Nu op de Paralijn

Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Een horoscoop is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf, gezien vanuit een specifieke plaats op aarde op een welbepaald moment. De term is afgeleid van het Griekse "horoskopos", wat "kijken naar de uren" betekent en "horoskopoi", "schrijver van het uur".  Volgens de astrologie bestaat er een verband tussen de stand van hemellichamen zoals zon, maan en planeten en gebeurtenissen die op aarde plaatsvinden.  Een horoscoop kan opgesteld worden voor iedere gebeurtenis, zowel in het verleden, heden alsmede de toekomst. Wanneer een horoscoop gericht is op het geboorte jaar spreken wij over een "geboortehoroscoop".  Deze, maar zeker ook de "dag horoscoop" (gebaseerd op een of meerdere sterrenbeelden) zijn tegenwoordig zeer populair.

 

Een horoscooprubriek in een tijdschrift of krant is gebaseerd op actuele zon, maan - en planeetstanden die worden vergeleken met de globale stand van de Zon in de geboortehoroscoop (iemands "sterrenbeeld"). Dat is eenvoudig te rubriceren: elk jaar omstreeks iemands verjaardag staat de zon op dezelfde plaats in een bepaald teken van de dierenriem. 

 

Een persoonlijke horoscoop is gericht op u als persoon, welke u vaak meer inzicht verschaft over uw heden, verleden of toekomst. De horoscoop uit kranten en tijdschriften kan als een globale indicatie gezien worden, wanneer u geintresseerd bent in een persoonlijke horoscoop kunt u onder anderen contact opnemen met een paragnost - hij of zij kijkt naar de stand van de sterren en hun invloed voor u persoonlijk.

 

 

Jaarhoroscoop Waterman 2017


waterman"Watermannen ervaren het jaar 2017 als een heel energiek en enthousiasmerend jaar om in te leven. Die energie komt de waterman goed van pas aangezien er dit jaar op alle gebieden van het leven groei op planning staat. Relaties belanden in een nieuwe en positieve fase en de waterman toont meer efficiëntie binnen het professionele leven. Er wordt de waterman echter wel gevraagd om niet te hard van stapel te lopen en om geduld te tonen. Saturnus zal anders de kans grijpen om grote schade aan te richten in het leven van de waterman. Volg jij deze raad op? Dan ligt er een jaar vol mooie relaties, persoonlijke groei en tastbare resultaten voor jouw in het vooruitzicht."

Lees de Jaarhoroscoop Waterman 2017

Jaarhoroscoop Vissen 2017

vissen


"Het jaar 2017 is voor de vissen gehuld in mysterie wat leidt tot gemengde uitkomsten. De van nature impulsieve en energieke planeet Mars ondersteunt de vissen waardoor velen van hen instaat zijn dit jaar grote doelen en idealen waar te maken. Oude situaties en oude interesses zullen opnieuw op de voorgrond treden waardoor de vis weer terug in de schijnwerpers komt te staan. Vissen voelen in 2017 de behoefte om minder te praten en meer in actie te komen. vis, volg je creatieve instincten en probeer problemen die op je weg komen doormiddel van ijver en pure wilskracht te vermijden."Lees de Jaarhoroscoop Vissen 2017

Jaarhoroscoop Ram 2017

 

ram"Het jaar 2017 brengt voor de ram vele kansen op bijna alle vlakken van het leven. Gesteund door Mercurius, is dit het jaar waarin de ram communicatief een stuk sterker zal worden. Prettig, omdat jij als Ram de laatste jaren misschien iets teveel van jouw territorium bent kwijtgeraakt. Ook Saturnus schiet in 2017 de ram te hulp, wat zorgt voor meer (broodnodige) stabiliteit in het leven. Geduld en volharding zijn in 2017 voor de ram de sleutels tot succes. Probeer daarom niet over-impulsief te worden ram. Wees gevoelig en neem dit jaar verstandige beslissingen. Wanneer jij dit jaar de juiste keuzes maakt zul jij hier nog jaren profijt van hebben."

 

Lees de Jaarhoroscoop Ram 2017

Jaarhoroscoop Stier 2017


stier

"De stier zit in 2017 boordevol energie. Dit is geen jaar waarin de stier op zijn/haar lauweren moet gaan rusten, maar een jaar waarin zij gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die op hun weg komen. Zorg dit jaar zelf voor vooruitgang stier. Bijvoorbeeld door je talenten en creativiteit dit jaar meer in de schijnwerpers zetten. Jaren van hard werken en inspanningen uit het verleden zullen nu hun vruchten afwerpen. Een negatief punt dit jaar zal zijn dat stieren vaak het gevoel hebben geen tijd te hebben voor rust en ontspanning. Plicht en verantwoordelijkheid komen namelijk ook dit jaar voor de stier weer op de eerste plaats. Een ook dit jaar zal dit weer ten kosten gaan van de tijd die zij vrij maken voor rust, recreatie en ontspanning."

 

Lees de Jaarhoroscoop Stier 2017

Jaarhoroscoop Tweelingen 2017


tweelingen

"Het jaar 2017 staat voor tweelingen in het teken van productiviteit en creativiteit. Dit zou zo maar eens tot gevolg kunnen hebben dat er op werkgebied een frisse wind zal gaan waaien. Probeer op je werk dit jaar vaker te luisteren en minder te praten tweeling. Jij zult zien dat dit jouw carriere ten goede zal komen. Venus zal er voor zorgen dat jouw gedachten dit jaar niet afdwalen, maar dat jij in plaats daarvan juist sterk gefocust zult blijven. Houdt je dromen en wensen dit jaar vast. Met genoeg motivatie en doorzettingsvermogen is de kans namelijk groot dat je wensen dit jaar werkelijkheid zullen gaan worden." 

Lees de Jaarhoroscoop Tweelingen 2017

Jaarhoroscoop Kreeft 2017


kreeft"Het jaar 2017 staat voor de kreeft in het teken van nieuwe kansen, mogelijkheden, uitdagingen en werk. De kreeft met lef zal dit jaar als winnaar uit iedere strijd komen, ongeacht hoe goed of sterk de concurrentie ook is. Door de steun van de planeet Mars hebben kreeften in 2017 energie te over. Zij voelen zich krachtig en onverslaanbaar en het lijkt alsof ze iedere berg kunnen beklimmen. Ben jij een kreeft introverte kreeft? Probeer in 2017 wat meer uit je schulp te kruipen. Jij bezit zoveel verborgen talenten dat het zonde zou zijn als jij hier nooit iets mee doet, en spijtig wanneer jij de wereld nooit die kant van jezelf hebt laten zien. "

 

Lees de Jaarhoroscoop Kreeft 2017

Jaarhoroscoop Leeuw 2017

leeuw


"Leeuwen zullen in 2017 in staat moeten zijn om het leven te gaan leiden waar ze al heel lang van dromen. Je langere termijn plannen en projecten zullen nu eindelijk het daglicht gaan zien. Desondanks zul je ook gaandeweg het jaar af en toe geconfronteerd worden met hindernissen en problemen. Zorg dat je hier op voorbereid bent zodat je er gelijk op in kunt spelen! Zorg er ook voor dat je inspanningen en harde werken in de nabije toekomst beloont worden met tastbare resultaten. Ontdoe jezelf van misverstanden binnen relaties en zorg voor positiviteit om je heen."

Lees de Jaarhoroscoop Leeuw 2017

Jaarhoroscoop Maagd 2017


maagd

"Het jaar 2017 brengt talloze kansen voor de Maagden. Hoewel je genoeg hobbels op de weg tegen kunt komen zul je er, tegen einde van het jaar, ongedeerd uitkomen. Mars zal je in de loop van het jaar helpen door je op intensieve wijze te voorzien van nieuwe energie. Deze energie stelt je instaat om je doelen te bereiken en zorgt ervoor dat al je inspanningen worden beloond. Wat jouw als maagd ook gaat helpen is dat jij efficiënter met zaken om leert gaan. Jupiter zal je op zijn beurt weer helpen wanneer je tegen problemen aanloopt binnen je persoonlijke relaties."

 

 

Lees de Jaarhoroscoop Maagd 2017

Jaarhoroscoop Weegschaal 2017

weegschaal

 

 

"Het jaar 2017 beloofd voor de weegschaal een plezierige ervaring te worden. Allereerst omdat er vrede en harmonie heerst binnen relaties. Daarnaast omdat het nu lukt om ineens een helder beeld te krijgen over de toekomst. Gevoelens van tolerantie en evenwicht bereiken voor de weegschaal dit jaar nieuwe hoogtepunten. Dit zorgt ervoor dat zij graag geziene personen zullen zijn, zowel zakelijk als privé. Weegschaal, je naasten zullen je meer dan ooit nodig hebben. Wanneer jij voor hun klaar staat brengt dit jouw een intens gevoel van tevredenheid en harmonie."

 

Lees de Jaarhoroscoop Weegschaal 2017

Jaarhoroscoop Schorpioen 2017

 

schorpioen"Schorpioen, dit is het jaar waarin jij de projecten of de avonturen die jij lang geleden op een laag pitje hebt gezet, af gaat ronden of zult gaan beleven. Jij bent geladen met zoveel energie, dat het bijna onmogelijk is om niet op een of ander vlak uit te blinken. Het duurt dan ook niet lang voordat er een van je ambities, dromen en/of idealen werkelijkheid zal worden. Relaties zijn dit jaar zoeter dan ooit, maar je moet wel gefocust blijven en je inzetten om het zo mooi te houden. Er is voor de schorpioen een hoop reden tot optimisme, onder anderen doordat daden en inspanningen uit het verleden nu zorgen voor goede resultaten."

 

Lees de Jaarhoroscoop Schorpioen 2017

Jaarhoroscoop Boogschutter 2017


boogschutter
"In 2017 kunnen Boogschutters een hoop verandering teweeg brengen in hun leven. Een nieuwe relatie, een levensstijl of misschien een nieuw huis, met een beetje inzet en motivatie is dit jaar weinig te gek voor de Boogschutter. De grootste verandering zal op het carriere vlak plaats vinden. Wanneer de boogschutter mee vaart met de stroom, in plaats van ertegenin, ligt er een wereld aan mogelijkheden op hem of haar te wachten. Een advies voor de boogschutter; ‘probeer niet teveel hooi op je vork te te nemen en delegeer wanneer jij te veel druk op je schouders voelt’. Jij bent dit jaar omringd met mensen die je willen ondersteunen, maak hier gebruik van als het nodig is. "

 

Lees de Jaarhoroscoop Boogschutter 2017

Jaarhoroscoop Steenbok 2017


steenbok

"2017 beloofd voor de steenbok een zeer succesvol jaar te worden. Een van de aspecten waardoor dit een goed jaar zal zijn is doordat jij talenten van jezelf gaat ontdekken waarvan jij eerder niet wist dat jij ze had. Ook op het gebied van financiën ziet het jaar er goed uit, al zul jij dat zelf niet altijd zo ervaren. Dit heeft tot gevolg dat je financiële beslissingen met regelmaat langer overdenkt dan nodig is. Dat jij dit zo ervaart is erg jammer. Voornamelijk omdat jij tegen het einde van het jaar terug kunt kijken op een jaar gevuld met een stabiele stroom van inkomsten. "

 

Lees de Jaarhoroscoop Steenbok 2017

toekomst credits goedkoperWist u dat u onze consulenten tegen een lager tarief kunt bereiken door middel van prepaid credits? Of wist u dat met credits uitsluitend betaalt tijdens het gesprek en niet gedurende de intro? Meer informatie over deze en alle andere voordelen leest u op ToekomstCredits.com


Meer informatie op ToekomstCredits.com

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.