Jaarhoroscoop Waterman 2021

“Jaarhoroscoop waterman 2021 – Een jaar van zelfreflectie.”

Jaarhoroscoop waterman

De jaarhoroscoop waterman 2021 voorspelt dat dit jaar met name in het teken staat van zelfreflectie.

Wat ging er in 2020 goed waterman? En op welke vlakken hoop jij jouw leven, in 2021, te kunnen verbeteren? Neem de tijd om hier eens echt bij stil te staan en maak een plan waar jij gedurende het jaar op terug kunt grijpen.

“Waterman, jij veranderd dit jaar meer van binnen als van buiten”

Doelen stellen, plannen maken, dromen en doelen helder maken zijn dit jaar perfecte streefpunten voor de waterman. De jaarhoroscoop waterman 2021 voorspelt geen enorme veranderingen op het praktische deel van jouw leven. De verandering die wel voorspelt wordt is een verandering op innerlijk niveau.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop waterman 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Waterman 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Waterman 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Waterman 2021: Carrière
Horoscoop Waterman 2021: Financiën


“Sta open voor nieuwe invloeden waterman”

Jaar Horoscoop Algemeen

Jij krijgt meer dan genoeg ruimte en mogelijkheden om, in 2021, te veranderen waterman. Zoals gezegd zul jij deze veranderingen met name ervaren op innerlijk niveau. Zo verbetert bijvoorbeeld de connectie met de mensen en de wereld om je heen dit jaar in positieve zin.

2021 is tevens een jaar waarin je uitdagingen rechtstreeks en direct moet aanpakken. Creëer nieuwe ambities en streef ernaar deze ook echt, en op korte termijn, te bereiken. Probeer dit jaar jouw (kijk op de) wereld groter te maken. Sta open voor nieuwe invloeden en je zult zien dat jouw optimisme en sociale leven al snel in positieve zin zullen veranderen.

Jaarhoroscoop Waterman 2021

Het liefdesleven van de waterman valt in 2021 op te delen in drie delen. Het eerste deel vindt plaats tussen 1 januari en 8 april. Tijdens deze periode voelt de waterman zich emotioneel en kwetsbaar op relatiegebied.

Laat je hier niet door leiden waterman! De keuzes die jij vanuit emoties maakt pakken verkeerd uit.

Het tweede deel vindt plaats tussen 9 april en 11 augustus. Deze periode voel jij je als waterman op en top geliefd en merk jij dat de aandacht die jij krijgt je soms overweldigd. Druk? Dat is te zacht gezegd – je zit gewoon bomvol met (liefdes)afspraken.

Het laatste deel van het jaar komt er meer rust op het vlak van de liefde. Dit is prima waterman, jij kunt deze rust mooi gebruiken om tijd te besteden aan jouw (potentiële) partner.

“Verlies vrienden en familie niet volledig uit het oog”

2021 lijkt op liefdesgebied over het geheel genomen een goed jaar te worden voor de waterman. Toch is er een ‘maar’ waterman. De liefde neemt toe, maar jouw sociale leven komt in zwaar weer terecht als jij niet oplet.

Opletten is gelukkig iets waar jij goed in bent. Natuurlijk is het logisch dat jij veel tijd door wilt brengen met jouw (nieuwe) liefde. Maar maak bewust en regelmatig tijd vrij voor de mensen uit jouw sociale netwerk.

Merk jij dat het niet lukt om je sociale contacten goed te onderhouden? Deel deze boodschap dan met jouw partner. Hij of zij heeft hier ongetwijfeld alle begrip voor en kan jou helpen om de balans weer te herstellen.

Jaarhoroscoop single waterman:

Jaarhoroscoop Waterman 2021

Ben jij single en waterman? Dan zul jij merken dat jouw ‘relatie wensen’ verschuiven in 2021. Het uiterlijk van een potentiële partner interesseert je minder als voorheen. Jij bent nu eerder op zoek naar iemand die je uitdaagt – in iedere zin van het woord.

Jij zoekt daarnaast ook iemand die je echt begrijpt. Gedeelde hobby’s en interesses zijn dit jaar dus zeker een must op liefdesgebied.

“Keuze stress? Kies voor een tweeling, weegschaal of ram”

Met name tijdens de tweede periode van 2021 kan het lastig zijn om met iedere potentiële partner af te spreken waterman. Ons advies wanneer jij tussen verschillende partners moet kiezen? Kies voor een tweeling, weegschaal of een ram. Met deze drie sterrenbeelden match jij als waterman, dit jaar, namelijk het best en zijn de toekomstverwachtingen het meest gunstig.

“De weegschaal brengt het meeste rust”

Wordt het je toch nog steeds iets teveel waterman? Dan raden wij je aan om de weegschaal voorrang te geven in jouw agenda.

Een relatie met een weegschaal heeft in 2021 namelijk de meeste kans van slagen. Hoe dit komt? Hij of zij begrijpt echt wie jij bent en tegen welke problemen je aanloopt. Dit geeft rust, en rust is iets wat de waterman in 2021 zeker goed van pas zal komen.

Jaarhoroscoop waterman in een relatie:

Jaarhoroscoop Waterman 2021

Het ziet erna uit dat jouw relatie eigenlijk ‘gewoon’ goed is waterman. Jullie hebben geen grote problemen en kunnen elkaar op vrijwel ieder vlak prima vinden. Toch voelt dit niet altijd zo voor jou als waterman. Er mist iets… maar wat?

“Ga op zoek naar hetgeen jullie bind”

Kan het zijn dat jullie iets teveel jullie eigen pad hebben gevolgd? Het ziet er niet naar uit dat jullie uit elkaar gegroeid zijn. Toch lijkt het erop dat jullie afstand tot elkaar net iets te groot is geworden. De oplossing? Ga, het liefst samen, op zoek naar gezamenlijke interesses om de afstand weer kleiner te maken.

“Is de rek eruit? Hak de knoop door ”

De meeste watermannen ervaren een gemoedelijk liefdesjaar. De meeste, dus niet alle. Maakt jouw relatie je regelmatig moedeloos en gefrustreerd? Dan is er in 2021 maar een zinnig advies; Hak de knoop door en verbreek de relatie. Tijd is kostbaar – en jij hebt inmiddels meer dan genoeg tijd in deze relatie gestoken.

Jaarhoroscoop Waterman 2021De jaarhoroscoop waterman 2021 voorspelt dat het dit jaar, in vergelijking tot 2021, iets rustiger zal zijn op werkgebied. Geen paniek! Er komen wel nieuwe mogelijkheden en kansen op je pad waterman. Het zijn er echter niet zoveel als in voorgaande jaren.

“Overdenk alles 3 keer voordat jij een beslissing neemt”

Impulsieve uitspattingen kun jij in 2021 beter vermijden waterman. Iets lijkt in eerste instantie vaak leuk – totdat jij er voor een tweede keer over na hebt gedacht. Wil jij zeker weten dat jij de goede keuze maakt? Denk er dan voor de zekerheid ook nog een derde keer over na.

Voel jij je ondergewaardeerd? Stop dan vooral niet met vechten en doorzetten waterman. Succes en waardering laten dit jaar langer op zich wachten als voorheen. Blijf gemotiveerd en jij zult zien dat jouw inzet uiteindelijk echt wordt beloond.

Jaarhoroscoop Waterman 2021

2021 is over het geheel genomen geen slecht financieel jaar voor de waterman. Toch is de kans groot dat jij dit jaar meer pieken en dalen ervaart als in 2020. Je kunt dit jaar het beste vergelijken met 2019. Ook in 2019 waren er immers periodes van financiële groei en krimp.

Wat jij nu het beste kunt doen is trouw blijven aan jouw financiële plan. Vermijd grote uitgaven en zorg ervoor dat jij dit jaar wat extra reserves op kunt bouwen voor de toekomst.

Jezelf iedere financiële uitspatting ontzeggen valt je waarschijnlijk erg zwaar dit jaar waterman. Toch is het verstandig om uitspattingen volledig uit de weg te gaan. Een financiële buffer brengt rust op de korte, maar zeker ook op de langere termijn.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.