Jaar Horoscoop Vissen 2018

Jaar horoscoop vissenDe jaar horoscoop Vissen 2018 voorspelt dat er een belangrijke nieuwe fase in het leven van de Vis is aangebroken. Een fase waarin dromen uitkomen, doelen haalbaar zijn en ambities bereikbaar. Deze stroom van succes dankt de Vis aan de huidige stand van de planeten. Deze, voor de vis, gunstige opstelling van planeten ondersteunt de Vissen, onder andere, tijdens het nemen van grote besluiten en tijdens het doorvoeren van radicale veranderingen.

Ga actief op zoek naar rust momenten. Denk bijv eens aan yoga, mindfulness of meditatie.

Voor de vis is tijd vrijmaken om weer op te laden, tot rust te komen en te herstellen dit jaar van essentieel belang. Het advies aan alle vissen luidt “Ga actief op zoek naar rust momenten. Yoga, mindfulness en meditatie kunnen je, met name dit jaar, enorme ondersteuning bieden”.

Jaar Horoscoop 2018 Vissen: Algemeen

Jaar Horoscoop AlgemeenBen jij een Vis? En heb jij specifieke doelen die je dit jaar wilt bereiken? Dan is het dit jaar (extra) belangrijk om je niet door emoties te laten leiden. Natuurlijk, het blijft goed om te blijven luisteren naar je innerlijke gevoel. Maar vergeet niet, met name dit jaar, ook eens te luisteren naar de adviezen vanuit jouw creatieve en sociale persoonlijkheid.

Verandering en vooruitgang – dat zijn in 2018 de sleutelwoorden in het leven van de Vis.

2018 staat in het teken van verandering en vooruitgang. Of de vis nu toe is aan een nieuwe levensstijl of niet kan wachten een carrière switch te maken – 2018 is ‘het’ jaar om in actie te komen. Al vanaf de start van 2018 ervaren de Vissen een enorme energieboost. Hierdoor hoeft het de Vissen, wat betreft energie, dit jaar aan niets te ontbreken.

Verandering en vooruitgang – dat zijn in 2018 de sleutelwoorden in het leven van de Vis.

Niet alle Vissen krijgen deze energie boost direct aan het begin van het jaar. Een deel van de Vissen merkt bijvoorbeeld pas tegen de zomermaanden op dat zijn of haar energie ineens niet op lijkt te kunnen.

Ongeacht wanneer de Vis deze boost krijgt geldt voor alle Vissen dat deze energievoorraad in één keer komt en slechts eenmalig. Gebruikt de Vis deze energievoorraad in een keer volledig op zonder tussendoor weer op te laden? Dan liggen er periodes van vermoeid en futloosheid op de loer.

Vooral voor de mannelijke Vissen luidt in 2018 het advies om vooropgestelde voedings en sportschema’s te blijven volgen. Een stabiele en gezonde levensstijl zal de vis namelijk helpen grote pieken en dalen op energieniveau te vermijden.

Jaar Horoscoop Vissen 2018: Liefde & Relaties

Het liefdesleven van de vis verloopt dit jaar op zijn zachts gezegd ‘chaotisch’ en onvoorspelbaar. Periodes van veel en weinig aandacht wisselen elkaar bijvoorbeeld in een rap tempo af.

Ook op het emotionele vlak lijkt er weinig tot geen structuur te zijn. Hoe de Vis zich voelt? Dat kan letterlijk per dag of zelfs per uur verschillend zijn. Deze schommelingen vormen regelmatig een uitdaging – zowel voor de single Vis als voor de Vissen met een relatie.

Jaar Horoscoop single Vissen:

Op de vraag of het in 2018 mogelijk is een nieuwe liefde te vinden? is het antwoord absoluut ja. Op de vraag of jij ook echt openstaat voor een nieuwe liefde is het antwoord in jouw geval misschien echter wel nee. Is dit op jouw van toepassing? Maak je dan vooral niet teveel zorgen. Er is helemaal niks mis met jezelf wanneer je geniet van het vrijgezellenbestaan.

Ben jij gelukkig alleen en het daten even zat? Gun jezelf dan de tijd om even afstand te nemen en voor jezelf te kiezen.

In de eerste 9 maanden van het jaar ervaren Vissen emoties (met name emoties op het vlak van de liefde) een stuk intensiever. Gevoelens van liefde, afwijzing, onzekerheid en verliefdheid komen hierdoor dit jaar heftiger bij de Vis binnen.

Ben jij een Vis die hier tegen bestand is? Dan zul jij hier voordeel uit weten te halen. Ben jij hier echter zeer gevoelig voor? Dan is het soms wijs om even afstand van de liefde te nemen.

Jaar Horoscoop Vissen in een relatie:

Relaties veranderen van koers Vis.

Relaties veranderen van koers Vis. Dit hoeft niet perse in negatieve zin te zijn, zoals bijvoorbeeld een barst of breuk. Het betekent eerder dat jullie gezamenlijke doel verschuift en de inhoud van de relatie verandert.

In vergelijking tot andere jaren merk jij dat jullie steeds vaker last hebben van misverstanden en/of meningsverschillen. Spreek eventuele onenigheden direct, oprecht en vanuit je hart, uit. Bevrijd jezelf van de negativiteit die jullie relatie op dit moment omringd. Alleen dan lukt het je namelijk om plaats te maken voor de passie en romantiek die op dit moment in de lucht hangt.

Jaar Horoscoop Vissen 2018: Carrière

De jaar horoscoop vissen 2018 voorspelt dat er, met name aan het begin van het jaar, extra hard gewerkt moet worden. Dit kan soms best lastig en zwaar zijn voor de vis, met name omdat de resultaten van deze inzet niet direct zichtbaar zullen zijn. Vissen zijn er in 2018 extra bij gebaat wanneer zij er op hun werk geen zooitje van maken.

Blijf, ondanks de drukte alert vis en zorg ervoor dat je voldoende aandacht besteed aan de kleine details in je werk.

Na een pittige start kan de vis, op het moment dat de lente nadert, weer tijd vrij maken om te ontspannen. Dit maakt de lente dan ook hét ideale moment om anderen eens iets over (een aantal van) jouw creatieve ideeën te vertellen.

Breekt de zomer aan? Dan breekt er voor de vissen een periode van overdenking aan. Stel jezelf nu eens de vraag af of je nog wel gelukkig bent met je werk vis? Is dit niet het geval? Dan betekent dit niet dat jij direct op zoek moet gaan naar een nieuwe baan. Soms hoef je namelijk alleen maar de manier waarop jij te werk gaat te veranderen.

Ben jij een vis die echt ongelukkig is tijdens het werk? Dan is nu het moment aangebroken om van baan te veranderen.

Dit werkt over het algemeen heel goed. Maar let op, dit werkt wel slechts tot op zekere hoogte. Ben jij een vis die echt ongelukkig is op het werk? Dan is dit hèt moment om van baan te veranderen.

Jaar Horoscoop Vissen 2018: Financiën

Het financiële leven van de vissen ziet er in 2018 compleet anders uit in vergelijking tot voorgaande jaren. Hierdoor verandert de manier waarop de vis denkt over geld (bijna) volledig. Zelf ziet de vis dit vrijwel direct terug doordat het uitgavenpatroon drastisch veranderd. De mensen om de vis heen zien dit trouwens, iets later, ook. Dit komt voornamelijk doordat de vis dit jaar duidelijk meer aandacht besteed de financiële behoeften van anderen.

2018 is voor vissen een perfect jaar om te sparen en te investeren in de toekomst. Natuurlijk moet hier wel financiële ruimte voor zijn. Om deze ruimte te creëren zal het af en toe nodig zijn om acute verleidingen te weerstaan. Vis probeer dit zo vaak mogelijk te doen ten behoeve van het opbouwen van je eigen vermogen. Verlies echter niet uit het oog dat jij, ook dit jaar, jezelf af en toe iets moet gunnen.

Jaar Horoscoop Vissen 2018: Tot slot

Het begin van de winter staat voor de vis in het teken van terugkijken en evalueren. Wat ging er dit jaar goed? En wat zou er volgend jaar beter kunnen?

Vis, neem ruim de tijd om hier voor jezelf alvast over na te denken. Hoewel op dit moment nog niet volledig zeker, is de kans zeer grote kans dat 2019 voor vissen in het teken komt te staan van werk en verandering.