Jaarhoroscoop Waterman 2020

“Jaarhoroscoop waterman 2020 – Een prachtig jaar.”

Jaarhoroscoop watermanDe jaarhoroscoop waterman 2020 voorspelt dat dit jaar, net als 2019, alle elementen bevat die nodig zijn voor een mooi jaar.

Toch zal 2020 er niet hetzelfde uitzien als het voorgaande jaar. Verandering is dit jaar namelijk het kernwoord van de waterman. De waterman zelf is (voor een groot deel) de drijvende kracht achter al deze veranderingen.

“Let op, dit zou zou maar eens een van de mooiste jaren uit je leven kunnen worden.”

Waterman, er staan enorm veel nieuwe kansen, mensen en veranderingen op je te wachten. Wees alert en zorg dat jij al deze kansen en mogelijkheden ziet. De positieve flow van 2020 is uniek en het zou zonde zijn als jij deze flow niet volledig benut. Grijp om die reden ook iedere kans met beide handen aan.

Wanneer dit lukt? Dan zou dit jaar zomaar eens één van de mooiste jaren uit jouw leven kunnen zijn.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop waterman 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Waterman 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Waterman 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Waterman 2020: Carrière
Horoscoop Waterman 2020: Financiën


“De Waterman zit vol met dromen en visies.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Aan dromen, visies, passie en wensen heb jij in 2020 geen gebrek waterman. Het is hierdoor heel verleidelijk om volledig je eigen pad te volgen. Natuurlijk is dat goed, maar probeer dit jaar ook af en toe met de stroom mee te gaan. 

Ga jij volledig met de stroom mee? Zelfs dan staat er dit jaar van alles te gebeuren. Het is een jaar waarin er meer mogelijk blijkt te zijn dan je vooraf gedacht (of verwacht) had. Helaas waterman, het is onmogelijk om iedere kans die het jaar brengt te benutten. Stel daarom voor jezelf prioriteiten en doelen zodat jij bewust naar een doel toe kunt werken. 

Jaarhoroscoop Waterman 2020

De waterman staat erom bekend zijn of haar liefde, passie en emoties niet onder stoelen of banken te steken. Dit jaar kies jij er echter voor om dit niet te doen. Sterker nog, jij probeert je liefde en passie te verbergen onder een sluier van mysterie.

Betekent dit dat jij geen passionele uitspatting zult beleven in 2020? Absoluut niet waterman. Jij geniet juist van alles wat de liefde je te bieden heeft. Het verschil is dat jij deze gevoelens nu niet met de buitenwereld wilt delen. Jij wilt eerst zelf kunnen genieten van de liefde tussen jou en jouw (nieuwe) partner.

Oude liefde roest niet?

Een oude liefde lijkt in 2020 zijn of haar opwachting te maken. De liefde die jij met deze persoon deelde was zeer intens en heeft een flinke stempel op jouw leven gedrukt.

Hoewel de relatie met deze persoon is stukgelopen blijkt nu dat de liefde nog niet volledig is gedoofd. Komt hij of zij op jouw pad en springt de vonk opnieuw over? Bedenk dan goed of jij de consequenties kunt en/of wilt dragen die met deze liefde gepaard gaan.

Heb jij al een relatie? Dan is het helemaal verstandig om goed naar je hart en je verstand te luisteren. Stel jezelf de vraag of jij echt en oprecht bereid bent om jouw stabiele relatie te verruilen voor een passioneel avontuur.

Jaarhoroscoop single waterman:

Jaarhoroscoop Waterman 2020

Ben jij single en waterman? Dan is 2020 het jaar waarin jij je (liefdes)leven totaal zult zien veranderen. De woorden “het wordt een prachtig liefdesjaar” doen niet genoeg eer aan de aandacht en liefde die jij dit jaar ontvangt.

Zonder jezelf daarom zo min mogelijk af en sta open voor de vele (liefdes) kansen van dit jaar.

“Schrijf jouw eigen liefdesverhaal”

Net als vorig jaar is het advies: “Heb jij iemand op het oog? Grijp je kans, neem het risico en verstop je niet langer achter onzekerheden”. De liefde staat bijna letterlijk voor je deur te wachten. Zelf hoef jij eigenlijk vrijwel niets te doen behalve de deur open te doen. Laat jij de deur op slot? Dan zal de liefde uiteindelijk de moed verliezen en afhaken.

“Leef in het nu maar denk ook aan later”

Geniet jij van het vrijgezellen bestaan? Haal hier dit jaar dan ook echt uit wat er in zit. Jij leeft nu. Nu op dit moment. Wees je hiervan bewust en zorg ervoor dat jij op dit moment ook echt leeft.

Dat gezegd hebbende – het is ook belangrijk om aan morgen te denken. Weet jij, diep van binnen, dat jij de toekomst liever niet alleen wilt beleven? Dan is het verstandig om een potentiële partner niet de deur te wijzen.

Jaarhoroscoop waterman in een relatie:

Jaarhoroscoop Waterman 2020

Wanneer jij terugkijkt op 2019 zie je hoogstwaarschijnlijk, op liefdesgebied, een jaar van pieken en dalen. De dalen waren vast niet leuk waterman, maar het heeft jullie wel gebracht waar jullie nu zijn – bij elkaar. Hoe zwaar de storm ook is geweest, jullie hebben hem samen overleefd.

“Geef je over aan de liefde”

Probeer jij uit zelfbescherming de afstand tussen je partner en jezelf te behouden? Dan helpen wij je graag uit de droom. Jullie liefde is hiervoor veel te sterk. Iedere poging om de afstand te behouden is gedoemd te mislukken. Geef jezelf in plaats daarvan over aan de liefde. Verzet is zinloos. En wees eerlijk waterman, jij weet dit als geen ander.

“Je ontvangt meer liefde doordat jij meer liefde schenkt”

Jouw vrijgevigheid, liefde, aandacht en passie kennen in 2020 geen enkele grens. Jouw partner merkt dit vrij snel doordat jij hem of haar overlaad met liefde en aandacht. Deze bevestiging komt voor je partner precies op het juiste moment. Je partner heeft namelijk een tijd gevreesd jouw liefde niet langer waard te zijn.

Jaarhoroscoop Waterman 2020De jaarhoroscoop waterman 2020 kondigt op ieder gebied verandering aan, maar nergens lijkt er zoveel te veranderen als op het carrière vlak. Op werkgebied is verandering in 2020 onvermijdelijk. Maar wees gerust, de inhoud van deze verandering ligt voor een groot deel bij jou.

“Je baan veranderd en/of jij veranderd van baan”

Ben jij al een tijd opzoek naar een nieuwe baan waterman? Dan is dit hét moment om in actie te komen. In het voorgaande jaar ben jij gegroeid en is je zelfvertrouwen toegenomen.

Is jouw werk mee gegroeid? Dan is er niets aan de hand. Is jouw werk echter onveranderd? Of heb jij minder verantwoordelijkheden gekregen? Dan is het helder dat je baan inhoudelijk moet veranderen of dat jij van baan moet veranderen.

Jaarhoroscoop Waterman 2020

2019 was voor de meeste watermannen financieel gezien geen slecht jaar. Natuurlijk waren er pieken en dalen, maar de dalen waren oppervlakkig en de pieken waren hoog. 2020 voorspelt vrijwel alleen maar pieken en financiële meevallers.

Deze positieve flow heb jij zelf in gang gezet waterman. 2020 is namelijk het jaar waarin jij de vruchten plukt van jouw inzet en investeringen uit het verleden.

Jouw financiële geluk blijft niet onopgemerkt, met name omdat jij jouw geluk graag deelt. Positief waterman! Maar let op; er zijn mensen die net een graantje te veel proberen mee te pikken.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.