Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

“Jaarhoroscoop schorpioen 2020 – Een jaar van groei en vrijheid.”

Jaarhoroscoop Schorpioen

De jaarhoroscoop schorpioen 2020 voorspelt dat, voor de derde maal op een rij, ook dit jaar uit kan groeien tot een prachtig jaar.

Het woord groei kozen wij niet onbewust – 2020 staat voor de schorpioen namelijk in het teken van persoonlijke, sociale en werkgerelateerde groei. Naast ‘groei’ is ook ‘vrijheid’ een kernwoord voor de schorpioen in 2020.

“Jij voelt je zelfverzekerd en vrij”.

Jij voelt je dit jaar vrijer en zelfverzekerder als in voorgaande jaren. Voor een deel komt dit doordat jij jezelf de afgelopen jaren beter hebt leren kennen. Jij weet nu echt wie je bent en kunt (en durft) dit zelfs hardop te zeggen.

Je zelfvertrouwen valt op en trekt mensen aan. Dit komt bijzonder goed uit wanneer jij zoekt naar een nieuwe partner of baan.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop schorpioen 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Schorpioen 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Schorpioen 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Schorpioen 2020: Carrière
Horoscoop Schorpioen 2020: Financiën


“Verandering is mogelijk maar niets verandert uit zichzelf.”

Jaar Horoscoop Algemeen

2020 voorziet de schorpioen van frisse energie, zelfvertrouwen, positiviteit en lef. De basis van geluk krijg jij dit jaar dus vrijwel direct cadeau. Of jij het geluk ook echt zult vinden hangt af van jezelf. 2020 is namelijk een jaar waarin vrijwel niets ‘uit zichzelf’ zal veranderen. Zie je een kans? Wacht dan niet op een teken maar kom direct in actie.

“Wil jij dat er niets veranderd? Verander dan niets.”

Ben jij enorm gelukkig met je leven zoals die nu is? Dan klinkt het woord ‘verandering’ wellicht minder aantrekkelijk als in voorgaande jaren. Geen probleem schorpioen, veranderen is dit jaar namelijk een vrijwillig keuze.

Je kunt verandering uit de weg gaan of er voor kiezen alleen ‘kleine’ dingen te veranderen. Een nieuwe hobby is bijvoorbeeld een positieve verandering met weinig impact op je leven.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

Het lot van jouw liefdesleven ligt dit jaar in jouw handen schorpioen. Het universum staat aan jouw kant, maar vertrouwt er tegelijkertijd op dat jij zelf in staat bent ‘het geluk’ te vinden. Wil jij verandering, verbetering en/of vooruitgang? Zet dan zo snel mogelijk je beste beentje voort.

Jouw zelfvertrouwen en energie trekt mensen aan en maakt jou een geliefd persoon. Dit is natuurlijk erg gunstig voor je liefdesleven maar juich niet te vroeg. Mensen kunnen je zelfvertrouwen namelijk ook opvatten als arrogantie.

“Zet zelf de eerste stap.”

Voel jij een klik met een mogelijke liefdespartner? Dan is de kans groot dat hij of zij deze klik ook voelt. Jouw zelfvertrouwen maakt deze persoon echter een beetje onzeker. De ‘eerste stap’ zul jij dus zelf moeten zetten.

Doe jij dit ook? Dan zal jouw liefdesleven vrijwel direct positief veranderen. Neem jij deze stap (uit onzekerheid) niet? Dan verandert er, ook op dit gebied, niets.

Jaarhoroscoop single schorpioen:

Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

De single schorpioen krijgt het dit jaar niet gemakkelijk. Een nieuwe liefdespartner ontmoeten? Dat lijkt geen probleem. Een nieuwe liefde daadwerkelijk ‘binnen laten komen’ en ‘jezelf overgeven aan de liefde’? Dat kost je echter wel bijzonder veel moeite.

“Wat is de bron van jouw onzekerheid?”

De grootste vijand van de single schorpioen? Dat is de single schorpioen zelf. Jij twijfelt op liefdesgebied over vrijwel alles. Ben ik leuk genoeg? Ben ik de liefde wel waard? Blijf ik niet liever alleen? Al deze (en vele andere) vragen zweven doorlopend door je hoofd.

“Zorg dat jij niet vastloopt.”

Probeer uit te vinden waar deze onzekerheid vandaan komt schorpioen. Je kunt dit probleem namelijk alleen oplossen door de bron van het probleem aan te pakken. Voorkom dat jij door jouw onzekerheid vastloopt. Loop je namelijk vast? Dan loop jij de liefde hoogstwaarschijnlijk mis.

Jaarhoroscoop schorpioen in een relatie:

Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

De voorspellingen voor de single en de gebonden schorpioen kunnen haast niet verder uit elkaar liggen dan nu. Een aantal voorbeelden: de single schorpioen is onzeker – de gebonden schorpioen blaakt van zelfvertrouwen. De single schorpioen is gevuld met twijfels – de gebonden schorpioen twijfelt niet en heeft een duidelijk doel.

“Het wordt een relatief zorgeloos jaar.”

Wat jij kunt opmaken uit deze verschillen? Dat is dat jij als gebonden schorpioen, dit jaar, met minder obstakels rekening hoeft te houden. 2020 ‘een zorgeloos jaar’ noemen gaat misschien iets te ver. Streef jij echter bewust je doelen na? Dan lijkt het erop dat jij dit jaar relatief zorgenvrij door zult komen.

“Twijfels laat jij los.”

Jij hebt een tijd lang twijfels gehad over het voortbestaan van jullie relatie. Deze twijfels laat jij nu los. Jij kiest er zelfs voor om met volledige overgave te werken aan jullie relatie. Jij toont initiatief en motivatie. Jouw partner merkt dit vrijwel meteen op en toont de wil om zelf ook meer te investeren in jullie relatie.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

Ondanks dat er praktisch gezien weinig veranderd op werkgebied voel jij je regelmatig gefrustreerd. Je hebt het gevoel dat er weinig vooruitgang is. Jij, of het team waarin jij werkt, werkt steeds harder maar het het resultaat blijft vrijwel hetzelfde als voorheen.

“Jij hebt dit jaar twee keuzes: Jij laat het los of veranderd van baan”

De frustratie die jij voelt is begrijpelijk schorpioen. Vasthouden aan deze frustratie is echter zinloos. Jij verhoogt hiermee namelijk uitsluitend je stressniveau en niet jouw werkgeluk.

Wat jij wel kunt doen is jezelf de vraag stellen wat jij wilt. Wil jij vechten voor deze baan? Probeer dan je frustratie te transformeren naar een doel. Heb jij geen hoop op verbetering? Dan wordt het tijd om van baan te veranderen.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2020

De jaarhoroscoop schorpioen 2020 voorspelt dat geld dit jaar een even belangrijkere rol speelt als voorheen. Bij een aantal schorpioenen komt dit omdat zij in het verleden teveel geld hebben uitgegeven. Bij de meeste schorpioenen lijkt een ‘vernieuwde blik op je financiën’ echter de achterliggende reden te zijn.

“Jij onderzoekt alternatieve manieren om inkomsten te generen.”

Tot nu toe leek het allemaal zo duidelijk voor je schorpioen. Geld verdien je door een x aantal dagen te werken voor een baas. Dacht jij ‘out of the box’? Dan was werken als zelfstandige de wildste uitzondering die jij hierop kon bedenken.

Dat het ook anders kan, en dat er ook meer manieren zijn om in jouw eigen onderhoud te voorzien? Dat merk, zie en ervaar jij pas in dit jaar. Hoe en wat dit precies inhoudt wordt in de loop van 2020 steeds duidelijker.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.