Jaarhoroscoop Vissen 2020

“Jaarhoroscoop vissen 2020 – Een jaar vol verandering.”

Jaar horoscoop vissenDe jaarhoroscoop vissen 2020 voorspelt opnieuw een jaar vol verandering. Als vis kijk je hier waarschijnlijk niet meer van op. Verandering is de afgelopen jaren immers een vast onderdeel van het leven geworden.

Stress door verandering? De vissen hebben er geen last meer van. Sterker nog, de vis is dit jaar klaar om in actie te komen en zoekt de verandering, actie en het avontuur zelf op.

“Het jaar ziet er gevoelsmatig erg goed uit.”

2020 is gevoelsmatig een goed jaar voor de vissen. De vis voelt zich zelfverzekerder, sterker en onafhankelijker als ooit tevoren. Wat opvalt is dat de vis dit jaar iets impulsiever is. Geen probleem, want tegelijkertijd is de vis ook realistischer geworden.

De vis lijkt dit jaar de wereld om zich heen (opnieuw) beter te begrijpen. Dit alles betekent dat er iets veranderd in de persoonlijkheid van de vis. Dit kan lastig zijn aangezien de wereld om de vis heen niet altijd goed met verandering om kan gaan.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop vissen 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Vissen 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Vissen 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Vissen 2020: Carrière
Horoscoop Vissen 2020: Financiën


“De vissen zijn dit jaar energiek, positief en klaar om in actie te komen.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Laten we eerlijk zijn vis, 2019 heeft je een hoop energie gekost. Vaak moe? Futloos? Verveeld? In 2019 zijn al deze gevoelens waarschijnlijk regelmatig voorbij gekomen. Goed nieuws! In 2020 neem je afscheid van deze gevoelens. Je begint direct met nieuwe energie en een schone en frisse blik.

Vis, je bent dit jaar gezegend met een (haast) onuitputtelijke bron van energie. Je algehele vitaliteit en uithoudingsvermogen zie je daardoor direct enorm verbeteren. Dit inspireert je om dit jaar bewust verandering te brengen in je eetpatroon.

“Denk ook aan je innerlijke zelf.”

Dit is natuurlijk positief, maar richt je niet alleen op je lichamelijk gezondheid. Jouw ‘innerlijke en emotionele zelf’ verdiend dit jaar ook zeker de aandacht.

Jaarhoroscoop Vissen 2020

Hoe jouw liefdesleven er uit zal zien in 2020? Dat hangt nu, meer dan ooit, af van hoe jij hier zelf mee omgaat. Ben jij klaar voor een nieuwe relatie? Heb jij een relatie, maar kan die wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan heb jij meer dan genoeg energie om hier werk van te maken.

Dat gezegd hebbende, is het de vraag of jij deze energie niet liever aan jezelf besteed. In 2020 lijkt een relatie bij de meeste vissen namelijk niet hoog op het prioriteitenlijstje te staan. Bestaande relaties kabbelen rustig verder, maar er ontstaan opvallend weinig nieuwe relaties bij de vissen.

“Aan aandacht geen gebrek”

Ben jij een vis die (wel) echt toe is aan een nieuwe relatie? Dan hoef jij je geen zorgen te maken. Jij komt aan aandacht dit jaar namelijk niets te kort.

Jaarhoroscoop single vissen:

Jaarhoroscoop Vissen 2020

Ben jij single en vis? Dan is de kans groot dat jij aan het einde van het jaar nog steeds single bent. Dit lijkt een negatieve voorspelling, maar let op, de reden is dat jij hier zelf voor kiest. Jij gebruikt dit jaar namelijk liever om jezelf en de liefde beter te leren kennen en te begrijpen.

“Relaties loslaten en/of vermijden”

Ondanks dat een nieuwe relatie in 2020 niet erg hoog op jouw prioriteitenlijst lijkt te staan ben jij wel bezig met de liefde in het algemeen. Zo leer jij bijvoorbeeld hoe jij oude relaties kunt loslaten. Daarnaast probeer jij bij jezelf te ontdekken wat je precies zoekt in een relatie. Tot slot is dit jaar het jaar waarin jij leert hoe je relaties kunt vermijden die je niets brengen.

“Er zijn meer soorten relaties”

Dat een nieuwe ‘relatie’ niet altijd een nieuwe ‘liefdesrelatie’ hoeft te betekenen ontdek jij als single vis pas echt in 2020. Dit komt doordat jouw sociale netwerk flink aan het groeien is en jij merkt hoe intens vriendschappelijke relaties kunnen zijn.

Jaarhoroscoop vissen in een relatie:

Jaarhoroscoop Vissen 2020

Wanneer jij terugkijkt op 2019 zie je een jaar waarin jij heel bewust de keuze hebt gemaakt om jouw relatie te beëindigen of juist (met frisse energie) door te zetten.

Heb jij in 2019 een relatie verbroken? Dan was dit nodig om ruimte te maken voor de mooie relatie die jij op dit moment hebt of krijgt. Hebben jullie besloten er samen voor te vechten en de relatie uit 2019 door te zetten? Dan ziet jullie relatie er in 2020 sterker uit als ooit tevoren.

“Jullie liefde komt dit jaar op de eerste plaats”

Jouw emotionele leven zal rijker en voller zijn in vergelijking met voorgaande jaren. Dit motiveert jou om alles uit de kast halen wanneer het jullie relatie betreft. Deze inzet blijft echt niet onopgemerkt vis. Lukt het je om deze flow vast te houden? Dan draagt jouw partner je vrijwel het hele jaar op handen.

“Trouwen of samenwonen? 2020 is hiervoor het perfecte jaar.”

Hebben jullie een klein dipje? Dan is dat in 2020 geen probleem. Jij loopt namelijk over van ideeën hoe jullie de relatie een oppepper kunnen geven. 2020 is tot slot een perfect jaar om samen te gaan wonen, en wanneer jij dat nog niet hebt gedaan, het perfecte jaar om een huwelijksaanzoek te doen of deze te accepteren.

Jaarhoroscoop Vissen 2020

Goed nieuws vis. De jaarhoroscoop vissen 2020 voorspelt (opnieuw) een positief ‘werk-jaar’. Je merkt dit vrijwel direct doordat je werk je opnieuw inspireert. Deze inspiratie motiveert je enorm. Je bent halverwege het jaar zelfs zo gemotiveerd dat jij je inzet om hogerop te komen.

Gebruik hiervoor je natuurlijke vaardigheden en talenten vis. Dit is namelijk de snelste manier om jezelf op te laten vallen op het werk.

“Tijd voor een nieuwe baan?”

Wanneer je huidige baan je niet toelaat je vaardigheden en talenten te gebruiken, dan is 2020 een goed jaar om te proberen een baan te vinden waarmee je kunt doen waar je goed in bent. Jij boekt immers het beste resultaat wanneer je maximaal van je werk kunt genieten. Jij bent een levensgenieter dus probeer een baan te vinden waarin de druk minimaal is.

Jaarhoroscoop Vissen 2020

De financiële voorspelling van 2019 was niet geheel ‘zonnig’ te noemen. Deze voorspelling waarschuwde zelfs dat jij aan het einde van het jaar met moeite je financiën onder controle zou weten te houden. Is dit je inderdaad niet of maar net gelukt? Dan is er goed nieuws! 2020 voorspelt namelijk voor alle vissen een stabiel evenwichtig financieel jaar.

“Inkomsten en uitgaven zijn perfect op elkaar afgestemd”

Je inkomsten en uitgaven zijn dit jaar volledig in harmonie. Hierdoor zie jij dit jaar zelfs weer de mogelijkheid om ‘iets’ voor later opzij te zetten. Jouw persoonlijke inzet en motivatie is de belangrijkste drijfveer achter deze gunstige voorspelling vis. Houdt deze motivatie vast! Ga actief op zoek naar lessen uit het verleden die je helpen op het goede spoor te blijven.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.