Jaarhoroscoop Maagd 2020

“Jaarhoroscoop maagd 2020 – Saai wordt het dit jaar in ieder geval niet”

Jaarhoroscoop Maagd

De jaarhoroscoop maagd 2020 voorspelt dat de maagd, dit jaar, met meer obstakels geconfronteerd wordt. Het ‘saaie’ karakter van 2019 verdwijnt en de maagd wordt daardoor (haast) gedwongen om weer in beweging te komen.

Dit wordt even doorbijten maagd, tegenslagen en obstakels stonden immers niet op je wensenlijst.

“Houdt het hoofd koel maagd.”

De belangrijkste tip voor de maagd in 2020 is “houdt het hoofd koel”. Situaties veranderen dit jaar razendsnel en tegenslagen en teleurstellingen schieten dan ook regelmatig aan je voorbij. Probeer rustig te blijven maagd. Paniek en explosieve reacties werken namelijk alleen maar in je nadeel dit jaar.

Neem af en toe een stapje terug en probeer het ‘grote plaatje’ zien. Problemen kunnen soms groter voelen dan dat ze in werkelijkheid zijn.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop maagd 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Maagd 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Maagd 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Maagd 2020: Carrière
Horoscoop Maagd 2020: Financiën


“Maak er ‘gewoon’ het beste van maagd.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Obstakels en tegenslagen zijn dit jaar onvermijdelijk waardoor onrust en onzekerheid al snel de kop op steken. Pittig maagd, dat zullen wij zeker niet ontkennen. Gelukkig ben jij van nature praktisch ingesteld en ontdek jij al vroeg in het jaar hoe jij voordeel uit deze situatie kunt halen.

“Tegenslagen zijn dit jaar vrijwel onvermijdelijk.”

Wil jij “jezelf echt leren kennen”? Dan is tegenslag een noodzakelijk kwaad. Nu dit onvermijdelijk lijkt kun jij dit jaar dus perfect gebruiken voor het creëren van een helderder zelfbeeld. Jij ervaart nu hoe je echt omgaat met lastige periodes. De zelfkennis die jij nu opdoet kun je in de toekomst in jouw voordeel gebruiken.

Jaarhoroscoop Maagd 2020

In het voorgaande jaar leerde jij dat je niet altijd de ‘drijvende kracht’ achter de liefde hoeft te zijn. Een (potentiële) partner kan (en mag) ook best wel eens het voortouw nemen.

In 2020 breng jij deze geleerde kennis in de praktijk. Jij toont absoluut inzet, natuurlijk, maar jij let er ook op dat deze inzet niet alleen van jouw kant komt.

“Jij komt een stapje dichterbij het ware liefdesgeluk.”

In het verleden lukte het je vaak ‘net’ niet om helemaal gelukkig te zijn in de liefde. Iets weerhield je ervan om je volledig aan de liefde over te geven. Wat je precies tegen heeft gehouden? Dat ontdek jij dit jaar.

Deze kennis ervaar jij misschien als confronterend. Dat is begrijpelijk maar het is, ondanks dat, voornamelijk bijzonder leerzaam. Nu jij het probleem kunt zien zie jij de mogelijkheden om dit probleem op te lossen.

Positief maagd! De stappen die jij nu neemt brengen een gelukkig liefdesleven dichterbij.

Jaarhoroscoop single maagd:

Jaarhoroscoop Maagd 2020

Ben jij single en maagd? Dan is het belangrijkste advies dat het universum je in 2020 geeft: “vergeet het advies uit 2019”. Dit jaar kun jij, in tegenstelling tot vorig jaar, namelijk het best zo snel mogelijk eerlijk en duidelijk zijn.

“Speel direct open kaart.”

Wees openhartig over wat jij precies hoopt te vinden in een partner. Jij weet (nu) precies waar je naar op zoek bent, jouw date waarschijnlijk ook, dus kom direct tot de kern. Spreek uit wat jij hoopt te vinden en voorkom teleurstellingen en onduidelijkheid tijdens het daten.

“Het is te vroeg om je dromen los te laten.”

Een advies uit 2019 die jij als single maagd wel kunt ‘hergebruiken is het advies te blijven geloven in de liefde. Jouw dromen over de liefde zijn tot nu toe niet uitgekomen. Hierdoor lijkt het dat jij hebt besloten te accepteren dat deze dromen nooit werkelijkheid worden. Logisch, maar zonde.

Blijf geloven in de ware liefde maagd! De ware liefde is namelijk ook echt voor jou weggelegd.

Jaarhoroscoop maagd in een relatie:

Jaarhoroscoop Maagd 2020

De jaarhoroscoop maagd 2020 voorspelt dat dit, op liefdesgebied, een jaar is die voor de gebonden maagd in het teken staat van ‘een nieuwe start’. Je huidige relatie verbreken is hiervoor niet nodig maagd.

“Past jullie relatie nog bij jullie huidige levensvisie?”

Ongeacht hoe lang jullie relatie inmiddels bestaat – er zijn altijd mogelijkheden waarop jij samen met je partner opnieuw kunt beginnen. Probeer samen eens ‘iets nieuws’, en leer elkaar opnieuw kennen. Bespreek wat jullie bezighoudt en bedenk of het leven wat jullie nu samen leiden past bij jullie huidige levensvisie.

“Verruil oude patronen voor nieuwe.”

Een goed voorbeeld van het ‘samen opnieuw beginnen’ is om jullie bestaande patronen eens te onderzoeken. Passen deze patronen nog wel bij jullie? Zijn jullie na de start van deze relatie gegroeid, veranderd, ouder en wijzer geworden? Dan is de kans groot dat ook de patronen inmiddels verouderd zijn.

Een kleine tip maagd: Creëer samen nieuwe patronen die beter aansluiten op jullie huidige levensvisie.

Jaarhoroscoop Maagd 2020

Jij ziet je carrière dit jaar abrupt en onverwacht veranderen. Je werk(houding) veranderd, ogenschijnlijk van de een op de andere dag. Werk krijgt daarnaast een nieuwe/andere rol in je leven.

Jij ziet (weer) kansen, mogelijkheden en positiviteit. Zelfs wanneer je carrière inhoudelijk niet verandert, verander jij de manier waarop jij je werk doet.

“Jij verandert jouw manieren van communiceren.”

De grootste verandering speelt zich af op het gebied van communicatie. Jij gaat letterlijk en figuurlijk op een andere manier communiceren. Voorbeelden: jij wordt directer, positiever en toont meer enthousiasme.

Positief maagd! Jij creëert hiermee namelijk een sfeer van opwinding en enthousiaste verwachtingen.

Jaarhoroscoop Maagd 2020

De jaarhoroscoop maagd 2020 voorspelt dat jij jouw financiën beter kunt organiseren dan je tot nu toe hebt gedaan. Dit is voor jou geen opvallend ‘nieuwtje’ aangezien jij voor jezelf al het besluit had genomen de financiële touwtjes weer in handen te nemen.

“Wacht niet te lang met opbouwen van financiële reserves.”

Maak je financiën overzichtelijk maagd en kijk of er mogelijkheden zijn om iets opzij te zetten. Allereerst krijg jij door het maken van een overzicht meer rust. Daarnaast ziet het ernaar uit dat jij in de toekomst geconfronteerd zult worden met enkele financiële obstakels.

Deze obstakels kun jij moeiteloos overwinnen, maar alleen als jij over genoeg financiële middelen beschikt.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.