Jaarhoroscoop Kreeft 2020

“Jaarhoroscoop kreeft 2020 – Situaties veranderen niet – jij veranderd zelf.”

Jaar Horoscoop Kreeft 2018

De jaarhoroscoop kreeft 2020 voorspelt dat dit jaar vrijwel in niets lijkt op het voorgaande jaar. Een voorbeeld: in 2019 speelde de familieband een hoofdrol in het leven van de kreeft.

Dit veranderd in 2020. Bij sommige kreeften is de verandering zelfs zo groot dat we de familie rol nu eerder een ‘kleine bijrol’ zouden kunnen noemen.

“Situaties veranderen niet, het is eerder de kreeft zelf die veranderd.”

Ook het liefdesleven van de kreeft verandert flink. De drang naar passie en romantiek wordt in 2020 vervangen door een verlangen naar rust en harmonie.

“De wens om van baan te veranderen blijft.”

Op carrière gebied lijkt 2020 iets meer overeenkomsten te vertonen met 2019. Dit komt met name doordat een hoop kreeften al langer twijfelen over het wel of niet veranderen van baan. De ‘wens’ zelf veranderd dus op zich niet – ook niet in 2020.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop kreeft 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Kreeft 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Kreeft 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Kreeft 2020: Carrière
Horoscoop Kreeft 2020: Financiën


“Jij past je moeiteloos aan jouw energieniveau aan.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Kreeft je energieniveau is dit jaar doorlopend aan verandering onderhevig. Het schommelt bijna van week tot week tussen ‘enorm energiek’ en ‘bijna uitgeput’. Lastig? Opvallend genoeg niet. Jij als kreeft schommelt namelijk heel sereen met deze veranderingen mee.

“Stress is niet nodig – jij hebt alles op orde.”

Periodes met veel energie gebruik jij bijzonder verstandig. Jij maakt meer afspraken, werkt wat harder door en gebruikt deze energie om achterstand, op alle vlakken, te voorkomen. Neemt de energie weer af? Dan neem jij rust. Stress is niet nodig – jij weet namelijk dat jij alles op orde hebt.

Een kleine tip kreeft: Leg anderen mensen uit waarom jij soms meer en soms minder werk verzet. Hiermee vermijd jij dat er teveel van jou wordt verwacht.

Jaarhoroscoop Kreeft 2020

De jaarhoroscoop voorspelt dat 2020 een jaar is waarin het liefdesleven van de kreeft in het teken staat van rust, harmonie, geborgen en eerlijkheid. Het streven naar rust en harmonie op liefdesgebied wordt door zowel de single als gebonden kreeft nagestreefd.

De gebonden kreeft richt zich daarnaast op geborgenheid terwijl de vrijgezelle kreeft nu voornamelijk bezig is met eerlijkheid.

“Verwar rust niet met saai – het wordt namelijk alles behalve saai.”

Dat jouw focus op liefdesgebied zo veranderd is niet zo vreemd kreeft. 2018 was immers vrij negatief en 2019 vrij hectisch. Deze ‘levendige’ jaren hebben ervoor gezorgd dat jouw verlangen naar rust is gegroeid. Verwar ‘rust’ overigens niet met ‘saai’. Saai wordt het op liefdesgebied namelijk helemaal niet dit jaar.

Jaarhoroscoop single kreeft:

Jaarhoroscoop Kreeft 2020

Ben jij single en kreeft? Dan voorspelt 2020 een bijzonder jaar te zijn op het gebied van de liefde. De wens om een nieuwe partner te vinden neemt (hierdoor) toe. Jij voelt dat het moment is aangebroken je leven met iemand anders te delen.

Jouw belangrijkste relatie eis? Dat is eerlijkheid. Jij verwacht eerlijkheid van de ander, maar verwacht net zoveel van je eigen oprechtheid.

“Je komt er eerlijk voor uit wat je zoekt.”

2019 was een jaar waarin zelfreflectie voor de meeste kreeften centraal stond. Dit heeft je (onder andere) op liefdesgebied meer inzicht opgeleverd. Met name op de vraag “wat zoek ik precies in een partner?” weet jij nu het antwoord.

Nu is ‘weten’ slechts de eerste stap en ‘er iets mee doen’ een tweede. Dit jaar neem jij die tweede stap en ga jij gericht op zoek naar een partner die werkelijk bij je past.

“Slaat de vonk over? Absoluut. Sterker nog jij staat volledig in vuur en vlam.”

Jouw eerlijkheid legt je dit jaar geen windeieren kreeft. Doordat jij weet wat je zoekt ontmoet jij vrijwel alleen potentiële partners die hierop aansluiten. Dit heeft bijzonder positieve gevolgen voor jou. Spreek jij af, dan is dit jaar de kans dat jij de ware treft bijzonder groot.

Dat jullie perfect matchen dat merken jullie beiden direct. Over ‘een vonk die overslaat’ hoeven we het niet eens te hebben. Jij staat na jullie ontmoeting eerder volledig in vuur en vlam.

Jaarhoroscoop kreeft in een relatie:

Jaarhoroscoop Kreeft 2020

De kreeft die zich gelukkig voelt binnen een bestaande relatie heeft geluk. Deze kreeften merken namelijk dat de relatie (toch) nog mooier kan zijn als voorheen. Het geluk neemt toe, en dat terwijl jij dacht eerder het gelukkigste punt al bereikt te hebben. De kreeft die ‘iets’ minder gelukkig is binnen de relatie staat dit jaar voor de keuze: ‘vechten’ of ‘vluchten’.

“Wordt het tijd om te gaan?”

Hoor jij bij de kreeften waarbij de relatie aan een zijden draadje hangt? Dan stuurt het jaar 2020 je steeds weer opnieuw naar een tweesprong. Dit gebeurt niet zonder reden. De kreeft is namelijk voorbestemd om (zeker dit jaar) geluk te vinden in een relatie. Zie jij hoop? Goed! Zet je in en zorg voor verandering. Zie jij het somber in? Dan wordt het nu echt tijd om de knoop voorgoed door te hakken.

“Jij wordt er sowieso beter van.”

Of je nu besluit om jouw relatie te beëindigen of door te zetten, gelukkiger wordt jij sowieso. De relatie verbreken is natuurlijk emotioneel zwaar, maar achteraf geeft het je bijzonder veel rust. Vecht jij voor de relatie, omdat jij denkt dat deze nog te redden is? Ook dan vindt jij opnieuw geluk. Jij en je partner groeien namelijk al snel weer naar elkaar toe.

Jaarhoroscoop Kreeft 2020

In 2020 toon jij een meer zelfverzekerde houding dan in voorgaande jaren. Jij weet wat er van je verwacht wordt en daar zet jij je steeds opnieuw voor in. De verwachtingen van opdrachtgevers en collega’s maak jij dan ook waar. Sterker nog jij zorgt er steeds voor net dat ‘beetje’ meer te doen.

Jouw inzet wordt direct opgemerkt door opdrachtgevers, leidinggevende en collega’s.

“Houdt rekening met een conflict.”

Ondanks je positieve werkhouding is de kans groot dat jij betrokken raakt bij een conflict op het werk. Conflict betekent in dit geval niet direct ruzie kreeft. Denk eerder aan een strijd tussen jou en een collega. Een voorbeeld zou kunnen zijn dat jullie beiden dezelfde promotie nastreven.

Jaarhoroscoop Kreeft 2020

Financieel gezien zie jij in 2020 opnieuw vooruitgang. In 2019 zat jij al op de goede weg, maar gaf jij nog net iets te vaak teveel geld uit. Dit jaar doe jij dat (onbewust) niet waardoor jij alle extra inkomsten direct opzij kunt zetten.

Geld uitgeven? Dat doe jij alleen wanneer het echt nodig is. Natuurlijk is dit goed voor je financiën, maar stel jezelf af en toe de vraag waarom jij zoveel minder de behoefte voelt geld te spenderen. Komt het omdat jij heel erg tevreden bent? Of is het misschien een teken dat jij te druk bent om jezelf iets te gunnen?


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.