Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

“Jaarhoroscoop tweelingen 2020 – Een beter jaar als 2020 is bijna niet mogelijk.”

Jaar horoscoop tweelingen 2018

De jaarhoroscoop tweelingen 2020 voorspelt dat ‘Nieuw’ het kernwoord van de tweeling is in 2020. Goed nieuws, aangezien het merendeel van de tweelingen 2019 als ‘bijzonder saai’ heeft ervaren.

Nieuwe baan, nieuwe relatie, nieuwe motivatie? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Stel een doel en ga ervoor tweeling, het zal je verbazen hoeveel jij dit jaar kunt bereiken.

“Tweeling, het startsignaal geef jij.”

Ben jij een tweeling? En kun jij niet wachten op vernieuwing en verandering? Dan is het haast niet mogelijk een beter jaar te treffen als 2020. Om deze verandering op gang te brengen is er wel een puntje van essentieel belang. Vernieuwing komt pas op gang wanneer jij als tweeling hier zelf het startsein voor geeft.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop Tweelingen 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Tweelingen 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Tweelingen 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Tweeling 2020: Carrière
Horoscoop Tweeling 2020: Financiën


“Jij hebt de tijd nodig om opgang te komen en je ritme te vinden”

Jaar Horoscoop Algemeen

Motivatie, inspiratie en doorzettingsvermogen? Jij hebt het allemaal in 2020. Energie? Dat ligt net even iets gecompliceerder. Het relatief lage levenstempo waar jij als tweeling in 2019 mee te maken kreeg heeft ervoor gezorgd dat jij je tempo en ritme uit het oog bent verloren.

Houdt daarom rekening met een kleine ‘herstart’ periode tweeling. Begin met kleine stapjes en werk actief aan het verbeteren van je ritme. Nadat jij jezelf weer ‘op gang hebt gebracht’ stijgt je energie al vrij snel terug naar het (hoge) niveau van 2018.

Een kleine tip tweeling: Lees jij deze voorspelling in 2019? Start dan vandaag al met het verbeteren van je lichamelijke conditie. Jouw ‘toekomstige ik’ zal je hier in 2020 enorm dankbaar voor zijn.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

De jaarhoroscoop voorspelt dat 2020 een jaar is die de tweeling niet snel meer zal vergeten. Het jaar laat een onuitwisbare indruk achter die zowel positief als negatief kan uitpakken. Dit nieuws zal niet iedere tweeling verbazen. Het proces van verandering waar de tweeling in 2020 mee geconfronteerd wordt is namelijk al in 2019 in gang gezet.

Klinkt bovenstaande bekend? Dat is niet verwonderlijk aangezien 2019 in vrijwel hetzelfde teken stond. Ondanks de vele raakvlakken tussen 2019 en 2020 kun je ze echter niet met elkaar vergelijken. 2020 is eerder een ‘letterlijk’ en ‘gevoelsmatig’ vervolg op 2019.

“In 2019 heb jij het zaadje van verandering geplant – in 2020 zie je het zaadje groeien.”

Kijk terug op 2019 en bedenk eens goed op welke gebieden jij jouw gedachten hebt zien veranderen. Welke oude patronen liet jij los? Welke twijfels heb jij in 2019 voorgoed achter je gelaten? Lukt het je om dit voor jezelf helder te krijgen? Dan weet jij direct waar het in 2020 om draait.

Een nieuwe liefde? Een huwelijk? Een scheiding of een breuk? Iedere verandering komt voort uit het voorgaande jaar. In 2019 plante jij de zaden in 2020 zie jij deze ‘zaden van verandering’ groeien.

“In 2020 zet jij woorden om in daden.”

Een voorbeeld: Was jij als tweeling in 2019 ontevreden over je huidige relatie(status)? Dan heb jij op dat moment een zaadje geplant. Dit zaadje is gegroeid en heeft nu het punt bereikt waarop jij het niet meer kunt negeren. Twijfels? Die horen bij 2019. In 2020 zet jij woorden om in daden en neemt de leiding. Dit jaar hak jij de knoop door en besluit jij definitief dat het anders moet.

Jaarhoroscoop single tweeling:

Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

Ben jij single en tweeling? Dan heb jij misschien al gemerkt dat jij met andere ogen naar de liefde bent gaan kijken. Paste jij je vroeger altijd aan een (potentiële) partner aan? Dan hoort dat vanaf nu tot het verleden.

Jij verbergt je passie niet langer en schaamt je ook zeker niet (meer) voor je hartstochtelijke karakter. Schrikt dit een potentiële partner af? Dan is dat niet jouw probleem. Wie kiest voor jou krijgt alles of niets.

“Maak jullie relatie officieel bekend.”

Je weet wat je wilt tweeling en jij staat nu ook echt open voor een nieuwe relatie. Ben jij de ware liefde nog niet tegengekomen? Dan duurt dit vast niet lang meer. Heb jij al wel een leuke man of vrouw ontmoet? Wacht dan niet te lang met het ‘officieel’ maken van jullie relatie. Jullie hoeven natuurlijk niet direct te trouwen, maar bevestig jullie relatie aan elkaar en jullie omgeving.

“Zijn jullie toe aan de volgende stap?”

Heb jij een prille relatie tweeling met iemand die gewoon weg wel je zielsverwant moet zijn? En merken jullie beiden dat jullie, hoe pril de relatie ook is, nu al toe zijn aan de volgende stap? Neem die stap dan ook gewoon! Voor en tegenstanders houdt je altijd. Voelt het goed? Ga er dan gewoon voor.

Jaarhoroscoop tweeling in een relatie:

Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

Tweeling, de kans is groot dat jij en je partner vorig jaar niet volledig op een lijn leefde. Dit heeft enorm veel stress veroorzaakt. Je zou haast kunnen zeggen dat de druk van de relatie jullie beiden regelmatig benauwd heeft.

“Hak de knoop door wanneer het nodig is.”

Jij bent veranderd dat is duidelijk, maar is je partner mee veranderd? Heeft jullie relatie de storm doorstaan? En zie jij toekomst in jullie relatie?

Indien het antwoord ‘ja’ is? Top! Is dit echter niet het geval? Wacht dan niet te lang met het doorhakken van de knoop. Geen relatie is echt (hoewel cliché) altijd beter als een relatie waarin jij je niet gelukkig voelt.

“Wie beter kan, die kan beter gaan.”

Heb jij het idee dat je partner iemand ‘beters’ kan vinden? Of geeft jouw partner je het gevoel dat jij ‘blij mag zijn’ dat hij/zij voor jou gekozen heeft? Dan is het tijd om deze droom uit de wereld te helpen.

Denkt je partner iemand beters te kunnen vinden? Dan is de tijd rijp dat je partner die persoon maar eens gaat zoeken… zonder jou natuurlijk… jij verdiend namelijk absoluut beter – veel beter.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

Voor de tweeling die blij is met zijn dagelijkse werkzaamheden luidt het advies: verander gewoon niets als het niet hoeft. Men zegt wel eens dat stilstand achteruitgang betekent, maar jij weet wel beter. Ben jij een tweeling die niet gelukkig is tijdens het werk? Dan is 2020 een prima jaar om eens opzoek te gaan naar iets nieuws.

“Je kunt ook je baan veranderen zonder van baan te veranderen”

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Maar voel jij niet echt de behoefte om je huidige baan los te laten? Dan is het misschien een goed idee om je verlangens openlijk te bespreken. Voor een nieuwe uitdaging hoef je immers niet perse ergens anders te werken. Wees gewoon eerlijk – het zal je verrassen hoeveel men er voor over heeft om jou als werknemer te behouden.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2020

Financieel gezien ziet 2020 er niet altijd rooskleurig uit tweeling. Nu kunnen we zeggen dat het door de stand van de sterren komt, maar jij weet direct dat dit niet het complete verhaal is. Jij bent je ervan bewust dat jij iets te vaak te veel uitgeeft.

Geef jij vaak iets teveel geld uit aan luxe en luxueuze producten? Dan weet jij waar het probleem ligt. Houdt dit jaar de hand iets vaker op de knip. Rond komen hoeft niet lastig te zijn, maar hiervoor is het wel nodig dat jij soms iets kritischer naar je uitgavenpatroon kijkt.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.