Jaarhoroscoop Schorpioen 2021

“Jaarhoroscoop schorpioen 2021 – Een jaar van persoonlijk en zakelijk succes.”

Jaarhoroscoop Schorpioen

De jaarhoroscoop schorpioen 2021 voorspelt wederom een jaar vol persoonlijk en zakelijk succes. Op alle, voor de schorpioen, belangrijke gebieden heerst vrede en harmonie.

2021 is om die reden een prima jaar om de lijn uit voorgaande jaren vooral te blijven volgen. Een kleine tip schorpioen? Richt je dit jaar nog meer op het veiligstellen van jouw (financiële) toekomst.

“Hoewel het niet jouw voorkeur heeft sta jij dit jaar in de schijnwerpers.”

In 2021 zie jij verbetering in jouw fysieke en mentale leven. Daarnaast zie jij jouw creativiteit bijna met de dag groeien. Hoewel jij er normaal een hekel aan hebt om in de schijnwerpers te staan ontkom jij daar dit jaar niet aan schorpioen.

“Maak tijd vrij voor sociale interactie.”

Social gezien heb jij (noodgedwongen) de afgelopen jaren een aantal steekjes laten vallen. Probeer de schade dit jaar te herstellen schorpioen. Bezoek vrienden die je al lang niet meer hebt gesproken en zoek iets vaker contact met familieleden. Een goed sociaal netwerk heeft een extreem positieve invloed op jouw geestelijke gesteldheid.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop schorpioen 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Schorpioen 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Schorpioen 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Schorpioen 2021: Carrière
Horoscoop Schorpioen 2021: Financiën


“Probeer niet te hard van stapel te lopen schorpioen.”

Jaar Horoscoop Algemeen

De schorpioen gaat er op alle vlakken op vooruit in 2021. Dit zorgt voor een bijzonder enthousiaste schorpioen die gevuld is met levenslust. Helemaal top schorpioen, maar probeer de kalmte te bewaren. Hard van stapel lopen? Dat is volgens de jaarhoroscoop schorpioen 2021 geen goed idee. Leef dag voor dag en werk stapje voor stapje naar jouw doelen toe.

“Geduld is het sleutelwoord van de schorpioen.”

Heb geduld en vertrouw erop dat alles goed komt. Jezelf een slag in de rondte werken zorgt er namelijk alleen maar voor dat jij, nog voor de finish, opbrand. Geduld is om die reden het sleutelwoord van de schorpioen in 2021.

“Zie het leven als een marathon en niet als een sprint.”

Neem dit advies niet al te lichtzinnig op schorpioen. Een burn-out kan iedereen overkomen dus ook bij jou. Neem rust, ga (indien mogelijk) op vakantie en probeer een goede balans te creëren tussen werk en privé. Zie jij het leven dit jaar als een marathon en niet als een sprint? Dan ben jij in staat om jouw positieve flow het hele jaar vast te houden.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2021

Na een aantal turbulente ‘liefdes jaren’ beloofd 2021 een rustig en stabiel liefdesjaar te zijn voor de schorpioen. Ben jij een schorpioen die zijn of haar ware al heeft gevonden? Dan lukt het jullie dit jaar om jullie band te verstevigen. Single en schorpioen? Ook dan is het universum jou gunstig gezind. Een trouwe en loyale levenspartner komt dit jaar namelijk vrijwel zeker op je pad.

“De schorpioen krijgt steun van de godin van de liefde.”

In het eerste deel van 2021 verblijft de godin van de liefde in het huis van de schorpioen. Dit zorgt ervoor dat de romantische kant van de schorpioen zal ontwaken. De (potentiële) partner van de schorpioen merkt deze verandering direct op en gaat hier graag in mee.

“Pas op voor een klein liefdes dipje.”

Net voor de zomer wordt de schorpioen overvallen door een kleine dip op liefdesgebied. Hij of zij wordt, in die periode, tijdelijk overvallen door een gevoel van sleur. Een goede tip? Ga er (samen of alleen) even tussenuit. Na een kleine verandering van omgeving zie jij jouw liefdesvlam weer oplaaien.

Jaarhoroscoop single schorpioen:

Jaarhoroscoop Schorpioen 2021

Het liefdesjaar van de single schorpioen valt in 2021 vrij letterlijk op te delen in twee delen. In de eerste zes maanden van het jaar date de schorpioen er lustig op los. De aandacht die dit oplevert geeft het zelfvertrouwen van de schorpioen een enorme boost.

“Helaas ook voor de single schorpioen komt er een dip(je).”

Hoewel de schorpioen geniet van deze aandacht ontkomt ook de single schorpioen niet aan de eerder voorspelde dip op het vlak van de liefde. Deze periode duurt waarschijnlijk maar kort, maar voelt toch best wel even heftig. Sommige schorpioenen zullen deze periode zelfs als zeer eenzaam bestempelen.

“De kans om de ware tegen te komen is vele malen groter na de dip.”

Zodra de dip voorbij is gaat de single schorpioen opnieuw op zoek naar de liefde. De manier waarop is echter in de tweede helft van het jaar anders. De schorpioen wordt nu namelijk veel selectiever wanneer het op daten aankomt. Positief, want hiermee wordt de kans om de ware tegen te komen vele malen groter.

Jaarhoroscoop schorpioen in een relatie:

Jaarhoroscoop Schorpioen 2021

De jaarhoroscoop schorpioen 2021 voorspelt, in tegenstelling tot de single schorpioen, een stabielere liefdeslijn. Dat gezegd hebbende krijgt toch ook de gebonden schorpioen te maken met een klein dipje op het liefdesvlak. Dit dipje is echter maar van korte duur. Heel veel zorgen hoeft de schorpioen zich hier dan ook niet over te maken.

“Vuurwerk en violen worden voorspelt tot aan de zomer.”

De eerste maanden van het jaar hoeft de gebonden schorpioen zich sowieso nergens druk om te maken op het vlak van de liefde. Hij of zij loopt niet alleen over van de romantische gedachten en ideeën maar brengt deze ook in de praktijk. Top schorpioen! Jij en jouw partner beleven, tijdens deze periode, een top tijd.

“Na de dip pak jij de draad weer op.”

Wanneer jij, vlak voor de zomer, even in een dipje komt zakt de moed jou even in de schoenen. Jouw relatie lijdt hier best even onder maar is, opvallend genoeg, niet de aanleiding. Jij vindt het hele leven gewoon even saai. Gelukkig duurt deze dip, ook voor jou, maar tijdelijk.

Zijn de donkere wolken weer verdwenen? Dan ga jij weer verder op dezelfde positieve voet als voor de dip.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2021

In tegenstelling tot 2020 ziet de schorpioen in 2021 wel verandering en vooruitgang op werkgebied. Promotie, loonsverhoging en zelfs een verandering van werk(gever) zijn dit jaar zeer waarschijnlijke gebeurtenissen. Dit alles gaat echter ook gepaard met meer werk en werkdruk. Dat wordt even flink aanpoten schorpioen.

“Hard werken wordt dit jaar extra beloond.”

Het klinkt cliché, maar hard werken wordt dit jaar absoluut beloond. De schorpioen die de kantjes ervan afloopt komt er dit jaar mee weg en heeft weinig te vrezen. De schorpioen die inzet en motivatie toont ziet echter vele malen meer vooruitgang op het carrière vlak.

“Voor jezelf werken? Het universum staat achter je.”

2021 lijkt voor de meeste mensen geen ideaal jaar om voor zichzelf te starten. Wie dat wel doet moet dan ook over een flinke dosis moed beschikken.

Ben jij die moedige schorpioen die besluit als zelfstandige aan de slag te gaan? Dan voorspelt de horoscoop van 2021 dat het universum volledig achter jouw besluit staat. Dit merk jij – met name doordat je al vrij snel uit de rode cijfers komt.

Jaarhoroscoop Schorpioen 2021

De schorpioen bereikt dit jaar een gunstige financiële positie. Hij of zij heeft een stabiele stroom van inkomsten en weinig grote (ongewenste) uitgaven. In de tweede helft van het jaar lijkt deze positieve situatie zelfs nog iets te verbeteren. Dit komt doordat er extra inkomsten komen uit onverwachte hoek.

“Dit is hét moment om knopen door te hakken.”

Doordat jij er financieel gezien dit jaar bijzonder goed bij zit is het moment aangebroken om knopen door te hakken. Twijfel jij over een nieuw huis, auto of andere dure aankoop? Stop dan met twijfelen en zet de stap nu.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.