Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Kreeft 2017


kreeft"Het jaar 2017 staat voor de kreeft in het teken van nieuwe kansen, mogelijkheden, uitdagingen en werk. De kreeft met lef zal dit jaar als winnaar uit iedere strijd komen, ongeacht hoe goed of sterk de concurrentie ook is. Door de steun van de planeet Mars hebben kreeften in 2017 energie te over. Zij voelen zich krachtig en onverslaanbaar en het lijkt alsof ze iedere berg kunnen beklimmen. Ben jij een kreeft introverte kreeft? Probeer in 2017 wat meer uit je schulp te kruipen. Jij bezit zoveel verborgen talenten dat het zonde zou zijn als jij hier nooit iets mee doet, en spijtig wanneer jij de wereld nooit die kant van jezelf hebt laten zien. "

 

  


Jaarhoroscoop Kreeft 2017: Algemeen


Voor de mannelijke kreeft ligt het accent van 2017 voornamelijk op het gebied van relaties. Dit kunnen vriendschappelijke of zakelijke relaties betreffen. De kans is echter groter dat het om een romantische relatie gaat. Deze nieuwe relatie kan de kreeft niet lang geheim houden. Iets zorgt ervoor dat het nodig is om deze relatie zo snel mogelijk openbaar te maken.


Zowel de mannelijke als vrouwelijke kreeft ervaart dit jaar een gebrek aan privacy. Probeer zoveel mogelijk momenten voor jezelf te plannen en de rust te vinden die jij nodig hebt kreeft.


In de maanden juni en juli beschik jij over de broodnodige energie om iets nieuws te beginnen.


Streef je passies dit jaar eens echt na. Jij zult zien dat dit jouw zeer gemakkelijk afgaat, en jij dan ook onmetelijke vooruitgang weet te te boeken. Gesteund door Mars weet je zelfs zoveel voor elkaar te krijgen, dat jij hier de komende twee jaar nog de vruchten van kunt plukken.


Jaarhoroscoop Kreeft 2017: Carriere


Werk speelt dit jaar voor jouw een zeer belangrijke rol. Doordat jouw focus zo sterk op werk is gericht pluk jij hiervan bijna direct de vruchten. Natuurlijk zullen er ook dit jaar dagen zijn dat het allemaal even niet gaat zoals jij wilt. Wees gerust, jij bent in staat om dringende zaken direct af te handelen.


Wanneer het jouw in 2017 lukt om je collega’s te motiveren, verdien jij enorm veel credits van de mensen die hoger staan binnen de organisatie. Dit brengt je in eerste instantie een hoop succes, maar helaas moet jij hierdoor ook rekening houden met jaloerse gezichten.


Ook Uranus zorgt dit jaar voor wat opschudding op carrièregebied. Laat je hierdoor niet afschrikken maar confronteer obstakels direct en zelfverzekerd.


Ben jij een kreeft die streeft naar verandering? Goed nieuws, aan het einde van het jaar zal dit jouw gelukt zijn.


Jaarhoroscoop Kreeft 2017: Liefde & Relaties


Je liefdesleven in 2017 wordt briljant. Je verlangens en wensen op het gebied van relaties worden dit jaar vervuld. Jij bent nu in staat om het goede leven te leven, dit dankzij de inspanningen van je partner of geliefde.


Single kreeft; Jij krijgt te maken met een aantal emotionele periodes. Best een beetje lastig, aangezien jij juist nu zo in trek bent bij potentiële partners. Met name in de tweede helft van het jaar merk jij dat jij populairder bent dan ooit. Vermijd gevoelens van schuld en geniet van het leven zoals het op je afkomt. Pas wel goed op jezelf! Uitspattingen op relationeel gebied kunnen je anders nog jaren achtervolgen.


Kreeft in een relatie; Jij doet er dit jaar goed aan niet direct op ieder punt de confrontatie aan te willen gaan. Soms is het goed om even te zwijgen. Bespreek daarna je verlangens op een later (rustiger) tijdstip met je partner. Deze strategie levert je een hoop rust, geluk en gezelligheid op.


Jaarhoroscoop Kreeft 2017: Financiën


De vooruitzichten op financieel gebied zien er voor jouw zeer gunstig uit. Geld lijkt van alle kanten binnen te komen, vanuit werk maar ook vanuit bijvoorbeeld een erfenis of vastgoeddeal.


In 2017 krijg jij ook de kans om te investeren in een lange termijn beleggingen. Voorspoed en geluk staan dit jaar aan je zijde, waardoor de kans groot is dat jij hier voordeel uit weet te halen. Wees wel oplettend! Niet iedere investering is namelijk de moeite waard. Met name speculatieve deals kun jij dit jaar beter vermijden. Zorg ervoor dat jij al jouw beslissingen met gezond verstand neemt en vertrouw niet blind op een goede uitkomst.


Neem als laatste dit jaar niet teveel hooi op je vork. Wanneer jij doet wat je kunt levert dit jouw al veel meer professionele groei en financiële draagkracht op dan jij ooit had gehoopt.

 


ToekomstCredits BellenU kunt onze consulenten vanaf nu ook met ToekomstCredits bereiken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om vooraf een aantal minuten te kopen. Benieuwd naar de voordelen? U leest alles over deze credits op ToekomstCredits.com

 

Direct naar ToekomstCredits

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.