Paralijn

Welkom op de Paralijn.

Tijdvoorspiritualiteit heeft al geruimte tijd haar eigen Paralijn.
Hier kunt u terecht met al uw vragen over u heden en verleden, maar zeker ook uw toekomst.
Onze paralijn beschikt over zeer gekwalificeerde mediums en paragnosten, en sommige van hen zult u herkennen van tv.

Direct naar onze Paralijn
 

Jaarhoroscoop Weegschaal 2017

weegschaal

 

 

"Het jaar 2017 beloofd voor de weegschaal een plezierige ervaring te worden. Allereerst omdat er vrede en harmonie heerst binnen relaties. Daarnaast omdat het nu lukt om ineens een helder beeld te krijgen over de toekomst. Gevoelens van tolerantie en evenwicht bereiken voor de weegschaal dit jaar nieuwe hoogtepunten. Dit zorgt ervoor dat zij graag geziene personen zullen zijn, zowel zakelijk als privé. Weegschaal, je naasten zullen je meer dan ooit nodig hebben. Wanneer jij voor hun klaar staat brengt dit jouw een intens gevoel van tevredenheid en harmonie."

 


Jaarhoroscoop Weegschaal 2017: Algemeen


Dankzij factoren van buitenaf komt de creativiteit van de weegschaal dit jaar enorm in de belangstelling te staan.


De verduisteringen rond het midden van het jaar zullen een grote invloed hebben op de levens van weegschalen. Hierdoor kunnen weegschalen dit jaar overhaaste beslissingen beter vermijden. Natuurlijk is dit altijd een goede advies om te volgen, maar in 2017 kunnen overhaaste beslissingen wel eens een extra onverwachte keerzijde hebben. Financiën en geld zijn dit jaar de specialiteit van de weegschaal. Hoewel geluk niet met geld te koop is doen zij er echter toch goed aan om financiële beslissingen niet lichtzinnig te nemen.


Door de invloed van Jupiter ervaar jij van januari tot oktober een enorme innerlijke positiviteit. Dit zorgt ervoor dat jij op het gebied van plannen en toekomst dromen mooi op schema blijft. Goed, aangezien de weegschaal in 2017 continu mooie kansen krijgt aangeboden. Natuurlijk komt niet alles vanzelf, wanneer een kans voorbij komt is het aan jouw om die kans ook daadwerkelijk te grijpen.


Onder invloed van Venus zit het in maart en april niet helemaal lekker op het gebied van je besluitvaardigheid. In deze maanden is het daarom goed om even een stapje terug te nemen en om jezelf wat meer rust te gunnen.


Jaarhoroscoop Weegschaal 2017: Carriere


Dit jaar blinkt de weegschaal op carriere gebied enorm uit. Met name de weegschalen die intellectueel werk verrichten zullen zichzelf gedurende het jaar met enorme sprongen vooruit zien gaan. Deze groei en bloei heeft ook een keerzijde, routinematig werk lijkt voor alle weegschalen en grotere opgave te zijn dan normaal.


Voor bijna iedere weegschaal brengt 2017 vele mogelijkheden om op alle fronten kennis te vergaren en zichzelf te ontwikkelen op carrière gebied. Voor sommigen weegschalen betekend dit zelfs dat zij met dit doel voor ogen een nieuwe studie gaan volgen.


Je werkzaamheden vragen dit jaar meer inzet en vernieuwing. Probeer dit te leveren, jij loopt anders het risico dat jij op de carriere ladder zult blijven steken.


Vanuit jouw aard als weegschaal ben jij dit jaar meer dan ooit in staat om mensen, op zakelijk gebied, met elkaar te verbinden. Doordat jijzelf volledig in balans bent lukt het je daarnaast om je vriendschappelijke karakter te gebruiken voor het creëren van een harmonieuze werksfeer.


Jaarhoroscoop Weegschaal 2017: Liefde & Relaties


Op liefdesgebied staat 2017 voor de weegschaal in het teken van een frisse start en een nieuw begin. Ben jij een weegschaal waarbij de relatie net is verbroken? Dan is nu het moment om verder te gaan. Probeer het verleden achter je te laten en probeer de oude relatie los te laten. Jij hebt dit echt nodig! Omdat jij anders het risico loopt de ware liefde (die op jouw pap komt) mis te lopen.


Single weegschaal; Dit is het jaar waarin jij de ware liefde kunt vinden! Prima timing, aangezien jij overstroomt van zelfvertrouwen. Dit vertrouwen in jezelf maakt het voor jouw gemakkelijker om te flirten, en zorgt ervoor dat jij sneller de stap zult nemen op iemand af te stappen.


Weegschaal met een relatie; Jij doet er goed aan om dit jaar te zorgen voor meer romantiek en balans. Houdt het spannend en romantisch, maar weet ook wanneer je jezelf weer even af moet remmen! Gun je partner wat ruimte en probeer niet te twijfelen aan je partner. Lukt dit jouw? Dan vermijd jij hiermee dat je partner ook aan jouw zal gaan twijfelen.


Jaarhoroscoop Weegschaal 2017: Financiën


Het jaar 2017 brengt alle weegschalen meer onverwachte uitgaven dan zij van tevoren hadden verwacht. Met name gehuwde weegschalen en weegschalen met kinderen kunnen geconfronteerd worden met medische kosten.


Voor de alleenstaande weegschalen komen deze kosten uit een hele andere hoek, zij lopen namelijk het risico de rekening gepresenteerd te krijgen van een of meerdere extravagante beslissingen vanuit het verleden.


De positieve kant is dat jij talloze mogelijkheden zult krijgen om je financiële instroom te verbeteren. Deze kansen komen vanuit verschillende hoeken zoals bijvoorbeeld; Een loonverhoging, winst uit een onderneming of een belegging die ineens geld oplevert. Nieuwe contacten helpen je daarnaast bij het opbouwen van meer financiële draagkracht.


Het kost je dit jaar erg veel moeite, om het geld wat jij binnen krijgt, niet direct weer uit te geven aan leuke dingen. Pas hier echter mee op en probeer dit te vermijden. De kans is namelijk groot dat jij dit geld in de toekomst erg goed zult kunnen gebruiken.

 


0o1a9141 2754U kunt onze consulenten vanaf nu ook met ToekomstCredits bereiken. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om vooraf een aantal minuten te kopen. Benieuwd naar de voordelen? U leest alles over deze credits op ToekomstCredits.com


Meer informatie op ToekomstCredits.com

Paralijn Keurmerk

Sinds het verdwijnen van het paralijn keurmerk, 
Zijn wij als site opzoek gegaan naar een andere manier om
de betrouwbaarheid van onze paragnosten aan te tonen.
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar,
voor paralijnen.  
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen
zijn van andere bezoekers.

U vind de bezoekers reacties op de
Ervaring met onze paralijn Pagina.