Jaarhoroscoop Stier 2021

“Jaarhoroscoop stier 2021 – Jij steekt dit jaar graag de handen uit de mouwen.”

Jaar horoscoop stier

De jaarhoroscoop stier 2021 voorspelt dat de stier, in 2021, klaar is om de handen uit de mouwen te steken. In 2020 heeft de stier (wellicht noodgedwongen) het iets rustiger aan gedaan.

Hierdoor is het energieniveau van de stier weer toegenomen. Maar dat niet alleen. Het heeft er ook toe geleid dat de stier meer innerlijke onrust heeft opgebouwd.

“Jij verslaat onrust met passie, optimisme en werklust.”

Deze onrust past niet bij het actieve karakter van de stier. De stier zal in 2021 dan ook iedere kans aangrijpen om hier verandering in aan te brengen. Nu zal de stier hier vrijwel zeker in slagen aangezien deze dit jaar wordt gedreven door passie, optimisme werklust.

“De stier is in 2021 klaar voor het grote succes.”

Stieren zijn dit jaar volledig gefocust op succes. Succes in de liefde, op gebied van werk en zeker ook op het sociale vlak. De stier zoekt verbinding en leeft, dit jaar, vanuit de gedachte; “een groep bereikt meer dan één persoon alleen.”


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop Stier 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Stier 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Stier 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Stier 2021: Carrière
Horoscoop Stier 2021: Financiën


“De stier werkt aan een gezondere levensstijl.”

Jaar Horoscoop Algemeen

De jaarhoroscoop stier 2021 voorspelt een opvallende verandering in het leven van de stier. De stier focust zichzelf dit jaar namelijk, meer als ooit tevoren, op zijn of haar lichamelijke gezondheid. Beweging, gezond eten en tijdig de rust opzoeken worden een vast onderdeel van het leven van de stier.

“Doorzetten en volhouden zijn dit jaar de sleutelwoorden van de stier.”

Aan de start van het jaar heb jij het gevoel dat jij bergen kunt verzetten, en misschien kun jij dat ook echt. Gedurende het jaar lijkt jouw motivatie echter met periodes even volledig weg te vallen. Geen zorgen stier! Zolang jij ook in deze periodes ‘gewoon’ doorzet zul jij jouw doelen dit jaar zeker bereiken.

“Geef de mensen om je heen tijd om te wennen aan jouw nieuwe ik.”

In 2021 lijk jij (tijdelijk) afstand te nemen van de karaktereigenschappen die normaal aan de stier worden toegekend. Geduldigheid, kalmte en begrip? Jij hebt het allemaal net even iets minder als voorheen.

Deze verandering is nieuw voor de mensen om je heen. Geef hen even de tijd om te wennen aan jouw nieuw ik. Doe jij dit niet? Dan zijn conflicten helaas onvermijdelijk.

Jaarhoroscoop Stier 2021

Ook dit jaar betreed het liefdesleven van de stier opnieuw een nieuwe fase. 2019 was turbulent, 2020 rustig en 2021? 2021 voorspelt, voor de stier op liefdesgebied, in het teken te staan van het werken aan vertrouwen. Jouw bestaande of potentiële partner lijkt zijn of haar vertrouwen in jullie een beetje verloren te zijn. Wil jij dit veranderen? Dan zul jij hier hard voor moeten werken.

“En relatie vinden of behouden is lastiger als voorheen.”

Een relatie vinden of een bestaande relatie goed houden blijkt dit jaar lastiger te zijn als voorheen. Jouw (mogelijke) geliefde twijfelt namelijk sterk aan jouw intenties en inzet. Kan het zijn dat jij de liefde misschien iets teveel als vanzelfsprekend bent gaan zien?

Een liefdesrelatie verdiend tijd en aandacht. Nu zijn jouw intenties altijd goed geweest. Maar dat gezegd hebbende lijken tijd en aandacht, het afgelopen jaar, iets te laag op jouw prioriteiten lijstje te hebben gestaan.

Jaarhoroscoop single stier:

Jaarhoroscoop Stier 2021

Ben jij single en stier? Dan voorspelt de jaarhoroscoop dat jij ook dit jaar bijzonder veel kansen krijgt om de ware liefde tegen het lijf te lopen. Deze kansen goed benutten? Dat lijkt geen gemakkelijke opgave voor je te zijn. Jij doet je best maar slaat soms net even de plank mis.

“Vertrouw dit jaar iets minder op je natuurlijke charme.”

Maak je niet al teveel zorgen stier. Wanneer jij ‘iets’ minder je best doet om leuk gevonden te worden, en ‘iets’ meer je best doet om interesse te tonen in de ander dan kan alles toch nog gewoon goed komen. Zet dit jaar gewoon een stapje extra en vertrouw dit jaar iets minder op je natuurlijke charme.

Kleine tip stier: In het verleden nog wel eens weg kon komen met een ‘onschuldige flirt’. Deze vlieger gaat in 2021 absoluut niet op. Ben jij tot over je oren verliefd? Dan is het verstandig om geen mysterieus spel te spelen en je liefde oprecht en direct te uiten.

Jaarhoroscoop stier in een relatie:

Jaarhoroscoop Stier 2021

De jaarhoroscoop stier 2021 voorspelt dat jullie stabiele relatie begint te wankelen. Dit komt niet alleen doordat jouw partner is gaan twijfelen aan jouw inzet en oprechtheid. Jullie lijken namelijk ook elkaar iets teveel uit het oog te zijn verloren. Werken aan het herstellen van jullie band en vertrouwen is noodzakelijk wanneer jullie besluiten om samen verder te gaan.

“Pas op voor negatieve invloeden van buitenaf.”

Ook invloeden van buitenaf lijken grip te krijgen op jullie relatie. Dit kan komen omdat er een derde persoon op het toneel van jullie liefdesleven is verschenen. Is dit niet het geval? Dan lijken vrienden en familieleden een negatieve invloed op jullie relatie te hebben.

“Alleen openheid en eerlijkheid kan het tij nog keren.”

Ongeacht wat de aanleiding van jullie problemen is, is er maar een manier waarop jullie het tij weer kunnen keren. Openheid en eerlijkheid. Spreek gevoelens uit en leer elkaar weer te begrijpen. Sluit jij jezelf af voor jullie problemen? Dan loop jij het risico dat je partner de handdoek in de ring gooit.

Jaarhoroscoop Stier 2021

De jaarhoroscoop stier 2021 voorspelt dat het carrière technisch gezien niet echt een bijzonder jaar zal zijn. Er zijn geen grote successen en er zijn geen grote mislukkingen. Deze, laten wij het rust noemen, kun jij perfect gebruiken om je vaardigheden aan te scherpen en je speciale talenten extra te belichten.

Net als succes en falen lijken ook conflicten niet op je pad te komen in 2021 stier. Jij wordt gewaardeerd door je collega’s en jij bent ook best tevreden met hen. Dat gezegd hebbende is het wel belangrijk dat jij het hele jaar inzet blijft tonen. De kans is groot dat jij, wanneer jij dit niet doet, hier op een bepaald moment toch op afgerekend zult worden.

“De stier komt voor een belangrijke keuze te staan.” 

Halverwege het jaar wordt de stier gevraagd om te kiezen tussen verschillende loopbaantrajecten. Wees niet impulsief en weeg de voor- en nadelen goed af. Zie jij een gouden kans? Ga dan niet over één nacht ijs en neem de tijd voordat jij besluit een knoop door te hakken.

Een belangrijke tip: Vertrouw niet op geluk, alleen wanneer jij flink de handen uit de mouwen steekt krijg jij de kans om hogerop te komen.

Jaarhoroscoop Stier 2021

Net als op het gebied van werk wordt ook op financieel gebied een vrij gemiddeld jaar voorspelt. Er komen dit jaar geen grote veranderingen op je pad. Dit is niet geheel negatief. Geen grote veranderingen betekenen immers ook geen grote financiële problemen.

“Een erfenis brengt financiële verlichting – maar wel tegen een zeer hoge prijs.”

Niet alle stieren staat een gematigd financieel jaar te wachten. Dit komt omdat een klein aantal stieren dit jaar een erfenis zullen ontvangen. Financieel gezien lost dit een aantal problemen op. Toch ervaart de stier, welke dit betreft, dit zeer zeker niet als gunstig. De emotionele last is namelijk veel intenser dan het financiële gewin.

“Denk opnieuw na over jouw financiële toekomst.”

De stier wordt gevraagd om, ondanks de beloofde stabiliteit, financieel terughoudend te zijn. Vermijd een extravagante levensstijl. 2021 is namelijk echt geen jaar voor luxe aankopen. Extra inkomen kun jij het beste direct opzij zetten. De kans is namelijk zeer groot dat jij in de toekomst een financiële buffer nodig zult hebben.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.