Jaarhoroscoop Boogschutter 2019

Jaarhoroscoop BoogschutterDe jaarhoroscoop boogschutter 2019 voorspelt dat 2019 in het teken staat van groei en verandering. Of dit positief of negatief is? Dat hangt volledig af van de keuzes die de boogschutter zelf maakt. Een goed voorbeeld hiervan is het energieniveau van de boogschutter. Deze past zich geheel aan het humeur van de boogschutter. Voel jij je moe en futloos boogschutter? Probeer dan de manier waarop jij naar het leven kijkt te veranderen. Hoe positiever jij naar je leven kijkt, hoe meer energie jij zult hebben.

De afgelopen jaren onderga jij een diepgaand proces van persoonlijke transformatie. Stapje voor stapje heb jij geboorte gegeven aan de ‘perfecte versie van jezelf’. En nu groei jij verder naar de persoon die je altijd wilde zijn.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Boogschutter 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Boogschutter 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Boogschutter 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Boogschutter 2019: Financiën

Het eindresultaat is prachtig maar de weg erna toe is dat niet.

Het resultaat van de transformatie die jij doormaakt is absoluut prachtig boogschutter! Maar laten we er geen doekjes om winden, het proces zelf is niet altijd even gemakkelijk. Het is zelfs gewoon een chaotisch, ongestructureerd en onoverzichtelijk proces. Voor een gestructureerde boogschutter als jij zijn al deze onzekerheden soms best uitdagend te noemen.

Jaar Horoscoop Algemeen

De jaarhoroscoop boogschutter 2019 voorspelt dat jij de regie over je leven dit jaar volledig in eigen hand hebt. Dit betekent nu vooral keuzes maken. Jij krijgt in 2019 namelijk zoveel kansen dat het onmogelijk is ze allemaal te benutten. Welke kansen grijp je aan? Die keuze maak jezelf. Jij kiest nu volledig zelf welke kansen je benut en ook welke kansen jij dit jaar aan je voorbij zult laten gaan.

Zet je verstand soms even op pauze.

Dat jij dit jaar alles zelf moet beslissen is misschien wel even wennen boogschutter. Pas op dat jij hier niet teveel over nadenkt. Teveel nadenken zou dit jaar wel eens de oorzaak van ‘keuzestress’ kunnen worden. Maak je niet druk! De talenten waar jij van nature over beschikt zullen je helpen tijdens dit proces. Vertrouw ‘gewoon’ op jezelf en je gevoel. Je zult ervaren dat jij nu de kans hebt om te schitteren.

Jij werkt aan jouw geluk en aan het geluk van anderen.

Jij bent dit jaar niet alleen bezig met het verwezenlijken van je eigen dromen boogschutter. Er is in je leven namelijk nog een gebied waar jij je met hart en ziel op stort: Familie. Met volledige toewijding probeer jij een bijdrage te leveren aan het geluk van je gezin en de mensen die jij als familie beschouwt.

De start van het jaar ziet er zeer positief uit voor de boogschutter. Met name de boogschutter die openstaat voor een nieuwe relatie, of zijn of haar bestaande relatie nieuw leven in wilt blazen kan rekenen op een stroom van geluk. Deze positieve ‘flow’ is met name actief in de periode van januari tot april. Dus boogschutter, zet in die periode je beste beentje voor op relationeel gebied.

Vanaf half april tot aan half augustus lijkt het even gedaan te zijn met het liefdesgeluk van de boogschutter. Twijfels, meningsverschillen en misverstanden trekken gedurende deze periode aan je voorbij. Pas op dat jij niet in die emoties blijft hangen boogschutter! Deze donkere wolken zijn immers van korte duur.

Er verschijnt een nieuw personage op jouw ‘liefdespad’.

De liefdeshoroscoop van de boogschutter voorspelt de komst van een nieuw personage binnen jouw liefdesleven. De sterren raden je aan heel voorzichtig te zijn voordat jij hem of haar in je leven toelaat. Je weet immers nog niet of de intenties van deze persoon wel zo zuiver zijn. Met name de boogschutter in een relatie wordt daarom geadviseerd extra oplettend te zijn.

Jaarhoroscoop single boogschutter:

Dit jaar streef jij ernaar (opnieuw) balans te vinden tussen je sociale en je liefdesleven. Jij bent het gelukkigst wanneer je erin slaagt een evenredig hoeveelheid tijd door te brengen met vrienden, familie en romantische partners. Dit vraagt best veel van jouw planningsvermogen. Je moet namelijk bij iedere situatie de juiste persoon weten te vinden die aansluit bij dat moment.

Een nieuwe liefdespartner of een nieuwe levenspartner?

Hoewel vrijwel iedere single boogschutter dit jaar zoekt naar een nieuwe liefdespartner, zoekt niet iedere single boogschutter dit jaar naar een levenspartner. Ben of voel je jij vrij, jong en losbandig? Dan bestaat de kans dat een kortstondig avontuurtje nu beter bij je past dan het begin van een langdurige liefdesrelatie.

Schakel alle hulpbronnen in tijdens je zoektocht naar de ware liefde.

Ben jij een single boogschutter die ervan droomt ooit (opnieuw) in het huwelijksbootje te stappen? Dan ben jij uiteraard op zoek naar een liefdespartner die deze huwelijksdroom deelt. Nu weet jij inmiddels dat het niet gemakkelijk is deze persoon te vinden, maar geen nood, de liefdeshoroscoop adviseert je om deze zoektocht niet in je eentje te ondernemen. Schakel in plaats daarvan de hulp in van vrienden en familieleden. Je zult versteld staan hoe goed zij jou kennen! En het valt je op hoe goed zij in staat zijn om aan te voelen waar jij precies op naar opzoek bent.

Jaarhoroscoop boogschutter in een relatie:

De liefdeshoroscoop van de boogschutter voorspelt dat 2019 een positief jaar zal zijn voor voor de gebonden boogschutters. Goed nieuws! Maar let op boogschutter, ook dit jaar zullen je partner en jij wel eens een conflict hebben. Is dit erg? Absoluut niet! Niet iedere ruzie of onenigheid hoeft het einde van jullie relatie te betekenen. Sterker nog, een flinke ruzie zorgt er soms juist voor dat jullie liefdesrelatie sterker wordt.

Zie ook de waarde van ‘slechte dagen’.

Zoals gezegd verschijnen er gedurende de periode half april tot half augustus een aantal donkere wolken boven het liefdesleven van de boogschutter. Probeer jezelf niet te verliezen tijdens deze periode, maar houdt de moed erin boogschutter. Het klinkt misschien als een cliché, maar soms heb je slechte dagen nodig, omdat deze je helpen de goede te waarderen.

Blijf ademen en beheers je emoties en je humeur. Je moet even doorbijten en erop vertrouwen dat deze wolken ook weer zullen verdwijnen.

Vraag om een time-out wanneer je emoties de overhand nemen.

Communicatie is de sleutel tot het oplossen van problemen volgens de liefdeshoroscoop boogschutter 2019. Hebben jij en je partner een conflict? En merk jij dat het op dat moment niet lukt om je emoties onder controle te houden? Dan is het goed om dit open met je partner te bespreken.

Geef aan dat jij het gesprek absoluut niet uit de weg wilt gaan, maar dat het gesprek graag voort wilt zetten op een moment dat jij minder vanuit je emotie spreekt. Je zult zien dat je partner hier begrip voor heeft en jullie ruzies minder hoog op zullen lopen.

De jaarhoroscoop boogschutter voorspelt dat jij dit jaar vaak oprecht kunt genieten van je werk. Hier zou je uit op kunnen maken dat jij je ‘plek’ gevonden hebt en dat jij dus vooral wilt blijven waar je bent. Niet is minder waar boogschutter. Boogschutters zijn immers echte jagers die altijd op zoek zijn naar nieuwe kansen. Zie jij een nieuwe carrière kans? Dan zul je er alles aan doen om deze kans ook te grijpen. Jij vindt het zelfs geen probleem wanneer dit betekend dat jij je huidige veilige haven hiervoor op moet geven.

Bespreek je situatie en zorgen met je leidinggevende.

Ja boogschutter de tijd staat niet stil en alles verandert. Nu is verandering absoluut niet iets wat je afschrikt. Maar je vindt het soms wel lastig om in iedere verandering mee te gaan. Soms vraag jij je zelfs wel eens af of jij nog wel mee kunt komen op je werk. Heb jij ook af en toe de angst dat jij de veranderingen niet meer bij kunt benen?

Deze gedachte is begrijpelijk maar probeer jezelf hier niet op blind te staren. Denk (als een ware boogschutter) in oplossingen. Wil jij je baan behouden? Bespreek dan je situatie en zorgen met je leidinggevende. Openheid wordt namelijk niet alleen gewaardeerd, het zorgt er ook voor dat jullie samen een oplossing kunnen vinden.

Je bent nooit te oud om te leren boogschutter.

Of je het nu doet voor je huidige of toekomstige werkzaamheden, het is nooit verkeerd om regelmatig de schoolbanken op te zoeken. Studie en scholing hebben ook dit jaar een belangrijke plaats in het leven van de werkende boogschutter. Een opleiding volgen verhoogt namelijk jouw zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen is nu exact hetgeen waar het jou de laatste jaren nogal eens aan ontbrak.

Tip aan de werkende boogschutter:

Het verhogen van je zelfvertrouwen is niet het enigste argument voor het volgen van een opleiding. Bijscholing en studie verhogen namelijk ook de interesse vanuit werk en opdrachtgevers. En die interesse kun jij goed gebruiken wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe of hogere functie.

De Jaarhoroscoop boogschutter voorspelt dat 2019, vanuit financieel perspectief gezien, een erg bijzonder jaar voor je zal zijn. Wat jou direct opvalt boogschutter is dat jij vanaf het begin van het jaar niet alleen meer geld uitgeeft aan luxe producten, maar ook aan vaste lasten en onvoorziene uitgaven.

Nu is het logisch dat jij van de laatste twee niet erg gelukkig zult worden boogschutter, maar geen nood. Je ziet namelijk niet alleen je uitgavenpatroon toenemen, maar tegelijkertijd ook jouw inkomsten stroom met een rap tempo groeien.

Jij hebt (en ziet) geen redenen tot paniek.

Hoewel jij je inkomsten en uitgaven dit jaar met gemak onder controle weet te houden, kan het toch voorkomen dat er periodes komen waarin jij meer zult uitgeven dan ontvangen. Dit is geen reden tot paniek. Kom je geld tekort? Of wordt het financieel net iets krapper dan jij gewend bent? Dan ben jij iemand die ‘gewoon’ tijdelijk opzoek gaat naar extra werk.