Jaarhoroscoop Leeuw 2019

Jaar horoscoop LeeuwDe jaarhoroscoop leeuw 2019 voorspelt dat het leven van de leeuw, vergeleken met voorgaande jaren, een stuk makkelijker zal zijn. Dit is direct merkbaar, want gelijk vanaf de start van het jaar ervaart de leeuw veel minder stress. Stress heeft de laatste jaren vaak grip gehad op het leven van de leeuw. Het voelt nu dan ook of er een enorme last wegvalt. Dit heeft een enorm positief effect op de leeuw. Deze ziet eindelijk de zon weer schijnen en kan het leven weer met een optimistische blik aanschouwen. Tot slot ziet de leeuw zichzelf ook weer in een positiever daglicht, wat zorgt voor meer energie en zelfvertrouwen.

Deze hernieuwde energie en zelfvertrouwen valt ook direct op bij de mensen om de leeuw heen. Niet zo verwonderlijk aangezien de leeuw, zowel tijdens werk als privé, weer op een positieve manier de show steelt.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Leeuw 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Leeuw 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Leeuw 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Leeuw 2019: Financiën

De leeuw bevindt zich in een positieve cirkel.

De kans is groot dat 2018 niet jouw meest productieve of vruchtdragende jaar is geweest. Jammer, maar laat het los leeuw. In 2019 zie jij namelijk dat alles op positieve wijze veranderend. Zet jij je in? Dan zie jij nu vrijwel direct resultaat van jouw inspanningen. Je boekt snel succes, dit vergroot je zelfvertrouwen en dat zorgt er vervolgens voor dat je met nog meer enthousiasme en pit aan de slag gaat waardoor jij vervolgens opnieuw succes zult boeken. Een goed teken leeuw! Jij hebt de negatieve spiraal verbroken en bevind je nu in een positieve cirkel.

Jaar Horoscoop AlgemeenNog niet eerder lukte het de leeuw om zoveel te bereiken in het leven als nu. De leeuw boekt bijna letterlijk succes na succes. Dit valt natuurlijk op! Maar voor je gevoel nog niet voldoende. Wil jij meer opvallen leeuw? En wil jij dat mensen dit jaar nu eens echt zien wat jij kunt? Vrees dan niet en zorg ervoor dat jij dit jaar in schijnwerpers komt te staan.

Dit jaar is het ook het jaar waarin jij de wereld kunt tonen dat je meer kunt bereiken dan gedacht. En het is een jaar waarin jij jezelf op sociaal vlak en op liefdesgebied een stuk zekerder voelt. Positief leeuw, want hierdoor ben jij in staat beslissingen te nemen die jij eerder uit de weg bent gegaan.

Harmonie binnen het gezin en binnen de familie.

Ook op het familie vlak voorspelt 2019 een prachtig jaar voor de leeuw te zijn. Zo heerst er bijvoorbeeld niet alleen vrede en harmonie binnen het gezin, maar ook in de relaties met andere familieleden. Dit heeft een zichtbaar positief effect. De familie komt in 2019 namelijk vaker bijeen en zullen elkaar ondersteunen. Deze ondersteuning reikt heel ver en is zichtbaar op zowel het persoonlijke als het professionele vlak.

Natuurlijk, ook dit jaar kent het leven zijn pieken en dalen (voornamelijk in de maand januari). Maar de periodes van de dalen zijn slechts van korte duur.

Het liefdesleven van de leeuw ziet er in 2019 zeer bevredigend en sensationeel uit. De single leeuw merkt dit doordat deze vrijwel direct meer aandacht krijgt als voorheen.

De leeuw in een relatie merkt deze aandacht ook, maar besluit deze gelijk weer te vergeten. Dit heeft een reden; de leeuw voelt zich namelijk nog steeds volledig op zijn of haar plek binnen een bestaande relatie.

Pas op dat jij jezelf niet in de liefde verliest.

Voor zowel de single leeuw als ook de leeuw in een relatie is dit jaar het advies: “Laat je niet teveel meeslepen door de liefde”. Natuurlijk wordt het niet afgeraden om te genieten van de positieve wind die waait door je liefdesleven. Het is echter wel verstandig om de besluiten die jij nu neemt niet enkel te zien door de roze bril te die jij nu draagt.

Laat het verleden in het verleden.

Een tweede belangrijk advies aan alle leeuwen luidt: “Laat negatieve ervaringen uit het verleden geen invloed krijgen op je huidige en toekomstige geluk”. Natuurlijk leeuw, dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar wanneer jij teveel vasthoudt aan het verleden loop je het risico dat jij het geluk wat voor je ligt niet zult zien.

Jaarhoroscoop single leeuw:

Waar 2018 voor de single leeuwen, op het gebied van de liefde, vooral draaide om nieuw ervaringen en verrassingen. Lijkt 2019 het jaar te zijn van ware liefde en diepere gevoelens. Een nieuwe liefde vinden? Dat lijkt de leeuw dit jaar vrij weinig moeite te kosten. Maar de ware liefde vinden, daarvoor moet de leeuw echt meer moeite doen.

Je leert deze liefde namelijk niet kennen binnen je vertrouwde netwerk. Stap daarom uit je vertrouwde cirkel en ga erop uit leeuw! Verken nieuwe plaatsen, maak nieuw dingen mee en leer nieuwe mensen kennen.

Probeer elkaar op energie niveau tegemoet te komen.

Vindt jij de ware liefde leeuw? Dan is de kans groot dat jij merkt dat jij jouw levenstempo wel heel erg naar beneden hebt bijgesteld. Lastig aangezien je nieuwe liefde juist blaakt van de energie.Het kost je nu enorm veel moeite, en vrijwel al je energie, hem of haar bij te houden.

Lukt dit je niet leeuw? Maak dit dan bespreekbaar met je nieuwe partner. Natuurlijk, jij kunt best nog een tandje bij zetten, maar je geliefde doet voor jou ook graag een stapje terug. Streef erna samen dezelfde lijn te bereiken. Dit verkleind het risico dat jij (en jullie liefde) tegen het einde van het jaar is opgebrand.

Tip aan de single leeuw:

Zelfs rozen hebben doornen.

2019 staat voornamelijk in het teken van rozengeur en maneschijn. Geniet hier zoveel mogelijk van, maar bedenk je af en toe ook dat ‘zelfs rozen doornen hebben’. Verwacht van je nieuwe liefde niet dat hij of zij altijd 100% perfect is. Deze verwachtingen zijn echt te hoog! En jij legt hiermee onnodig veel druk op jullie prille liefde.

Jaarhoroscoop leeuw in een relatie:

Heb jij in het verleden regelmatig getwijfeld over het voortbestaan van jullie relatie? Dan is dit hét moment om knopen door te hakken. Ben jij echt ongelukkig en zie jij geen hoop meer tot verbetering? Bevrijd jezelf en je partner dan van jullie relatie zodat jullie beiden een kans hebben om de persoon te ontmoeten bij wie het wel lukt om geluk te vinden.

Zie jij nog wel voldoende hoop? Zet je dan volledig in voor jullie relatie. Stop met jullie relatie te vergelijken met die van anderen. En waak er, zeker dit jaar voor, dat jij je niet laat verleiden door invloeden van buitenaf.

Zoek elkaar vaker op, maar laat elkaar ook vrij.

Besluiten jullie samen om jullie relatie dit jaar door te zetten? Dan wordt het tijd dat jullie dit ook echt aan elkaar laten zien. Ga samen uit, plan een korte trip voor jullie beiden en zoek vaker toenadering tot elkaar. De afstand tussen jullie beiden is de afgelopen jaren namelijk enorm gegroeid. Er bestaat zelfs een kans dat deze afstand te groot is geworden om nog te overbruggen.

Besteed eindelijk weer meer aandacht aan elkaar en tijd samen. Praat met elkaar en probeer elkaar weer echt te vinden. Jullie tijd samen is bijzonder waardevol en dat mag getoond worden. Bedenk echter ook hoeveel waarde jullie hechten aan persoonlijke vrijheid. Bespreek dit met elkaar en ga samen opzoek naar een juiste balans tussen teveel en te weinig tijd samen.

Jouw vaardigheden, talenten, passie, inzet en motivatie worden in 2019 door de mensen om je heen gezien en erkend. Precies waar jij op hebt gehoopt leeuw! Je voelt je nu eindelijk (weer) gewaardeerd. Deze waardering zie jij niet enkel terug in woorden maar ook in daden. De werkende leeuw kan bijvoorbeeld uitkijken naar financiële waardering in de vorm van bonussen en beloningen.

Maak gebruik van deze positieve situatie.

Jij hebt op dit moment de wind in de rug leeuw! De jaarhoroscoop adviseert je om dit moment volledig te benutten. Wacht je bijvoorbeeld al lang op een salaris verhoging? Geef dit dan zelf aan, of maak het op zijn minst bespreekbaar. Dit jaar wordt deze verhoging je namelijk niet alleen beloofd maar jij zult deze nu ook daadwerkelijk ontvangen.

Het werkende leven begint goed voor de leeuw.

Het jaar begint voor de leeuw niet al te hectisch. Januari en februari zou je zelfs als ‘een tikje saai’ kunnen omschrijven, en ook in de maand maart hoeft de leeuw niet op zijn of haar tandvlees te lopen. Van april tot eind juni krijgt de leeuw het een stuk drukker. Geen paniek leeuw, ook gedurende deze periode lukt het je om het hoofd koel te houden.

De maanden juli en augustus is niet voor alle leeuwen gelijk. Zo zal de ene leeuw een periode vakantie of (ander) verlof opnemen, terwijl de andere leeuw juist alle zeilen op het werk bij zet om een project af te ronden.

De rust keert weer terug en de leeuw plukt de vruchten.

In september, oktober en november keert de rust op het werk weer terug en kunnen de leeuwen weer op adem komen. Deze periode is ook het moment waarop de leeuw de vruchten van eerdere inspanningen plukt.

Carrière tip voor alle leeuwen:

Ben jij opzoek naar een (nieuwe) baan? Juni voorspelt de perfecte maand te zijn om hierin stappen te ondernemen.

Leeuw, jij hebt jouw financiën dit jaar perfect op orde en onder controle! Jij bent zelf, zoals de meeste leeuwen dit jaar, zo slim geweest rekening te houden met eventuele onverwachte uitgaven. Goed gedaan leeuw! De inspanning die jij hiervoor geleverd hebt zie jij nog dit jaar beloond worden.

Je ‘normale’ bron van inkomsten ziet er stabiel en rustig uit. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken en jezelf in allerlei bochten wringen om jezelf te beschermen tegen het verlies van inkomsten. Dat je inkomen niet daalt betekent niet dat deze ook niet zal stijgen. Er is dit jaar namelijk absoluut ruimte vrij voor een salaris verhoging.

Geld vanuit een andere (onbekende) bron.

Los van het ‘normale’ inkomen van de leeuw voorspelt de jaarhoroscoop van de leeuw dat er een positieve financiele verandering plaats zal vinden.

Deze verandering vindt plaats binnen het gebied van ‘geld uit andere inkomstenbronnen’. Waar deze inkomsten precies vandaan komen? Dat is per leeuw verschillend. De meeste leeuwen kunnen echter denken aan een belastingteruggave of een administratieve fout uit het verleden die nu in hun voordeel wordt hersteld.

De bron van deze financiële boost kan bitter zijn.

Helaas komt er voor sommige leeuwen ook extra geld uit een minder positieve hoek. Het meest voor de hand liggende voorbeeld hiervan is geld vanuit een erfenis.

Ga niet boven je stand leven leeuw.

Financiële tip aan de leeuw:

Met name de leeuw die extra inkomsten ontvangt uit een positieve hoek raden wij aan hier absoluut even flink van te genieten. Koop bijvoorbeeld weer eens echt iets voor jezelf! En gun jezelf dit zoals je het ook een ander zou gunnen. Let wel goed op! Jij kunt nu spontaan, en zonder consequenties, meer geld uitgeven. Maar dit is tijdelijk en het is dus zeker niet verstandig je vaste lasten te baseren op deze inkomstenbron.