Jaarhoroscoop Weegschaal 2021

“Jaarhoroscoop weegschaal 2021 – Hoop en positiviteit staan dit jaar centraal.”

Jaarhoroscoop Weegschaal

De jaarhoroscoop weegschaal 2021 voorspelt dat de weegschaal dit jaar de kans krijgt om te bouwen aan een prachtige toekomst. Hoop en positieve verandering staan het hele jaar centraal. Prettig, aangezien de weegschaal wel echt toe is aan een beetje positiviteit.

Creatieve vaardigheden en talenten worden dit jaar op de proef gesteld. Spannend? Absoluut niet. De weegschaal weet namelijk precies wat hij of zij waard is. Vol zelfvertrouwen en positiviteit doorstaat de creatieve weegschaal dan ook iedere test.

“De weegschaal heeft weer een doel.”

De weegschaal heeft ook eindelijk weer het idee dat hij of zij een doel heeft om naar toe te werken. En dat niet alleen. De weegschaal ervaart ook weer het gevoel dat ‘het zin heeft om iets te doen.’ Bijzonder fijn want juist dat gevoel ontbrak regelmatig in het voorgaande jaar.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop weegschaal 2021? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Weegschaal 2021: Algemeen
 Jaarhoroscoop Weegschaal 2021: Liefde & Relaties
Horoscoop Weegschaal 2021: Carrière
Horoscoop Weegschaal 2021: Financiën


“De weegschaal krijgt de kans om dromen te verwezenlijken.”

Jaar Horoscoop Algemeen

De jaarhoroscoop weegschaal 2021 voorspelt eigenlijk op alle vlakken best een goed jaar. De weegschaal merkt dit ook oprecht en voelt dat, zijn of haar, optimisme en enthousiasme enorm toeneemt. Dit blijft niet onopgemerkt. Jouw enthousiasme zorgt er zelfs voor dat het mogelijk wordt om lang gekoesterde dromen te verwezenlijken.

“Sociaal gezien loopt alles op rolletjes.”

Sloot jij jezelf in het voorgaande jaar (noodgedwongen) bijzonder vaak af van de buitenwereld? Dan is het nu tijd geworden om de deuren, sociaal gezien, weer volledig open te gooien. Familie, vrienden, collega’s – iedere vorm van sociaal contact geeft jouw energie niveau een enorme boost.

Ben je bang dat mensen je niet meer zien staan? Dan is er goed nieuws weegschaal. De mensen om je heen zien jou dit jaar namelijk als de gangmaker en genieten van jouw levendigheid.

Jaarhoroscoop Weegschaal 2021

De jaarhoroscoop weegschaal 2021 voorspelt dat de weegschaal dit jaar ervan geniet om bewonderd te worden en geliefd te zijn. Dit klinkt een beetje verwaand en egoïstisch maar dat is het zeer zeker niet. De weegschaal geeft namelijk op zijn minst evenveel bewondering en liefde terug als hij of zij zelf ontvangt.

“Pas een beetje op met flirten weegschaal.”

De weegschaal gaat in 2021 sowieso volledig voor de liefde. Pas wel een beetje op met flirten weegschaal! Jij bedoeld het misschien luchtig, maar jouw (potentiële) partner kan ik hier toch net even iets anders over denken.

Jaarhoroscoop single weegschaal:

Jaarhoroscoop Weegschaal 2021

Ben jij single en weegschaal? Dan geeft de jaarhoroscoop weegschaal 2021 jou het advies om niet te hard van stapel te lopen. Jouw emoties en enthousiasme kennen dit jaar geen grens. Dat maakt je geliefd bij veel, maar misschien niet de juiste personen.

“Tegenpolen trekken elkaar, ook dit jaar, aan.”

Let op weegschaal. Wanneer jij je compleet, en met volledige overgave, in het dating circuit stort is de kans groot dat jij de ware dit jaar misloopt. Dit is niet zo verwonderlijk, jouw ideale partner is namelijk compleet jouw tegenpool.

Dit betekend dat hij of zij introvert, kalm en afwachtend is. Laten we eerlijk zijn weegschaal, dit zijn niet de karaktereigenschappen die passen bij het gemiddelde dating profiel welke jij bekijkt.

“Ware liefde is dichterbij dan jij verwacht.”

Waar de ware liefde zich wel bevindt? Dichterbij dan jij waarschijnlijk verwacht. De kans is namelijk bijzonder groot dat jij jouw nieuwe liefde binnen (of via) jouw bestaande netwerk zult ontmoeten.

Merk jij een klik? Laat hem of haar dit in een rustig tempo merken. In andere woorden – loop niet direct te hard van stapel – dit schrikt hem of haar namelijk af.

Jaarhoroscoop weegschaal in een relatie:

Jaarhoroscoop Weegschaal 2021

De gebonden weegschaal wordt in 2021 geconfronteerd met enige turbulentie binnen de relatie. Hier kun jij voor weglopen weegschaal, maar dat lost niets op. Ga jij open en direct het gesprek aan? Dan verdwijnt de voorspelde turbulentie als sneeuw voor de zon.

Pas wel op hoe jij problemen aankaart. Reageer jij teveel vanuit emotie? Dan zal jouw partner dit opvatten als een persoonlijke aanval.

“Jouw partner heeft jouw steun en begrip nodig.”

Jouw partner heeft het de afgelopen jaren (in het algemeen) niet altijd makkelijk gehad weegschaal. Hij of zij heeft deze moeilijke periode misschien wel doorstaan maar nog niet verwerkt. Begrip van jouw kant is hierdoor meer dan welkom. Laat zien dat jij er voor je partner bent. In moeilijke tijden, maar ook ver daarna.

“Zet jouw partner in de schijnwerpers.”

Wanneer het op keuzes en verandering aankomt ben jij meestal de drijvende kracht binnen de relatie. Deze rolverdeling past normaal perfect bij jou en je partner. Maar dat gezegd hebbende lijkt de balans hierin iets te ver te zijn doorgeslagen.

Dit kun jij vrij makkelijk herstellen weegschaal. Zet (de wensen van) jouw partner dit jaar meer op de voorgrond. Laat hem of haar zien dat jij ook een volgende rol op je kunt nemen.

Jaarhoroscoop Weegschaal 2021

De jaarhoroscoop weegschaal 2021 voorspelt dat de weegschaal dit jaar enkele grote en moeilijke besluiten moet nemen op het gebied van werk en carriere. De weegschaal wordt haast gedwongen om te bedenken waar hij of zij zichzelf ziet over een aantal jaar. Blijf jij doen wat je doet? Of is dit voor jou het perfecte moment om het roer voorgoed om te gooien?

“Het universum steunt jou in de zoektocht naar nieuwe werkzaamheden.”

Ben jij ontevreden over jouw huidige werkzaamheden? Dan wordt jij, met name gedurende de eerste helft van het jaar, gesteund door het universum wanneer jij op zoek gaat naar nieuwe werkzaamheden. In deze periode merk jij ook dat jouw ambities sterk toenemen. Hierdoor lijkt de tijd rijp om je droom om hogerop te komen waar te maken.

“De zelfstandige weegschaal krijgt het druk.”

Ben jij een zelfstandig werkende weegschaal? Dan is er goed nieuws. Jupiter heeft dit jaar namelijk het beste met je voor. Nieuwe klanten vinden? Geen probleem. Nieuwe uitdagingen vinden? Geen probleem. Tijd vrij maken voor jezelf? Dat lijkt helaas wel een enorme uitdaging voor je te worden.

Jaarhoroscoop Weegschaal 2021

Het jaar 2021 belooft, voor de weegschaal, financieel gezien een bijzonder goed jaar te zijn. Toch merk jij ook dit jaar de negatieve invloed die Pluto op jouw financiën uitoefent. Wees dus op je hoede weegschaal. Vermijd iedere vorm van speculatie en stel kostbare uitgaven uit naar een later moment.

“Houdt rekening met toekomstige kosten en noodzakelijke uitgaven.”

Financiële blunders komen op je pad, maar die kun jij vermijden. Hoe? Maak een financieel plan en volg deze ook daadwerkelijk op. Probeer ook rekening te houden met langetermijn uitgaven. Het opbouwen van een financiële buffer is nu zinvoller als ooit tevoren.

Hoewel de planeten financieel gezien geen grote verrassingen voor je in petto hebben is het verstandig om dit jaar zo oplettend mogelijk te zijn. Blijf met beide benen op de grond staan en leef niet boven jouw financiële mogelijkheden.

“Jouw financiële landschap veranderd in positieve zin.”

Gedurende de tweede helft van 2021 verandert jouw financiële landschap in positieve zin. Succes, waardering en extra inkomsten liggen binnen handbereik. Geniet ervan weegschaal! Maar zorg ervoor dat jij ook nu niet naast je schoenen gaat lopen. Sparen blijft tot het einde van het jaar het advies.


Benieuwd wat 2021 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.