Jaarhoroscoop Leeuw 2021

“Jaarhoroscoop leeuw 2021 – Een jaar van kansen en vooruitgang”

Jaar horoscoop Leeuw

De jaarhoroscoop leeuw 2021 voorspelt een jaar vol kansen en vooruitgang. De leeuw krijgt dit jaar dingen echt voor elkaar. Hoe? Simpelweg door gebruik te maken van zijn of haar charme en verstand. De planeten adviseren de leeuw om talent dit jaar niet onder stoelen of banken te steken. Laat zien wie je bent en wat je kunt leeuw.

“De leeuw is dit jaar bijzonder actief op sociaal vlak.”

De leeuw is, dit jaar, bijzonder creatief en vindingrijk. Deze kwaliteiten benut de leeuw op een zeer positieve manier. De leeuw zet ze namelijk in voor de verspreiding van optimisme en vrijgevigheid. De leeuw is dit jaar sowieso bijzonder actief op het sociale vlak. Positief leeuw! Jij smeed hiermee banden, zowel zakelijk als privé, waar jij nog jaren plezier van zult hebben.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop leeuw 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop leeuw 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Leeuw 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Leeuw 2021: Carrière
Horoscoop Leeuw 2021: Financiën


“Benut nu zo goed mogelijk al het geluk wat op je pad komt.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Kansen en mogelijkheden verschijnen dit jaar aan de lopende band op het pad van de leeuw. De leeuw hoeft hier zelf weinig tot geen moeite voor te doen. Dat is prettig leeuw! Maar pas op, zoveel geluk is uitzonderlijk en zal niet eeuwig duren. De jaarhoroscoop adviseert jou daarom dit geluk zo goed mogelijk te benutten.

“Geniet van het er weer op uitgaan.”

De leeuw is van nature een sociaal dier die ervan geniet onder de mensen te zijn. In 2020 is dat (noodgedwongen) niet gelukt. Dit was lastig voor de leeuw, maar gelukkig kan de schade in 2021 worden hersteld. Ga jij erop uit leeuw? Dan vindt jij jouw sociale mojo weer helemaal terug.

“Pas op dat jij jezelf niet voorbij loopt.”

Familie en vrienden vragen dit jaar meer aandacht van de leeuw. Met name ouderen en kinderen lijken dit jaar vaker een beroep te doen op de sociale leeuw. De leeuw zal alles doen om aan deze vraag te voldoen. Pas echter op leeuw! Natuurlijk is het nobel dat jij wilt helpen, maar ook jouw energie kent een grens. Loop jezelf dus niet voorbij.

Jaarhoroscoop Leeuw 2021

De jaarhoroscoop leeuw 2021 voorspelt dat de leeuw dit jaar verlangt naar verandering op het vlak van de liefde. De leeuw is botweg gezegd een beetje verveeld. Dat is vervelend voor de single, maar zorgelijk voor de gebonden leeuw. Wees eerlijk leeuw en deel dit gevoel met jouw (potentiële) partner.

“Is het gras echt groener in de tuin van de buren?”

Doordat de leeuw gevoelsmatig in een sleur is geraakt kijkt deze nu veel vaker naar de relaties van anderen. Het lijkt voor de leeuw regelmatig of het liefdesleven van (zo een beetje alle) anderen veel mooier en avontuurlijker is. Natuurlijk bestaat de kans dat de leeuw hier gelijk in heeft. Het is echter veel waarschijnlijker dat het gras alleen maar groener lijkt en dat niet is.

“De leeuw flirt er dit jaar lustig op los.”

De leeuw is dit jaar extra sociaal en dat maakt dat de interesse in hem of haar enorm toeneemt. Dit merkt de leeuw op het sociale vlak maar ook op het vlak van de liefde. De leeuw geniet volop van deze aandacht en flirt er lustig op los.

Ben jij een gebonden leeuw? Zorg er dan voor dat jij je houdt aan de afspraken die jij hebt gemaakt met jouw partner.

Ben jij een single leeuw? Geniet van de aandacht maar pas op met wie jij flirt. Flirten met de man/vrouw van een goede vriend of vriendin is echt niet verstandig.

Jaarhoroscoop single leeuw:

Jaarhoroscoop Leeuw 2021

De leeuw die in 2021 single is stort zich, in tegenstelling tot 2020, volledig op het daten. Doordat de single leeuw bijzonder goed in de markt ligt betekent dit dat de leeuw het druk krijgt. Dat gezegd hebbende lijkt de leeuw hier geen enkele moeite mee te hebben en geniet van de aandacht.

“De single leeuw lijkt niet open te staan voor een relatie.”

Hoewel de leeuw veel en vaak afspraakjes heeft lijkt de ware liefde er niet voor iedere leeuw tussen te zitten. Ligt dit aan het lot? Nee. De meeste leeuwen lijken dit jaar namelijk zelf niet echt open te staan voor een vaste relatie. In plaats daarvan ‘verkent de leeuw de markt’ en geniet hier enorm van.

“De leeuw die echt op zoek is naar liefde moet keuzes maken.”

Ben jij de leeuw die wel echt bewust op zoek is naar de ware liefde? Dan is het verstandig om iets selectiever te zijn wanneer het op daten aankomt. Ga vooral niet op iedere uitnodiging in. En kies ervoor alleen te daten met mensen die net zo oprecht op zoek zijn als jij.

Jaarhoroscoop leeuw in een relatie:

Jaarhoroscoop Leeuw 2021

Zoals eerder gezegd waarschuwt de jaarhoroscoop leeuw 2021 (opnieuw) voor sleur binnen de relatie. Dit probleem kan de leeuw zelf oplossen. Hoe? Door dit jaar te gebruiken om nieuwe wegen te verkennen in liefdes- of huwelijks relaties. Routine en sleur zijn, ook dit jaar, jullie vijand dus sta (samen) open voor verandering.

“Jouw partner verlangd erna dingen alleen te doen.”

Niet alleen de leeuw zelf is toe aan verandering. Ook de partner van de leeuw heeft behoefte aan verandering. Dit is lastig voor de leeuw omdat de partner andere ideeën heeft over deze verandering. Hij/zij verlangd dit jaar namelijk naar ‘eigen-tijd’ en gaat er graag alleen op uit. Geef die ruimte leeuw en vertrouw erop dat dit jullie relatie enkel ten goede zal komen.

Kleine tip voor de gebonden leeuw: praat open en eerlijk over jouw gevoelens. Twijfels en angsten verdwijnen pas wanneer jij ze bespreekbaar maakt.

Jaarhoroscoop Leeuw 2021

De stand van de sterren is precies goed voor de leeuw die ernaar verlangd om hogerop te komen. De leeuw voelt namelijk hun steun en merkt dat het geluk, op werkgebied, aan zijn of haar kant staat. Geluk alleen is echter niet genoeg, en dat weet de leeuw zelf ook. Om die reden zet de leeuw dit jaar niet 1, 2 of 3 stapjes extra, maar eerder tientallen stapjes.

“Jouw collega’s zien jouw inzet als aanval.”

Jouw inzet en motivatie wordt gezien en gewaardeerd leeuw. Maar dat gezegd hebbende is het verstandig niet alle taken op je te nemen. Allereerst omdat jij dat geen 12 maanden volhoudt en jij het risico om op te branden moet vermijden.

Daarnaast zien jouw collega’s jouw inzet als een aanval op hun functioneren. Jij kunt het hier mee oneens zijn, maar pas op, om hogerop te komen heb jij hun steun nodig.

Jaarhoroscoop Leeuw 2021

De jaarhoroscoop leeuw 2021 voorspelt geen grote veranderingen op financieel gebied. 2021 wordt hierdoor, financieel gezien, eerder stabiel als spectacular. Dit is prima leeuw. Geen grote veranderingen betekent namelijk ook dat er geen grote problemen zullen zijn.

De leeuw die geen schulden heeft kan en mag zichzelf dit jaar best eens trakteren op iets leuks. Natuurlijk is het raadzaam dit niet al te gek te maken, maar ‘iets’ extra’s uit geven zorgt niet direct voor problemen.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.