Jaarhoroscoop Boogschutter 2021

“Jaarhoroscoop boogschutter 2021 – Een rustig maar ook een winstgevend jaar.”

Jaarhoroscoop Boogschutter

De jaarhoroscoop boogschutter 2021 voorspelt een rustig en winstgevend jaar te worden voor de boogschutter. Met name het eerste is opvallend. Boogschutters hebben normaal namelijk alles behalve een rustig leven.

Saai? Dat wordt 2021 echter zeer zeker niet. Met name op het sociale vlak is het universum de boogschutter dit jaar namelijk bijzonder gunstig gezind.

“Jouw sociale leven komt weer tot bloei.”

Net als bij vele anderen is ook het sociale leven van de boogschutter in 2020 (noodgedwongen) op een lager pitje komen te staan. De boogschutter heeft hier flink onder geleden en heeft er alles voor over om deze geleden schade in 2021 in te halen. Goed nieuws boogschutter! Jij krijgt daar dit jaar alle kansen voor tot je beschikking.

“Ook jouw passie om te reizen laait weer op.”

De reislustige boogschutter kan niet wachten om zijn of haar koffers te pakken in 2021. De drang om ‘weg te gaan’ is dit jaar zelfs groter als ooit tevoren. De jaarhoroscoop voorspelt dat de boogschutter hiervoor alle kans krijgt. Goed nieuws boogschutter! Pak de koffers maar alvast in.

Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop boogschutter 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Boogschutter 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Boogschutter 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Boogschutter 2021: Carrière
Horoscoop Boogschutter 2021: Financiën


Jaar Horoscoop Algemeen

Zoals gezegd voorspelt de jaarhoroscoop boogschutter dat 2021 een rustig jaar gaat worden. Rust ervaren de boogschutters echter nergens zo sterk als innerlijk. De innerlijke rust van de boogschutter is namelijk nog niet eerder zo aanwezig geweest als nu.

“Gebruik jouw innerlijke rust om te groeien.”

Doordat de boogschutter dit jaar zoveel rust ervaart ziet hij of zij de kans om te werken aan persoonlijke groei. Grijp die kans boogschutter! Volg een studie, lees een boek en ga op avontuur. De kennis die jij nu opdoet zul jij in de toekomst gebruiken om anderen te inspireren.

“Tevredenheid is het kernwoord van de boogschutter in 2021.”

Deze innerlijke rust komt gepaard met een sterk gevoel van tevredenheid. Boogschutters zijn dit jaar namelijk op vrijwel ieder vlak best tevreden. Een leuke baan, een leuke (nieuwe) relatie, voldoende financiële middelen – de boogschutter heeft eigenlijk niets te klagen.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2021

Over het geheel genomen voorspelt 2021, ook op het gebied van de liefde, een goed jaar te zijn voor de boogschutters. Dat gezegd hebbende betekent goed, in dit geval, niet probleemloos.

De boogschutter ziet dit jaar namelijk een aantal obstakels verschijnen op het liefdespad. Geen zorgen boogschutter! Jij beschikt over alle middelen om deze obstakels te overwinnen.

“Er flink op los flirten is geen goed idee.”

De boogschutter zit dit jaar vol energie en passie. Passie en energie zijn aantrekkelijk dus aandacht genoeg. Pas echter op boogschutter, een ogenschijnlijk onschuldige flirt kan verkeerd uitpakken dit jaar. Zeker wanneer jij flirt met een werk of opdrachtgever.

“De gebonden boogschutter moet extra alert zijn.”

Dit advies geeft de jaarhoroscoop aan alle boogschutters, maar de gebonden boogschutters in het bijzonder. Een simpele flirt kan er namelijk voor zorgen dat het vertrouwen van jouw partner grote schade oploopt.

Jaarhoroscoop single boogschutter:

Jaarhoroscoop Boogschutter 2021

Ben jij single en boogschutter? Dan is de kans vrij groot dat jij het jaar ook als single afsluit. Negatief nieuws? Absoluut niet. Jij kiest hier namelijk zelf voor. Jij geniet van het leven en jij geniet van de aandacht die je hebt tijdens een date of tijdens het uitgaan. Settelen? Dat stel jij liever uit naar 2022.

“De ware liefde vinden is wel mogelijk.”

Dat gezegd hebbende zijn er in 2021 wel voldoende mogelijkheden voor de boogschutter die oprecht zoekt naar een vaste relatie. Opvallend genoeg is de kans deze te vinden via een datingsite of app vrijwel nihil. De ware loop jij dit jaar eerder tegen het lijf tijdens een feestje, of verrassend genoeg, in de supermarkt.

Kleine tip voor de single boogschutter: jij bevind jezelf dit jaar in vrijwel dezelfde positie als de single kreeft. Ontmoet jij tijdens een feestje een single kreeft? Dan zijn jullie een match made in heaven.

Jaarhoroscoop boogschutter in een relatie:

Jaarhoroscoop Boogschutter 2021

Ook voor de gebonden boogschutter voorspelt 2021 een mooi jaar te zullen zijn. Dat gezegd hebbende is het echter geen jaar zonder gevaar. De boogschutter bekijkt het hele leven namelijk met een roze bril, dus ook de liefde.

Dat klinkt positief, maar dat is niet altijd het geval. Het risico bestaat namelijk dat de boogschutter niet iedere (buitenechtelijke) verleiding kan weerstaan.

“Sta open voor de gevoelens van jouw partner.”

De boogschutter viert het leven en gaat met blind vertrouwen iedere uitdaging aan. Geldt dit ook voor de partner van de boogschutter? Hierop is het antwoord vrijwel zeker een duidelijke ‘nee’. Probeer hier begrip voor op te brengen boogschutter. Luister naar het gevoel van jouw partner en zet je volledig in om hier samen een middenweg in te vinden.

“Voel jij geen liefde meer? Wees dan eerlijk en spreek dit uit.”

In tegenstelling tot 2020 voorspelt de jaarhoroscoop van 2021 dat een groot aantal boogschutters dit jaar wel het besluit nemen om hun relatie te beëindigen. De meest voorkomende reden hiervoor is dat de boogschutter geen liefde meer voelt.

Pittig boogschutter, zeker omdat jullie zoveel samen hebben opgebouwd. Samen praten en hulp zoeken is een absoluut een optie. Merk jij echter dat de liefde definitief is verdwenen? Houdt jouw partner dan niet aan het lijntje en hak de knoop door.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2021

Over het geheel genomen voorspelt de jaarhoroscoop boogschutter 2021 een rustig jaar. Dat gezegd hebbende is dit niet van toepassing op het gebied van werk en carriere. Sterker nog, 2021 voorspelt, op werkgebied, zelfs een turbulent jaar te zijn voor de boogschutters.

“Uitstel is geen afstel boogschutter.”

Deze turbulentie komt voor een groot deel vanuit de boogschutter zelf. In 2020 kozen de meeste boogschutters er namelijk voor om een carrièreswitch uit te stellen naar 2021. Nu 2021 is aangebroken voegen vrijwel alle boogschutters de daad bij het woord en gaan opzoek naar een nieuwe baan.

“Het universum steunt jouw keuze.”

Goed nieuws boogschutter. De sterren en het universum staan volledig aan jouw zijde wanneer jij besluit van baan te wisselen. Dit merk jij al snel doordat al vanaf het begin van het jaar de banen voor het oprapen lijken te liggen.

Zie jij een vacature die bij je past? Kom dan wel direct in actie. In 2021 is de concurrentie namelijk sneller en sterker als in voorgaande jaren.

Jaarhoroscoop Boogschutter 2021

Hoewel werk en financiën meestal hand in hand gaan is dat dit jaar minder het geval. Een nieuwe baan betekent immers niet altijd meer inkomen. Gelukkig hoeft dat geen probleem voor jou te zijn. Voor de perfecte baan ben jij immers best bereid iets van jouw luxe in te leveren. Zeker wanneer de baan gelijk staat aan meer vrijheid.

“Inleveren is vaak niet eens nodig.”

‘Iets inleveren’, vind jij zoals gezegd geen probleem. Maar dat gezegd hebbende zal dit bij de meeste boogschutters niet eens nodig zijn. Het merendeel behoudt, ook na een wisseling van baan, vrijwel hetzelfde inkomen.

“Financiële problemen worden niet voorspelt.”

Stabiliteit is dit jaar het kernwoord op financieel gebied. De afgelopen jaren wist jij jouw budget namelijk perfect te bewaken en die lijn zet jij door. Grote financiële problemen lijken om die reden dan ook niet aan de orde te komen in 2021.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.