Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Maagd 2017


maagd

"Het jaar 2017 brengt talloze kansen voor de Maagden. Hoewel je genoeg hobbels op de weg tegen kunt komen zul je er, tegen einde van het jaar, ongedeerd uitkomen. Mars zal je in de loop van het jaar helpen door je op intensieve wijze te voorzien van nieuwe energie. Deze energie stelt je instaat om je doelen te bereiken en zorgt ervoor dat al je inspanningen worden beloond. Wat jouw als maagd ook gaat helpen is dat jij efficiënter met zaken om leert gaan. Jupiter zal je op zijn beurt weer helpen wanneer je tegen problemen aanloopt binnen je persoonlijke relaties."

 

 


 

Jaarhoroscoop Maagd 2017: Algemeen


Maagden krijgen te maken met een speciale periode dit jaar, in die zin dat het jaar heel extreem voor heb gaat aanvoelen. Maagden worden om die reden geadviseerd teveel perfectionisme in het leven te vermijden. Leer om blij te zijn met 90% of soms met zelf nog minder. Het maakt namelijk niet uit hoe hard jij je best doet, niets is nu eenmaal perfect in het leven.


Maagd, jij zult je sterker gaan voelen en er breekt een stuk rustigere periode voor  je aan. Wanneer Mercurius zich aandient wordt je emotionele kant wel even op de proef gesteld. Neem voldoende rust in deze periode, zeker wanneer het even lijkt alsof niets lijkt te lukken.


Maar Maagden, wanneer Uranus in het huis van intimiteit komt, zal ook Neptunus in het gebied van de relatie gaan zitten en Pluto op het gebied van de liefde. Wanneer dit het geval is geldt in 2017 voor alle maagden, dat jullie houding ten opzichte van liefde en relaties komt te veranderen. Deze verandering is positiever dan jij als maagd zelf van te voren had kunnen bedenken. 


Gedurende het grootste gedeelte van 2017 staat Jupiter in het teken van de Weegschaal en Saturnus in teken van de Boogschutter. Dit zorgt ervoor dat mannelijke maagden stabiliteit vinden in hun leven. 


Jaarhoroscoop Maagd 2017: Carriere


Maagden zullen het moeilijk krijgen op carriere gebied in het jaar 2017. Er zullen frequent veranderingen en wisselingen plaats vinden. Je algehele prestaties zullen waarschijnlijk minder zijn in vergelijking tot je werk van voorgaande jaren. 


Hard werken en een flexibele houding ten opzichte van je relaties op het werk kunnen op de lange termijn voor verbetering zorgen. Neem geen zaken voor lief, je bedrijf of de service die jij verleend verwacht meer van je. Geef alles wat je kunt dan ga je vanzelf resultaten zien. Rond het laatste kwartaal van 2017, zal een gevoel van rust overheersen op werkgebied. 


Laat je niet verleiden door valse beloftes en negatieve “vrienden” in het werkveld. Gevaar loert op elke hoek. Jij moet nu je ogen en oren open houden in deze zware werkomgeving. Volg je instinct en handel hier ook na.


Jaarhoroscoop Maagd 2017: Liefde en relaties


Het liefdesleven van de maagd in het jaar 2017 zit vol verrassingen en emoties. Er komen nieuwe verlangens in je naar boven en jij krijgt te maken met sensuele ontwikkelingen.  Jij kunt dit jaar in ieder geval vaker rekenen op betrouwbare en liefdevolle relaties dan tot nu toe het geval is geweest.


Maagd in een relatie; Jij zult merken dat alles op rolletjes loopt binnen je relatie. Kleine misverstanden of haperingen kunnen worden opgelost doormiddel van goede communicatie en diepgaande gesprekken. 


Single maagd; Mars en Venus zullen je helpen om de ideale partner voor het leven te vinden. Maar wees  voorbereid op bepaalde wendingen in je liefdesleven. Te hoge verwachtingen kunnen de relatie bederven, een evenwichtige aanpak is de hier de sleutel tot succes. 


Helaas zijn er dit jaar ook enkele maagden die het dit jaar moeten stellen zonder enige serieuze ontmoetingen of positieve ontwikkelingen in hun liefdesleven. Gelukkig kunnen alle maagden rond het einde van het jaar uitkijken naar stabiliteit in hun liefdes leven.


Jaarhoroscoop Maagd 2017: Financiën


In 2017 zal de financiële stabiliteit van de maagd versterkt worden. Dit heeft als gevolg dat jij je vaker zult afvragen of jij toch niet nog ergens iets op kunt besparen, met name wanneer het materiële uitgaven betreft. Jouw behoeftes in het leven vragen dit jaar echter meer van jouw budget dan in voorgaande jaren. Blijf geconcentreerd, en focus je energie op het verbeteren van jouw financiële draagkracht in de maatschappij. 


Op weg naar verbetering kun je tegen wat praktische problemen aanlopen, laat deze problemen je financiële doelen niet ondersneeuwen. Doe geen grote extravagante aankopen, gedurende deze en gebruik je analytische vaardigheden als het gaat om investeren of sparen. 


Zorg voor wat ruimte in je budget en volg je plan, alleen, dan heb jij tegen het einde van het jaar misschien wel ineens een hele zware portemonnee. 

 


0o1a9141 2754U kunt onze consulenten vanaf nu ook met ToekomstCredits bereiken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om vooraf een aantal minuten te kopen. Benieuwd naar de voordelen? U leest alles over deze credits op ToekomstCredits.com


Meer informatie op ToekomstCredits.com

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.