Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Ram 2017

 

ram"Het jaar 2017 brengt voor de ram vele kansen op bijna alle vlakken van het leven. Gesteund door Mercurius, is dit het jaar waarin de ram communicatief een stuk sterker zal worden. Prettig, omdat jij als Ram de laatste jaren misschien iets teveel van jouw territorium bent kwijtgeraakt. Ook Saturnus schiet in 2017 de ram te hulp, wat zorgt voor meer (broodnodige) stabiliteit in het leven. Geduld en volharding zijn in 2017 voor de ram de sleutels tot succes. Probeer daarom niet over-impulsief te worden ram. Wees gevoelig en neem dit jaar verstandige beslissingen. Wanneer jij dit jaar de juiste keuzes maakt zul jij hier nog jaren profijt van hebben."

 


 Jaarhoroscoop Ram 2017: Algemeen


Ram, probeer evenwicht te vinden tussen je emotionele en je praktische kant. Dit jaar zal er veel verantwoordelijk op de schouders van de ram rusten, dus is het belangrijk het hele jaar door de juiste (en verstandige) beslissingen te nemen.


Het jaar 2017 is sowieso voor de ram het ideale moment om besluiten te nemen. Probeer dit jaar voor jezelf duidelijk te krijgen wat jij nu echt belangrijk vindt in het leven. Als het mogelijk is, dan is nu het moment aangebroken om gekwetste gevoelens uit het verleden te begraven. Ook is dit het jaar waarin jij er goed aan doet te breken met relaties die onbelangrijk of lastig voor je zijn.


Breng je gevoel voor creativiteit en expressie meer op de voorgrond ram, zodat jij hierin je totale potentieel kunt ontdekken. Probeer anderen niet te beoordelen wanneer zij het even beter hebben. Geniet in plaats daarvan zo veel mogelijk van alle goede tijden die jouw nu worden gegund. Met name omdat jij weet dat goede tijden niet altijd vanzelfsprekend zijn.


Jaarhoroscoop Ram 2017: Carriere


In 2017 kan de ram rekenen op een prachtige loopbaan. Saturnus en Mars staan de ram dit jaar namelijk bij op het professionele vlak. Voor de ram heeft hun invloed echt impact, de vooruitzichten hebben er dan ook lange tijd niet zo goed uitgezien als nu.


In deze periode ben jij instaat je positie meer dan ooit te doen gelden. Wat misschien het meest opvalt op carriere gebied is dat jij eindelijk weer successen behaald, maar zeker ook niet onbelangrijk, jij vindt ook weer bevrediging op werkgebied.


Voor sommigen rammen is, op carrièregebied, de tijd van (broodnodige) verandering aangebroken. Kom jij niet meer verder in je werk? En/of ervaar jij het gevoel dat jij vast zit in je werk? Dit is het jaar waarin jij de stap kunt nemen hier verandering in aan te brengen.


Jaarhoroscoop Ram 2017: Liefde & Relaties


Wanner het gaat om de liefde, vraagt het jaar 2017 van de Ram een meer gevoelige en verstandigere aanpak. Venus zal de ram in 2017 bijstaan als nooit tevoren en leidt hen op het vlak van de liefde naar de juiste weg.


Ram een relatie; Ook dit jaar zal jij het niet altijd met je partner eens zijn. En ook dit jaar zullen jullie niet altijd hetzelfde denken. In 2017 ben jij echter meer dan ooit instaat deze kleine verschillen te overbruggen. Dit betekend niet dat je liefdesleven enkel gevuld is met roze geur en maneschijn. Wanneer jij niet goed oplet, is de kans groot dat jouw impulsieve karakter af en toe de oorzaak zal zijn van een pittige periode op liefdesgebied.


Single Ram; Laat in 2017 veel vaker je gepassioneerde kant zien. Dit zal er namelijk voor zorgen dat jij in staat zult zijn de liefde van de persoon waarin jij interesse hebt voor je te winnen. Ben jij een single Ram? Dan is de kans groot dat jij je aan het einde van het jaar zult gaan settelen.


Jaarhoroscoop Ram 2017: Financiën


In jaar 2017 zijn bijna alle Rammen gezegend met een goede financiële positie. Dit is mede te danken aan de goede plaatsing van de planeet Venus. Er zal daarnaast een toename van inkomsten zijn, opvallend is echter dat deze groei niet plaats vind binnen de normale bron van inkomsten, maar juist daarbuiten.


Om optimaal te kunnen genieten van deze positieve flow, is het van belang om ook zelf eens kritisch te kijken naar je financiële draagkracht. De kans is groot dat jij bijna direct lasten tegen komt waarin jij kunt snijden.


Niet iedere Ram zal instaat zijn om zelf objectief orde te scheppen binnen zijn of haar budget. Gelukkig is dit ook niet nodig omdat juist deze Ram beschikt over vrienden die hem of haar financiële begeleiding zullen bieden in tijden van nood.

 


ToekomstCredits BellenU kunt onze consulenten vanaf nu ook met ToekomstCredits bereiken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om vooraf een aantal minuten te kopen. Benieuwd naar de voordelen? U leest alles over deze credits op ToekomstCredits.com

 

Direct naar ToekomstCredits

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.