Jaarhoroscoop Ram 2020

“Jaarhoroscoop ram 2020 – Een jaar vol rust, stabiliteit en veiligheid.”

Jaar horoscoop ramDe jaarhoroscoop ram 2020 staat in het teken van rust, stabiliteit en veiligheid. Goed nieuws ram! 2019 stond immers vooral in het teken van het overwinnen van obstakels.

Het jaar 2020 markeert het begin van een nieuwe cyclus in het leven van de ram. Binnen deze cyclus staat het nemen van besluiten centraal. Dit betekent knopen doorhakken ram. 

“Ben jij niet waar je wilt zijn? Dan is het tijd om in actie te komen.”

De kans is groot dat jij je aan het begin van het jaar ongelukkig en/of teleurgesteld voelt. Deze emoties worden veroorzaakt door jouw innerlijke ontevredenheid. Jij bent namelijk (nog) totaal niet waar je gehoopt had te zijn. Werk, school, relaties. Het zijn allemaal gebieden waarin jij meer vooruitgang had willen zien.

Probeer het los te laten ram. Het heeft geen zin om alles en iedereen de schuld te geven van deze vertragingen. Jij hebt dingen te lang voor je uitgeschoven, maar geen paniek, jij bent namelijk ook de persoon die weer voor beweging kan zorgen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop ram 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Ram 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Ram 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Ram 2020: Carrière
Horoscoop Ram 2020: Financiën


“Ram, frisse moed heb jij in overvloed. Frisse energie en emotionele stabiliteit? Dat is een ander verhaal.”

Jaar Horoscoop Algemeen

2019 was misschien geen slecht jaar, maar het was wel een jaar die je veel energie heeft gekost. Opladen? dat lijkt in 2020 niet optimaal te lukken. Je kunt je energieniveau nu het beste vergelijken met eb en vloed; Het komt, het gaat, het komt weer terug etc.

Jezelf hier zo goed mogelijk tegen beschermen is lastig maar niet onmogelijk.

Voel jij je moe, futloos, en ongemotiveerd? Vraag je dan af hoe het met jouw emotionele gezondheid is gesteld. Jouw vurige en impulsieve karakter is namelijk de grootste veroorzaker van jouw gebrek aan energie. Blijf kalm en koel en richt je focus en energie alleen op zaken waar jij zelf invloed op kunt uitoefenen.

Jaarhoroscoop Ram 2020

Jij bent een veeleisend persoon en verwacht (soms te) veel van jezelf en van anderen. In 2020 lijkt dit te veranderen. Jij legt de lat voor jezelf (iets) lager en verwacht ook iets minder van je (potentiële) partner.

“Vriendschap wordt de basis van een nieuwe of bestaande relatie.”

De ram in een relatie? Die ziet zijn relatie dit jaar opnieuw verbeteren. De single ram? Ook die ziet zijn of haar liefdesleven verbeteren. In beide gevallen komt dit doordat jij met andere ogen naar relaties kijkt.

Liefde en passie? Dat blijft belangrijk, maar jij zoekt, binnen relaties, nu vooral harmonie, veiligheid en vriendschap.

Jaarhoroscoop single ram:

Jaarhoroscoop Ram 2020

Ben jij single en ram? Dan lijkt het jou, in 2020, weinig moeite te kosten een hartelijke en harmonieuze partner te ontmoeten. Heb jij geen idee waar jij de liefde zoeken moet? Kijk dan eerst eens binnen je vriendengroep. Een bestaande vriendschap lijkt in 2020 namelijk in een liefdesrelatie te veranderen.

“Jij weet nu wat je echt zoekt in een relatie.”

Op liefdesgebied ben jij altijd meer ‘een gever’ als ‘een nemer’ gebleken. Jij was de persoon die zichzelf aanpaste en, ten behoeve van de liefde, jezelf volledig weg cijferde. Deze periode sluit jij in 2020 af ram.

Jij weet nu wie je bent, wat je wilt en wat jij zoekt in een relatie. Jij schaamt je niet langer en bent hier duidelijk in. Een nieuwe relatie? Daar sta jij zeker voor open, maar alleen wanneer deze gebaseerd is op gelijkwaardigheid en rust.

Jaarhoroscoop ram in een relatie:

Jaarhoroscoop Ram 2020

Voor het derde jaar op rij voorspelt ook 2020 een mooi liefdes jaar voor de ram in een relatie te worden. Jijzelf bent voornamelijk de drijvende kracht achter deze verbetering, omdat jij jouw eisen en verwachtingen dit jaar meer af weet te stemmen op de realiteit.

“Jij zet de positieve lijn uit 2019 voort”

Jij en jouw partner hebben in 2019 flinke stappen gezet ram. Jullie leerde elkaar opnieuw kennen en elkaar beter te begrijpen. Deze positieve lijn wordt in 2020 doorgezet waardoor jullie liefde opnieuw een positieve impuls krijgt.

“Voel jij je niet gezien of verveeld? Blijf niet aanmodderen en trek de stekker eruit.”

Niet iedere relatie is voor het leven ram. Voel jij geen gelijkwaardigheid? Of heb jij ontdekt dat de vlam van jullie relatie is gedoofd? Kies dan in 2020 voor jezelf en speel open kaart. Jij verdiend echt een relatie waarin jij je gelukkig voelt.

Jaarhoroscoop Ram 2020

In de eerste maanden van 2020 merk jij dat je assertiever en competitiever geworden bent. Jij weet wat je wilt en doet echt je best om dit te bereiken. Dit is een goede verandering ram, maar wees niet verbaasd wanneer anderen je nieuwe instelling niet (direct) accepteren. Het risico bestaat dat je collega’s jouw nieuwe denkwijze beschouwen als een persoonlijke aanval.

“Tijd voor een nieuwe baan?”

Lukt het binnen je huidige baan niet om jezelf te zijn? Dan heb jij twee opties. Optie één: jij zet stug door en jij laat je niet afremmen – jij kiest ervoor de strijd aan te gaan, ook wanneer dit een langdurige strijd lijkt te worden. Optie twee: je kiest ervoor om de strijdbijl direct te begraven, maar alsnog voor jezelf te kiezen. Hoe? Dat is nog niet volledig helder maar het houdt hoogstwaarschijnlijk in dat jij kiest voor een nieuwe baan.

Jaarhoroscoop Ram 2020

De periode van grote financiële uitdagingen lijk jij achter je te laten ram. Knelpunten op dit gebied heb jij in 2019 namelijk niet alleen gezien maar ook geaccepteerd en opgelost. Het effect? Dat is dat jij in 2020 in ieder geval zonder problemen rond kunt komen.

Ben jij heel actief aan de slag gegaan met je financiën? Dan lukt het jou nu zelfs om regelmatig wat geld opzij te zetten voor ‘iets’ wat jij altijd al wilde hebben of wilt doen.

“De tijd is rijp om vooral in jezelf te investeren”

Hoewel het altijd goed is om te sparen voor later, is het ook belangrijk om nu te investeren in de toekomst. Nu kun je natuurlijk besluiten om in aandelen te investeren, maar het lijkt in 2020 verstandiger om vooral in jezelf te investeren.

Hoe? Dat is natuurlijk (gelukkig) een vrije keuze, maar het lijkt met name zinvol om voor jezelf te beginnen of via een studie jezelf klaar te stomen voor de toekomst.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.