vrijheid heerst in 2018 over het gevoelsleven van de stier.

Dit creëert een perfect klimaat om te rusten, te ontspannen, op te laden en om weer terug bij zichzelf te komen.  Naarmate Pluto het huis van de steenbok doorkruist, ziet de stier het leven (ineens) weer vanuit een lichter (zowel lichamelijk als mentaal) oogpunt.

Jaar Horoscoop Stier 2018: Algemeen

Jaar Horoscoop AlgemeenBepaalde aspecten uit het leven lijken de stier haast te dwingen ‘het leven niet altijd van de zonnige kant te bekijken’. Het advies? Neem een afwachtende en observerende houding aan stier – wanneer jij even afstand van de situatie neemt kom je al snel tot de conclusie dat je genoeg redenen hebt om het leven juist wel met een positief gevoel te benaderen.

Stier, jij hebt genoeg redenen om het leven met een positieve blik te bekijken.

Doordat de stier dit jaar volledig is opgeladen is dit een perfect jaar om sportieve activiteiten weer op te pakken en te stoppen met ongezonde gewoontes. Maakt de stier gebruik van deze positieve vibe? Dan kan deze hier, zowel op de korte als lange termijn, een hoop (lichamelijke) winst uit halen.

Rond het tweede kwartaal van het jaar ziet, en voelt, de stier zijn of haar energiereserves even flink afnemen. Dit heeft direct invloed op het leven van de stier doordat hierdoor de motivatie en het uithoudingsvermogen even flink op de proef wordt gesteld.

Het beste wat de stier kan doen? Emoties onder controle houden en proberen om negatieve gevoelens te aanvaarden. Let op, aanvaarden betekent niet hetzelfde als je volledig aan deze emoties overgeven.

Stier, zoek manieren om te ontspannen en onderneem activiteiten die je geest voorzien van nieuwe inspiratie.

Ook je spirituele kant heeft constant aandacht nodig stier. Deze helpt je namelijk bij het opvangen van geestelijke tegenslagen. Zoek manieren om jouw zelfvertrouwen te verbeteren, en probeer jezelf zoveel mogelijk van stress en druk te bevrijden.

Jaar Horoscoop Stier 2018: Liefde & Relaties

“Stier, je liefdesleven voelt in 2018 eerlijk, heerlijk en goed. Of jij nu single of getrouwd bent, romantiek overheerst tijdens de eerste tien maanden van het jaar. Het is alsof de geur van kamperfoelie steeds opnieuw de avondlucht verlicht – je bent gelukkig en het leven voelt voor de verandering bijna constant fijn, vredig en prettig.”

Ook op sociaal niveau voelt de stier zichzelf dit jaar geweldig.

Bovenstaande is overigens niet alleen van toepassing op het liefdesleven van de stier. Ook op sociaal niveau voelen stieren zichzelf dit jaar geweldig. Die stier voelt zich in 2018 eigenlijk overal en altijd welkom en gewaardeerd – zowel door vrienden, familieleden, geliefden en door eventuele echtgenoten.

Jaar Horoscoop single Stier:

In 2018 blijkt maar weer eens dat de ene single stier de andere niet is. Waar het vinden van een nieuwe relatie in 2018 voor de ene stier topprioriteit nummer één is, voelt het voor de andere stier eerder als ‘een hoop zinloos tijdverdrijf’. Toch staan beide groepen open voor een nieuwe relatie.

Schaam je niet en toon je gevoelige kant.

Stier, schaam jij je ervoor dat je jezelf dit jaar af en toe van je gevoelige kant laat zien? Niet doen! Het is namelijk precies een van de belangrijkste redenen waarom je dit jaar zo geliefd bent bij potentiële liefdespartners.

Halverwege het jaar voorspelt een hele belangrijke moment in het liefdesleven van de single stier te worden. De kans dat de stier vanaf de 6de maand van het jaar, te midden van de (opvallend veel) geïnteresseerden, zijn of haar toekomstige partner treft.

Jaar Horoscoop Stier in een relatie:

Goed nieuws voor de stier in een relatie. 2018 laat zien dat bestaande relaties kunnen groeien en herstel mogelijk is. Stier, dit is een periode waarin de band tussen jou en je partner sterker lijkt te worden als ooit tevoren. Dit gevoel komt trouwens geen moment te laat. Jullie relatie was namelijk al een lange tijd gevuld met obstakels die jullie nog niet eerder samen wisten te overwinnen.

De planeten van liefde staan volledig aan je zijde…

Meer dan ooit ervaren stieren dit jaar de drang om hun partner tevreden te stellen. Het advies aan hen; “Ga hier zeker mee door en geniet er met volle teugen van. De planeten van liefde staan volledig aan je zijde en helpen jou in tijdens je zoektocht naar geluk en harmonie.

Jaar Horoscoop Stier 2018: Carrière

De horoscoop van de stier laat zien dat 2018 geen belangrijk ‘carrière jaar’ is. Dit klinkt in eerste instantie misschien niet direct positief, maar bedenk dat dit ook betekent dat de kans vrijwel nihil is dat de stier dit jaar ontslag aangeboden krijgt.

Ben jij echter de uitzondering op de regel en net die stier die wel de klos is? Dan vind jij, wanneer het ontslag voor oktober plaatsvindt, vrijwel direct een nieuwe baan.

Verlies jij als stier, tijdens of na afloop van oktober je baan? Dan kost het vinden van een baan helaas iets meer moeite. Dit voelt echt even rot, maar probeer hoop te houden, de kans is erg groot dat jij net voor, of net na, de jaarwisseling weer aan de slag zult zijn.

Jaar Horoscoop Stier 2018: Financiën

In het jaar 2018 lijkt het uitgeven van geld de grootste hobby van de stier te zijn. Dit geld is aanwezig, de inkomsten van de stier zijn namelijk erg stabiel. Toch is het verstandig om als stier ook over de toekomst na te denken. Doordat de stier op dit moment alles uitgeeft wat er binnenkomt, blijft er geen ruimte meer over om te sparen.

Onvermijdelijke uitgaven liggen in het verschiet.

Er komen dit jaar enkele onvermijdelijke uitgaven op het pad van de stier. Deze uitgaven hakken een periode flink in het budget van de stier – waardoor het uitgavenpatroon van de stier een tijd lang onder druk komt te staan.

Stier, jij kunt de schade tijdens deze onverwachte uitgaven tot een minimum beperken. Maar let op! Dit kan alleen wanneer jij je niet door de mening van anderen laat beïnvloeden.

Na de vijfde maand van het jaar lijkt de stier een financiële meevaller te ontvangen. Stier, gebruik deze extra bron van inkomsten voor het betalen van achterstallige rekeningen zodat jij je budget weer onder controle kunt krijgen.