Jaarhoroscoop Ram 2019

Jaarhoroscoop ramDe jaarhoroscoop ram 2019 staat in het teken van; “het overwinnen van obstakels” en het “oplossen van problemen”. Daarnaast heeft 2019 twee lessen voor de ram in petto. Allereerst is daar de les met het thema geduld.

Deze eerste les is een pittige les voor de ram. De ram staat er namelijk om bekend alles het liefst ‘nu’ direct af te ronden, te ontvangen of te krijgen. De tweede les sluit hierop aan en is de les van ‘stap voor stap’.

Niet alles hoeft en kan in een keer. Deel bijvoorbeeld taken en doelen eens op in kleine stapjes. Door een groot doel of streven op te delen in verschillende stappen vermijd jij gevoelens van frustratie en behoud je het overzicht.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Ram 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Ram 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Ram 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Ram 2019: Financiën
 Jaarhoroscoop Ram 2019: Vrienden & Familie

2019 heeft de potentie een mooi en liefdevol jaar te zijn.

Ja ram, ook in 2019 wordt er weer een hoop van je verwacht en komen er opnieuw een aantal levenslessen op je pad. Deze lessen zijn niet altijd gemakkelijk en het voelt soms of deze ‘geleerd moeten’ worden. Gelukkig kun jij hier inmiddels prima mee omgaan, dus betekend het niet direct dat dit (opnieuw) een moeilijk jaar zal zijn. Angst is dit jaar sowieso niet nodig. 2019 voorspelt namelijk vooral een heel mooi en liefdevol jaar voor de ram te worden.

Jaar Horoscoop Algemeen2018 was het jaar waarin de ram spreekwoordelijk gezien “volwassen” werd. Dat dit bij jou ook van toepassing was heb jij direct in de praktijk bewezen. Zo heb jij bijvoorbeeld vrijwel gelijk meer verantwoordelijkheden op je genomen.

Deze nieuwe verantwoordelijkheden hebben regelmatig een hoop van jou energie gekost. Pittig, aangezien daardoor je energie voorraad niet altijd in overeenstemming was met de doorgaans hoge standaard van de perfectionistische ram. Je moest daardoor soms echt prioriteiten stellen en ervoor kiezen enkel hetgeen te doen wat echt belangrijk was.

Zelfs de dynamische ram kent grenzen.

De groei van keuzes en verantwoordelijkheden zet zich in 2019 voort. Dat is misschien even schrikken ram, maar geen paniek! Het kost je dit jaar een stuk minder moeite hier goed mee om te gaan. Dit komt deels doordat jij beter bent geworden in het stellen van prioriteiten, maar daarnaast zeker ook omdat jij als ram er bewust van bent geworden dat zelfs een dynamische ram grenzen heeft!

Ram, of jij nu opzoek bent naar een nieuwe liefde, of werkt aan je eerste (tweede of derde) huwelijk. 2019 ziet eruit als een prachtig liefdesjaar. Dat is niet per toeval. 2019 is namelijk het jaar waarin de ram (opnieuw) alle prachtige aspecten van de liefde leert kennen.

Een relatie vinden of een bestaande relatie verbeteren lijkt voor de ram dit jaar geen enkel probleem te zijn. Maar zoals bij alle goede dingen in het leven “je zult er wel iets voor moeten doen”.

Jaarhoroscoop single ram:

Ben jij opzoek naar een nieuwe relatie? Open dan letterlijk de deur en ga op zoek! Een nieuwe liefde belt immers (meestal) niet spontaan zelf bij je aan. Voordat je opzoek gaat is echter wel verstandig om voor jezelf te weten wat jij in een relatie zoekt en hoopt te vinden.

Heb jij al een potentiële liefdespartner op het oog? Dan is het nu tijd hier niet langer doekjes om heen te winden. Jij weet wat je wilt en waar je naar verlangd. Vergeet even jouw onzekerheid en stop met dat gedraai er omheen. Ga recht op je doel af en neem de risico’s van een afwijzing voor lief.

Heb jij de vonk gemist toen deze oversloeg?

Heb jij nog geen nieuwe liefde in het vizier? Dan is de kans groot dat jij deze liefde wel al hebt leren kennen, maar jij de vonk die over is gesprongen niet als zodanig hebt herkend. Wees eerlijk tegen jezelf en erken je ware gevoelens. Je zult zien dat jij al vrij snel ontdekt wie het is die jou gelukkig maakt.

Jaarhoroscoop ram in een relatie:

Het jaar 2019 voorspelt op liefdesgebied opnieuw verbetering. 2018 was, voor de ram die besloot een bestaande relatie voort te zetten, absoluut geen slecht jaar. Toch kan het altijd beter en dat is precies wat 2019 voorspelt voor de ram in een relatie.

Zorg ervoor dat je partner je wensen en behoeften kent, maar vergeet ook zeker niet naar zijn of haar wensen te luisteren. Jullie hebben dit jaar namelijk meer ruimte en tijd om kleine veranderingen aan te brengen. Deze kleine veranderingen groeien uit tot grote veranderingen en zorgen ervoor dat jullie dichter naar elkaar toe groeien.

Maak ook je seksuele wensen kenbaar.

Steek je verlangens in de slaapkamer niet langer onder stoelen of banken. Je partner en jij kennen elkaar inmiddels lang genoeg, schaamte en terughoudendheid is dan ook niet langer zinvol. Zet jij de eerste kwetsbare stap? Dan zul je zien dat jouw partner direct volgt.

2019 voorspelt op carrière gebied een jaar van gemengde resultaten te worden. Zet de ram zich voor de volle honderd procent in? Dan zal dit vrijwel altijd leiden tot een positief resultaat. Doet de ram echter uitsluitend het geen wat verwacht wordt? Dan zal deze in 2019 vaak op een negatieve manier opvallen.

Inzet en oprechtheid zijn dit jaar de sleutels tot succes.

Zet je beste beentje voor Ram. Jij hoeft jezelf echt niet altijd volledig op je werk te storten, maar weet wel dat wanneer jij meer rust neemt, jij hier op de lange termijn geen punten mee scoort. Werk zo vaak en hard als je kunt. Maar ben ook oprecht in wat je wel en niet kunt (afronden). Lukt dit jou? Dan zul je zien dat jij hier op korte (en ook lange) termijn de vruchten van kunt plukken.

Tip aan de werkende ram:

Wanneer jij je aan het begin van het jaar volledig inzet dan lukt het jou om een project afronden die al een tijd op de plank heeft gelegen. Rond jij dit project af? En lukt het jou om niet toe te geven aan afleidingen? Dan scoor jij hiermee een hoop punten bij je leidinggevende of opdrachtgever(s). Weet jij direct om welk project het gaat? Zet dan gelijk je schouders eronder en rond het af. Jij zult zien dat je hier de rest van het jaar de vruchten van plukt.

Volgens de jaarhoroscoop ram 2019 loopt de ram dit jaar het risico geconfronteerd te worden met een aantal financiële tegenslagen. Aan het begin van het jaar is de financiële positie van de ram nog bijzonder sterk maar begint vanaf het tweede kwartaal iets te wankelen.

Deze financiële verandering komt uit een onverwachte hoek. Het inkomen van de ram ziet er stabiel uit, dus de oorzaak is vermoedelijk te vinden in een aanzienlijke stijging van hetgeen jij uitgeeft.

Houdt je budget in de gaten en durf om hulp te vragen.

Onverwachte uitgaven maken jou dit jaar, meer dan eens, bijzonder nerveus. Jij kunt het tij nog keren ram door jezelf bewuster bezig te houden met het beheren van je financiën. Lukt je dit niet alleen? Dan is dit het perfecte moment om hier (af en toe) hulp bij te vragen.

Financiële tip voor de ram:

Wil jij beleggen op de aandelenmarkt? Doe dit dan alleen nadat jij dit eerst hebt overlegd met een financieel expert. Elke roekeloze beslissing die jij op dit moment neemt kan namelijk ernstige financiële gevolgen hebben voor de toekomst.

In 2018 lukte het de meeste rammen een duidelijke positie in te nemen binnen het familieleven. Deze trend zet zich door, maar gaat dit jaar gepaard met extra verantwoordelijkheden.

Jij voelt je nog niet helemaal thuis bij je nieuwe verantwoordelijkheden. Hierdoor zou je haast kunnen zeggen dat de ram dit jaar een spoedcursus ‘omgaan met lastige en emotionele problemen’ ondergaat.

Hoewel de specifieke scenario’s van ram tot ram zullen verschillen, is het doel van deze voor alle rammen gelijk. Het universum probeert je te leren dat jij soms je eigen emotionele patronen moet loslaten ten gunste van de familie.

Bedenk goed of jij je prettig voelt in je nieuwe rol.

Tot slot nog een algemeen advies voor alle rammen; Jij hebt een belangrijkere rol gekregen binnen de familie. Voel jij je prettig in deze rol? Dan is het goed om deze rol vast te houden. Ben jij echter een ram die zich prettiger voelt op de achtergrond? Schroom dan niet om dit binnen de familie bespreekbaar te maken.