Jaarhoroscoop Weegschaal 2019

Jaarhoroscoop WeegschaalDe jaarhoroscoop weegschaal voorspelt dat 2019, voor de weegschaal, net als 2017, een bitterzoet jaar zal zijn. Lastig weegschaal! Pas tijdens de tweede helft van 2018 merkte jij dat het leven iets rustiger begon te worden. 2019 heeft echter wel een ander thema dan in voorgaande jaren van toepassing was. Dit jaar staat namelijk vooral in het teken van de sociale aspecten uit het leven.

Deze ‘focus verschuiving’ merkt de weegschaal in vrijwel alles. Een goed voorbeeld hiervan is dat de weegschaal nu de band met familieleden sterk toe ziet nemen.

Benieuwd naar een bepaald onderdeel van jouw jaarhoroscoop? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Weegschaal 2019: Algemeen
 Jaarhoroscoop Weegschaal 2019: Liefde & Relaties
 Jaarhoroscoop Weegschaal 2019: Carrière
 Jaarhoroscoop Weegschaal 2019: Financiën

2019 als basis voor de toekomst.

Het bitterzoete karakter van 2019 is op ieder vlak zicht en merkbaar. Dus ook op carrière en financieel gebied. Wat de weegschaal hier van merkt? Een continue wisseling van pieken en dalen. De piekperiodes zijn uiteraard geen probleem voor je weegschaal, maar pas op! Gedurende de dalen is de kans groot dat het jou soms net even iets teveel wordt.

Jaar Horoscoop AlgemeenOp vrijwel alle gebieden van het leven wordt de weegschaal geconfronteerd met pieken en dalen. 2019 brengt je omhoog… En haalt je weer naar beneden. Je piekt, je daalt, piekt opnieuw en daalt vervolgens opnieuw. De weegschaal zit echt even vast in deze cirkel, en deze cirkel blijft zich in een rap tempo eindeloos herhalen.

Het onvoorspelbare karakter van 2019 doet de onrust, waar iedere weegschaal van nature over beschikt, regelmatig enorm stijgen. Helaas blijft het hier niet bij weegschaal. Doordat de pieken en dalen niet op alle gebieden synchroon verlopen stijgt je innerlijke onrust dit jaar regelmatig tot ongekende hoogten.

Probeer rustig te blijven weegschaal! Je kunt dit jaar prima doorkomen wanneer jij alles omarmt. Dit zorgt ervoor dat jij op het pad van succes blijft.

Jupiter schiet te hulp.

Jupiter is de weegschaal dit jaar gelukkig goed gezind. Deze ondersteunt de weegschaal tijdens de ongelukkige en lastige momenten van dit jaar. De hulp van Jupiter komt echter niet zonder verplichtingen weegschaal. Deze planeet verwacht namelijk wel een flinke dosis ‘eigen inzet’. Krijg jij een kans? Dan wordt er van jou verwacht dat jij hier alles uit zult halen wat er in zit.

Financiële stress? Maak je geen zorgen.

Met name de creatieve weegschaal kan in 2019 stralen. Ieder creatief idee brengt jou als weegschaal namelijk een stap dichter bij het bereiken van je doelen. Krijg jij het financieel gezien net even iets te benauwd? Geen paniek! Jij ziet dit jaar namelijk, zeer regelmatig, nieuwe inkomstenbronnen op je pad verschijnen.

Het jaar 2019 voorspelt op het gebied van liefde en relaties een zeer aangenaam jaar te zijn. Met name de tortelduifjes in een prille relatie, maar ook de single weegschalen, hebben het dit jaar goed naar hun zin. De weegschaal in een relatie ziet dit jaar de intimiteit en de aantrekkingskracht binnen de liefdesrelatie toenemen.

Er is ook een opvallend vooruitzicht. Vrijwel iedere weegschaal treft dit jaar een oude liefde op zijn of haar pad.

Slaat de vlam opnieuw over?

De ontmoeting met deze oude liefde roept bij iedere weegschaal warme gevoelens op. De weegschaal dwaalt zelfs even weg in de herinneringen van mooie en liefdevolle tijden. Bij de single weegschaal kan deze ontmoeting zelfs nog meer impact hebben. De warme gevoelens die tijdens deze ontmoeting opkomen zouden er namelijk wel eens voor kunnen zorgen dat het vuur weer oplaait.

Laat achterdocht varen en los misverstanden op.

Ondanks dat de liefdeshoroscoop van de weegschaal voorspelt dat 2019 een mooi jaar zal zijn, blijken misverstanden en achterdocht de weegschaal toch geregeld slapeloze nachten te bezorgen. Probeer dit los te laten weegschaal! Jij hebt namelijk geen aanleiding of reden die jouw achterdocht rechtvaardigen.

Op het ontstaan van misverstanden heb jij, ook dit jaar, helaas iets minder invloed. Daar staat echter tegenover dat je wel zelf kunt bepalen hoe jij hiermee om gaat. Lukt het jou om misverstanden op een positieve manier op te lossen? Dan merk jij vrijwel direct dat dit jou extra punten oplevert bij je (potentiële) partner.

Jaarhoroscoop single weegschaal:

Voel jij je sterk tot iemand aangetrokken weegschaal? Maak dit dan, zonder er doekjes om heen te winden, zichtbaar en duidelijk aan deze persoon. Doe jij dit niet? Of wacht jij te lang? Dan loop jij het risico dat iemand anders deze potentiële vlam voor je ogen weg steelt. Neem daarom dan ook, letterlijk, nu het risico en verklaar hem of haar de liefde.

Ga geen risico uit de weg.

Risico’s nemen lijkt in 2019 op het vlak van de liefde sowieso het kernwoord van de weegschaal te zijn. Dit zal niet altijd makkelijk zijn voor de weegschaal, aangezien deze vanuit zichzelf risico’s liever probeert te vermijden.

Toch doe jij er goed aan dit jaar risico’s te omarmen! Het kan zijn dat dit betekend dat jij een keer een blauwtje zult lopen. Maar weegschaal, is dit risico het niet waard om te nemen als jij hierdoor misschien de partner van je dromen vindt?

Het liefdesleven van de single weegschaal piekt in oktober.

In de maand oktober piekt het liefdesleven van de single weegschaal. Ben jij eerder in het jaar de ware nog niet tegen het lijf gelopen? Dan is dit de maand waarin jouw liefdes kansen het grootst zijn.

Oktober is tevens de maand waarin de aantrekkingskracht van de weegschaal geen grenzen lijkt te kennen. Maak gebruik van deze positieve flow weegschaal! En ontmoet nog voor het einde van het jaar jouw nieuwe liefdespartner.

Jaarhoroscoop weegschaal in een relatie:

Niet eerder leken jij en je partner zo goed op elkaar afgestemd en ingespeeld als in 2019. Jullie hebben dit jaar dan ook regelmatig aan een half woord genoeg. Dit heeft echt een positief op jou en op jullie relatie! Je bloeit er bijna letterlijk weer van op!

Ook op relationele vlak is 2019 een bitterzoet jaar.

De hernieuwde band tussen jij en je partner zorgt ervoor dat jullie veel vaker samen leuke dingen ondernemen. Misschien plannen jullie dit jaar dan eindelijk een romantisch tripje samen? Dat gezegd hebbende is 2019 ook op liefdesgebied gevuld met pieken en dalen.

Het zal dus ook dit jaar niet iedere dag een feest zijn tussen jullie. Dit is normaal weegschaal en totaal niet erg. Althans, niet erg tenzij jij teveel de nadruk legt op de negatieve momenten.

Op het gebied van werk en carriere voorspelt 2019 een jaar te zijn waarin jij niet alleen bezig bent met het hier en nu. Sterker nog; 2019 is een jaar waarin jij de basis legt voor de jaren die volgen. Wat dit concreet voor jou betekent? Dat is dat het werk wat jij nu verzet bepaalt hoe jij er de komende jaren voor staat. Maak hier zo goed mogelijk gebruik van weegschaal. Het is echt verstandig om nu een stapje harder te lopen als voorheen.

Accepteer de dalen en omarm de pieken.

Zoals eerder vermeld ontkomt de weegschaal, ook op werkgebied, niet aan de continue wisseling tussen pieken en dalen. Enorm lastig weegschaal! Vooral omdat jij, na de hectiek van afgelopen jaren, eigenlijk wel toe bent aan een stabiel en rustig jaar.

Dat gezegd hebbende raad de jaarhoroscoop je aan om het van de positieve kant te bekijken. Natuurlijk de dalen zijn enorm lastig en zwaar, maar de piekperiodes zijn gelukkig even intens.

Met name de creatieve weegschaal ziet groei en vooruitgang.

Met name de weegschalen met een creatieve functie doen het dit jaar goed op de arbeidsmarkt. Voor hen zal de komende tijd een zeer vruchtbare periode zijn. Ben jij een weegschaal die zich bezighoud met mode, ontwerpen, architectuur, gedrukte media en/of cosmetica? Dan voorspelt de horoscoop weegschaal 2019 nog meer goed nieuws.

Tip aan de weegschaal:

Focus op de piekmomenten.

Richt je focus vooral op de piekmomenten weegschaal. Toon iedere dag je inzet en probeer deze momenten zo volledig mogelijk te benutten. Slaag jij erin optimaal gebruik te maken van de piekmomenten? Dan zou het zomaar eens kunnen gebeuren dat jij hierdoor een (of meerdere) ‘dal’ momenten kunt vermijden.

Werk jij als zelfstandige? Dan zie jij het aantal opdrachten flink toenemen.
Werk jij in loondienst? Dan merk jij op je werk dit jaar zowel een toename van groei en vooruitgang.
Tot slot blijft de inzet van beiden niet onopgemerkt voor werk en opdrachtgevers.

2019 voorspelt financieel gezien een zeer opvallend jaar te zijn weegschaal. De jaarhoroscoop weegschaal laat namelijk zien dat jij je dit jaar niets aantrekt van financiële tegenslagen. Gebeurt er iets negatiefs op het financiële vlak? Dan ga jij op zoek naar de oorzaak, ziet vervolgens het probleem en daarna los jij deze op… en dat was het. Je druk maken om geld? Jij ziet er dit jaar totaal het nut niet van in.

Financiële sereniteit staat de weegschaal te wachten.

Waar deze financiële sereniteit exact vandaan is gekomen? Dat blijft onduidelijk. Wat wel helder is? Dat is dat jouw financiële desinteresse ervoor zorgt dat jij geen overhaaste beslissingen neemt. Jij laat je nu ook niet leiden door paniek of stress, en dat is voor een weegschaal echt wel bijzonder. Jouw ontspannen houding tegenover geld zal ervoor zorgen dat het jouw financieel gezien aan niets zal ontbreken.