Jaarhoroscoop Leeuw 2020

“Jaarhoroscoop leeuw 2020 – Het wordt opnieuw een prachtig jaar”

Jaar horoscoop Leeuw

De jaarhoroscoop leeuw 2020 voorspelt dat de leeuwen dit jaar (opnieuw) een prachtig jaar gegund is. Het woord positief is dit jaar erg belangrijk. Vrienden, collega’s en familieleden zien bijvoorbeeld dat de leeuw één en al positiviteit uitstraalt. De leeuw heeft zelf ook echt een positief gevoel en bekijkt problemen met een positieve blik.

“Het wordt een energiek jaar.”

Naast positiviteit staat dit jaar ook in het teken van persoonlijke vooruitgang. De leeuw heeft dit jaar opvallend veel energie. Dat komt bijzonder goed uit want deze energie heeft de leeuw nodig voor het bereiken van zijn of haar persoonlijke doelen op het gebied van: relaties, werk, sport en creativiteit.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop leeuw 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop leeuw 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Leeuw 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Leeuw 2020: Carrière
Horoscoop Leeuw 2020: Financiën


“Het is tijd voor avontuur.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Vrijwel alle leeuwen zijn dit jaar op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Nu zoekt niet iedere leeuw deze kansen op hetzelfde vlak. Dat gezegd hebbende lijkt ‘avontuur’ echter wel op het wensenlijstje van iedere leeuw te staan.

Deze avonturen kosten jouw een hoop energie, maar zoals gezegd, de leeuw heeft aan energie geen gebrek. Naast energie heb jij ook meer tijd over dan normaal. Deze tijd creëer jij zelf doordat het je dit jaar lukt om werk en taken efficiënter uit te voeren.

Jaarhoroscoop Leeuw 2020

De jaarhoroscoop voorspelt dat jij dit jaar heel positief bent, maar ook bijzonder emotioneel. Jij kiest ervoor je emoties niet te verbergen, zeker niet op het gebied van de liefde. Naast emoties lijkt je liefdesleven daarnaast ook in het teken te staan van ‘hoop’ en ‘verandering’.

“De leeuw is klaar voor de volgende stap”

Alle leeuwen zijn dit jaar klaar om de volgende stap te zetten op het gebied van de liefde. Dit betekent onder andere dat de single leeuw het daten serieuzer aan gaat pakken. Voor de gebonden leeuw is deze stap iets breder omdat de volgende stap afhangt van de huidige situatie. Voorbeelden van een volgende stap zijn: samenwonen, trouwen, een zwangerschap of een adoptie.

“De leeuw ziet de zonnige kant van een relatie in”

Single of gebonden? In beiden gevallen veranderd je beeld over de liefde ten goede. Aan de slogan: “Het leven is niet gevuld met vuurwerk en violen.” heb jij geen boodschap. Wanneer het even tegen zit? Dan zorg jij zelf wel voor viool muziek, vuurwerk en de geur van rozen.

Jaarhoroscoop single leeuw:

Jaarhoroscoop Leeuw 2020

Ben jij single en leeuw? Dan staat 2020 op liefdesgebied voornamelijk in het teken van serieuze afspraakjes. Jij wilt niet langer daten om het daten. Jij zoekt namelijk meer dan alleen een leuke avond, jij zoekt nu echt de ware liefde. Of dat lukt? Dat ligt eraan hoe goed het je lukt om jezelf aan dit doel vast te houden.

“Je hebt weer hoop en durft te dromen”

Leeuw, het lijkt erop dat jij de afgelopen tijd bent gestopt met dromen. Dit komt waarschijnlijk doordat jij, op liefdesgebied, niet bent waar jij gehoopt had te zijn. Probeer dit los te laten leeuw. Jij bent namelijk dichterbij je doel dan dat je denkt. Houdt hoop en maak gebruik van je positieve blik om net dat laatste stapje naar dit doel te zetten.

“Jij bent een hele hoop waard”

Van nature ben jij totaal niet onzelfverzekerd aangelegd. Toch lijk jij de laatste tijd op het gebied van de liefde onzekerder te zijn geworden. Dit komt vooral doordat andere mensen jou dit gevoel hebben gegeven. Dit jaar zie jij in dat je helemaal geen reden hebt om onzeker te zijn. Jij bent eigenlijk gewoon echt enorm leuk en ook absoluut de moeite waard.

Jaarhoroscoop leeuw in een relatie:

Jaarhoroscoop Leeuw 2020

De jaarhoroscoop leeuw 2020 voorspelt dat dit, op liefdesgebied, een jaar van verandering zal zijn. Zoals gezegd ben jij toe aan een volgende stap, dus verandering verwelkom jij met open armen.

“Probeer je partner beter te leren kennen”

Dit is een goed moment om meer over je partner te weten te komen. Weet jij bijvoorbeeld waar je partner van droomt? Of welke doelen je partner nastreeft? Leer deze informatie kennen leeuw. Jij creëert hiermee namelijk de mogelijkheid om (beter) in te spelen op de (relationele) behoeftes van jouw partner.

“Ontbreekt jullie relatie aan passie en avontuur?¨

Je drang naar avontuur uit zich ook op liefdesgebied. Bespreek dit met je partner leeuw. De kans is namelijk groot deze zich herkend in deze behoeften. Het is tijd voor verandering! Vooral omdat het ernaar uitziet dat de passie binnen jullie relatie is afgenomen. Het tij is nog te keren leeuw! Creëer daarom weer avontuur in jullie leven en laat de vlam weer oplaaien.

Jaarhoroscoop Leeuw 2020

De jaarhoroscoop leeuw 2020 voorspelt dat je dit jaar meer gefocust bent tijdens je werk. Jij lijkt je werk ook oprecht weer leuker te zijn gaan vinden, dus jezelf motiveren om hard te werken kost weinig inspanning. ‘Kantoorpolitiek’ lijkt dit jaar onmogelijk te vermijden, maar het is een goed idee dit alsnog te proberen.

“Verhoog je gunfactor en sluit vriendschappen”

Roddel en achterklap? Daar hoeven ze niet bij jou mee aan te komen. Jij legt liever de nadruk op de positieve eigenschappen van jouw collega’s. Goede instelling leeuw!

Zet zelfs nog een stapje verder en probeer (werk)vrienden te worden met je collega’s en meerderen. Vriendschappen zorgen namelijk voor stabiliteit en rust. Tot slot vergroot jij ook jouw eigen ‘gunfactor’ wanneer je bekend staat als vriendelijk in plaats van afstandelijk.

Jaarhoroscoop Leeuw 2020

Je hebt tegenstrijdige behoeften in 2020 leeuw. Aan de ene kant heb jij van nature de behoefte om jezelf te trakteren op luxe artikelen, maar aan de andere kant ervaar jij nu ook een drang naar financiële stabiliteit.

“Moet jij een besluit nemen? Houd dan altijd de toekomst in gedachte.”

Probeer vooral verantwoordelijk om te gaan met geld dit jaar. Het ziet er namelijk naar uit dat de financiële beslissingen die jij nu neemt een grote impact hebben op jouw financiële toekomst. Dit lijkt gedurende het jaar ook steeds zichtbaarder te worden omdat jij geconfronteerd wordt met meerdere keuzes. Een voorbeeld: je twijfelt of jij je eigen huis zult (laten) verbouwen of toch liever gaat verhuizen.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.