Jaarhoroscoop Vissen 2019

Jaar horoscoop vissenDe jaarhoroscoop vissen 2019 voorspelt dat (ook) 2019 een jaar vol verandering zal zijn. Vorig jaar flirtte Uranus* al met het teken van de vis. Maar dit blijkt slechts een voorproefje te zijn geweest van wat er voor de vis de komende zeven jaar staat te wachten. In 2019 vestigt Uranus zich dan ook voor langere tijd in je leven. Dit gaat niet onopgemerkt aan je voorbij, aangezien jij voor langere tijd te maken zult krijgen met intense en grootse veranderingen.

*Ondermeer de planeet van plotselinge en revolutionaire verandering.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Vissen 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Vissen 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Vissen 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Vissen 2019: Financiën

Een opwindende en hectische tijd ligt voor jou in het verschiet.

Het leven wordt nu heel opwindend, maar ook heel hectisch vis. Het verleden is voorbij. Oude, gevestigde patronen en routines zijn niet langer bruikbaar. Je breekt bewust met alle tradities en zoekt nieuwe manieren om in je leven meer inhoud en stabiliteit toe te passen. Om een goed voorbeeld te geven: Astrologie zal een steeds belangrijkere plaats in gaan nemen.

Jaar Horoscoop AlgemeenVissen voelen zich in 2019 snel moe, verveeld en futloos. Vis, misschien wordt het nu toch echt tijd om eens iets beter voor jezelf en je gezondheid te zorgen. Het lijkt er namelijk op dat, met name het vermoeide en futloze gevoel, zo maar eens het gevolg kan zijn van een gebrek aan conditie en te weinig lichaamsbeweging.

Voldoende beweging en een uitgebalanceerd dieet voorkomen dit jaar een hoop problemen.

Ben jij een vis, maar heb jij geen idee hoe jij je algemene energie en gezondheidsniveau kunt verbeteren? Dan wordt jou aangeraden om het beoefenen van yoga, fitness, gymnastiek en hardlopen te overwegen. Een lichamelijke en rustgevende uitlaatklep is dit jaar namelijk enorm van belang wanneer jij gezond en fit wilt blijven.

Houdt jij je, naast het bewegen, dagelijks aan een uitgebalanceerd en voedzaam dieet? En wordt jij vroeg in de ochtend wakker en ga je op tijd slapen? Dan kun jij dit jaar een hoop vervelende en negatieve momenten vermijden.

Meditatie helpt de vis om serieuze stress klachten te vermijden.

Tot slot mag mediteren dit jaar echt niet aan het lijstje van de vis ontbreken. Iedere vis loopt in 2019 namelijk het risico last te krijgen van (werk gerelateerde) stress. Gelukkig leidt deze stress niet direct tot een burn out. Maar op de lange termijn is dit zeker niet uitgesloten. Er is een oplossing. Jij als vis kunt deze negatieve tendens doorbreken door te gaan mediteren.

Dit jaar bevindt Jupiter zich in het zevende huis (o.a. het huis van het huwelijk en van relaties) wat een gunstig teken is voor de vis. Concreet zorgt deze aanwezigheid ervoor dat de vissen hun sociale netwerk zien groeien, net als de kans op een huwelijk of nieuwe relatie. Het antwoord op de vraag of een huwelijk of een serieuze relatie dit jaar tot de mogelijkheden behoort is dan ook absoluut ‘ja’. Het antwoord op de vraag of dit ook het juiste moment is om te trouwen of een nieuwe relatie aan te gaan? Dat ligt net iets gecompliceerder.

Vrijheid boven alles.

De vis ervaart dit jaar een enorme drang naar ‘persoonlijke vrijheid’. Vastigheid en gebondenheid? Dat zijn dit jaar twee woorden waar jij als vis (eigenlijk) niet op zit te wachten. Jij gaat en staat het liefst waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt. Deze vrijheidsdrang is totaal niet verkeerd vis! Maar het zijn wel precies die gevoelens die lastig te verenigen zijn met een serieuze relatie.

Jaarhoroscoop single vissen:

De single vis komt wat betreft aandacht dit jaar absoluut niets te kort. Het lijkt soms zelfs of potentiële liefdespartners overal vanuit het niets verschijnen. Dat jij meer aandacht krijgt als vorige jaren merk je al snel. Maar hoe bijzonder goed jij nu precies in de relatiemarkt ligt, dat heb jij pas later in het jaar echt bewust door.

Geniet ervan, maar pas op dat jij de aandacht niet normaal gaat vinden.

Deze aandacht, samen met de behoefte ‘vrij te willen zijn’ verkleinen wel een beetje de kans om de ware tegen te komen. Dit klinkt wellicht vreemd en niet zo positief. Bekijk het echter eens van een afstandje. Wil jij dit jaar niet liever ‘gewoon’ van het leven en de liefde genieten? De aandacht die jij nu ontvangt. Die heb jij in het verleden regelmatig gemist. Geniet ervan, maar pas op dat jij de aandacht niet normaal gaat vinden.

Wanneer jij nu doet wat voor jou goed voelt, dan zou het kunnen betekenen dat jij dit jaar meerdere korte romances hebt. Ben jij hier het type niet voor? Dan staat niets jou in de weg om even uit het dating circuit te stappen.

Houdt rekening met een turbulente start.

Natuurlijk staat ook niet iedere single vis open voor vluchtige romances. Kies jij heel bewust voor het opbouwen van een langdurige relatie? Dan is het goed om er rekening mee te houden dat dit in 2019 iets meer moeite zal kosten dan in andere jaren. Met name aan het begin van een relatie moet de vis dit jaar rekening houden met (meerdere) pieken en dalen.

Vind jij een nieuwe liefde, en doorstaat jullie prille relatie deze turbulente periode? Dan zit als vis letterlijk gebakken. De vonk tussen jullie beiden is duidelijk erg groot wat betekent dat deze relatie zo maar eens uit kan groeien tot een langdurige relatie. Een relatie die zelfs de potentie heeft zich in de toekomst te transformeren in een huwelijk.

Jaarhoroscoop vis in een relatie:

De jaarhoroscoop vissen voorspelt dat het op relationeel gebied echt alle kanten op kan schieten in 2019. Een de ene kant zou het kunnen dat 2019 een bijzonder goed jaar voor de vis in een relatie is, maar aan de andere kant zou dit ook zo maar het jaar kunnen zijn waarin de vis en diens partner besluiten de relatie te beëindigen.

Welke kant het voor jou opschiet? Dat ligt voor een groot deel aan de keuzes die jij maakt. Wat echter redelijk vast staat is dat jouw partner dit jaar een enorm belangrijke rol speelt. Hij of zij is namelijk; A. De reden dat jij je als vis dit jaar bijzonder gelukkig zult voelen, of B. de aanleiding zijn van een bittere ervaring. Deze ervaring zorgt er voor dat jij als vis teleurgesteld alleen achterblijft.

Vis, besteed iets meer aandacht aan je partner.

Vis, laat je geluk niet (teveel) afhangen van je partner en zorg ervoor dat jij ook nog een leven hebt om op terug te vallen wanneer het mis gaat in jullie relatie. Dit betekend niet dat jij afstand moet nemen! Het is namelijk juist tijd om meer energie in jullie relatie te steken. Nu probeer jij over het algemeen wel voldoende aandacht aan je partner te schenken. Maar als jij er over nadenkt, verdient hij of zij eigenlijk niet net wat meer van jouw tijd en aandacht?

Tot slot; Zorg er dit jaar (extra goed) voor dat de balans tussen werk en privé klopt. Dit is in het verleden vaak niet het geval geweest en je partner kan hier slecht mee omgaan. De kans dat jullie ego’s dit jaar de oorzaak van ruzies zijn is dan ook groot. Blijf kalm en los deze problemen direct op! Laat niets sudderen en probeer alles direct bespreekbaar te maken.

Op carrière gebied voorspelt 2019 voor de vissen een bijzonder goed jaar te zijn. Zo is de vis dit jaar bijvoorbeeld bijzonder goed in staat om, zonder er al teveel moeite en energie in te stoppen, projecten te starten en deze ook daadwerkelijk af te ronden. Het lijkt haast alsof de vissen het leven ineens “een stuk helderder zien”. Dat valt iedereen op, want dit zorgt er namelijk voor dat de vis veel minder vaak het overzicht verliest. Dit creëert zelfvertrouwen en rust die de vis vervolgens steeds vaker gebruikt om ook in andere projecten het voortouw te nemen.

Stop met twijfelen en zet door.

Verlos jezelf van ongewenste twijfels en smeed het ijzer nu het nog heet is. Vissen hebben van nature de neiging om te lang stil te staan bij dingen die minder goed gaan als verwacht. Zonde! Want hierdoor geef je misschien dingen op die jij met gemak succesvol af had kunnen ronden. Maak dit jaar gebruik van de positieve stroom waar jij je in bevindt. Benut iedere kans die jij krijgt volledig en vol overgave. Jij zult zien dat jouw inzet en enthousiasme dit jaar echt wordt beloond.

Pluk de vruchten van jouw inspanningen.

Tegen het einde van het jaar kun jij de vruchten plukken van al je inspanningen. Deze periode van “oogsten” lijkt trouwens niet van korte duur. Sterker nog, het ziet ernaar uit dat het op werkgebied de komende jaren een heel stuk gemakkelijker voor jou gaat worden.

“Geluk en voorspoed” dat zijn dit jaar de sleutelwoorden wanneer het het financiële leven van de vis betreft. Het komt de vis dit jaar zeker ook aan niets tekort. Wil jij als vis graag iets hebben of doen? Dan zal geld geen obstakel vormen. Ondanks dat is het dit jaar wel een extra goed idee om impulsieve uitgaven te vermijden.

Vermijd financiële verleidingen.

Zorg ervoor dat jij jezelf niet steeds in situaties brengt waarin het lastig is de hand op de knip te houden. Jij hebt financiële doelen die je graag wilt bereiken, en jij hebt het perfecte plan bedacht om dit ook te bereiken. Jij hoeft nu nog alleen je best te doen dit plan uit te voeren. Laat je daarom niet van de wijs brengen door impulsieve wensen die geld kosten.

Neem regelmatig een stapje terug en creëer afstand zodat jij de situatie met een objectieve blik kunt bekijken. Voor jij iets koopt bedenk goed of jij hetgeen wat jij wilt kopen echt nodig hebt? Of dat het eigenlijk gewoon iets is wat jij erg graag wilt hebben.

Het einde van het jaar vormt financieel gezien een uitdaging.

Aan het einde van het jaar lijkt het financieel gezien extra lastig te worden voor de vis. De vissen ervaren op dat moment voor het eerst echt dat het soms enorm lastig kan zijn om de portemonnee gesloten te houden.

Probeer het jezelf gemakkelijk te maken vis. Vraag op je werk om een loonsverhoging of zoek een extra bron van inkomsten. Tot slot is dit ook een mooi moment om het geld dat jij in het verleden hebt geleend aan vrienden en familie terug te vragen.