Jaarhoroscoop Steenbok 2019

jaarhoroscoop steenbokDe jaarhoroscoop steenbok 2019 voorspelt dat het jaar 2019 in het teken zal staan van sociale contacten en gelegenheden. In 2018 lag de focus van de steenbok vrijwel volledig op werk, studie en persoonlijke ontwikkeling. De steenbok heeft hier veel tijd en concentratie voor nodig gehad waardoor het sociale leven op een laag pitje kwam te staan. Deze periode is nu voorbij steenbok! Jij kunt jezelf nu weer zo vaak als jij wilt onderdompelen in het sociale leven.

Hoewel jij in 2019 vrij weinig tegenslagen op je pad treft, is de kans erg groot dat het jaar start met enige onzekerheid over je leven. De oorzaak van deze stressvolle periode? Problemen, besluiten, ontevredenheid en andere emoties waarbij het je niet is gelukt om deze in 2018 achter je te laten.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Steenbok 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Steenbok 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Steenbok 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Steenbok 2019: Financiën

Hak die (oude) knoop door voordat het te laat is.

De kans is groot dat jij aan het einde van 2018 voor een moeilijke keuze stond. De knoop doorhakken lukte jou echter toen niet. Dit heeft nu tot gevolg dat jij opnieuw met dezelfde keuze geconfronteerd wordt. Het probleem vermijden is niet meer mogelijk schorpioen! Tussen 6 januari en 6 februari wordt er een besluit van jou verwacht. Lukt dat niet? Dan wordt dit besluit voor je genomen.

Jaar Horoscoop Algemeen

Ja steenbok, zoals de horoscoop eerder al voorspelde, 2019 wordt een jaar waarin je sociale leven centraal kom te staan. Jij bent klaar om af te spreken en kunt niet wachten om al je vrienden en familieleden weer te ontmoeten. Je enthousiasme wordt door de mensen om je heen voor een groot deel gedeeld. Maar helaas steenbok, er zijn ook personen in je omgeving die niet direct met open armen op je staan te wachten.

Jouw afwezigheid is niet onopgemerkt gebleven.

Jouw afwezigheid tijdens het voorgaande jaar (en eventueel de jaren ervoor) is niet onopgemerkt gebleven. Niemand neemt of nam het je kwalijk. Vrijwel iedereen begreep de reden van jouw teruggetrokkenheid. En toch lijkt het erop dat in sommige gevallen alsnog een sociale afstand is ontstaan.

Heb hier begrip voor steenbok, en probeer je in hun rol te verplaatsen. Laat zien dat jij jullie band wilt herstellen en geef de ander de ruimte om jou weer in hun leven toe te laten.

De jaarhoroscoop steenbok 2019 voorspelt dat jij dit jaar enorm tevreden bent over je liefdesleven. Deze tevredenheid ervaar jij al vrijwel direct aan het begin van het jaar. Opvallend positief, aangezien jouw liefdesgeluk nog het hele jaar toe zal nemen. Heb jij een relatie? Dan merk je dit jaar al snel dat jullie geluk samen steeds groter lijkt te worden. Ben jij single en opzoek? Goed nieuws! De liefde komt dit jaar meerdere keren op je pad. Zo vaak zelfs dat je haast moeite zou moeten doen om de juiste persoon mis te lopen.

Maak van je liefdespartner je levenspartner.

Het maakt niet uit of jij jouw geliefde pas dit jaar hebt leren kennen, of dat jullie al jaren samen zijn, als het jouw wens is om van je liefdespartner je levenspartner te maken, dan is dit het jaar om deze wens in vervulling te laten gaan. Heb jij de wens om jullie relatie ‘officieel’ te maken, bijvoorbeeld door middel van een huwelijk? Ook dan is 2019 een perfect jaar om deze droom uit te laten komen.

Tip aan alle steenbokken:

Hoewel je liefdesleven er het hele jaar zeer positief uitziet lijkt deze te pieken in de maanden: Januari, februari, maart, mei, juni en oktober.

Tip aan de steenbok met een huwelijkswens:

Droom jij van een huwelijk? Dan is het verstandig om dit (terloops) met je partner te bespreken. Hiermee kun jij allereerst polsen hoe hij of zij hierin staat. Daarnaast is het goed om te bedenken wie van jullie het daadwerkelijke aanzoek zal doen. Jij en je partner lopen namelijk het risico beiden te wachten totdat de ander het aanzoek doet.

Jaarhoroscoop single steenbok:

De steenbokken die liefde zoeken, zullen dit jaar liefde vinden. Ben jij de juiste persoon tegengekomen? En zijn jullie samen een nieuwe relatie gestart? Dan is ‘geduld’ dit jaar voor jou het belangrijkste woord om te onthouden. Toon geduld steenbok en geef liefde de tijd om te groeien. Jij hebt geen haast in de liefde. En je geliefde kan een beetje meer tijd om te wennen aan jullie relatie best waarderen.

Je kunt de ware liefde op ieder moment en overal tegenkomen.

De afgelopen jaren bevatte de liefdeshoroscoop van de steenbok altijd een aanwijzing over de plek of situatie waarin de steenbok de meeste kans zou hebben om zijn of haar ware liefde te ontmoeten. Het ene jaar was dit je werk, het volgende jaar je vakantie en ga zo maar door. In 2019 bevat de liefdeshoroscoop deze boodschap niet. De reden? De single steenbok kan zijn of haar liefdespartner dit jaar op vrijwel iedere denkbare plek tegen het lijf lopen.

Geef je geliefde tijd en de ruimte om te wennen.

Beheers je lichamelijke gevoelens en toon aan je partner dat jij bereid bent te wachten tot hij of zij klaar is voor de volgende stap. Ben jij te snel lichamelijk? Dan zal dit jouw geliefde enorm afschrikken. Merk jij dat je toch net iets te hard van stapel bent gelopen? Maak dit dan direct duidelijk aan je geliefde zodat het niet direct het einde van jullie relatie betekent.

Jaarhoroscoop steenbok in een relatie:

Jullie relatie zal dit jaar sterker zijn dan ooit tevoren. Dit komt deels doordat jij je dit jaar in het algemeen veel meer verbonden voelt met je dierbaren, en je geliefde in het bijzonder. Je ziet jullie band dit jaar haast dagelijks groeien. Niet alleen jullie liefde groeit dit jaar. Ook het aantal gesprekken dat jullie met elkaar voeren neemt in een razend tempo toe. Positief steenbok! Door deze gesprekken merken jullie elkaar veel beter te begrijpen dan voorheen.

Jullie zijn onafscheidelijk en genieten vaker van elkaars gezelschap.

Doordat de band enorm toeneemt, en de verbondenheid groeit, zullen jullie in 2019 onbewust steeds vaker samen dingen ondernemen. Is er bijvoorbeeld een verjaardag waar jij in het verleden altijd alleen naar toe ging? Dit jaar zul jij zien dat je partner zonder aandringen aanbiedt om mee te gaan.

Geef jullie omgeving de tijd om te wennen aan jullie verbondenheid.

Het gevoel ‘niet compleet te zijn zonder elkaar’, dat ervaren jullie dit jaar beiden. Maar let op steenbok, het voelt dit jaar misschien heel natuurlijk om alles samen te doen, maar jullie omgeving heeft even tijd nodig om hieraan te wennen. Houdt hier rekening mee en geef hen de tijd om te wennen aan deze verandering.

Tip aan de steenbok in een relatie:

Geniet van jullie relatie en liefdesgeluk en maak je niet steeds zo druk over hetgeen de toekomst voor jullie in petto heeft. De liefde in het algemeen, en jullie relatie in het bijzonder, zal altijd in beweging blijven. Accepteer dit en sla niet direct groot alarm wanneer jullie het wel een keer met elkaar oneens zijn.

Ben jij opzoek naar een nieuwe functie? Of zoek jij naar andere werk of een opdrachtgever? Dan zijn met name de maanden januari en februari jou bijzonder gunstig gezind. Gedurende deze periode zie jij het aantal kansen op een nieuwe baan namelijk toe nemen. Alleen kansen zien is natuurlijk niet genoeg! Jij moet deze kansen ook daadwerkelijk grijpen.

Jezelf goed verkopen? Dat gaat je dit jaar absoluut lukken.

Om een nieuwe baan te bemachtigen is het nodig dat jij jezelf volledig in de schijnwerpers zet steenbok! En laat dat nu net hetgeen zijn waar jij in het verleden nogal tegenop zag. Geen nood! Dit jaar ervaar jij op dit vlak namelijk veel meer zelfvertrouwen als voorheen. Jij weet wie je bent en wat jij kunt en slaagt er nu in, met (vrij) weinig moeite, dit aan anderen over te brengen.

De jaarhoroscoop steenbok voorspelt dat jij in 2019, financieel gezien, een jaar van gemengde resultaten kunt verwachten. Concreet betekent dit zowel financiële groei als tegenslag op je pad. Een voorbeeld is dat jij je inkomen toe ziet nemen. Maar tegelijkertijd zie jij de maandelijkse lasten juist groeien.

Gedurende de eerste helft van het jaar zie jij volop kansen die je financiële status zullen verbeteren. Probeer deze kansen niet aan je voorbij te laten gaan steenbok! Jij kunt de extra inkomsten die voortvloeien uit deze kansen tijdens de tweede helft van het jaar erg goed gebruiken.

Financiële tip aan de steenbok:

Vermijd dit jaar risicovolle investeringen en wees voorzichtiger wanneer jij handelt op de aandelenmarkt. Investeringen die jij doet op basis van ‘blind’ vertrouwen in een bedrijf of persoon – pakken dit jaar slecht voor je uit.