Jaarhoroscoop Vissen 2021

“Jaarhoroscoop vissen 2021 – Een jaar waarin verwachtingen uitkomen.”

Jaar horoscoop vissen

De jaarhoroscoop vissen 2021 voorspelt dat de meeste verwachtingen van de vis dit jaar uitkomen. Met name op het creatieve vlak zal de vis in 2021 worden beloond en geprezen. Positief vis, met name omdat jij hierdoor jouw zelfvertrouwen en vastberadenheid sterk ziet groeien.

Merk je dat jij de afgelopen jaren jouw spirituele en innerlijke zelf iets te vaak tekort hebt gedaan? Probeer dit dan in 2021 weer een beetje goed te maken. Hoe? Gun jezelf gewoon iets meer tijd voor jezelf.

“Vis, jij hoeft niet iedere kans na te jagen.”

2021 is gevuld met kansen op vrijwel ieder vlak. Grijp (bewust) kansen aan vis! Jij zult zien dat jij dit jaar boven jezelf uit kunt stijgen. Dat gezegd hebbende is het belangrijk om niet iedere kans blindelings na te jagen. Soms kun jij beter voor de eer bedanken, met name wanneer het op relatie-kansen aankomt.

Zie jij een kans op zakelijk gebied? Dan is het wel verstandig om deze goed te onderzoeken. Academisch succes en professionele vooruitgang zijn namelijk de sleutelwoorden van de vis in 2021.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop vissen 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Vissen 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Vissen 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Vissen 2021: Carrière
Horoscoop Vissen 2021: Financiën


“Sociale activiteiten en contacten staan weer meer centraal.”

Jaar Horoscoop Algemeen

Helaas vis, 2020 stond noodgedwongen niet in het teken van vrienden, familie en sociale activiteiten. De jaarhoroscoop vissen 2021 voorspelt voor dit jaar gelukkig meer kansen op het sociale vlak. De belangrijkste voorspelling op dit gebied? Dat is dat er dit jaar meer kansen zijn om samen te werken.

Mensen met het sterrenbeeld vissen zijn van nature sociale en gevoelige mensen. Dit zijn bijzonder mooie karaktereigenschappen ‘normaal’. Doordat 2020 niet ‘normaal’ was bestaat het gevaar dat juist deze eigenschappen de vissen mistroostig hebben gemaakt. Houdt moed vis! Het wordt beter.

“Denk ook aan je innerlijke zelf.”

Net als in 2020 is ook dit jaar het advies aan de vis: vergeet je innerlijke zelf niet. Het is verleidelijk om je nu weer volledig op de buitenwereld te storten. Begrijpelijk, maar pas op dat jij jezelf hierdoor niet tekort doet.

Jaarhoroscoop Vissen 2021

Goed nieuws vis. De jaarhoroscoop vissen 2021 is dit jaar niet vaag of mysterieus. Sterker nog, 2021 wordt voor de vis gewoon een wonderbaarlijk goed jaar op het vlak van de liefde. Dit heb jij, als vis, voornamelijk aan jezelf te danken. Jij weet wat je wilt en/of zoekt en jij zet je met volledige overgave in om deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken.

Dat gezegd hebbende, verwacht niet iedere dag louter rozengeur en maneschijn. Jij en jouw (potentiële) partner volgen onbewust regelmatig een ander pad. Communicatie en wederzijds begrip zijn daarom dit jaar belangrijker dan in voorgaande jaren.

“Soms is alleen zijn onvermijdelijk.”

Doordat jij en jouw (potentiële) partner het samen fijn hebben besteden jullie veel tijd samen. De jaarhoroscoop vissen 2021 voorspelt helaas dat dit niet altijd mogelijk zal zijn. Werk en familieverplichtingen zorgen ervoor dat jullie ook regelmatig tijd zonder elkaar door zullen brengen. Geen stress vis, jullie liefde is sterk genoeg om hier samen doorheen te komen.

Jaarhoroscoop single vissen:

Jaarhoroscoop Vissen 2021

Ben jij single en vis? Dan is de kans klein dat jij dit tegen het einde van het jaar nog steeds zult zijn. Met name in 2020 stond het vinden van een nieuwe partner laag op het prioriteitenlijstje van de vissen. In 2021 is dit anders. De vis weet precies wat hij of zij zoekt en staat oprecht open voor de liefde.

“De jaarhoroscoop vissen 2021 voorspelt het einde van het eindeloos daten.”

Doorlopend daten en romances voor een nacht? Daar lijk jij wel een beetje klaar mee te zijn vis. Jij hebt, hopelijk, genoten van de aandacht maar nu ben jij toe aan een relatie met inhoud. Jij zoekt, en vindt, dit jaar één partner die je uitdaagt en gelukkig maakt – en dat is precies genoeg.

“Ook dit jaar komt er een oude liefde weer op je pad”

Vis, ook dit komt er een oude vlam weer opnieuw op jouw pad. Spreken jullie af? Dan kun jij ervan uitgaan dat oude gevoelens opnieuw oplaaien. Niets mis mee, maar bedenk voordat jij afspreekt of jij hier wel echt voor open staat.

Jaarhoroscoop vissen in een relatie:

Jaarhoroscoop Vissen 2021

De jaarhoroscoop vissen 2021 voorspelt een prachtig jaar te zijn voor de gebonden vis. Jij merkt aan alles dat jouw partner trouw en loyaal is. Zijn of haar liefde voor jou is zelfs zo sterk dat jij af en toe ‘vergeet’ onzeker te zijn.

Dat is best bijzonder te noemen! Gevoelens van onzekerheid zijn immers ‘normaal’ een vast onderdeel van jouw leven.

“Pas op dat aandacht niet van een kant komt”

Jouw onzekerheid heeft er in het verleden vaak voor gezorgd dat jij altijd ‘net dat stapje meer’ hebt gezet. Deze balans lijkt dreigt in 2021 voor het eerst naar de andere kant door te slaan. Goed dat jij voor jezelf opkomt vis, maar ken je grens. Jouw partner laat zien dat hij/zij voor jullie relatie gaat. Zorg ervoor dat deze uiting van liefde niet onbeantwoord blijft.

“Trouwen of samenwonen? 2020 is hiervoor het perfecte jaar.”

Gebaseerd op de stand van de sterren was 2020 een perfect jaar om samen te gaan wonen of te trouwen. Hebben jullie deze stap niet gezet? Dan is er goed nieuws. Ook in 2021 staat het universum volledig achter jullie besluit om jullie relatie naar een hoger niveau te tillen.

Jaarhoroscoop Vissen 2021

De jaarhoroscoop vissen 2021 voorspelt dat ‘voldoening’ dit jaar het sleutelwoord is op werkgebied. Taken die je vroeger saai en vervelend vond lijken jou dit jaar zelfs uit te dagen. Mogelijkheden om te vernieuwen en veranderen komen op je pad. De vraag is alleen of jij hier ook daadwerkelijk gebruik van wilt maken.

Ben jij tevreden met jou huidige situatie? Laat je dan niet overhalen om hier iets in te veranderen. Vernieuwen is meestal goed, maar niet altijd noodzakelijk. Laat je alles liever even zoals het is? Dan is dat dit jaar absoluut geen probleem.

“Tijd voor een nieuwe baan?”

Ben jij wel enorm toe aan verandering? Dan adviseren de sterren om eens te onderzoeken of online werken bij je past. Functies die in het teken staan van creativiteit en/of het internet lijken de vissen dit jaar namelijk opvallend veel voldoening te brengen.

Jaarhoroscoop Vissen 2021

De jaarhoroscoop vissen 2021 voorspelt dat jij dit jaar genoodzaakt bent om inkomen en middelen met anderen te delen. Wanneer dit gebeurt zorg er dan voor dat jij de kalmte bewaard en open staat voor het sluiten van compromissen. Doe jij dit niet? Dan is de kans groot dat jij in een conflict beland die makkelijk vermeden had kunnen worden.

“Investeren zonder strategie is onverstandig.”

Ben jij de (bijzonder gelukkige) uitzondering op deze regel? Dan is 2021 het perfecte jaar om te investeren. Doe dit echter pas wanneer jij alle voors en tegens tegen elkaar hebt afgewogen. Een ondoordachte investering brengt namelijk eerder zorgen dan winst.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.