Jaar Horoscoop Waterman 2018

Intro afb Jaar horoscoop watermanDe jaar horoscoop Waterman 2018 staat voor vrijwel alle watermannen in het teken van: Verandering, aanpassingen, meebewegen en tot slot in het teken van compromissen sluiten.

Door deze verandering is de kans groot dat de Waterman vaak bijzonder chaotisch overkomt. Sterker nog! Het lijkt af en toe zelfs wel alsof de Waterman, van het ene op het andere moment, compleet de controle verliest.

Geen paniek (partners van de) Waterman! Een nuchtere blik en een gebalanceerde benadering is alles wat er nodig is om het overzicht weer terug te herstellen. Bekijk de situatie even met een frisse blik. Jij zult zien dat jij de situatie al snel weer volledig onder controle kunt krijgen.

Jaar Horoscoop Waterman 2018: Algemeen

Jaar Horoscoop AlgemeenDe jaar horoscoop Waterman 2018 voorspelt dat dit het jaar is waarin de Waterman, zijn of haar, spirituele zelf (beter) leert kennen en begrijpen. Deze zelfkennis creëert nieuw zelfvertrouwen en vermindert emotionele onrust. Ook de planeten op zich zijn de Waterman in 2018 goed gezind. Zij staan volledig aan de kant van (en ook compleet achter) de Waterman.

Energie en motivatie in overvloed.

Wat betreft ‘energie en motivatie’ zal het de Waterman dit jaar aan niets ontbreken. Toch blijft het ook dit jaar erg belangrijk om bewust met voeding en beweging bezig te zijn. Bewust wording op dit vlak zorgt op korte termijn namelijk voor een gezond lichaam en voorkomt daarnaast ook lichamelijke problemen aan het einde van het jaar.

2018 is voor de Waterman sowieso een perfect jaar om lichamelijk te herstellen en (opnieuw) in vorm te komen. Vermijd een ‘zittend bestaan’ Waterman en grijp iedere kans aan om in beweging te blijven. Misschien wordt het eens tijd om een nieuwe sportieve activiteit uit te proberen?

Niet alles draait om rozengeur en maneschijn.

Ondanks de (zeer) positieve vooruitzichten, draait het dit jaar niet uitsluitend om rozengeur en maneschijn Waterman. Specifiek tijdens de eerste helft van 2018 kost het de Waterman bijvoorbeeld regelmatig moeite om frustraties op een goede manier te uiten. De oplossing? Gebruik dit moment om op zoek te gaan naar een sport of hobby waarin jij deze emoties kwijt kunt raken.

Jaar Horoscoop Waterman 2018: Liefde & Relaties

Dit jaar krijgt de Waterman steeds vaker de kans om de kwaliteit van zijn of haar liefdesleven te verbeteren. Single of in een relatie? Dat maakt geen verschil. Voor beiden is dit hét moment om kansen volledig te benutten en, daarnaast ook, ‘het’ moment om volledig voor de liefde te gaan. 

Gevoelens uiten, gevoelens bespreken en het tonen van emoties – dat zijn in 2018 kort gezegd de drie belangrijkste sleutelwoorden in het liefdesleven van de Waterman. Het afgelopen jaar leken ‘misverstanden’ het centrale thema te zijn, maar goed nieuws, deze zijn (of worden al snel) opgehelderd en blijven achter in het verleden.

Jaar Horoscoop single Waterman:

Jij begint heel voorzichtig weer te dromen over een (nieuwe) relatie.

Nee single Waterman, zoals jou nuchtere kijk op de liefde je al deed vermoeden staan potentiële partners, ook in 2018, niet in rijen van 10 voor de deur opgesteld.

Gelukkig betekent dit niet dat jij geen kans krijgt om een potentiële liefdespartner te ontmoeten. Sterker nog, deze kansen komen in 2018 juist met grote regelmaat aan je voorbij. Prettig! Want hoewel jij de afgelopen jaren vooral bezig bent geweest om als persoon te ‘groeien’, begin jij nu langzamerhand weer voorzichtig te dromen over een relatie.

Jaar Horoscoop Waterman in een relatie:

Jouw partner en jij hebben een pittige periode voor de kiezen gekregen. De intensiteit van deze periode heeft absoluut een stempel gedrukt op jullie relatie. Nu is het moment aangebroken weer tijd voor elkaar vrij te maken en om naar elkaar toe te groeien.

Maar, hebben jullie nog wel tijd voor elkaar? Of zijn jullie elkaar misschien het afgelopen jaar, net iets, teveel uit het oog verloren? Denk hier goed over na en besluit hoe jullie (samen) verder zullen gaan.

Nu is het moment aangebroken om weer tijd voor elkaar vrij te maken…

Gaan jullie weer volledig voor elkaar en jullie relatie? Dan is er goed nieuws want de sterren voorspellen dat jullie in 2018 weer dichter tot elkaar zullen groeien. Dit gaat niet altijd vanzelf – wat bijvoorbeeld inhoud dat jij dit jaar, meer dan eens, een compromis zult moeten sluiten.

Laat zien hoe belangrijk deze relatie voor je is. En laat zien dat jij bereid bent er keihard aan te willen werken. Doe dit vooral niet te laat! Aan het einde van het jaar ontdek jij namelijk hoe belangrijk deze relatie echt voor je is.

Jaar Horoscoop Waterman 2018: Carrière

Doordat de planeten, voor de Waterman, precies in een gunstige positie staan is goed presteren dit jaar een koud kunstje. Dit heeft direct invloed op de ambities van de Waterman,  zo worden doelen en dromen bijvoorbeeld direct naar boven bijgesteld. Ook zal de Waterman dit jaar zijn of haar loopbaan evalueren. Dit kan grote gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld een complete verandering van richting.

Waterman, lukt het je om jezelf te bewijzen en te doen wat jij beloofd hebt? Dan liggen er (meerdere) promoties, loonsverhogingen en erkenning voor je in het verschiet.

Beloftes nakomen is lastiger dat je had verwacht.

Beloftes waarmaken blijkt voor jou dit jaar echter niet altijd een makkelijke klus te zijn. Let daarom goed op wanneer jij aan iemand belooft iets te doen. Probeer vooral de realiteit niet uit het oog te verliezen en wees eerlijk over hetgeen jij te bieden hebt. Over het algemeen is het echt niet zo dat jij niet wilt helpen. Maar soms ontdek jij gewoon dat het voor jouw echt niet mogelijk is om een ander te helpen. Wees hier dit jaar open en eerlijk over, en dan bedoelen we niet alleen tegen anderen. Jezelf of jouw tijd ‘niet overschatten’ lijkt dit jaar namelijk lastiger dan ooit tevoren.

Jaar Horoscoop Waterman 2018: Financiën

De jaar horoscoop van de Waterman, en dan met name de horoscoop van de mannelijke Watermannen, voorspelt dat 2018 ‘het’ jaar van financiële groei en vooruitgang zal zijn. Dit is direct merkbaar doordat de Waterman dit jaar pijl snel klimt op de financiële en materiële ladder.  Niet alleen de financiële en materiële status van de Waterman ondergaat een positieve transformatie. Ook de ‘algehele status’ van de Waterman zal in 2018 in een rap tempo verbeteren.

Blijf in jezelf geloven, maar blijf daarnaast ook met beiden benen op de grond staan.

Ondanks dat dit onverwachte succes het soms lastig maakt, is het voor de Waterman wel erg belangrijk om niet naast zijn of haar schoenen te gaan lopen. In jezelf geloven is goed, maar jezelf beter voelen als een ander niet.

Inspanningen uit het verleden werpen nu hun vruchten af.

Ook de vrouwelijke waterman hoeft in 2018 niet te treuren. Zij ziet haar financiële status wellicht iets minder hard toenemen, maar zij is de afgelopen jaren ook gewoon minder bezig geweest met haar status naar buiten toe. De vrouwelijke Waterman heeft zich de afgelopen jaren meer (en veel vaker) bezig gehouden met het versterken van haar financiële zekerheid. Deze inspanning werpt nu zijn vruchten af, want zij ziet nu (voornamelijk) haar financiële stabiliteit toenemen – precies waar de meeste vrouwelijke Watermannen zo lang naar hebben verlangd.

Tip aan zowel de mannelijke als vrouwelijke Waterman: blijf het aloude advies om “zeker ook te sparen voor een regenachtige dag” opvolgen. Het gaat je op dit moment misschien allemaal wel voor de wind, maar zelfs tijdens de positieve financiële flow van 2018 zullen er dagen zijn waarop het net even iets minder gemakkelijk zal gaan.

Jaar Horoscoop Waterman 2018: Vrienden & Familie

Familie2018 is een goed jaar om (verwaarloosde) vriendschappen nieuw leven in te blazen en gebroken vriendschappen te herstellen. Belangrijke tip voor de Waterman; “Sta dit jaar eens iets vaker open voor de gevoelens en emoties van anderen”. Jijzelf hebt in het verleden ook wel eens een luisterend oor nodig gehad. Jij weet hierdoor dan ook precies hoe belangrijk het gevoel van ‘gehoord worden’ in moeilijke tijden kan zijn.

Jezelf helpen door een ander te helpen.

Door een luisterend oor te bieden aan een ander help je trouwens niet alleen de persoon in kwestie maar ook jezelf. Zo kun je bijvoorbeeld een hoop leren van de fouten die een ander heeft gemaakt. Door echt en oprecht te luisteren krijg jij daarnaast ook een beter beeld van wat er speelt in het leven van andere mensen. Zinvolle informatie die jij kunt gebruiken om jezelf emotioneel sterker te maken.