Jaarhoroscoop Maagd 2019

Jaar Horoscoop Maagd 2019De jaarhoroscoop maagd 2019 voorspelt dat 2019 een jaar zal zijn met zowel positieve als negatieve ervaringen. Maak je niet te veel zorgen over de negatieve momenten maagd! Richt je aandacht op de goede ervaringen en doe je best om iets van de slechte ervaringen te leren.

Op financieel en werk gebied lijkt er in 2019 weinig te veranderen voor de maagd. Klinkt dat een beetje saai maagd? Bekijk de situatie dan eens van een afstandje. Met een frisse blik zie je namelijk dat je deze periode zonder grote veranderingen ook als stabiel zou kunnen ervaren.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Maagd 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Maagd 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Maagd 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Maagd 2019: Financiën

De trend van continue veranderingen komt ten einde.

De afgelopen jaren stond het leven van de maagd vrijwel volledig in het teken van ‘verandering’. In 2018 piekte deze ‘verander trend’ zelfs zo erg dat het de maagd soms letterlijk even teveel werd. Deze trend van verandering lijkt in 2019 eindelijk tot rust te komen.

Op het gebied van liefde en relaties staat de maagd in 2019 nog wel een aantal veranderingen te wachten. Voor deze veranderingen hoeft de maagd echter niet te vrezen! Deze zullen namelijk een positief effect hebben op het (liefdes)leven van de maagd.

Jaar Horoscoop AlgemeenMaagden zijn van nature erg bewust bezig met hun gevoelens en gezondheid. Dit bewustzijn neemt in 2019 toe. Wat opvalt is dat de maagd de focus verlegt van het innerlijke naar het uiterlijke. Zie ik er nog goed uit? Hoe kan ik mezelf verjongen of aanpassen aan mijn gevoel? Dit zijn slechts een aantal van de onderwerpen waarop de maagd zich in 2019 zal richten.

Laat je zelfvertrouwen groeien in 2019.

Het is goed dat jij hier mee aan de slag gaat maagd! Want ondanks dat er aan je uiterlijk niets mankeert is wel merkbaar dat jij onzekerder bent geworden. Jij kunt deze onzekerheid nu verslaan en er zo voor zorgen dat jij weer beter in je vel komt te zitten. Deze verandering is trouwens ook echt nodig omdat jij dit jaar veel vaker op de voorgrond zult staan.

De maagd met kinderen heeft het dit jaar even zwaar.

Maagd met kinderen: Ben jij geboren onder het sterrenteken maagd? En ben jij de ouder of verzorger van een of meerdere kinderen? Dan ziet het ernaar uit dat jij, in de periode van begin januari tot aan de derde week van maart, je veel vaker (terecht) druk maakt om een van de kinderen.

Het betreffende kind ervaart deze periode zelf als een periode van stress, druk en enorme onzekerheid. Deze periode zal voor jullie beiden erg moeilijk zijn en veel energie kosten. Dat hierdoor een achterstand op school of werk ontstaat is logisch. Wees gerust maagd! De achterstand die jij en het kind in deze periode opbouwen werken jullie weer weg tijdens de periode van begin september tot en met de derde week van december.

Het liefdesleven van de maagd ziet er in 2019 dynamisch, spannend en leerzaam uit. Dit is direct zichtbaar doordat de maagd nu op een andere manier met de liefde omgaat. Van nature is de maagd namelijk eerder een ‘gever’ dan een ‘nemer’. Wat inhoud dat de maagd in vrijwel iedere relatie het voortouw neemt en zich volledig geeft aan de ander.

De maagd cijfert zichzelf hierdoor regelmatig volledig weg. Dit jaar lukt het de maagd om dit iets minder vaak te doen en meer los te laten. Het resultaat hiervan maagd? Het heeft een verrassend positief effect op jou, maar ook op jouw liefdesleven.

Goed of slecht? Soms ligt het er ‘gewoon’ aan hoe jij het bekijkt.

Dat niet iedere dag gevuld is met “vuurwerk en violen”, dat weet jij als maagd als geen ander. Gelukkig heeft dit jou er echter nooit van weerhouden de liefde te blijven omarmen. Dat is dit jaar ook jouw kracht maagd. Blijf geloven in de liefde! En blijf zoeken naar de lichtpuntjes binnen je (liefdes)leven. Jij zult zien dat ‘goed’ of ‘slecht’ voor het grootste gedeelte afhangt van de manier waarop jij ernaar kijkt.

Neem de tijd om eerst jezelf te leren.

De jaarhoroscoop maagd 2019 adviseert jou om dit jaar eens goed te bedenken wat jij zelf nu echt nodig hebt in een relatie. Enorm belangrijk maagd! Want pas wanneer jij weet wat je nodig hebt kun jij bepalen of je huidige of toekomstige partner bij jou past.

Jaarhoroscoop single maagd:

Jij voelt je steeds vaker aangetrokken tot mensen die anders zijn als jij. Dit merk je in de liefde, maar ook binnen vriendschappen. Omarm deze verandering maagd! Ga in op de uitnodigingen die jij eerder beleeft zou hebben afgeslagen. Open je hart voor ‘anders denkende’ mensen en ga vol interesse het gesprek met hen aan. Sta jij oprecht open voor nieuwe vriendschappen en andere ideeën? Dan verhoog jij hiermee ook gelijk jouw kans op het vinden van de ware liefde.

Neem de tijd wanneer het om de liefde gaat.

Blijf niettemin wel alert tijdens het ontwikkelen van nieuwe vriendschappen. Gooi niet direct al jouw kaarten op tafel en waak ervoor dat jij niet te snel jouw persoonlijke geheimen deelt. Niet iedereen heeft namelijk goede intenties, en hoe somber ook, bedrog en list liggen altijd op de loer. Wapen jezelf hier tegen maagd.

Benader de liefde op een lager tempo als voorheen en geef jezelf niet gelijk volledig bloot. Jij zult zien dat jij op die manier veel minder vaak gekwetst wordt.

Jaarhoroscoop maagd in een relatie:

Voor de maagden in een relatie heeft 2019 de potentie een geweldig jaar te zijn. Jij en je partner groeien nu (weer) steeds dichter naar elkaar toe. Dit komt met name omdat jij dit jaar vaker je partner het vertrouwen en initiatief laat nemen. Een goede verandering maagd! Allereerst omdat jij hierdoor meer rust zal ervaren, maar ten tweede ook omdat jij je partner door deze verandering helemaal op zult zien bloeien.

Laat je liefdesleven niet regeren door fantasie.

Maagd, jij weet als geen ander dat sprookjes niet bestaan. En daarnaast ben jij een kei in het scheiden van fantasie en realiteit… althans… zolang het niet de liefde betreft. Gaat het wel over de liefde? Dan ben jij geneigd jouw liefdesleven continu te meten aan het fantasiebeeld over hoe liefde zou moeten zijn. Dit jaar wordt het tijd daarmee te stoppen maagd. Zolang jij onrealistisch hoge eisen aan de liefde blijft stellen ervaar je nooit ‘echt’ hoe gezegend jij bent binnen jouw relatie.

De jaarhoroscoop maagd 2019 voorspelt weinig bijzonderheden op carrière gebied. Natuurlijk, niet iedere dag zal er in 2019 precies hetzelfde uitzien. Maar grote pieken en dalen hoef jij op dit gebied dit jaar niet te verwachten. De kans is groot dat jij hier even aan moet wennen maagd. Vooral omdat jij de afgelopen jaren juist op dit vlak zoveel veranderingen hebt meegemaakt.

Stilstand is niet altijd achteruitgang

Jij hebt jezelf geleerd continu bezig te zijn met jezelf te verbeteren en te bewijzen. Doe jij dat niet? Dan kom je volgens jouw idee nooit vooruit en/of hogerop. Maar stel je eens voor maagd, hoeveel druk valt er wel niet van je af als jij dit eens een tijd los kunt laten. Je kunt (en mag) heel trots zijn op wat jij tot nu toe hebt bereikt. Misschien wordt het tijd hier eerst eens van te genieten. Ben jij tevreden in je huidige functie? Dan is het toch prima wanneer jij een keer een jaar ‘stil’ blijft staan?

Breng werk en privé weer in balans.

De jaarhoroscoop maagd 2019 laat zien dat jij dit jaar moet leren hoe jij je werkleven en sociale leven beter op elkaar af kunt stemmen. Maagden besteden van nature veel van hun tijd door op hun werk. Daar is natuurlijk niets mis mee, wanneer jij dit als prettig ervaart, maar sta eens stil bij de gedachte dat jij ook meer tijd zou kunnen doorbrengen met de mensen om wie jij echt geeft.

De jaarhoroscoop maagd 2019 voorspelt dat de maagd, in tegenstelling tot 2018, geen moeite heeft zijn of haar financiën op orde te houden. Dit betekend dat de maagd, bijna letterlijk, financieel gezien het overzicht weer terug vind. Enorm fijn maagd! Zet alles voor jezelf op papier en neem je uitgaven kritisch onder de loep. Zie jij kansen om te besparen? Twijfel geen moment en hak die knoop direct door. Minder financiële lasten betekent, zeker in het geval van de maagd, meer vreugde en vrijheid.

2019 ziet er financieel gezien beter uit als 2018.

2019 ziet er financieel gezien beter uit als 2018! Maar of jij er ook financieel op vooruit gaat? Dat lot ligt volledig in jouw handen. Ben jij een maagd die financiële verleidingen makkelijk weet te weerstaan? En lukt het jou om emoties te scheiden van gezond financiële verstand? Dan ben jij nu in staat zonder problemen geld over te houden. Ben jij daar tegenover een maagd die financiële beslissingen neemt vanuit verleiding en gevoel? Dan kost het jou dit jaar soms bijzonder veel moeite om de hand op de knip te houden.

Financiële tip aan de maagden:

Leer jezelf opnieuw (verstandig) met geld om te gaan. En doe je best financiële verleidingen vanuit familie en vrienden te weerstaan. Natuurlijk, jij hoeft echt niet altijd ‘nee’ te zeggen. Maar denk wel eerst goed na voordat je besluit af te wijken van het begrotingsplan die jij voor jezelf hebt opgesteld.

Het zou immers zonde zijn wanneer jij achteraf bedenkt dat je eigenlijk vooraf al wist dat je spijt zou krijgen van een bepaalde uitgave.