Jaarhoroscoop Ram 2021

“Jaarhoroscoop ram 2021 – Het is tijd om te vechten voor je dromen.”

Jaar horoscoop ram

De jaarhoroscoop ram 2021 staat in het teken van; vechten voor je dromen. Verandering en actie zijn daarbij de sleutelwoorden voor de ram. Toon dit jaar initiatief en enthousiasme. Alleen op die manier lukt het jou om jouw dromen waar te maken.

Net als in 2020 staat ook dit jaar het nemen van besluiten centraal. Opvallend is dat het, dit jaar, niet zozeer uitmaakt welk pad je kiest maar meer dat je een pad kiest. Stop dus met twijfelen ram.

“Jij ziet de problemen die voor je liggen en lost ze op.”

2021 start voor vrijwel alle rammen beter als het voorgaande jaar. De innerlijke ontevredenheid waar jij vorig jaar zo mee gevochten hebt lijkt eindelijk af te zwakken. Goed nieuws ram! Deze negatieve emotie wordt vervangen door optimisme en levenslust.

Zijn dan alle problemen nu verleden tijd? Helaas niet ram. Ook in 2021 wordt jij geconfronteerd met ‘hobbels’ op je pad. Dit is voor jou echter geen probleem. In 2021 lukt het jou namelijk veel beter om deze hobbels in perspectief te zien. Je ziet de problemen die voor je liggen en lost ze op.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop ram 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Ram 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Ram 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Ram 2021: Carrière
Horoscoop Ram 2021: Financiën


“Vermijd impulsieve acties en oplossingen.”

Jaar Horoscoop Algemeen

2021 voorspelt voor de ram geen lastig jaar te worden. Dit komt met name omdat vooruitgang op ieder vlak tot de mogelijkheden behoort. Aan de ram wordt echter wel gevraagd om geduldig te blijven. Komen er tegenslagen op je pad? Dan is het advies om impulsieve acties en oplossingen uit de weg te gaan.

“Geduld is jouw overlevings mantra in 2021.”

Het komt echt allemaal goed dit jaar ram, maar niet altijd gelijk. Neem de gebeurtenissen in het leven, terwijl ze op je pad komen, met een snufje zout. Jij bent van nature gevuld met passie en strijdlustigheid. Daar is natuurlijk niets mis mee! Dat gezegd hebbende blijken problemen vaak veel minder groot te zijn wanneer je ze even hebt laten rusten.

Jaarhoroscoop Ram 2021

De jaarhoroscoop ram 2021 voorspelt dat jij, op liefdesgebied, merkt dat het universum gevoelsmatig weer echt aan jouw kant staat. Jij voelt je aantrekkelijk, zelfverzekerd en vastberaden.

Jij bekijkt jouw liefdesleven daarnaast met hernieuwd vertrouwen – en dit vertrouwen brengt op zijn beurt weer meer rust.

Jouw gevoel over het universum is terecht. De sterren staan perfect in lijn voor een prachtig liefdesjaar. De single ram profiteert hier in 2021 het meest van. De single ram moet namelijk haast moeite doen om een nieuwe relatie te vermijden.

“Geen zorgen ram, ook voor jou liggen er geen grote obstakels op het liefdespad.”

Gelukkig hoeft de gebonden ram zich geen zorgen te maken. De jaarhoroscoop ram 2021 voorspelt namelijk absoluut geen grote problemen. Ok er zal af en toe best een rimpeltje zijn in jouw zee van liefde. Maar dit hoeft geen probleem te zijn zolang jij deze rimpels in perspectief blijft zien.

Jaarhoroscoop single ram:

Jaarhoroscoop Ram 2021

Ben jij single en ram? Dan ziet 2021 er voor jou op liefdesgebied bijzonder goed uit. Jij voelt je geliefd en gewild en blaakt van het zelfvertrouwen. Opvallend genoeg lijkt het erop dat jij dit jaar andere eisen stelt aan potentiële partners. Sterker nog, jij voelt je sterk aangetrokken door personen die je een jaar eerder geen tweede blik had gegund.

Nu klinkt het bovenstaande misschien een beetje negatief maar dat is het zeer zeker niet. Jij bent van nature wild en gepassioneerd. Zoals je weet maakt jouw passie je geliefd. Passie zorgt er echter ook voor dat jij lastig ‘te vangen’ bent.

“Een loyale en steunende partner past misschien wel beter bij jou.”

Doordat jij jouw passie dit jaar op andere vlakken uit straal jij meer rust uit. Deze rust trekt andere potentiële geliefden aan – en dat kan dit jaar zomaar eens in je voordeel uitpakken. Jij bekijkt hen namelijk met een andere blik en merkt op dat een loyale en steunende partner misschien wel beter bij je past dan jij had gedacht.

Jaarhoroscoop ram in een relatie:

Jaarhoroscoop Ram 2021

In 2021 komt jouw relatie op het punt waar jij op had gehoopt. Jij kunt echt jezelf zijn! En dat voelt meer dan goed. Je partner weet inmiddels ook echt wie jij bent. Hij of zij weet dat jij enorm veel van hem of haar houdt, maar ook dat jij niet getemd wilt en kunt worden.

“Jouw partner probeert jouw passie niet langer in toom te houden.”

Jouw partner begrijpt jou nu echt. Hij of zij zal daardoor niet langer proberen om jouw passie in toom te houden. Goed nieuws ram! Jullie relatie krijgt hierdoor meer ruimte om te groeien en sterker te worden. Even belangrijk is het feit dat jij hierdoor ook meer ademruimte krijgt binnen jullie relatie.

“De strijd tussen verbondenheid en onafhankelijkheid lijkt gestreden”

Doordat jullie elkaar echt vertrouwen lijkt de strijd tussen verbondenheid en onafhankelijkheid gestreden. Goed nieuws want het geeft jullie de ruimte om jullie relatie naar een hoger niveau te brengen. Samenwonen of trouwen? Wanneer jullie deze stap overwegen lijkt het in 2021 een serieuze optie.

Jaarhoroscoop Ram 2021

Zoals gezegd staat het jaar 2021 in het teken van het vechten voor je dromen – en nergens is dit meer zichtbaar als op het vlak van werk en carriere. Jouw drang om te slagen is niet eerder zo sterk geweest als dit jaar. Niet alleen jouw drang om te slagen is toegenomen. Ook jouw wil om samen te werken is sterk gegroeid.

Deze verandering legt je geen windeieren ram. Jij bereikt namelijk veel sneller je doel wanneer je samenwerkt. Jij begrijpt dit volledig en laat dit ook absoluut aan anderen zien.

“Problemen met collega’s en werkgevers horen nu bij het verleden.”

Jij staat open voor anderen en luistert met aandacht en begrip naar hun mening en ideeën. Problemen met werkgevers en collega’s? Die behoren tot het verleden. Jouw team spirit werkt namelijk zeer aanstekelijk. Daar is echter niet alles mee gezegd – het maakt jouw daarnaast namelijk ook zeer geliefd.

Jaarhoroscoop Ram 2021

Waar de jaarhoroscoop ram 2021 op andere vlakken zo helder is, is deze zo vaag op het gebied van jouw financiën. Jouw financiële situatie veranderd, dat is duidelijk. Of deze verandering positief of negatief voor je uitpakt? Dat is een stuk minder helder.

Heb jij in de afgelopen jaren gespaard en een flinke buffer opgebouwd? Dan hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken. Is dit (buiten jouw schuld om) helaas niet gelukt? Dan kan het zijn dat jij het af en toe even financieel benauwd krijgt.

“Zie jouw creatieve talent als jouw reddingsboei.”

Ondanks dat het soms even lastig kan worden op financieel gebied voorspelt de horoscoop van 2021 geen grote financiële problemen. Zit je krap bij kas? Dan lijken jouw creatieve talenten je te helpen bij het vermijden van de financiële afgrond. Zet deze talenten daarom tijdig in ram. Financiële stress kan de glans van een mooi jaar immers vrij snel doen verdwijnen. Dat is zonde. Vooral omdat het niet nodig lijkt te zijn.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.