Jaarhoroscoop Schorpioen 2019

Jaarhoroscoop Schorpioen 2019De jaarhoroscoop schorpioen 2019 voorspelt dat dit jaar (nog) aangenamer zal zijn als 2018. Goed nieuws! Vooral omdat het de meeste schorpioenen in 2018 eindelijk lukt rust en sereniteit in het leven terug te vinden. Nu was het leven na de zeer zware periode van 2016 tot 2017, er sowieso op vooruitgegaan, maar dit proces heeft flink wat tijd in beslag genomen. Dit jaar ligt het tempo van de verbeteringen een stuk hoger. We zouden het zelfs een positieve flow kunnen noemen.

Deze positieve verandering en flow heeft een oorzaak. Deze is ontstaan doordat de planeten stapje voor stapje, beetje bij beetje zichzelf wisten te bevrijden uit hun ongunstige en stressvolle posities. Nu, in 2019, is het hen gelukt en staan zij eindelijk weer in een positie die gunstig is voor alle schorpioenen.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Schorpioen 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Schorpioen 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Schorpioen 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Schorpioen 2019: Financiën

Een periode van geluk en welvaart ligt in het verschiet.

Dat jij het de afgelopen jaren niet gemakkelijk hebt gehad. Dat valt niet te ontkennen schorpioen. Tegenslagen, frustraties en (waarschijnlijk) een flinke dip. Jij hebt ze de laatste jaren allemaal op je bordje gekregen. Het is dus ook niet gek dat jij een periode het gevoel hebt gehad dat het niet slechter kon worden. Gelukkig! Jij kunt deze moeilijke periode nu eindelijk achter je laten. Geluk en welvaart – dat zijn namelijk de sleutelwoorden voor de periode die voor je ligt.

Jaar Horoscoop Algemeen

Goed nieuws schorpioen. Jij krijgt nieuwe kansen in je carrière en je financiële positie verbeterd. Heb jij een baan in loondienst? Dan zal jouw carrière dit jaar floreren. Wil je deze flow vasthouden? Maak dan gebruik van de vele kansen die jij krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Werk jij als zelfstandige? Ook dan ziet 2019 er prima uit! Je onderneming groeit flink en jij ziet de inkomsten groeien.

Financieel gezien ziet het er beter uit dan je had verwacht. Toch zul je ook dit jaar enkele ups en downs ervaren. Schorpioen, jij hebt soms de neiging meer geld uit te geven dan dat er binnenkomt. Probeer jezelf hierin te veranderen en vermijd de maandelijkse financiële stress die jij vaak ervaart. Eigenlijk is er maar een ding wat je hoeft te doen; Zorg dat jij niet meer uitgeeft dan echt noodzakelijk is.

Jouw sociale inzet wordt gezien en beloond.

Ook op het ‘thuisfront’ heeft de schorpioen in 2019 vrij weinig redenen tot klagen. De afgelopen zeven jaar was het niet altijd makkelijk om je draai binnen je gezin en familie te vinden, maar die tijd ligt nu gelukkig achter je. Je hebt hier zelf ook keihard je best voor gedaan schorpioen! Bijvoorbeeld door jezelf steeds socialer op te stellen. Jouw omgeving ziet (nu) deze inzet en jij ziet dat deze nu beloond wordt.

De liefdeshoroscoop van de schorpioen laat dit jaar twee (totaal verschillende) liefdes paden zien. Op het eerste pad vindt de schorpioen meerdere romantische ontmoetingen en ervaringen. Het andere pad? Daar is wat betreft de liefde weinig tot niets te vinden. Welk pad er op jou ligt te wachten schorpioen? Dat is volledig afhankelijk van de keuzes die jij tijdens het jaar maakt.

Ben jij sociaal actief en sta jij open voor een relatie? Dan volg je als vanzelf het eerste pad. Heb jij behoefte aan meer persoonlijke tijd en reflectie? Dan zul jij (onbewust) kiezen om het tweede pad te volgen.

De liefde vind je soms letterlijk om de hoek.

Het gezegde; “Wat van ver komt is het lekkerst”. Dat gaat dit jaar niet op voor de schorpioenen. De schorpioen, gebonden of niet, voelt zich namelijk enorm aangetrokken tot een persoon uit de nabije omgeving. Onderzoek deze gevoelens goed voor jezelf schorpioen. En denk goed na voordat jij besluit om naar deze gevoelens te luisteren.

Ben jij single? Dan is de kans namelijk groot dat jij het favoriete gespreksonderwerp wordt van roddelende buren. Nu hoeft dat geen probleem te zijn, maar de vraag is of jij hier wel mee om kunt gaan?

Heb jij een relatie? Maak je gevoelens dan eerst bespreekbaar met je huidige partner. Door te praten kunnen jullie samen tot een besluit komen over op wat voor manier jullie verder gaan.

Jaarhoroscoop single Schorpioen:

Ben jij een schorpioen die oprecht dit jaar een nieuwe liefdespartner hoopt te ontmoeten? En zoek jij een liefdesrelatie voor de lange termijn? Dus niet voor een kortdurende romance! Dan heb jij geluk schorpioen! De jaarhoroscoop schorpioen vertoont namelijk alle signalen die voorspellen dat jij dit jaar je liefdesdoel zult bereiken.

Natuurlijk schorpioen, het vinden van de ware gaat (ook dit jaar) niet vanzelf. Ben je echter oprecht op zoek? Onderneem dan actie. Ga de deur uit, laat jezelf zien, begeef je onder de mensen. Op die manier toon je potentiële partners dat jij de persoon bent waar zij naar opzoek zijn.

Ware liefde vind je dit jaar in je direct omgeving.

Vrijwel ieder jaar geeft de liefdeshoroscoop het advies ‘ de ware liefde niet te zoeken binnen je bestaande omgeving of netwerk’. Dit jaar niet schorpioen! Dit jaar voorspelt de jaarhoroscoop namelijk dat jij een nieuwe levenspartner in je directe omgeving zult ontmoeten.

Even opvallend is dat de signalen erop wijzen dat jij (wellicht onbewust) al weet wie deze persoon is. Heb jij misschien een oogje op een collega? Of slaat jouw hart al geruime tijd sneller wanneer jij een buurman of buurvrouw tegen het lijf loopt? Steek deze gevoelens dan niet langer onder stoelen of banken en waag deze stap.

Neem geen genoegen met minder, maar verlies de realiteit niet uit het oog.

Tip aan de single schorpioen:

Ben jij al een tijd op zoek? Dan vraag jij jezelf waarschijnlijk regelmatig af of je de lat niet te hoog hebt gelegd. Op zichzelf een hele goede vraag schorpioen! Pas alleen wel op dat jij hier niet de verkeerde conclusies uit trekt. Het is goed om kritisch te kijken naar je wensen en eisen. Want misschien verwacht jij ook wel teveel. Maar pas ook op want het betekend namelijk niet dat jij geen wensen mag hebben.

Jaarhoroscoop Schorpioen in een relatie:

Het liefdesleven van de schorpioen ziet er in 2019 intens, mooi en spectaculair uit. Sterker nog, het lijkt er zelfs op dat het jaar van begin tot eind gevuld zal zijn met passie en romantiek. Er is alleen wel één maar schorpioen! Deze horoscoop garandeert niet dat je deze emoties voelt voor je huidige partner.

Neem afscheid van de beschermende muren om je heen.

Voel jij je (nog steeds) intens verbonden met je partner? En voel je dat jullie relatie echt de tand des tijds kan doorstaan? Dan is het nu tijd om je volledig te geven aan je partner en je ware zelf te tonen. Is jullie liefde puur en oprecht? Dan is het niet langer nodig jezelf in bescherming te nemen. Laat nu de muur die jij om jezelf heen hebt opgebouwd zakken en open je hart.

Vermijd verleidingen van buitenaf.

Gaat jouw hart sneller kloppen voor iemand anders dan je partner? Dan is dit hét moment om open kaart te spelen en keuzes te maken. Ben jij bereid je volledig in te zetten voor je huidige relatie? En is het voortzetten van je huidige relatie je diepste wens? Verbreek dan het contact met voormalige partners en vermijd potentiële aanbidders.

Natuurlijk ben jij in staat om de verleidingen van buitenaf te weerstaan, maar waarom zou jij jezelf steeds opnieuw in de verleiding laten brengen?

Op carrière gebied beloofd 2019 een mooi jaar te zijn. Dit mooie vooruitzicht heb jij volledig aan jezelf te danken. De positieve flow waar jij je nu in bevindt komt namelijk (vrijwel volledig) voort uit eigen inzet en motivatie. Goed nieuws! Jouw inzet en motivatie neemt de rest van het jaar gelukkig ook niet af. En ook aan energie heb jij dit jaar tijdens je werk geen gebrek.

Jouw inzet en motivatie wordt opgemerkt.

Je bent dit jaar, meer als ooit tevoren, in staat om jezelf goed te presenteren. Jij weet waar je het over hebt en je bent niet bang om dit te laten zien. Daarnaast ga jij geen uitdaging uit de weg en lijkt geen klus voor jou te zwaar. Dit valt op schorpioen! Jouw inzet en motivatie wordt opgemerkt. In het begin alleen door de mensen met wie jij samenwerkt, maar daarna ook bij werk en opdrachtgever(s).

Nieuwe kansen en mogelijkheden komen op je pad.

In 2019 zullen er meerdere deuren voor je opengaan en staat je niets in weg om verder te groeien. Ben jij opzoek naar een nieuwe baan? Dan is de kans groot dat jij ‘uit het niets’ het aanbod krijgt om aan de slag te gaan bij een prestigieus bedrijf. Ben jij volledig gelukkig bij je huidige werk of opdrachtgever? Dan is de kans groot dat jij promotie krijgt.

Tip aan de werkende schorpioen:

Krijg jij de kans om naar het buitenland te reizen voor zaken of werk? Ga hier dan direct op in! Deze reis zal namelijk gevuld zijn met nieuwe kansen. Lukt het jou om deze kansen zo goed mogelijk te benutten? Dan lukt het je ook om aanzienlijke vooruitgang te boeken in je carrière.

De schorpioen horoscoop van 2019 voorspelt op financieel gebied gemengde resultaten. Geen zorgen schorpioen! Het betekent niet dat jij direct rekening hoeft te houden met enorme ups en downs. Toch is het echter wel verstandig om je financiën extra goed in de gaten te houden. Je hebt namelijk vaak de neiging meer geld uit te geven dan dat er binnenkomt.

Pas op dat jij niet teveel uitgeeft.

Financiële tip voor de schorpioen:

Probeer jij een financiële crisis in de toekomst te voorkomen? Dan is dit hét moment om met jezelf een budget af te spreken en je hier aan te houden. Houdt bij het opstellen van je budget extra rekening met ongeplande uitgaven die je niet kunt vermijden. Financiële verleidingen liggen ook dit jaar op de loer! Pas daarom op dat jij niet teveel geld uitgeeft aan luxe artikelen of entertainment producten.