Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Stier 2017


stier

"De stier zit in 2017 boordevol energie. Dit is geen jaar waarin de stier op zijn/haar lauweren moet gaan rusten, maar een jaar waarin zij gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die op hun weg komen. Zorg dit jaar zelf voor vooruitgang stier. Bijvoorbeeld door je talenten en creativiteit dit jaar meer in de schijnwerpers zetten. Jaren van hard werken en inspanningen uit het verleden zullen nu hun vruchten afwerpen. Een negatief punt dit jaar zal zijn dat stieren vaak het gevoel hebben geen tijd te hebben voor rust en ontspanning. Plicht en verantwoordelijkheid komen namelijk ook dit jaar voor de stier weer op de eerste plaats. Een ook dit jaar zal dit weer ten kosten gaan van de tijd die zij vrij maken voor rust, recreatie en ontspanning."

 


 Jaarhoroscoop Stier 2017: Algemeen


Mars brengt in maart-april 2017 een bezoek aan jouw huis stier. Omdat Mars vol zit met intensiteit en energie markeert dit het begin van een nieuwe en energieke reis. Maak optimaal gebruik van de energie die Mars je te bieden heeft stier, en gebruik deze om een nieuwe koers te varen in het leven. Dit kan zowel een nieuwe richting zijn op het vlak van jouw persoonlijke of professionele leven.


Naast Mars zal ook Venus invloed uitoefenen op jouw leven in de maanden maart en april. De invloed van Venus kan leiden tot enige ravage binnen je plannen. Probeer plannen gewoon door te zetten, ondanks dat het beginnen van iets nieuws op dit moment voelt als een nachtmerrie.


Als klap op de vuurpijl werkt ook Mercurius even tegen in April. De kans is groot dat jij in die maand even het gevoel hebt dat alles en iedereen (zelfs de natuur) tegen je is. Wees gerust stier, de rest van het jaar zal jij letterlijk en figuurlijk de wind mee hebben.


Jaarhoroscoop Stier 2017: Carriere


Op carriere gebied vraagt het jaar 2017 van de stier, veel meer strategische planning en een intensievere aanpak. Mars en Saturnus zijn gunstig gepositioneerd en zullen de stier begeleiden naar vooruitgang.


Dit betekend niet dat alles van een leien dakje zal gaan. Er schuilen namelijk een aantal problemen binnen je relaties met autoriteiten of collega's. Zorg ervoor dat deze problemen niet uitmonden in een ruzie. Accepteer dat sommige mensen nu eenmaal jaloers zullen zijn op jouw vooruitgang. Vermijd confrontaties, want er tegen strijden zal enkel een averechts effect hebben.


Gebruik in 2017 je creativiteit en presenteer jezelf op een wat mildere manier op je werk. Jij zult zien dat dit zorgt voor een veel prettigere werksfeer.

 

Jaarhoroscoop Stier 2017: Liefde & Relaties


De liefde is in 2017 het centrale thema van de stier. Bestaande relatie krijgen ineens weer een nieuw sprankje hoop. Mars en de zon staan nu in een positie waarin zij de stier op liefdesgebied kunnen begeleiden. Hierdoor lukt het de stier om beter voor zichzelf uit te komen, en om het hele jaar door, op het vlak van de liefde, assertieve beslissingen te nemen. 


De stier geconfronteerd met een dilemma in de liefde heeft geluk. In 2017 is de stier namelijk instaat om een duidelijk standpunt in te nemen. Het zal hierdoor voor de stier dan ook niet moeilijk zijn om te besluiten wie er mag blijven en welke banden er moeten worden doorgesneden. 


Single stier; Jij kunt uitkijken naar verandering. Misschien houdt dit voor je in dat jij een oprechte vriendschap geleidelijk ziet veranderen in ware liefde.


Stier in een relatie; Jij kunt rekening houden met enkele sensuele en emotionele momenten rond het einde van het jaar. Laat het verleden rusten, neem de tijd om de verschillen tussen jouw en je partner te bespreken, en zorg ervoor dat jullie samen weer op een positief pad terecht zullen komen.


Jaarhoroscoop Stier 2017: Financieel


Gedurende het jaar 2017, zal de financiële situatie van de stier in positieve zin veranderen. Dit jaar zal de stier in staat zijn om een vastomlijnd standpunt in te nemen wanneer het gaat over investeringen voor de toekomst. Vond jij het eerder lastig om te bezuinigen stier? Dit jaar lukt het je met gemak om financiële besluiten te nemen, en om te snijden in je vaste lasten.


Sommige ongewenste uitgaven zijn ook dit jaar echter onvermijdelijk. De kans is groot dat jij geconfronteerd zult worden met medische uitgaven voor jezelf of voor je dierbaren. Probeer de financiële schade zo veel mogelijk te beperken. Bescherm je zuur verdiende geld, blijf trouw aan je doelen en jij zult zien dat je ongedeerd het einde van het jaar zult bereiken.


Wat je dit jaar ook doet, maak in ieder geval tijd om jouw financiële positie te versterken. Financiële zekerheid voor de toekomst geeft je namelijk niet allen gemoedsrust, maar het zorgt ook dat jij meer zelfvertrouwen zult hebben. Zelfvertrouwen kun jij best goed gebruiken. Wanneer jij namelijk meer vertrouwen hebt in jezelf is het makkelijker, voor jouw, om het leven positief tegemoet te zien.

 


 

ToekomstCredits BellenU kunt onze consulenten vanaf nu ook met ToekomstCredits bereiken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om vooraf een aantal minuten te kopen. Benieuwd naar de voordelen? U leest alles over deze credits op ToekomstCredits.com

 

Direct naar ToekomstCredits

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.