Jaar Horoscoop Weegschaal 2018

Jaar Horoscoop WeegschaalDe Jaar Horoscoop Weegschaal voorspelt dat 2018 voor de weegschaal ‘het jaar’ van nieuwe kansen en mogelijkheden word. Er verschijnen, zowel zakelijk als privé (en dan met name op het vlak van de liefde), continu nieuwe kansen op het pad van de weegschaal. Uiterlijke verschijning en het innerlijke zelfbeeld staan dit jaar voor de weegschaal centraal. De weegschaal heeft hier de afgelopen jaren te weinig aandacht aan kunnen besteden. En deze merkt nu dat het tijd wordt om hier verandering in aan te brengen.

Het lukt de weegschaal vaker tijd aan zichzelf te besteden.

2018 is, met hulp van de sterren, ook ‘het jaar’ waarin het de weegschaal lukt om vaker tijd aan zichzelf te besteden. Behoeftes van anderen blijven nog steeds van groot belang, maar de weegschaal ziet nu ook in dat het belangrijk is om jezelf niet volledig weg te cijferen. Deze verandering van denkwijze heeft als gevolg dat vriendschappen een nieuwe betekenis krijgen. Positief, want hoewel je misschien anders zou verwachten, blijkt dat vriendschappen hier sterker van worden.

Jaar Horoscoop Weegschaal 2018: Algemeen

Jaar Horoscoop Algemeen

2017 was voor de weegschaal een bitterzoet jaar. Ups en downs wisselde elkaar in rap tempo af waardoor; ‘geweldige pieken’ soms enkele seconden later ‘enorme dalen’ bleken te zijn – en visa versa. Het leek soms net alsof de kosmos een spelletje ‘goede agent, slechte agent’ speelde met de weegschaal. Saturnus was de ‘slechte agent’ die het energieniveau, uithoudingsvermogen en de motivatie van de weegschaal soms tot het uiterste op de proef leek te stellen. Jupiter was de ‘goede agent’, die de weegschaal voorzag van een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen, goed eten en vele andere fijne dingen in het leven.

Zonder duisternis kan er geen licht schijnen.

De continue afwisseling tussen aangenaam en onaangenaam, plezier en verantwoordelijkheid, verplichtingen en vrijheid blijft ook de eerste helft van 2018 van toepassing. Deze tegenstrijdigheid heeft als doel de weegschaal te laten zien dat er zonder goed geen slecht kan bestaan – of anders gezegd; dat er zonder duisterheid geen licht kan schijnen. Na de maand juni lijkt de weegschaal deze kennis volledig tot zich te hebben genomen. Op dat moment verdwijnt de tegenstrijdigheid en krijgt balans weer de overhand.

Jaar Horoscoop Weegschaal 2018: Liefde & Relaties

De weegschaal is van nature bijzonder geïnteresseerd in de liefde en alles wat hierbij komt kijken. Romantiek, harmonie, daten en sensuele spanning waren tot op heden de aspecten van het leven waar de weegschaal zich het meest mee verbonden voelde. In 2018 lijkt hier, uit het niets, verandering in te komen. Voor de meeste weegschalen komt deze verandering voort uit het feit dat zij tevreden zijn met hun huidige relationele status. 

De kosmos is het dit jaar niet met je eens.

Hoewel de weegschaal zelf vrede lijkt te hebben met deze periode van stilstand. Blijkt de kosmos op dit gebied andere plannen te hebben. In 2018 vinden er namelijk twee verduisteringen in het 7de huis plaats. Allereerst een zonsverduistering op 8 april en vervolgens een maansverduistering op 17 oktober. Deze verduisteringen hebben een enorme impact op het liefdesleven van de weegschaal. Het gevolg? Het liefdesleven van de weegschaal voorgoed veranderd.

Jaar Horoscoop single Weegschaal:

Aan het begin van 2018 lijken de meeste vrijgezelle weegschalen tevreden te zijn met hun vrijgezelle bestaan. Af en toe een date is leuk, maar echt veel energie steekt de weegschaal niet in het vinden van een nieuwe liefde. Dit gevoel lijkt de weegschaal in ieder geval tot april vast te houden. Na april lijkt de kans groot dat dit gevoel om zal slaan, met als gevolg dat de weegschaal vanaf dat moment weer actief naar de liefde op zoek zal gaan.

Een nieuwe liefde vinden kost geen moeite.

Een nieuwe liefde vinden en verliefd worden – dat lijkt (zodra de weegschaal de motivatie hiervoor weer heeft hervonden) geen enkele probleem te zijn. Toch betekent dit niet dat de weegschaal, zonder er moeite voor te hoeven doen, een nieuwe relatie in wandelt. Vliegen de vlinders door je buik weegschaal en ben jij tot over je oren verliefd aan het worden? Dan is het belangrijk dat jij dit zo snel mogelijk uit(spreekt) en hier stappen in onderneemt. Jouw potentiële liefdespartner heeft dit jaar namelijk aanbidders genoeg. Wil jij laten zien dat jij de leukste/liefste/beste keuze voor hem of haar bent? Dan zul jij hier echt even je best voor moeten doen.

Jaar Horoscoop Weegschaal in een relatie:

In 2018 krijgt de weegschaal in een relatie meer inzicht in het leven van hun partner. Dit inzicht zorgt meer begrip en vertrouwen en creëert de mogelijkheid om de relatie een nieuwe (en diepere) betekenis te geven. Hiervoor is het wel nodig dat de weegschaal tijd vrij maakt voor zijn of haar partner.

Dit lijkt zo vanzelfsprekend, maar blijkt in praktijk (met name tot eind april) voor de weegschaal best een uitdaging te zijn. Lukt het de weegschaal om (op tijd) het tij weer te keren? Dan zal het lukken om dit jaar de relatie naar een hoger niveau te brengen.

Bedenk eerst goed of jij deze relatie wilt redden en/of wilt verbeteren?

Tip voor de weegschaal in een relatie: Bovenstaande voorspelling is uitsluitend van toepassing wanneer jij ook echt voor de relatie wilt (blijven) gaan. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in 2018 is het voor de gebonden weegschaal extra belangrijk hier goed over na te denken. Het kan zijn dat je even de aandacht voor je partner bent kwijt geraakt (net als alle weegschalen). Pas op dat jij je hier niet achter blijft verschuilen op het moment dat je diep van binnen al lang weet dat het tijd is om te vertrekken.

Jaar Horoscoop Weegschaal 2018: Carrière

2017 stond voor de weegschaal (bijna) volledig in het teken van werk en financiën. Hoewel dit aan het begin van 2018 opnieuw het geval lijkt te zijn – verschuift de focus van de weegschaal in de loop van het jaar toch iets vaker naar andere aspecten van het leven. Dit betekent niet dat de weegschaal minder carrièrekansen op zijn pad treft, maar wel dat de weegschaal deze kansen vanuit een ander perspectief zal bekijken.

Gebeurt nu eindelijk wat jij al zo lang hoopt?

Deze ‘frisse blik’ hoeft de weegschaal geen windeieren te leggen. 2018 is namelijk een jaar waarin, uit het niets, (eindelijk) de veranderingen plaatsvinden waar de weegschaal al zo lang op wacht.

Weegschaal, jij hebt dit jaar genoeg energie om je loopbaan een enorme boost te geven en jezelf te bewijzen. Streef jij naar erkenning, roem en bekendheid? Dan is dit het jaar waarin dit jou ook gegund is. Geniet van deze nieuwe positie, maar verlies niet de balans tussen werk en privé uit het oog. Succes geeft enorm veel energie, maar de verantwoordelijkheden die hieraan verbonden zijn kunnen je ook heel veel energie gaan kosten.

Jaar Horoscoop Weegschaal 2018: Financiën

In 2017 leek het onderwerp financiën regelmatig het belangrijkste thema in het leven van de weegschaal. Geld en inkomen blijven ook in 2018 een grote rol spelen. Toch veranderd er iets. Het lijkt er namelijk op dat de lessen die de weegschaal moest leren nu geleerd zijn.

2018 staat (daardoor) meer in het teken van budgetbeheersing. Financieel inzicht en overzicht; Dat lijken voor de weegschaal in 2018 zelfs de sleutel te zijn naar stabiliteit en financieel succes.