Jaarhoroscoop Weegschaal 2020

“Jaarhoroscoop weegschaal 2020 – Er komt eindelijk weer tijd, rust en ruimte om te ontspannen”

Jaarhoroscoop Weegschaal

De jaarhoroscoop weegschaal 2020 voorspelt dat het leven, van de weegschaal, dit jaar eindelijk weer lichter en zonniger zal zijn. Problemen, zorgen en angsten uit voorgaande jaren verdwijnen.

De weegschaal krijgt weer rust en ruimte om te ontspannen. Eindelijk weegschaal, je kunt nu eindelijk weer een beetje jezelf zijn.

“Het kernwoord voor de weegschaal is dit jaar vrijheid”

Jij voelt je eindelijk weer vrij weegschaal. Vrij van zorgen, verplichtingen, zware lasten en grote problemen. Ook heb jij het gevoel dat je weer tijd hebt voor jezelf. Het lukt je soms zelfs om tijd vrij te maken zodat jij jezelf ‘even heerlijk in de watten kunt leggen’. De laatste keer dat jij die tijd had? Dat kun ook jij je vast niet meer herinneren.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop weegschaal 2020? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Weegschaal 2020: Algemeen
 Jaarhoroscoop Weegschaal 2020: Liefde & Relaties
Horoscoop Weegschaal 2020: Carrière
Horoscoop Weegschaal 2020: Financiën


“Probeer jezelf geen onrealistische doelen op te leggen weegschaal.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Alle doelen die jij voor jezelf stelt zijn dit jaar haalbaar weegschaal, maar er is een maar, deze doelen moeten natuurlijk wel realistisch zijn. Probeer daarom dromen en doelen van elkaar te scheiden. Natuurlijk mag jij dromen! Maar wanneer jij de lat (wederom) te hoog legt leidt dit enkel tot teleurstelling.

“Volhouden en doorzetten blijft regelmatig een uitdaging”

Van nature ben jij een bijzonder creatieve denker weegschaal. Jij ziet kansen en mogelijkheden in ‘alles’ en vaak ook nog eens als eerst. Zie jij een kans? Dan pak jij deze direct met beiden handen aan. Knap! Je bent van nature immers een echte twijfelaar.

Na dit alles gezegd te hebben heb jij, ondanks al deze kwaliteiten en talenten, nog niet het punt bereikt waar jij wilt zijn. Een nieuw pad, doel of kans zien? Dat is stap 1. Met volledige inzet en focus het doel bereiken? Dat is stap 2 – en precies daar gaat het nog wel eens mis.

“Stop met multitasken.” 

Probeer dit jaar vooral te werken aan ‘volhouden en doorzetten’. Jij kunt namelijk zoveel meer bereiken wanneer jij je aandacht niet over (te) veel projecten in een keer probeert te verdelen.

Jaarhoroscoop Weegschaal 2020

Weegschaal, 2020 bevat alle ingrediënten die nodig zijn voor een mooi en sereen liefdesjaar. Er is echter één element die deze flow van positiviteit tegenwerkt: jijzelf. Onbewust geef jij je emoties namelijk vrij spel. Twijfels, angsten, gevoelens van onzekerheid? Je herkent ze vast allemaal. Geen nood weegschaal. Het zijn immers jouw eigen emoties, en juist die kun jij zelf veranderen.

“Probeer je emoties te beteugelen weegschaal.”

Zit ‘iets’ tegen? Dan heb jij het gevoel dat ‘alles’ tegenzit. Dit komt voort uit negatieve ervaringen uit het recente verleden. Natuurlijk kun jij dit niet 1,2,3 loslaten – maar jij kunt hier wel aan werken. Probeer je emoties te beteugelen weegschaal. Zie 2020 voor wat het werkelijk is: ‘een nieuwe frisse start’.

Jaarhoroscoop single weegschaal:

Jaarhoroscoop Weegschaal 2020

Ben jij single en weegschaal? Dan start het jaar 2020 met een schone lei en frisse moed. Negatieve ervaring uit het verleden? Die heb jij aan het einde van 2019 los en achter je gelaten. Perfect weegschaal! Je hebt hiermee de deur van de ware liefde wagenwijd open gezet.

“Begin 2020 verander jij in een zwoele verleid(st)er.”

Het leek er even op dat jij jouw natuurlijke verleidingskracht verloren was weegschaal. Gelukkig blijkt dit niet het geval te zijn. Aan het begin van 2020 verander jij namelijk in een zwoele verleid(st)er. Het gaat iets te ver om te zeggen dat jij de potentiële partners hierdoor van je af moet slaan… maar het komt wel in buurt.

“Laat zien dat jij openstaat voor een nieuwe liefde.”

Sta jij open voor de liefde? Handel hier dan ook bewust na weegschaal. Jij krijgt dit jaar meerdere keren de kans de ware te ontmoeten. Maar jij moet hier wel iets voor doen. Ga vooral de deur uit, zoek contact en/of maak een online datingprofiel. Laat zien dat jij openstaat voor de liefde! En verklein hiermee direct de afstand tussen jou en een potentiële liefdespartner.

Jaarhoroscoop weegschaal in een relatie:

Jaarhoroscoop Weegschaal 2020

2020 voorspelt veel goeds voor de gebonden weegschalen die zich inzet voor het behoud van zijn of haar huidige relatie. Behoor jij tot deze groep? Dan staan de sterren dit jaar volledig aan jouw kant. Val jij als een blok voor de avances van iemand anders? Dan wordt het ietsjes lastiger.

“Geef je partner iets meer aandacht en bevestiging.”

Jij en je partner gaan dit jaar op een andere manier van start. Jij loopt over van passie, romantiek en zelfvertrouwen. Jouw partner zit vol met onzekerheid en angst en twijfelt regelmatig of hij/zij jou wel waard is. Jij kunt dit tij vrij simpel keren door af en toe even extra bevestiging te geven.

“Verleiding ligt op de loer.”

Jouw partner is niet de enigste die dit jaar ziet hoe leuk en aantrekkelijk jij bent. Jij ligt dit jaar goed in de markt en dat merk jij. Zie het als een compliment weegschaal, maar laat het vervolgens direct weer los.

Jaarhoroscoop Weegschaal 2020

Weegschaal, 2019 was misschien geen leuk jaar, maar (zo blijkt al snel) het is wel een vruchtbaar jaar geweest. De storm die jij in 2019 zo vaak hebt gevoeld neemt af, net als de pieken en dalen. Je kunt haast zeggen dat ‘de wolken verdwijnen’. Dit jaar zie jij de zon weer schijnen, maar dat niet alleen, jij ziet ook eindelijk het prachtige resultaat van al jouw inspanningen.

“De negatieve spiraal verdwijnt.”

Weegschaal 2020 voorspelt een bijzonder goed carrière jaar te zijn. Dit komt voor een doordat ‘alles’ mee lijkt te zitten, maar zeker ook doordat jij zelf echt op dreef bent. Zo zit jij bijvoorbeeld vol goede ideeën en bedenk je creatieve oplossingen voor problemen die eerder onoplosbaar hebben geleken.

Jij verdient deze wind mee ook echt weegschaal. De afgelopen jaren leek het namelijk of jij in een negatieve spiraal gevangen zat. Die tijd laat jij nu gelukkig achter je. Jij ziet de spiraal verdwijnen en jouw carrière als een pijl omhoog schieten.

Jaarhoroscoop Weegschaal 2020

Niet alleen op carrière gebied zie jij dit jaar grote en positieve veranderingen. Jij hebt de afgelopen jaren keihard gewerkt en doorgezet. Knap! Vooral omdat er vast momenten waren waarop jij het allemaal niet meer zag zitten. Schud deze negatieve ervaringen uit het verleden van je af weegschaal. Jij plukt dit jaar eindelijk de vruchten van al jouw inzet uit het verleden.

“De weegschaal ziet zijn of haar inkomen flink stijgen.”

Heb jij je in de afgelopen jaren keihard aan een project, opdracht of nieuw bedrijf gewerkt? Dan betaalt al deze inzet zich nu uit. Op de eerste plaats zie jij hierdoor eindelijk het bewijs dat jouw inzet niet voor niets geweest is. Op de tweede plaats zie jij hierdoor ook jouw inkomen onverwacht flink toenemen – en dat is natuurlijk altijd prettig.

“Wees vrijgevig – maar met mate.”

Hoewel het ernaar uitziet dat 2021 financieel gezien ook bijzonder zonnig zal verlopen, is het toch verstandig om je uitgaven dit jaar goed onder controle te houden. Jouw vrijgevigheid naar anderen is nobel en bewonderenswaardig, maar het lijkt erop dat jij hier net iets te ver in door zult slaan.


Benieuwd wat 2020 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.