Jaarhoroscoop Steenbok 2021

“Jaarhoroscoop steenbok 2021 – Een jaar vol veranderingen.”

jaarhoroscoop steenbok

De jaarhoroscoop steenbok 2021 voorspelt dat het leven, van de steenbok, dit jaar in het teken staat van grote en kleine veranderingen. Deze verandering zoekt de steenbok zelf op.

De steenbok ziet zijn of haar leven namelijk in een ander licht. Hierdoor ziet deze nu zelf waar verbetering mogelijk is en komt in actie.

“Het sleutelwoord voor de steenbok is vrijheid.”

Het leven van de steenbok staat op vrijwel alle vlakken in het teken van vrijheid. Hier is dit jaar ook alle tijd en ruimte voor. Problemen, vertragingen en hindernissen uit het verleden lijken dit jaar namelijk te verdwijnen.

“Spiritualiteit krijgt een grote rol in het leven van de steenbok.”

De steenbok verlangd dit jaar niet alleen naar vrijheid. Spiritualiteit krijgt dit jaar namelijk ook een grote rol in het leven van de steenbok. Hoe precies? Daar kan de steenbok aan het begin van het jaar nog geen antwoord op geven. Gedurende het jaar wordt dit echter steeds iets duidelijker.

Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop steenbok 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Steenbok 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Steenbok 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Steenbok 2021: Carrière
Horoscoop Steenbok 2021: Financiën


“Familiebanden worden sterker.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Van nature is de steenbok een echt familiemens. In 2020 is het contact met familie (noodgedwongen) iets naar de achtergrond verdwenen. In 2021 voelt de steenbok daarom, nog meer als normaal, de behoefte om tijd door te brengen met familie. Deze behoefte is wederzijds waardoor de familieband dit jaar sterk zal zijn als in voorgaande jaren.

“De steenbok zoekt innerlijke rust.”

2020 stond voor de steenbok in het teken van rust. Deze rust hebben de meeste steenbokken, in 2020, op een hoop vlakken ook gekregen. Een hoop vlakken… maar niet op alle vlakken. Met name aan innerlijke rust ontbrak het de steenbok meer dan vaak. In 2021 lijkt hier verandering in te komen en ervaart de steenbok deze innerlijke rust wel.

Jaarhoroscoop Steenbok 2021

De jaarhoroscoop steenbok 2021 voorspelt een mooi liefdesjaar te zijn voor de steenbok. Dit komt voor een deel doordat de steenbok meer aandacht krijgt als in voorgaande jaren. Deze aandacht maakt dat de steenbok veel meer zelfvertrouwen krijgt en uitstraalt. Hierdoor ontstaat er een cirkel aangezien meer zelfvertrouwen weer garant staat voor meer aandacht.

“Problemen uit het verleden verdwijnen.”

In de afgelopen jaren is de steenbok regelmatig tegen obstakels en problemen aangelopen op het vlak van de liefde. Opvallend genoeg lijken deze problemen in 2021 vrijwel direct te verdwijnen.

Hiervoor zijn er twee redenen. Reden een is dat de steenbok een hoop problemen zelf heeft opgelost en verwerkt. Reden twee? De steenbok heeft er bewust voor gekozen bepaalde problemen ‘gewoon’ los te laten.

“De steenbok is tijdens de lente romantisch en gepassioneerd.”

2021 beloofd in zijn geheel een mooi liefdesjaar te zijn. Dat gezegd hebbende lijkt het liefdesgeluk van de steenbok met name tijdens de lente een piekperiode te beleven. De steenbok is tijdens de lente romantischer en gepassioneerder als normaal. Wat goed nieuws is voor zowel de single als ook de gebonden steenbok.

De single steenbok ziet hierdoor namelijk het aantal potentiële partners toenemen.

En de gebonden steenbok? Die ziet dat zijn of haar relatie hierdoor een enorme opleving krijgt.

Jaarhoroscoop single steenbok:

Jaarhoroscoop Steenbok 2021

De meeste single steenbokken hebben in 2020 geen gebrek aan aandacht gehad. Toch heeft een groot deel van de steenbokken, ondanks de aandacht, de ware nog niet gevonden. 2021 voorspelt gelukkig meer geluk op dit gebied.

“Ben jij instaat om iets van jouw vrijheid op te geven?”

Maar er is een maar… De steenbok heeft een enorme behoefte om vrij te zijn. Dit heeft natuurlijk iedereen, maar de steenbok heeft dit in 2021 veel meer als voorheen. Wil de steenbok de ware voor zich winnen? Dan zal deze zich eerst over zijn of haar angst om vrijheid op te geven heen weten te zetten.

“De ware liefde vinden lukt het snelst tijdens de lente.”

Wij zeiden het al eerder steenbok. Jouw liefdesgeluk beleeft in de lente een piek. Ben jij op zoek naar ware liefde? Dan is de lente het perfecte moment om opzoek te gaan naar een nieuwe liefdespartner.

Allereerst omdat jij, in de lente, meer aandacht krijgt en de ware dus sneller ontmoet. Daarnaast lukt het jou in de lente bijzonder gemakkelijk om het hart van de ware voor je te winnen.

Jaarhoroscoop steenbok in een relatie:

Jaarhoroscoop Steenbok 2021

De jaarhoroscoop steenbok 2021 voorspelt dat het jaar, relationeel gezien, direct goed van start gaat. Dit heb jij helemaal aan jezelf te danken steenbok. Jij hebt in 2020 namelijk laten zien dat jij volledig voor jullie relatie wilt gaat.

“Jij hoeft dit jaar iets minder op je tenen te lopen.”

Doordat jij zoveel tijd en aandacht aan jouw partner hebt besteed is zijn of haar vertrouwen enorm toegenomen. Hij of zij heeft heeft nu weer echt vertrouwen in jou en jullie relatie. Goed nieuws, want dit betekend dat jij iets minder op je tenen hoeft te lopen.

“Jouw partner heeft vertrouwen in jou.”

Jij voelt in 2021 echt dat jouw partner jou vertrouwd. Hij of zij vindt het dit jaar bijvoorbeeld geen enkel probleem wanneer jij een avond met vriend(in) wilt stappen. Opvallend is dat jij je hierdoor zo vrij voelt dat jij die behoefte juist niet voelt. Vrije tijd breng jij dit jaar het liefst samen met je partner door.

Jaarhoroscoop Steenbok 2021

De jaarhoroscoop steenbok 2021 voorspelt een bewogen jaar te zijn op het gebied van werk en carriere. De steenbok die opzoek is naar verandering wordt op zijn wenken bediend. Verandering lijkt op het gebied van werk namelijk, dit jaar, het sleutelwoord te zijn.

“Leg de lat de lat zo hoog mogelijk.”

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan? En/of heb jij de ambitie om hogerop te komen? Dan is 2021 het perfecte jaar om hier keihard naar toe te werken. Alle inzet en motivatie die jij toont wordt vrijwel direct beloond. Hoe harder jij werkt des te hoger is de beloning – en prima reden dus om de lat zo hoog mogelijk te leggen voor jezelf.

“ZZP-ers krijgen steun van het universum.”

Heb jij er altijd van gedroomd om voor jezelf te werken? Dan is er geen beter jaar denkbaar als 2021. Het universum staat namelijk volledig achter dit besluit en steunt jou tijdens de weg naar zelfstandigheid.

Jaarhoroscoop Steenbok 2021

2021 voorspelt op alle vlakken ‘het jaar’ van de vrijheid te zijn voor de steenbok. Dat gezegd hebbende merkt de steenbok deze vrijheid op geen enkel vlak zo sterk als op het vlak van financiën. Nu gaat het iets te ver om te zeggen dat jij financieel volledig vrij zult zijn… Maar wat we wel kunnen zeggen is dat jij je veel vrijer zult voelen financieel gezien.

“Jouw inkomen stijgt en jouw lasten dalen.”

De jaarhoroscoop steenbok 2021 voorspelt dat jouw inkomsten zullen stijgen en jouw lasten zullen dalen. Hoe precies? Dat verschilt per steenbok flink. Zo stijgen inkomsten onder meer door een nieuwe baan, functie of promotie. Lasten dalen aan de andere kant doordat de steenbok samen gaat wonen of verhuist naar een goedkopere woning.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.