Jaarhoroscoop Boogschutter 2022

“Jaarhoroscoop boogschutter 2022 – Een opvallend gemengd jaar.”

Jaarhoroscoop Boogschutter

De jaarhoroscoop boogschutter 2022 voorspelt een opvallende tweedeling te laten zien voor de boogschutter. Het geluk van de boogschutter laat zich in de eerste zes maanden van het jaar namelijk voornamelijk zien op het vlak van werk en financiën.

Dit geluk neemt daarna iets af op deze vlakken. Maar geen nood. Vanaf dat moment piekt namelijk het geluk binnen de vlakken van relaties, familie en vriendschappen.

“De boogschutter beweegt moeiteloos mee.”

Naast bovenstaande voorspelt de jaarhoroscoop 2022 nog iets anders opvallends voor de boogschutter. Op de momenten dat het geluk niet volledig aan de kant van de boogschutter staat neemt de boogschutter moeiteloos genoegen met minder.

Iets minder inkomen bijvoorbeeld? Geen probleem! De boogschutter past moeiteloos zijn of haar uitgavenpatroon hier op aan.

“Geluk zit in kleine dingen.”

Dat een mooi leven niet altijd groots en meeslepend hoeft te zijn heeft de boogschutter de afgelopen jaren wel geleerd. Natuurlijk droomt de boogschutter nog steeds van verre en mooie reizen.

Zit dit er echter niet in? Dan neemt de boogschutter ook, zonder moeite, genoegen met een kleine kampeer trip.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop boogschutter 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Boogschutter 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Boogschutter 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Boogschutter 2022: Carrière
Horoscoop Boogschutter 2022: Financiën


Jaarhoroscoop boogschutter Algemeen

Wat betreft energie hoeft het de boogschutter dit jaar aan niets te ontbreken. Maar, en ja ook voor de boogschutter is er een maar, de boogschutter moet wel echt actief in beweging blijven.

Een gezond leven creëer je immers (uitzonderingen helaas ten spijt) meestal zelf. Blijf daarom in beweging boogschutter zodat jij het hele jaar voldoende energie hebt om te genieten.

“Jouw innerlijke rust neemt iets af.”

Helaas boogschutter. De innerlijke rust die jij in 2020 opgebouwd had heb jij in 2021 voor een groot deel opgebruikt. Innerlijke onrust en stress komen dit jaar daardoor dan ook helaas weer vaker op je pad. Probeer hier rekening mee te houden en zorg ervoor dat jij ook dit jaar af en toe tijd voor jezelf neemt.

“Tevredenheid is wederom een van jouw kernwoorden.”

Net als in het voorgaande jaar is tevredenheid opnieuw een van de kernwoorden die het leven van de boogschutter omschrijven. Goed nieuws! Want dit betekend dat, ook dit jaar, de boogschutters op vrijwel ieder vlak best tevreden zijn.


Jaarhoroscoop boogschutter liefde en relaties

De jaarhoroscoop boogschutter 2022 voorspelt dat het liefdesleven van de boogschutter de eerste zes maanden van het jaar niet bijzonder opwindend te noemen zal zijn. Slecht? Dat wordt het zeer zeker niet. Maar toch. De boogschutter had misschien toch op iets meer liefde en romantiek gerekend.

“Neem geen grote besluiten tot aan het najaar.”

Op liefdesgebied lijkt het jaar niet sprankelend van start te gaan. Lastig, maar niet vreselijk. Jij krijgt in deze periode namelijk meerdere meevallers op het gebied van werk en financiën.

Merk jij dat jij toch echt iets mist? En ben jij geneigd om je liefdesleven radicaal te veranderen? Doe dit dan niet voordat de herfst is aangebroken.

Hak jij voor die tijd een knoop door? Dan is de kans groot dat jij hier, later in het jaar, met spijt op terug kijkt.


Jaarhoroscoop single boogschutter:

Jaarhoroscoop single boogschutter

Ben jij single en boogschutter? Dan voorspelt de jaarhoroscoop 2022 het tegenovergestelde van het voorgaande jaar. Dit jaar is de kans namelijk groot dat jij het jaar niet als single af zult sluiten.

Goed nieuws! Maar jij moet hier hoogstwaarschijnlijk wel even geduld voor opbrengen. Jouw liefdesleven piekt immers pas vanaf de tweede helft van het jaar.

“De sterren hebben iets speciaals voor jouw in petto.”

Zijn de eerste zes maanden van het jaar achter de rug? Dan kun jij je als boogschutter met hartelust weer storten op het vinden van een nieuwe liefdespartner. Een date plannen? Dat blijkt geen enkel probleem voor jou te zijn.

Wat echter opvallend is? Dat is dat de sterren niet alleen ‘die ene’ speciale persoon jouw kant op stuurt. Zij brengen namelijk ook andere ‘bijzonder interessante’ personen op je pad.

De kans dat jij dit jaar niet alleen een nieuwe liefdespartner vindt, maar ook vriendschappen sluit voor het leven, zijn dit jaar dan ook bijzonder groot.


Jaarhoroscoop boogschutter in een relatie:

Jaarhoroscoop boogschutter 2022 in een relatie

Ook voor de gebonden boogschutter voorspelt 2022 een jaar met twee zijden te zullen zijn. Jullie relatie lijkt in de eerste zes maanden van het jaar op zijn best ‘oké’ te zijn.

De kans dat jullie uit elkaar gaan lijkt minimaal, maar jullie zullen het beiden misschien wel heel af en toe een seconden overwegen.

“Vergeet niet om ook jouw aandeel in de oorzaak van het probleem te zien.”

Het is makkelijk om jullie relatieproblemen volledig te wijten aan de ander. En ja, misschien heb jij ook wel echt gelijk en ligt de schuld van jullie problemen voornamelijk buiten jou.

Is jouw partner bijvoorbeeld geboren onder het teken van de maagd? Dan is de kans groot dat hij of zij gewoon minder voor jouw klaar (kan) staan als voorheen.

“Ben jij misschien iets teveel bezig met andere zaken?”

Dat gezegd hebbende is het goed om ook in te zien dat jij soms iets te weinig tijd in de relatie steekt. Jij hebt het immers erg druk met jouw sociale en werkgerelateerde leven. Bij wie de oorzaak ook (voornamelijk) ligt, probeer er samen over te praten. Alleen samen komen jullie verder.

“Jullie leren elkaars taal weer te verstaan.”

Gelukkig doorbreken jullie deze negatieve spiraal nog voor het einde van de zomer. Tijdens de herfst lijken jullie elkaar namelijk alweer gevonden te hebben. Sterker nog, jullie relatie lijkt zelfs iets sterker geworden te zijn.

Hoe dat komt? Jullie praten niet alleen meer met elkaar. Jullie begrijpen elkaar nu ook weer een stuk beter.


De jaarhoroscoop boogschutter 2022 voorspelt een bijzonder goede periode te zullen zijn voor de boogschutter. De meeste kansen? Die krijgen de boogschutters aan het begin van het jaar gepresenteerd.

Nu is de jaarhoroscoop 2022 van de boogschutter sowieso opvallend te noemen. Maar op het vlak van werk geldt dit in het bijzonder. De voorspellingen lopen namelijk niet voor alle boogschutters synchroon.

“In januari tot en met maart piekt de leidinggevende of zelfstandige boogschutter.”

Voor de boogschutter met een leidinggevende functie, werkgeversfunctie of zelfstandig functie gaat 2022 direct goed van start.

Deze boogschutters krijgen in de eerste drie maanden van het jaar kansen om hogerop te komen of om hun bedrijf verder uit te breiden.Na maart lijkt de piek van geluk even af te koelen.

Maar geen nood boogschutters. Ondanks dat het misschien ‘ietsjes minder’ goed gaat dan in de eerste drie maanden blijft 2022 een positief jaar.

“Maart tot en met mei zijn het meest gunstig voor de boogschutters in loondienst.”

De boogschutter die in loondienst werkt moet iets langer wachten op zijn of haar piek moment.

Voor deze boogschutters valt namelijk het meeste succes te behalen in de derde tot en met de vijfde maand van het jaar. Ook deze boogschutters hoeven zich de rest van het jaar geen zorgen te maken.

Ook voor en na deze periode is succes zeker mogelijk, maar hiervoor moet de boogschutter wel een tandje bijzetten.


Anders dan in 2021 gaan werk en financiën dit jaar wel hand in hand. In het kort betekent dit dat de boogschutter het meeste financiële geluk treft in de eerste helft van het jaar.

In de tweede helft van het jaar neemt het geluk af en krijgen de boogschutters het financieel gezien iets lastiger.

“Financiële problemen kunnen herrijzen.”

Heb jij in het verleden schulden opgebouwd? Dan is de kans groot dat jij hier nu de rekening van gepresenteerd krijgt. Probeer deze schulden direct af te lossen aan het begin van het jaar. Jouw reserves zijn op dat moment immers nog het grootst.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.