Jaarhoroscoop Stier 2020

“Jaarhoroscoop stier 2020 – Jij mag dit jaar best wel rust nemen en genieten.”

Jaar horoscoop stier

De jaarhoroscoop stier 2020 voorspelt dat jij in 2020 bewust besluit het iets rustiger aan te doen. Begrijpelijk want jij hebt de afgelopen jaren bijzonder veel gedaan, meegemaakt en bereikt.

Dit alles ging niet vanzelf. Jij hebt hier echt bijzonder hard voor moeten werken! Het is dus echt niet gek dat jij nu even de tijd neemt om te genieten van de prestaties die je hebt geleverd.

“Jij zoekt zelf veranderingen op.”

De periode van verandering is nog niet gestopt stier, maar maak je geen zorgen. De veranderingen die dit jaar plaats gaan vinden komen vanuit jezelf en zijn klein en subtiel.

“Maak je vooral niet te druk.”

Met uitzondering van januari en december 2020 heeft de stier dit jaar praktisch gezien weinig reden om druk of gestrest te zijn. Dat gezegd hebbende, ook zonder duidelijke aanleiding kun jij je als stier in 2020 gestrest en (veel) te druk voelen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop Stier 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Stier 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Stier 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Stier 2020: Carrière
Horoscoop Stier 2020: Financiën


“2020 staat voornamelijk in het teken van werken.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Werken is het kernwoord voor de stier in 2020. Lees ‘werken’ in de breedste zin van het woord, dit kernwoord richt zich namelijk op veel meer dan alleen je carrière. Denk bijvoorbeeld ook aan ‘werken aan de toekomst’, ‘werken aan je relatie’ en/of ‘werken aan lichaam en geest’.

“Het zware werk ligt achter je.”

Werken betekent in deze context niet dat jij ‘keihard je best moet doen’ stier. De fundering van jouw huidige geluk heb jij in 2018 en 2019 zelf gelegd. Het zware werk ligt achter je en de grootste stappen zijn gezet. In 2020 zet jij de puntjes op de “ i ” en werk jij naar (nieuwe) dromen toe.

“Kom jij continu tijd tekort?”

Ben jij een stier? En kom jij continu tijd tekort? Dan is het verstandig om een week lang op te schrijven wat jij allemaal ‘moet’ doen. Bekijk deze taken lijst vervolgens aan het einde van de week. Is de lijst gevuld met dingen die echt belangrijk voor je zijn? En verdienen deze taken echt zoveel van jouw tijd? Hoogstwaarschijnlijk niet.

“Verleg je focus naar de dingen die echt belangrijk voor je zijn.”

Probeer je prioriteiten te verleggen naar wat echt belangrijk voor je is. Rust, meer tijd voor jezelf of juist voor je gezin? Het maakt niet uit wat. Wanneer jij maar de focus legt op de dingen die echt belangrijk voor je zijn, ervaar je direct minder druk.

Jaarhoroscoop Stier 2020

Na een positieve maar turbulente periode komt het liefdesleven van de stier in 2020 in rustiger vaarwater terecht. Dit is een goed moment voor reflectie stier. Ben jij tevreden over de keuzes die jij, op liefdesgebied, gemaakt hebt? Of wil jij het in de toekomst juist totaal anders aanpakken?

“Evalueer de keuzes die jij in het verleden heb genomen.” 

2020 geeft jou de tijd en ruimte om na te denken. Gaat alles goed en sta jij nog steeds achter ieder besluit? Dan is het advies om dit pad zeker niet te verlaten. Kijk jij echter met gevoelens van spijt terug? Besluit dan om nu het roer (alsnog) om te gooien.

Passie, liefde en avontuur? Maak je geen zorgen stier, ook in 2020 blijven deze een vast onderdeel van jouw leven.

Jaarhoroscoop single stier:

Jaarhoroscoop Stier 2020

Ben jij single en stier? Dan voorspelt de jaarhoroscoop opnieuw een mooi liefdes jaar. Bij mooi en positief houdt de vergelijking met voorgaande jaren echter wel direct op.

2020 wordt namelijk mooi, maar vooral ook ‘anders’.

“De single stier is klaar met liefde gerelateerde stress.”

Jij als single stier bent wel even klaar met de stress rondom de liefde. Daten en ‘zoeken’? Dat blijf jij ook in 2020 gewoon doen. Wat er wel veranderd? Dat is dat jij er nu voor kiest alleen energie te steken in potentiële partners waar jij ook echt toekomst in ziet.

Daten om het daten? Dat doe jij vanaf nu af aan niet meer. Jij (hebt) ontdekt dat jij ook zonder bevestiging van buitenaf weet dat jij de moeite waard bent.

Jaarhoroscoop stier in een relatie:

Jaarhoroscoop Stier 2020

De jaarhoroscoop stier 2020 voorspelt dat – stabiliteit – dit jaar het kernwoord is van de gebonden stier. 2019 is voor de meeste stieren een goed, maar turbulent, liefdesjaar geweest. Een beetje rust om opnieuw te aarden in de relatie komt daardoor voor veel stieren geen moment te vroeg.

“Jullie ontdekken nieuwe manieren om dichter tot elkaar te komen.”

Stabiliteit is voor de meeste stieren dit jaar niet alleen het kernwoord maar ook het hoofddoel. Dit doel wordt direct gevolgd door de wens dichter tot elkaar te komen. Helaas blijkt het niet altijd gemakkelijk om dit doel om te zetten in actie.

Wil en motivatie? Daar ontbreekt het jullie zeker niet aan. Om dit doel te verwezenlijken is echter ook tijd nodig – en tijd voor elkaar vrijmaken – dat is nu precies jullie struikelblok.

De oplossing? Ga op zoek naar nieuwe manieren om elkaar ‘te vinden’. Denk hierbij vooral niet te groot. Schrijf bijvoorbeeld een lief berichtje op een post-it. Kleine gebaren kosten weinig tijd maar geeft jullie relatie een enorme boost.

Jaarhoroscoop Stier 2020

De werkende stier hoeft zich geen moment te vervelen. Je krijgt het druk tijdens je werkzaamheden en moet flink doorzetten. Er komen momenten dat jij het even niet meer ziet zitten en periodes die net even iets te hectisch voor je zullen zijn.

Dit klinkt misschien niet direct heel erg uitnodigend, maar gelukkig heeft dit alles een doel. Al jouw inspanningen worden, vrijwel direct, beloond. Hierdoor zie jij direct resultaat en dat zorgt ervoor dat jij steeds een stapje extra zet. 

“Jouw inzet wordt ruimschoots beloond.”

Jouw enorme inzet levert op zowel korte als lange termijn een hoop op. Op korte termijn ervaar jij dit jaar meer erkenning en waardering. Op lange termijn is het effect echter vele malen groter. Wanneer jij later terug kijkt naar dit jaar dan zul je zien dat dit ‘het jaar’ was waarin jij de fundering hebt gelegd voor een prachtige toekomst.

Jaarhoroscoop Stier 2020

2019 was financieel gezien een stabiel maar ‘saai’ jaar. Ups en downs? Die waren er nauwelijks. 2020 lijkt op het financiële vlak iets meer pieken en dalen te bevatten – met de nadruk op iets.

Stel je hier zeker niet teveel van voor stier. De ware vruchten die voortkomen uit je werkzaamheden van dit jaar pluk jij namelijk pas in de jaren die volgen.

“Probeer het grotere plaatje te blijven zien.”

Door het gebrek aan grote financiële veranderingen is het soms lastig de moed erin te houden. Natuurlijk vind jij het fijn dat jij rond kunt komen, maar diep van binnen had jij op meer vooruitgang gehoopt.

Zet door stier. Financiële uitspattingen komen je namelijk duur te staan, met name omdat jij juist nu de basis kunt leggen voor een vreselijk mooie financiële toekomst.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.