Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

“Jaarhoroscoop boogschutter 2020 – Jij bent verlost van jouw onzekere ik”

Jaarhoroscoop Boogschutter

De jaarhoroscoop boogschutter 2020 voorspelt dat het proces van persoonlijke transformatie wordt afgesloten. Positief boogschutter! Jij bent hiermee namelijk echt verlost van jouw ‘onzekere ik’ uit het verleden.

Verandering? Dat blijft ook na het afronden van jouw transformatieproces een belangrijk onderdeel van je leven.

“Kosmisch gezien mag jij best even genieten.”

De veranderingen die dit jaar op je liggen te wachten komen voort vanuit jouw natuurlijke nieuwsgierigheid. Jij wordt een beetje nerveus wanneer er niets veranderd, dus ga jij dit jaar ook echt bewust op zoek naar verandering.

Is verandering nodig? Nee. Kosmisch gezien mag jij namelijk best even jezelf de tijd gunnen om te genieten.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop boogschutter 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Boogschutter 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Boogschutter 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Boogschutter 2020: Carrière
Horoscoop Boogschutter 2020: Financiën


Jaar Horoscoop Algemeen

Boogschutter, de horoscoop van 2020 voorspelt dat jij dit jaar over meer zelfvertrouwen beschikt. Dit is bijzonder goed nieuws aangezien jouw zelfvertrouwen je, dit jaar, helpt om vooruitgang te boeken. Vooruitgang is dit jaar sowieso een kernwoord voor de boogschutter.

“Vooruitgang op alle vlakken van het leven.”

Jij ziet dit jaar op ieder gebied vooruitgang. Vooruitgang binnen je werk, je relatie, je woonomgeving en zeker ook op het gebied van jouw innerlijke zelfbeeld. Hoewel je open staat voor verandering ontdek jij zelf dat het verleden je soms tegenhoudt.

Geen probleem! Dit jaar leent zich namelijk bijzonder goed voor ‘het opruimen van het verleden’ zodat jij in het heden plaats kunt maken voor een betere toekomst.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

De jaarhoroscoop voorspelt dat er dit jaar een frisse wind waait binnen jouw liefdesleven boogschutter. Voor een deel zorg jij zelf voor deze frisheid. Jij neemt dit jaar namelijk het initiatief nieuwe dingen aan je (toekomstige) relatie toe te voegen.

“Jij zoekt spanning en verandering”

Boogschutter, jij staat op liefdesgebied open voor nieuwe, spannende en gedurfde veranderingen. Jij bent zelfverzekerder dan ooit tevoren en wil dat laten zien. Jij voelt daarnaast een grote behoefte om jezelf (ook letterlijk) bloot te geven.

“Zet kleine stapjes. Zodat de ander de tijd heeft om te wennen”

Hoe dit uitpakt? Dat hangt een beetje af van hoe jij deze behoefte aan je (mogelijke) liefdespartner verwoord. Voor jou kan het allemaal niet gek genoeg zijn dit jaar. Jouw (potentiële) partner is waarschijnlijk iets conservatiever en terughoudender. Hou hier rekening mee.

Jaarhoroscoop single boogschutter:

Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

Ben jij single en boogschutter? Dan staat 2020 op liefdesgebied voornamelijk in het teken van de start van een nieuwe relatie. Een belangrijk ingrediënt van een nieuwe relatie is een nieuwe liefdespartner. Het vinden van deze partner voorspelt echter geen probleem te zijn.

“Een nieuwe liefde mislopen? Dat lijkt bijzonder onwaarschijnlijk”

Dat jij dit jaar een nieuwe liefde tegen het lijf loopt – dat lijkt haast onvermijdelijk. Nu heb jij hier natuurlijk 12 maanden de tijd voor, maar het ziet ernaar uit dat jij deze niet nodig zult hebben. De kans is namelijk bijzonder groot dat jij jouw nieuwe partner ontmoet in het eerste kwartaal van 2020.

“Laat je niet tegenhouden door angst”

Hoewel jij openstaat voor een wilde, avontuurlijke, spannende en tevens serieuze relatie merk jij toch iets van terughoudendheid in jezelf. Deze terughoudendheid lijkt te komen vanuit de angst om je vrijheid op te geven. Die angst kun je loslaten boogschutter, de partner die bij je past is zelf namelijk ook bijzonder vrijgevochten.

Jaarhoroscoop boogschutter in een relatie:

Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

De boogschutter jaarhoroscoop 2020 voorspelt dat er een nieuwe fase aanbreekt in het liefdesleven van de gebonden boogschutter. Deze nieuwe fase stimuleert jou om grote veranderingen door te voeren binnen je relatie.

“Houd er rekening mee dat jij echt een flink stuk verder bent”

Tenzij jij een relatie hebt met een andere boogschutter, is het dit jaar nodig om rekening te houden met het proces van je partner. De veranderingen die jij nastreeft zijn positief, maar je partner is eigenlijk nog helemaal niet bezig met veranderingen.

Op het gebied van de liefde loop jij sowieso een paar stappen voor. Probeer hier rekening mee te houden op het moment dat jij je liefdes dromen en gevoelens met je partner deelt.

“De boogschutter lijkt geen behoefte te voelen de relatie te verbreken”

Het spreekt voor zich dat niet iedere relatie het einde van 2020 haalt. Dat gezegd hebbende lijkt het aantal boogschutters die te maken krijgen met een relatiebreuk bijzonder klein. Dit is positief, maar er is een maar: voel jij je niet prettig in je relatie? Dan kun je deze relatie het beste zo snel mogelijk beëindigen.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

De jaarhoroscoop boogschutter 2020 voorspelt geen grootse veranderingen op het gebied van werk. Dit komt vooral doordat jij dit jaar probeert te ontdekken waar je passie ligt op het gebied van werk.

Heb jij je passie gevonden? En is hier een nieuwe baan voor nodig? Dan lijk jij er alsnog voor te kiezen een eventuele nieuwe baan uit te stellen tot 2021.

“Breng werk en privé weer in balans”

Hoewel jij je werk erg belangrijk vindt boogschutter heb jij de laatste jaren gemerkt dat het soms te veel van jouw energie heeft gevraagd. Dit kan en wil jij dit jaar veranderen. Ga op zoek naar een nieuwe verdeling tussen werk en privé zodat de balans tussen beiden zich kan herstellen.

“Je collega’s zijn niet direct enthousiast”

Bedenk terwijl je dit doet wel dat niet iedereen hier wild enthousiast van zal worden. Je collega’s zijn gewend dat jij veel werk verzet en altijd tijd maakt. Dat jij nu je grenzen beter verdedigt zorgt ervoor dat zij een stapje harder moeten lopen… en dat vind niet iedereen even prettig.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2020

Wat betreft je financiën kunnen we kort zijn boogschutter. Het ziet er namelijk naar uit dat de positieve lijn uit 2019 gewoon verder gaat in 2020.

Was 2019 voor jouw persoonlijk geen goed jaar? Ook dan is er goed nieuws. Jouw financiën bereiken pijlsnel het niveau van de boogschutters die 2019 wel als positief hebben ervaren.

“Geniet, maar geniet met mate”

Jij hebt de laatste jaren enorm hard gewerkt en dat betaald zich dit jaar uit. Natuurlijk mag jij hier echt even flink van genieten en de teugels laten vieren. Grootste extravagante uitgaven zijn dit jaar echter niet zo verstandig.

Nu ben jij dit jaar op ieder vlak volledig op het avontuur gericht maar financiële avonturen kun je beter vermijden. Je voorkomt hiermee namelijk financiële problemen in de toekomst.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.