Jaarhoroscoop Tweelingen 2021

“Jaarhoroscoop tweelingen 2021 – Bereid je voor op verrassingen.”

Jaar horoscoop tweelingen 2018

De jaarhoroscoop tweelingen 2021 voorspelt dat er een bewogen en verrassende periode aanbreekt in het leven van de tweeling. Jij bent nu klaar om de volgende stap te zetten in het leven, en dat niet alleen, jij zet die stap dit jaar ook echt.

Jouw passies houdt jij in 2021 niet langer voor jezelf. De wereld mag weten wie jij bent, wat jij kunt en waar jij voor staat. Plannen die jij in het verleden als ‘te groot’ beschouwde maak jij nu waar.

“Jouw spirituele kant komt (opnieuw) naar de voorgrond.”

In 2020 ben jij (noodgedwongen) met name bezig geweest met de ‘waan van de dag’. Dit heeft veel van jouw energie gevraagd waardoor jouw spirituele kant in het verdom hoekje is gekomen. Dit jaar laat jij dit niet gebeuren tweeling. Jij besteed in 2021, minstens, evenveel tijd aan het dagelijkse alsook spirituele leven.

Kleine tip voor de tweelingen: het is goed dat jij jezelf soms afzondert van de buitenwereld. Pas echter op dat jij jezelf niet opsluit om de buitenwereld te vermijden.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop Tweelingen 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Tweelingen 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Tweelingen 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Tweeling 2021: Carrière
Horoscoop Tweeling 2021: Financiën


“Geduldigheid is niet jouw sterkste kant.”

Jaar Horoscoop Algemeen

In 2021 lukt het jou om dromen uit voorgaande jaren waar te maken. Opvallend genoeg hoef jij hier zelf bijzonder weinig moeite voor te doen. De puzzelstukjes lijken dit jaar, spreekwoordelijk gezien, op hun plaats te vallen. Waar jij wel moeite voor moet doen? Dat is geduld opbrengen. Doordat jij ziet dat jouw dromen binnen handbereik zijn loop jij soms iets te hard van stapel.

“Op het sociale vlak ben jij het stralende middelpunt.”

Het sociale leven van de tweelingen bloeit in 2021 weer volledig op. Prettig tweeling! In 2020 zag jij jouw sociale leven immers bijna volledig opdrogen. Deze positieve flow benut jij nu overigens volledig. Jij gaat erop uit en ontmoet nieuwe mensen.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2021

De jaarhoroscoop tweelingen 2021 is op het gebied van de liefde niet vaag of mysterieus. 2021 wordt een geweldig liefdesjaar voor alle tweelingen. De single tweeling moet haast moeite doen om de ware liefde niet te vinden. De gebonden tweeling? Die ziet zijn of haar relatie op alle vlakken verbeteren. Jij hebt de wind mee tweeling! Zorg ervoor dat jij eruit haalt wat erin zit.

“Mars en Venus staat dit jaar volledig aan jouw zijde.”

Jouw geluk op liefdesgebied komt niet uit het niets tweeling. Mars en Venus staan dit jaar volledig aan jouw kant en sturen jou steeds opnieuw in de goede richting. Dat gezegd hebbende heeft het universum wel een tip voor de tweeling; let op hoe jij jezelf uitdrukt. Jouw directheid kan verkeerd worden opgevat en dat is zonde.

“Wat betreft aandacht kom jij niets tekort.”

Single of gebonden? Aan aandacht heb jij dit jaar geen gebrek. Dit is goed nieuws voor de tweeling die opzoek is naar een nieuwe liefde. Het is echter minder gunstig nieuws voor de tweelingen met een relatie. Verleiding ligt continu op de loer. Wil jij jouw relatie goed houden? Ga verleidingen dan zoveel mogelijk uit de weg.

Jaarhoroscoop single tweeling:

Jaarhoroscoop Tweelingen 2021

We zeiden het al eerder tweeling; jij moet haast moeite doen om de ware liefde dit jaar niet te ontmoeten. Dat gezegd hebbende is het wel nodig dat jij jouw liefdes doel niet uit het oog verliest. Dit klinkt gemakkelijk, maar door alle aandacht die jij krijgt is dat het niet. Onthoud dat jij op zoek bent naar ‘ware liefde’ en niet naar ‘liefde voor een nacht’.

“Je kunt op het vlak van de liefde niet duidelijk genoeg zijn.”

Duidelijkheid is, op liefdesgebied, dit jaar jouw sleutelwoord. Heb jij een leuke man of vrouw ontmoet? Spreek dan zo snel mogelijk jouw liefdes wensen uit. Jij bent bent toe aan een serieuze relatie. Zoekt een potentiële geliefde dat niet? Dan is het voor jullie beiden beter om er direct een punt achter te zetten.

“Jij bent oprecht bereid om iets van jouw vrijheid op te geven.”

Dit jaar verbaas jij vriend en vijand doordat jij laat zien dat jij best bereid bent om enkele vrijheden op te geven. Dit doe jij natuurlijk niet ‘voor de eerste de beste’, want daarvoor is je vrijheid jouw veel te veel waard. Voel jij echter dat jij de ware hebt gevonden? Dan verbaas jij zelfs jezelf door jouw bereidheid om je te laten binden.

Jaarhoroscoop tweeling in een relatie:

Jaarhoroscoop Tweelingen 2021

De jaarhoroscoop tweelingen 2021 voorspelt een jaar vol passie en romantiek voor de gebonden tweelingen. Jullie relatie bloeit echt op en jullie verwachtingen komen weer op een lijn te staan. Wat opvalt is jullie elkaar ook weer oprecht aantrekkelijk gaan vinden. Dit klinkt vanzelfsprekend binnen een relatie – maar in het verleden is dit niet altijd zo vanzelfsprekend gebleken.

“Spanning kunnen jullie zelf creëren.”

Ondanks dat het universum dit jaar het beste met je voorheeft tweeling ligt sleur binnen de relatie ook dit jaar op de loer. Gelukkig hoef jij je hier geen zorgen om te maken. Steekt sleur de kop op? Dan zijn jullie dit jaar creatief genoeg om de sleur direct te doorbreken.

“Jaloezie en overspel kan jullie vreedzame relatie flink beschadigen.”

Hoe jullie dit precies doen? Daar zijn jullie volledig vrij in. Een kleine tip geeft de jaarhoroscoop jullie wel graag mee; denk goed na of het verstandig is een derde persoon in jullie relatie toe te laten. Jaloezie en overspel kan jullie vreedzame relatie namelijk flink beschadigen.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2021

De planeten lijken bijzonder weinig invloed uit te oefenen op het carrièrepad van de tweeling. Jouw professionele situatie ziet er hierdoor dan ook vrij stabiel en gemoedelijk uit. Jij werkt dit jaar op je gemak verder en jij voelt dat jij (voor nu) gewoon precies op de goede plek zit.

“Jij krijgt de ruimte om opnieuw op te laden.”

Dit is bijzonder prettig nieuws tweeling. De afgelopen jaren heb jij tijdens je werk namelijk nogal wat stress voor de kiezen gekregen. Deze periode van rust en stabiliteit geven jou de ruimte om weer opnieuw op te laden.

“Laat niet altijd direct het achterste van je tong zien.”

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan? Dan merk jij dat dit jou iets meer moeite kost als voorheen. Een leuke baan vinden is geen probleem. Een leuke baan krijgen is dat echter wel.

Hoe dat komt? Jij laat tijdens een sollicitatiegesprek iets te snel het achterste van je tong zien. Eerlijkheid siert je tweeling – maar soms kun je bepaalde dingen beter op een andere manier verwoorden.

Jaarhoroscoop Tweelingen 2021

Ook financieel gezien voorspelt het jaar 2021 bijzonder goed uit te pakken voor de tweelingen. De tweeling ziet zijn of haar inkomsten toe nemen en, tegelijkertijd, zijn of haar lasten dalen. Dit is een mooi vooruitzicht tweeling waar jij best even van mag genieten.

“Probeer niet alleen te sparen maar ook te genieten.”

Geld opzij zetten voor later is altijd een goed idee tweeling. De kans is groot dat jij in de toekomst blij zult zijn met iedere cent die jij nu opzij zet.

Dat gezegd hebbende is het nu ook weer eens tijd geworden om jezelf iets te gunnen. Doordat jij jezelf de afgelopen jaren zoveel hebt ontzegd zal het universum jouw een financiële uitspatting echt niet kwalijk nemen.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.