Jaarhoroscoop Waterman 2019

Jaarhoroscoop waterman

De jaarhoroscoop waterman 2019 voorspelt dat het op alle vlakken een prachtig, positief en uitzonderlijk jaar zal worden voor de waterman. Goede voorbeelden hiervan zijn de gebieden ‘carrière en persoonlijke ontwikkeling’. De waterman krijgt dit jaar namelijk meerdere kansen om zich hierin te ontwikkelen en te groeien.

Ook financieel gezien ziet het jaar 2019 er bijzonder zonnig uit. Dit komt vooral omdat vrijwel alle watermannen hun inkomsten dit jaar zullen zien toe nemen.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Waterman 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Waterman 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Waterman 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Waterman 2019: Financiën
 Jaarhoroscoop Waterman 2019: Vrienden & Familie

De waterman zet moeilijke tijden om in gewenste en gunstige situaties.

Er is dit jaar eigenlijk niets wat jij niet kunt bereiken waterman. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat jij je er echt voor in wilt spannen. Dit lukt jou! Want je zit dit jaar volledig in je element. Goed nieuws! Vanuit je element kun jij iedere worsteling succesvol doorstaan en iedere berg beklimmen. Jouw grootste kracht dit jaar? Je beschikt nu over de gaven om moeilijke tijden te transformeren naar gewenste en gunstige situaties.

Jaar Horoscoop AlgemeenWaterman, ben jij je geloof in iets verloren? Of heb jij nu, of al een tijdje, een sterk gevoel van hopeloosheid? Dan is er goed nieuws! De jaarhoroscoop van de waterman voorspelt namelijk dat de lente is aangebroken en de winter voorbij is. Wat dit voor jou concreet betekend? Dat is dat je opnieuw vertrouwen zult krijgen in jouw doelen en doelstellingen. Voor deze nieuwe vloed aan hoop en vertrouwen hoef jij trouwens niet ver te zoeken, deze nieuwe vlam zal namelijk volledig vanuit jezelf worden aangewakkerd.

Tijd voor de “objectieve” Waterman.

Waar de waterman vorig jaar zijn spirituele zelf leerde kennen, lijkt het dit jaar tijd te zijn om ook je objectieve zelf te leren kennen. Een frisse kijk stelt jou in staat om fouten uit het verleden te lokaliseren, te corrigeren en jezelf vervolgens met een vernieuwde kijk op het leven te storten.

Ook je sociale leven krijgt een positieve impuls. Nieuwe vrienden en kennissen leren kennen lijkt dit jaar dan ook geen enkel probleem voor je te worden.

Doelen worden bijgesteld en nieuwe idealen ontstaan.

Gedurende het jaar zien watermannen hun idealen uit het verleden werkelijkheid worden. Dit zorgt ervoor dat er al snel nieuwe doelen worden gesteld. Zet jij je beste beentje voor waterman? Het zou het zo maar eens kunnen gebeuren dat jij ook deze nieuwe doelen al voor het einde van het jaar zult bereiken. Naast nieuwe doelen merk jij nog iets nieuws op in jouw denken; Vrijwel iedere waterman ziet zichzelf met ingang van 2019 nieuwe idealen na streven.

De jaarhoroscoop waterman 2019 voorspelt dat het liefdesleven van de waterman dit jaar iets beter zal zijn dan gemiddeld. Dit merkt de waterman niet direct. Het begin van het jaar 2019 kent namelijk eerst nog enkele uitdagingen en obstakels die jij als waterman eerst zult moeten overwinnen.

Deze periode kan best even pittig voor je zijn. Probeer daarom ieder obstakel los te zien van de rest zodat jij niet over zult lopen en het overzicht verliest. Deze obstakels ga je namelijk ook “gewoon” overwinnen waterman. De ups en downs zullen daarna, ongeveer eind maart, weer verdwijnen.

Jaarhoroscoop single waterman:

In het verleden bestond het ‘liefdesleven’ van de single waterman voornamelijk uit kortdurende relaties en vluchtige liefdes. Deze trend lijkt dit jaar af te nemen, of sterker nog, bij een hoop watermannen lijkt dit zelfs helemaal te verdwijnen.


Waar het liefdesleven van de waterman in een relatie tijdens de eerste maanden van het jaar regelmatig op de proef wordt gesteld, ervaart de single waterman juist een positieve piek in deze periode. Met name de eerste drie maanden van het jaar voorspelt een gunstige periode te zijn in het liefdesleven van de single waterman.

Zoek jij de liefde niet gewoon te ver van huis?

Ben jij een single waterman die opzoek is naar liefde? Stel jezelf dan eens de vraag of jij de liefde niet te ver van huis zoekt. Wees eerlijk tegen jezelf waterman. Heb jij niet al jaren een oogje op iemand? En is die persoon misschien ook al jaren een onderdeel van je vriendenkring? Wanneer dit op jou van toepassing is, dan zal 2019 het perfecte jaar zijn om deze gevoelens aan deze persoon te uiten.

Jaarhoroscoop waterman in een relatie:

Het jaar 2019 voorspelt een heel speciaal jaar te zullen zijn voor je huwelijksleven. Helaas betekend dit niet iedere maand feest. De maanden maart en april lijken namelijk wel een beetje een uitdaging te worden. De jaarhoroscoop waterman 2019 waarschuwt dat er, tijdens deze periode, nieuwe conflicten tussen jou en je partner aan het licht dreigen te komen.

Maak je geen zorgen waterman! Pak geduldig iedere uitdagingen aan en los elk probleem op. Probeer conflicten niet te vermijden maar direct op te lossen. Alle tekenen wijzen erop dat jullie er dit jaar samen sterker uit zullen komen. Dit houdt in dat de problemen slechts tijdelijk zullen zijn.  

Loop niet weg voor problemen en breng meer tijd door met je partner.

Voel jij je af en toe heel ontevreden over je huwelijksleven? Dan is de kans groot dat dit gekomen is door een plotselinge verandering in het gedrag van je partner. Deze verandering kan jou enigszins storen of teleurstellen.

Probeer deze negatieve emoties te vermijden en doe je best om de gevoelens van je partner te begrijpen. Zo leren jullie elkaar nog beter kennen en voorkom jij ruzies die over onbelangrijke zaken gaan. Ga een conflict dit jaar zeker ook niet uit de weg. Jouw partner heeft dit jaar meer steun nodig en jij kunt nu laten zien dat je hem of haar onvoorwaardelijk steunt en liefhebt.

De zon keert terug in jullie relatie.

Wanneer de maand mei ten einde komt zal de zon in jullie relatie weer schijnen. Je merkt dit direct door het gevoel van volledige steun vanuit je partner. Wees bereid deze steun ook terug te geven. Je partner kan deze steun, met name in de maanden november en december nog steeds bijzonder hard nodig hebben.

2019 voorspelt voor de waterman op werkgebied (opnieuw) een uitstekend jaar te zullen worden. Alsof het geen enkele moeite kost zet de waterman (onbewust) steeds precies de juiste stap op het juiste moment. Deze goed getimede stappen brengt de waterman een hoop nieuwe kansen. Dit is niet alleen het geval bij de waterman die werkt in loondienst, ook de zelfstandig werkende waterman ervaart deze positieve energie.

Het zakelijke succes van de waterman blijft niet onopgemerkt. Waardoor jij als waterman dit jaar veel en vaak lof uitingen in ontvangst mag nemen. Pas op waterman! Blijf met beide benen op de grond staan en laat bewondering en lof niet naar je hoofd stijgen.

Leer te vertrouwen op je sociale en communicatieve vaardigheden.

De jaarhoroscoop waterman 2019 geeft je het advies om in 2019 veel meer op je sociale vaardigheden te vertrouwen. Sociaal gezien blink jij enorm uit, maar het lijkt erop dat iedereen dat ziet, behalve jijzelf. Lukt het je om dit vertrouwen te vinden? Dan zorgt dit er direct voor dat jij verbetering zult zien op alle vlakken van het leven, maar met name op werkgebied.

Hoe het jaar 2019 op financieel gebied uitpakt? Dat is, meer als ooit, voor een groot deel afhankelijk van de waterman zelf. De waterman treft dit jaar regelmatig een aantal financiële lessen op zijn pad. Staat de waterman open om deze lessen te leren? Dan ziet het jaar er financieel gezien erg goed uit. Besluit de waterman deze lessen te negeren of te vermijden en besluit de waterman op oude voet verder te gaan? Dan is de kans groot dat 2019 financieel gezien een minder gunstig jaar dreigt te worden.

Leidt een eenvoudig leven en stem je uitgavenpatroon af op je actuele stroom van inkomsten.

Jij ziet je het hele jaar door genoodzaakt je budget strak in de gaten te houden en je uitgaven patroon verschillende keren aan te passen. Leidt een eenvoudig leven en probeer je uitgavenpatroon zo goed mogelijk af te stemmen op je actuele stroom van inkomsten.

Onverwachte of spontane uitgaven kunnen vanuit het niets je financiële balans verstoren. Wees voorzichtig waterman! Weersta financiële uitspattingen en vermijd evenementen en situaties die (veel) geld kosten. Leef naar je inkomen en jij zult zien dat jij op een bepaald moment zelfs ruimte ziet om wat extra geld opzij te zetten voor later.

FamilieVriendschap is voor jou dit jaar belangrijker dan liefde en romantiek. Nu staan watermannen van nature altijd open voor nieuwe vriendschappen, maar dit jaar nog meer dan normaal. Het sociale leven van de waterman ondergaat vanaf dit moment een enorme transformatie. Een proces wat niet tegen het einde van het jaar afgerond zal zijn en dus ook in 2020 aan de orde zal blijven.

Oude vriendschappen verdwijnen en nieuwe vrienden verschijnen. Jij als waterman doorziet valse vriendschappen direct, en wordt steeds beter in het uitbannen van vriendschappen die enkel leiden tot negatieve emoties.

Probeer je (ver)nieuwe(de) houding te doseren.

Op het familie vlak ziet het jaar 2019 er over het algemeen goed uit. Zo zorgen geboorte en huwelijk dit jaar bijvoorbeeld voor groei in de familie van de waterman.

Waterman, jij komt dit jaar vaker voor jezelf op en dat is in de basis enorm positief. Pas alleen wel op dat jij met deze nieuwe houding niet direct iedereen tegen het hoofd stoot. Natuurlijk! Jij hebt helemaal gelijk wanneer jij voor jezelf opkomt, maar probeer dit te doseren. Hiermee geef jij je familieleden de kans om te wennen aan je nieuwe assertieve houding.