Jaarhoroscoop Kreeft 2019

Jaar Horoscoop Kreeft 2019De jaarhoroscoop kreeft voorspelt dat 2019 over het algemeen een rustig en vredevol jaar zal zijn. Stress ziet de kreeft dit jaar in ieder geval verdwijnen. Dit komt met name doordat het de kreeft lukt om taken perfect te plannen en af te ronden. Daarnaast ziet de kreeft steeds meer mogelijkheden om het dagelijkse leven eenvoudiger te maken. Eenvoud, ritme en regelmaat. Het klinkt cliché, maar het zijn precies de woorden waar de kreeft nu enorm van geniet.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Kreeft 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Kreeft 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Kreeft 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Kreeft 2019: Financiën

Vrienden en familieleden weten niet wat ze zonder jou hulp zouden moeten doen.

In 2019 ben jij vrijwel het hele jaar door een ware zegen en steun voor je familieleden en vrienden. Jij geniet hier enorm van en dat is natuurlijk voor beiden partijen fijn. Toch geeft de jaarhoroscoop kreeft jou het advies waakzaam te blijven, jij loopt namelijk het risico dat jij jezelf onbewust laat ondersneeuwen. Wil jij dit jaar ook echt zelf ‘gehoord’ worden? Dan is het af en toe nodig om sociaal wenselijk gedrag te laten varen en botweg voor jezelf op te komen.

Jaar Horoscoop Algemeen2019 staat voor de kreeft in het teken van zelfontdekking. Opvallend kreeft, aangezien jij ‘jezelf leren kennen’ eigenlijk onzin vindt. Jij kent jezelf immers al door en door toch? Dat dit in werkelijkheid niet het geval is merk jij vrijwel direct aan het begin van het jaar. In 2019 sta jij sowieso veel meer open voor persoonlijke groei en spirituele verdieping. Neem hier ruim de tijd voor kreeft. Jij zult ervaren dat er een compleet nieuwe wereld voor je open gaat.

Meer zelfvertrouwen maakt jou aantrekkelijker.

Doordat jij jezelf beter leert kennen en begrijpen merk jij voor het eerst ook bewust jouw positieve kanten en kwaliteiten op. Dit heeft een positief effect op je zelfbeeld en maakt dat jij je al snel een stuk zelfverzekerder begint te voelen. Deze nieuwe houding valt duidelijk goed in de smaak en zorgt ervoor dat jij meer aandacht ontvangt. Dit is geweldig nieuws, vooral als jij in 2019 op zoek bent naar een nieuwe liefde.

Neem het voortouw en breng je familieleden (weer) dichter bij elkaar.

Kreeft, dit jaar ben jij, vaker als ooit tevoren, de lijm die de familie bij elkaar houdt. Deze rol heb jij in het verleden eerder op je gekregen en heeft jou toen een hoop energie gekost. Dit jaar ervaar jij dit anders. Sterker nog, jij lijkt oprecht te genieten van de rol die jij nu vervult.

Wil jij het gevoel van samenhorigheid binnen de familie dit jaar vergroten? Denk er dan eens over na om iets simpels te organiseren zoals bijvoorbeeld een familie picknick. Het klinkt misschien iet wat ouderwets, maar je zult zien dat deze simpele gelegenheid de familie dichter bij elkaar brengt.

Familie tip voor de kreeft:

Speelt zich binnen jouw familie (maar buiten je gezinsleven) op dit moment een drama af? Doe dan zoveel mogelijk je best om ervoor te zorgen dat de kinderen binnen de familie hier weinig tot niets van mee krijgen.

In de tweede helft van 2018 heeft zowel de single kreeft als de kreeft in een relatie alle zeilen bij moeten zetten. Zo zag de single kreeft bijvoorbeeld het aantal afspraakjes afnemen. En viel het de kreeft met een partner waarschijnlijk op dat er veel vaker spanningen waren binnen de relatie. Gelukkig kreeft, aan die negatieve trend komt in 2019 een eind. De jaarhoroscoop kreeft 2019 voorspelt namelijk dat jij dit jaar het hele jaar door mag genieten van een positieve flow op het gebied van de liefde.

Laat liefdes kansen niet aan je voorbij gaan.

Gebonden of single? Het maakt niet uit. Dit jaar ziet de kreeft de liefdesbarometer op alle vlakken stijgen. Hetzelfde kan ook gezegd worden over de aandacht die jij krijgt van de personen om je heen. Je ligt nu duidelijk enorm goed in de liefdesmarkt en daar geniet jij enorm van. Goed, want jij krijgt dit jaar vaak de kans om een nieuwe relatie te starten of een bestaande relatie te verbeteren. Heb jij al een partner? Dan kan deze positieve stroom wel voor wat twijfels zorgen. Wees je hiervan bewust, en zet de roze bril waarmee jij de wereld nu bekijkt ook zo nu en dan weer even af.

Ervaar jij gevoelens van romantiek op je werkplek?

Wanneer je als single kreeft opmerkt dat jij romantische gevoelens voor een collega ontwikkeld, dan is dit het moment deze gevoelens naar hem of haar te uiten. Natuurlijk is dat eng. De kans dat hij of zij jouw liefde beantwoord is dit jaar echter bijzonder groot.

Is de persoon op wie jij een oogje hebt geboren onder het zonneteken van de Stier? Twijfel dan helemaal geen moment. De voorspellingen van 2019 laten namelijk zien dat ook de stier de liefde dit jaar hoogstwaarschijnlijk op het werk ontmoet.

Tip voor de gebonden kreeften:

Ontdek jij ook dat je amoureuze gevoelens op je werkplek ervaart? Dan is het goed jezelf hier niet direct aan over te geven. Praat eerst met je partner. Verbreek indien nodig de relatie of werk samen aan een oplossing. Zolang jij nog gebonden bent kan deze nieuwe liefde nooit succesvol zijn. Sterker nog, het eindigt eerder in een drama dan in een liefdesverhaal.

Jaarhoroscoop single kreeft:

Zoals gezegd voorspelt de jaarhoroscoop kreeft dat 2019 een prachtig liefdes jaar zal zijn voor alle kreeften. Nu geniet iedere kreeft hier natuurlijk van, maar de single kreeft misschien nog wel het meeste. Jouw zelfverzekerdheid groeit haast met de dag, waardoor het je nu veel minder moeite kost een romantisch aanzoek te aanvaarden.

Heel lang genieten van alle aandacht die jij krijgt? Dat lukt uit positieve redenen waarschijnlijk niet. De signalen wijzen er namelijk op dat jij al aan het begin van het jaar een nieuwe liefde ontmoet.

Kreeft, een groot deel van je geluk komt voort uit jouw frisse blik.

Kreeften staan erom bekend te leven vanuit hun emoties en altijd te luisteren naar hun gevoel. Jouw gevoel en emoties hebben je de afgelopen jaar vaak gewaarschuwd om niet te hard van stapel te lopen wanneer het aankwam op de liefde. Dit jaar is dit echter totaal niet van toepassing. Je ziet de wereld nu namelijk met een frisse en positieve blik en je merkt dat jouw gevoelens en emoties deze nieuwe kijk direct over zullen nemen.

Jullie kunnen geen moment zonder elkaar kreeft.

Ben jij de juiste persoon tegen het lijf gelopen kreeft? Dan merk je dat jullie klik en band vanaf het eerste moment bijzonder sterk is. Dit merken jullie overigens niet alleen zelf. Ook de mensen om jullie heen zien onmiddellijk dat jullie onafscheidelijk van elkaar zijn.

Contact houden met elkaar dat voelt voor jullie op dit moment alsof het van levensbelang is. Facebook, Twitter, Whatsapp etc. Jullie zorgen ervoor ten alle tijden, en op alle (communicatie) vlakken, continu met elkaar verbonden te zijn.

Jaarhoroscoop kreeft in een relatie:

Ook voor de kreeft in een relatie voorspelt 2019 een mooi liefdes jaar te zijn. Maar let op kreeft! Het is ook een jaar waarin verleiding continu op de loer ligt. Het beste voorbeeld hiervan is de eerder genoemde potentiële liefde op je werkplek. Hebben jij en een collega onbewust gevoelens voor elkaar  ontwikkeld? Dan kan dat volledig onbewust gebeurt zijn. Waak er nu echter voor dat je niet onbewust deze situatie uit de hand laat lopen.

Kies het juiste moment om weer dichterbij elkaar te komen.

De tweede helft van 2018 is waarschijnlijk geen gemakkelijke periode binnen jullie relatie geweest. Dit jaar is er gelukkig genoeg ruimte om deze afstand samen weer kleiner te maken. Let er wel op welk moment jij hier voor uitkiest. Januari en februari hebben jullie namelijk eerst nog nodig om de gebeurtenissen uit het voorgaande jaar een plaats te geven.

Het vertrouwen lijkt nog niet hersteld.

Het lijkt erop dat jij en je partner een beetje het vertrouwen in elkaar verloren zijn. Heeft een van jullie twee hier daadwerkelijk aanleiding toe gegeven? Maak dit probleem dan (opnieuw) bespreekbaar. Jullie kunnen namelijk pas verder wanneer jullie elkaar alles ‘echt’ vergeven hebben.

Tot slot: Ben jij een kreeft met een partner? En/of heb jij een of meerdere kinderen? Dan is het dit jaar van belang om bij belangrijke beslissingen ook hun mening mee te laten wegen. Op de eerste plaats toon jij hiermee hun mening belangrijk te vinden. Op de tweede plaats werkt deze open vorm van communiceren ook in jouw voordeel. Je ervaart namelijk zelf al snel dat het veel makkelijker is veranderingen door te voeren wanneer alle neuzen dezelfde kant op staan.

Het jaar 2019 roept de kreeft op om een aantal belangrijke veranderingen in zijn of haar professionele leven door te voeren. Met name de kreeft die de ambitie heeft hogerop te komen zal nu vaker inzet en motivatie moeten tonen. Nu klinkt dit simpel, het ontbreekt je immers totaal niet aan inzet en motivatie. Toch blijkt dit in de praktijk iets minder gemakkelijk te zijn kreeft. Jij voelt die motivatie wel, maar jij lijkt het lastig te vinden om jouw motivatie op anderen over te brengen.

Opvallend kreeft. Het lijkt er namelijk op dat jij dit jaar juist minder moeite ervaart om jezelf te uiten op het werk. Pas wel een klein beetje op hoeveel en hoe vaak jij jezelf oprecht uit. Wanneer jij het overdrijft zal dit tegen je gaan werken.

Tijd voor een nieuwe baan?

De eerste helft van het jaar ziet er bijzonder goed uit voor de kreeft die toe is aan een ‘job-hop’. Verandering van baan of functie lijkt voor een hoop kreeften dit jaar overigens echt een wens te zijn. Ben jij klaar met je huidige werkzaamheden? En heb jij het gevoel alle lessen geleerd te hebben die je huidige baan te bieden heeft? Ga dan vol goede moed op zoek naar iets nieuws.

Verander je van baan of verander jij je werkwijze?

Gedurende de tweede helft van het jaar staat de kreeft een aantal grote veranderingen te wachten op werkgebied. Dit zou (alsnog) die nieuwe baan kunnen betekenen, maar het lijkt er eerder op dat jij jouw manier van werken aan zult passen. Je begint ook op een andere manier naar je werk te kijken. Positief kreeft! Je merkt namelijk dat een frisse blik wonderen doet voor je werkplezier.


De jaarhoroscoop kreeft voorspelt dat 2019 financieel gezien een uitzonderlijk goed jaar zal zijn. Deze positieve verandering is het hele jaar door merkbaar maar met name de maanden maart, april en mei zien er bijzonder gunstig uit.
Er komt meer binnen en je geeft meer uit.

Het ziet ernaar uit dat jij jouw inkomen dit jaar (meerdere keren) ziet toenemen. Helaas kan hetzelfde ook gezegd worden over jouw uitgavenpatroon. Natuurlijk kreeft, jij mag echt wel even de tijd nemen om te kunnen genieten van de financiële ruimte waar jij nu over beschikt. Pas alleen wel op dat jij hier niet te lang en teveel in door slaat.