Jaarhoroscoop Steenbok 2020

“Jaarhoroscoop steenbok 2020 – Een jaar van rust en ontspanning.”

jaarhoroscoop steenbok

De jaarhoroscoop steenbok 2020 voorspelt dat het leven, van de steenbok, dit jaar in het teken staat van rust en ontspanning. Rust, dat kan de steenbok ook echt wel gebruiken. 2018 en 2019 waren immers hele drukke jaren.

Rust betekent alleen niet zorgeloos of saai. De steenbok treft in 2020 namelijk best wat uitdagingen aan op zijn levenspad.

“Uitdagingen en obstakels kleuren het leven van de steenbok”

Zoals gezegd voorspelt 2020 een rustig jaar te worden met hier en daar een obstakel, tegenslag of uitdaging. De uitdagingen en obstakels zijn niet altijd even leuk, maar zou jij echt zonder kunnen? Jouw praktische aard zorgt ervoor dat jij moeiteloos functioneert in tijden van stress. Uitsluitend rust en sereniteit lijkt dan ook niet echt goed bij je te passen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop steenbok 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Steenbok 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Steenbok 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Steenbok 2020: Carrière
Horoscoop Steenbok 2020: Financiën


Jaar Horoscoop Algemeen

Steenbok, jij beschikt dit jaar over een hoop energie en je weet precies op welke positieve manier jij deze zult gebruiken. Bang dat jij deze energie snel weer verliest? Geen zorgen! Jij hebt genoeg energie om het hele jaar te kunnen werken en tevens te rusten.

“Jij neemt een stapje terug op het sociale vlak.”

In 2019 stond het leven van de meeste steenbokken in het teken van sociale contacten. Jij als steenbok bent daardoor vooral bezig geweest met de buitenwereld. Dit jaar zet jij weer een stapje terug. Met name wat betreft familie is het verstandig iets vaker nee te zeggen dit jaar. Jij wilt er echt wel voor ze zijn, maar ook jij hebt recht op een eigen leven.

Jaarhoroscoop Steenbok 2020

Steenbok, de horoscoop van 2020 voorspelt dat jij dit jaar toe bent aan een volgende stap op het gebied van de liefde. Single? Dan pak jij het daten vanaf nu serieuzer aan. Gebonden? Dan kun je bij ‘de volgende stap’ bijvoorbeeld denken aan: samenwonen, trouwen of samen een huis kopen.

“Jouw (potentiële) partner staat open voor vrijwel al jouw ideeën.”

Is jouw (potentiële) partner geboren onder het sterrenbeeld van de leeuw? Dan heb jij geluk. De leeuw is dit jaar namelijk, net als jij, klaar om de volgende stap te zetten. Nu heb jij natuurlijk niet perse een leeuw nodig om verder te komen. Jouw enthousiasme en energie zorgen er dit jaar namelijk voor dat je (potentiële) partner sowieso open staat voor vrijwel al jouw ideeën.

“Vermijd of negeer de mening van anderen.”

Zoals gezegd zul jij dit jaar iets meer afstand creëren tussen jou en jouw familie. Een reden hiervoor zou kunnen zijn dat je familie niet achter je ‘liefdes keuzes’ staat. Zij vinden eigenlijk alles wat jullie doen ‘te snel’ en ‘te ondoordacht’. Probeer hun mening los te laten steenbok. Jij bent (zeker dit jaar) prima in staat om zelf keuzes te maken.

Jaarhoroscoop single steenbok:

Jaarhoroscoop Steenbok 2020

Ben jij single en steenbok? Bereid je dan zo snel mogelijk voor op een drukke, hectische en enerverende periode op liefdesgebied. Jij gaat dit jaar namelijk, met volledige toewijding, serieus op zoek naar een nieuwe partner.

“De ware liefde vinden kost tijd.”

Een potentiële partner vinden? Dat kost jou dit jaar geen enkele moeite. De ware liefde vinden? Dat kost net even wat meer tijd. Geen probleem, jij bent namelijk volledig bereid meer tijd in je liefdesleven te steken.

“Toon je ware ik.”

Jezelf ‘net’ even iets beter voordoen dan je bent doet vrijwel iedereen tijdens een date. Toch kun jij dit deel als steenbok nu beter even overslaan. Laat gewoon zien wie je bent, vindt en wilt. Hierdoor vermijd je wederzijdse teleurstellingen en houd je ook meer tijd over voor je zoektocht naar de ware.

Jaarhoroscoop steenbok in een relatie:

Jaarhoroscoop Steenbok 2020

De steenbok jaarhoroscoop 2020 voorspelt dat jij dit jaar veel meer tijd in je relatie investeert. Jouw partner komt hierdoor weer echt op de eerste plaats te staan.

Deze verandering komt geen moment te vroeg steenbok. De kans is namelijk groot dat het vertrouwen van jouw partner al aan het wankelen was.

“Houd er rekening mee dat jij echt een flink stuk verder bent”

Je partner en jij groeien dit jaar snel weer naar elkaar toe. De vlam van jullie liefde lijkt daarnaast ook weer echt flink te gaan branden. Jullie liefde is sterker dan ooit, maar dit geldt ook voor de mening van de mensen om jullie heen.

Soms lijkt het even of iedereen een mening heeft over jullie relatie, en erger nog, geen enkele mening is positief. Neem afstand steenbok. Je partner en jij vormen samen de basis die deze storm kan doorstaan.

Jaarhoroscoop Steenbok 2020

2020 wordt geen ‘spannend’ carrière jaar, Goed of slecht? Dat is maar hoe jij het bekijkt. Negatief gezien betekent het namelijk dat er vrij weinig veranderd op werk gebied. Positief gezien betekent het echter ook dat jij vrijwel geen obstakels op jouw carrière pad aantreft.

“Het wordt vooral erg druk.”

Spannend wordt het dit jaar op werkgebied misschien niet maar druk wordt het wel. Dit komt vooral omdat jij steeds meer taken krijgt. Taken waarvan jij je regelmatig af zult vragen of ze nu wel echt bij jouw functie horen.

“Laat de druk in je voordeel werken.”

Gebruik deze druk in je voordeel steenbok. Met name je leidinggevende schuift graag de dingen op jou af. Dit is vervelend, maar ook een perfecte kans om te onderzoeken of jij in de toekomst een hogere functie ambieert.

Jaarhoroscoop Steenbok 2020

Financieel gezien heb jij dit jaar weinig reden tot bezorgdheid, althans, wanneer je erin slaagt stevig in je schoenen te blijven staan. Dit jaar ervaar jij namelijk bijzonder vaak het idee dat ‘iedereen iets aan je wilt verkopen’, en misschien heb jij daarin nu ook gewoon gelijk. Je wordt immers echt gebombardeerd met ‘gouden tips’ en ‘de beste investeringsadviezen’.

“Niet jouw idee? Zeg dan direct nee.”

In het verleden heb jij vaak gevraagd om financiële tips en adviezen. Op dat moment was dat nuttig en misschien zelfs ook wel eens nodig. Jij bent (hierdoor) nu op een punt aangekomen waarin jij het zelf allemaal kunt en regelt. Adviezen van anderen heb jij dan ook niet langer nodig.

“Financieel geluk komt nooit makkelijk of snel”

Voor jezelf is dit volledig duidelijk, maar voor jou omgeving niet. Zij blijven het ene na het andere goede idee aan je voorleggen. En (volgens hun) zijn het allemaal ideeën die je snel rijk zullen maken. Heeft iemand je bijna overtuigd? Dan nog kun je het beter niet doen. Financieel geluk komt namelijk vrijwel nooit gemakkelijk en snel en meestal alleen vanuit jouw eigen ideeën, werk, inzet en enthousiasme.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.