Jaarhoroscoop Stier 2019

Jaarhoroscoop Stier 2019De jaarhoroscoop stier 2019 voorspelt dat 2019 een zeer opwindend jaar voor de stier zal zijn. Het is goed gevuld en zit vol momenten van verbazing, blijdschap en verwondering. Ook op werkgebied voorspelt de horoscoop 2019 veel goeds. Zet de stier zich volledig in? Dan zou dit wel eens een van de meest vruchtbare jaren in de carrière van de stier kunnen betekenen. En tot slot voorspelt de horoscoop ook een mooi liefdes jaar te zijn.

De stier heeft in 2019 vrijwel weinig (tot niks) te klagen.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Stier 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Stier 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Stier 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Stier 2019: Financiën

 Vorig jaar voorspelde de jaarhoroscoop stier dat 2018 de potentie had een prachtig jaar te worden. Hier zat echter wel een voorwaarde aan vast: “De stier moest emoties onder controle houden en negatieve gevoelens aanvaarden”. Is dit niet gelukt? Dan is dit het jaar van de herkansing, want ook dit jaar kan met jouw hulp een prachtig jaar worden. De basis is opnieuw goed! En eigenlijk heeft de stier in 2019 vrijwel weinig (tot niets) te klagen.

Jaar Horoscoop AlgemeenHoewel de meeste stieren terug kijken op een mooi en gelukkig 2018, kan het dus zijn dat 2018 voor jou niet helemaal uit de verf is gekomen, of zelfs dat jij gewoon echt een onprettig jaar achter de rug hebt. Laat deze negatieve ervaring in het verleden achter stier en sta open voor de welvaart, het geluk en de momenten van gelukzaligheid die 2019 jou te bieden heeft.

Nieuwe liefde wordt gevonden. Bestaande liefdes en relaties bloeien dit jaar weer helemaal op. En alle stieren merken in 2019 dat zij zich meer verbonden voelen met de mensen om hen heen. Prettig, want de afgelopen jaren miste de stier meer dan eens een gevoel van verbondenheid.

Pas op het contact met de realiteit en omgeving niet te verliezen.

De jaarhoroscoop geeft wel één belangrijk advies stier: “Pas op dat jij het contact met de realiteit en je omgeving niet verliest”. Jij hebt het zelf dan misschien dit jaar enorm goed getroffen, maar niet iedereen draagt dit jaar hetzelfde lot. Let op dat jij met beiden benen op de grond blijft staan, en houdt rekening met de gevoelens van anderen.

Laat je niet leiden door schuldgevoelens.

De positieve flow binnen het leven van de stier betekent overigens niet dat de stier dit jaar geen leermomenten kent. Een van de belangrijkste lessen die het universum de stier wilt bijbrengen is de les van het ‘loslaten van schuldgevoelens’. Een belangrijke les voor de stier! Aangezien deze in het verleden door schuldgevoel wel eens de controle over zijn of haar leven is verloren.

Tip aan de stier die leert of studeert:

Het lijkt vrijwel zeker dat jij in de komende periode naar het buitenland vertrekt. Jij zult dit doen omdat jij jezelf daar extra kunt verdiepen in je opleiding. Dit is voor jou het perfecte moment om te groeien! En tevens ook het ideale moment om jezelf op de kaart te zetten. 

Hoewel de stier dit jaar op alle vlakken de wind mee heeft, vangt de stier nergens zoveel ‘wind in de rug’ als op het vlak van de liefde. Een goed voorbeeld hiervan is dat single stieren dit jaar bijzonder gemakkelijk een liefdespartner zullen ontmoeten. 

Deze nieuwe liefde plant direct zijn zaden. Waardoor de single stier al snel merkt dat deze prille liefde wel eens ware liefde zou kunnen zijn. Ook ervaren gesettelde stieren worden niet vergeten. Zij ervaren dit jaar steeds meer verbondenheid en harmonie binnen hun relatie.

Pas op dat jij je niet te vaak onderdompelt in de vijver van genot.

Het liefdesleven van de stier is dit jaar gevuld met passie en harmonie. Dat gezegd hebbende lopen sommigen stieren het risico zichzelf ‘net’ iets te vaak onder te dompelen in de vijver van genot en liefde. Wees niet impulsief stier! Ook teveel liefde brengt risico’s met zich mee.

Nieuwe verlangens komen aan het licht.

Tot slot ziet het ernaar uit dat de stier dit jaar nieuwe verlangens bij zichzelf ontdekt. Welke verlangens dit precies zijn verschilt van stier tot stier. De ene stier verlangt nu bijvoorbeeld (ineens) naar meer geborgenheid, terwijl de andere stier nieuwe verlangens eerder opmerkt in de slaapkamer.

Jaarhoroscoop single stier:

2019 lijkt een perfect jaar te zijn voor de single stier. Flirten, romantische dates, opbloeiende liefdes, het lijkt dit jaar allemaal te zijn weggelegd voor de stier. De stier heeft dit jaar aan afspraakjes totaal geen gebrek.

Toch betekent dit niet vanzelfsprekend dat de stier ook daadwerkelijk de ware zal weten te vinden dit jaar. Vervelend? Nee, zo zullen de meeste stieren dit niet ervaren. Zij genieten nu van de aandacht en de liefde in het algemeen. En ook voor die stier is 2019 een goed jaar.

Ervaar jij romantische gevoelens voor een collega?

De jaarhoroscoop van de stier voorspelt dat het domein van werk en relatie elkaar dit jaar wel eens zouden kunnen kruisen. Heb jij romantische gevoelens voor iemand op jouw werkplek? Deel deze gevoelens dan met hem of haar. Natuurlijk, jij loopt hiermee het risico te worden afgewezen. En ja dat is lastig wanneer het door iemand gebeurt die jij dagelijks zult zien. Maar dat gezegd hebbende, is een mogelijke liefdesrelatie dit risico niet gewoon helemaal waard?

Tip aan de single stier:

Kijk met name in de tweede helft van 2019 bijzonder goed om je heen. Dit is namelijk de periode dat jouw liefdes geluk een piek ervaart. Wijs aanbidders en/of aanbidsters in deze periode niet te gemakkelijk af om oppervlakkige redenen. De kans is namelijk sterk groot dat jij volledig verliefd zult raken op een persoon die vooraf totaal je type niet leek te zijn.

Jaarhoroscoop stier in een relatie:

De jaarhoroscoop stier 2019 voorspelt dat de stieren met een relatie het een stuk makkelijker zullen krijgen dan voorheen. Het lijkt zelfs of de band tussen de stier en diens partner (uit het niets) enorm verbeterd. Dit lijkt overigens geen korte piek te zijn binnen de relatie van de stier! Het ziet er eerder uit als het begin van een gelukkigere periode.

Niet direct een glanzende liefdes start.

Deze periode laat overigens wel even op zich wachten stier. Tijdens het eerste kwartaal van het jaar verloopt jullie relatie regelmatig erg stroef. De spanning zou zelfs zover op kunnen lopen dat er bij een van jullie twijfels over de relatie of het huwelijk ontstaat. Geen stress stier! Deze negatieve gevoelens verdwijnen vanzelf als sneeuw voor de zon wanneer de lente aanbreekt.

Vertrouw je partner, maar vertrouw niet altijd de mensen om je heen.

De horoscoop stier 2019 adviseert om jouw geheimen op liefdesgebied vooral niet met anderen te delen. Het lijkt er namelijk op dat iemand uit jouw directe (en vertrouwde) kring deze informatie maar al te graag gebruikt om jou en je partner uit elkaar te drijven.

Tip aan de gebonden stier:

Let op dat jij je partner niet onterecht wantrouwt, en probeer jaloerse gevoelens te beteugelen. De jaarhoroscoop stier adviseert je kalm te blijven, met name op de momenten dat je partner en jij in een conflict dreigen te belanden. Doe jij dit niet? Dan ga jij nu snel te ver en schiet jij buitensporig uit je slof. Ben je hiervan bewust, want de kans is aanwezig dat jij, wanneer jij hier niet op let, te maken krijgt met een groot verlies.

2019 ziet er voor alle stieren, op het gebied van carrière en bedrijf, bijzonder gunstig uit. De jaarhoroscoop van de stier voorspelt zelfs dat het op het carrière vlak een bijzonder vruchtbaar jaar zal zijn.

De stier in loondienst merkt dit vermoedelijk vrijwel direct in het begin van het jaar, aangezien de kans op promotie op dat moment groot is. Zelfstandige werkende stieren worden natuurlijk niet overgeslagen, zij merken deze positieve verandering vooral doordat zij hun bedrijf zien groeien en de winst toe zullen zien nemen.

De Sfeer slaat (in positieve zin) om.

Stier, heb jij een vervelende periode achter de rug op je werkplek? Dan is er goed nieuws! De sfeer op jouw werkplek lijkt dit jaar ten goede te veranderen. Positief, want deze verandering zorgt ervoor dat jij weer beter tot rust kunt komen. Je voelt dit jaar daarnaast ook (weer) veel meer een klik met collega’s en leidinggevende. Prettig, aangezien jij dit echt even nodig hebt.

De jaarhoroscoop stier voorspelt dat 2019 financieel gezien een stabiel jaar zal zijn met weinig ups en downs. Beter gezegd ziet het er zelfs naar uit dat er weinig tot niets verandert op dit vlak.

Had jij op meer inkomen gehoopt stier? Dat is begrijpelijk. Bedenk echter wel dat deze stabiele periode ook betekent dat jij geen geld tekort zult krijgen.

Eindelijk verlost van een oude lening.

In de loop van het jaar heeft de stier voldoende geld bij elkaar gespaard om een oude lening af te lossen. Diep van binnen wist de stier altijd wel dat deze lening stress veroorzaakte. Maar hoeveel last de stier hier van heeft gehad merkt deze pas wanneer hij of zij eindelijk van deze schuld is verlost.

Pas wel op dat het aflossen van deze lening niet je financiële planning verstoort stier! Het is natuurlijk zinloos om het ene gat met het andere te dichten.

Financiële tip aan de stier:

Dit jaar besluit jij jezelf een levensstijl aan te meten waarin jij onnodige uitgaven kunt elimineren of verminderen. Dit is een uitstekend keuze stier! Alleen met een gematigde levensstijl kun jij namelijk jouw toekomst veilig stellen en geld besparen. Besparen en sparen wordt de stier dit jaar ook zeker aangeraden. Je weet immers maar nooit met welke onverwachte kosten jij in de toekomst geconfronteerd zult worden.