Jaarhoroscoop Kreeft 2022

“Jaarhoroscoop kreeft 2022 – Een ‘bijna’ perfect jaar.”

Jaar Horoscoop Kreeft 2022

De jaarhoroscoop kreeft 2022 voorspelt dat 2022 een bijna perfect jaar zal zijn voor de kreeft. Helemaal obstakel vrij zal het jaar niet zijn. Maar de hobbels en obstakels die op het pad van de kreeft komen zullen niet groots of onoverkomelijk zijn.

Daar bovenop lijken deze obstakels alleen merkbaar te zijn gedurende de zomermaanden. De rest van het jaar? Ziet er glanzend uit voor de kreeft.

“Kom weer in contact met je spirituele zelf.”

Het belangrijkste advies voor de kreeft in 2022? Probeer weer iets meer in contact te komen met je spirituele zelf.

De afgelopen periode lijkt de kreeft namelijk de verbinding met zijn of haar geloof (of andere vorm van spiritualiteitsbeleving) verloren te zijn. Ongemerkt maakt dit de kreeft een beetje onrustig van binnen. Een gevoel wat de kreeft zelf vrij makkelijk kan verhelpen.

“Tijd om weer in beweging te komen kreeft.”

Net als het spirituele leven van de kreeft lijkt ook het actieve leven van de kreeft even op pauze te hebben gestaan. Een gezonde levensstijl lijkt hierdoor, voor de kreeft, een ding uit het verleden.

Kom weer in actie kreeft. Een gezonde levensstijl stelt jou in staat om alles uit dit mooie jaar te halen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop kreeft 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Kreeft 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Kreeft 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Kreeft 2022: Carrière
Horoscoop Kreeft 2022: Financiën


“Een mooi jaar om nieuwe vrienden te leren kennen.”

Jaarhoroscoop kreeft Algemeen

Jupiter heeft dit jaar een grote invloed op het sociale leven van de kreeft – en dat is goed nieuws! Gesteund door Jupiter is het leren kennen van nieuwe vrienden dit jaar namelijk een koud kunstje voor de kreeft.

Deze nieuwe vrienden leert de kreeft het snelst kennen via een gedeelde sport of hobby. Heb jij die nog niet kreeft? Dan is dit een goed moment om hier naar op zoek te gaan.

“Ook het familieleven van de kreeft krijgt dit jaar een boost.”

Met name aan het begin van 2022 komt het leven van de kreeft meer in het teken te staan van familie(banden). De kreeft voelt zich meer verbonden met zijn of haar familie en probeert hier zoveel mogelijk tijd mee door te brengen.

Met name vrouwelijke familieleden met een hogere leeftijd lijken dit jaar een grote rol te gaan spelen in het leven van de kreeft.

Kleine tip kreeft: Tijdens de zomermaanden liggen familie en vriendschappelijke onenigheden op de loer. Misschien een goed idee om, sociaal gezien, op die momenten even een stapje terug te zetten.


Jaarhoroscoop kreeft liefde en relaties

De jaarhoroscoop voorspelt dat 2022, voor het grootste gedeelte, een gemoedelijk jaar zal zijn op liefdesgebied. Met name de periode tot aan de zomer lijkt het liefdesleven van de kreeft in kalm vaarwater te zijn beland. Grote uitspattingen zullen er af en toe zijn. Maar dat gezegd hebbende is het voornamelijk rust welke regeert in het liefdesleven van de kreeft.

“De gebonden en ongebonden kreeften volgen ieder hun eigen pad.”

De jaarhoroscoop voorspelt dat het liefdesleven van de kreeft tijdens de zomer van 2022 twee paden kent. Het eerste pad is die van de kreeft in een relatie. Deze kreeften ervaren tijdens de zomer dat een relatie niet altijd over rozen gaat.

Het andere pad is het pad van de ongebonden kreeft. Het liefdesleven van deze kreeften bereikt in de zomer namelijk juist een piek.

Na de zomer volgen alle kreeften weer hetzelfde pad.”

Wanneer de zomer voorbij is komen de paden van beiden kreeften weer op een lijn. Goed nieuws kreeft! De herfst en wintermaanden voorspellen namelijk bijzonder mooie liefdes maanden te zullen zijn.


Jaarhoroscoop single kreeft:

Jaarhoroscoop single kreeft

Ben jij single en kreeft? Dan voorspelt de jaarhoroscoop kreeft 2022 direct goed van start te zullen gaan. In tegenstelling tot vorig jaar voel jij je zelfverzekerd en goed in je vel zitten.

De kans dat jij een nieuwe liefde ontmoet is dit jaar groot. Dit kan ieder moment van het jaar gebeuren, maar jouw kansen zijn het grootst in de eerste drie maanden en gedurende de zomermaanden.

“Plezier lijkt het kernwoord te zijn wanneer het op daten aankomt.”

Dat daten leuk, spannend en uitdagend kan zijn. Dat lijk jij een beetje te zijn vergeten kreeft. Geen zorgen! In 2022 komt dit besef weer volledig tot leven.

Natuurlijk ben jij nog steeds op zoek naar ‘die ene persoon voor de lange termijn’, maar dat gezegd hebbende lijk jij dit jaar alsnog te genieten van de dates die je niet direct naar de ware lijden.

“Jouw droom van een stabiele en geborgen relatie is niet verdwenen.”

Ondanks dat jij dit jaar meer lijkt te genieten van het datingproces op zich lijkt jouw droom van een stabiele en geborgen relatie nog niet verloren te zijn. Houdt die droom ook vast kreeft. De kans dat jij dit jaar deze droom waarheid ziet worden is dit jaar gelukkig erg groot.


Jaarhoroscoop kreeft in een relatie:

Jaarhoroscoop kreeft 2020 in een relatie

De jaarhoroscoop kreeft 2022 voorspelt opnieuw een mooie liefdesjaar voor de gebonden kreeft. Maar helaas kreeft. Er komt dit jaar hier en daar wel even een vuiltje aan de lucht.

Grote problemen? Die lijken niet aan het licht te komen. Het gevoel van ‘sleur’ lijkt dit jaar echter onvermijdelijk op je pad te komen.

“Een kille zomer.”

Het jaar begint redelijk goed voor de gebonden kreeft. De relatie lijkt rustig en gemoedelijk te verlopen en alles blijft een beetje zoals het was.

In de zomer kan deze rust echter voor onrust zorgen bij de kreeft die niet zo stevig in zijn of haar schoenen staat. Hij of zij is in deze periode namelijk geneigd om te twijfelen of de ander nog wel genoeg gevoelens voor hem of haar heeft. Met name in de zomermaanden lijkt dit even voor problemen te zorgen.

“Het tij keert weer na de zomer.”

Is de zomer voorbij? Dan keert gelukkig de passie weer terug in de relaties van de gebonden kreeften. Jullie hebben geleerd van de zomermaanden en groeien in het najaar en in de winter weer naar elkaar toe.


Ook op werk gebied lopen de voorspellingen voor de kreeft redelijk gelijk de voorspellingen andere vlakken. De kreeft krijgt het niet altijd even gemakkelijk, maar uiteindelijk heeft iedere situatie een positieve afloop.

De beste carrièrekansen krijgt de kreeft in het voor en najaar. Dit zijn dan ook de beste momenten voor de kreeft die opzoek is naar een nieuwe baan. 

“Let in de zomer even iets beter op je woorden.”

De meeste mensen kennen jou als een open en oprecht persoon die zegt waar het op staat. Over het algemeen zien mensen dit als een van jouw kwaliteiten, maar let op; dit jaar kun jij met jouw openheid net even de verkeerde snaar raken.

Pas daarom goed op met wat, en tegen wie, je iets zegt. Met name tijdens de zomermaanden liggen conflicten namelijk al snel op de loer.


De jaarhoroscoop kreeft 2022 voorspelt, voor de eerste helft van het jaar, weinig grote veranderingen. Het gaat, tja zoals het eigenlijk al ging. In de zomer lijkt er echter toch wat beweging te ontstaan op het financiële vlak. En dat is, anders dan op de andere levensgebieden, juist een positief teken.

“Bereid je financieel voor op 2023.”

Vanaf de zomer lijkt het financiële leven van de kreeft een flinke boost te krijgen. Dit komt A: Omdat het de kreeft beter lukt om zijn of haar budget te bewaken. Of B: Omdat de kreeft een extra bron van inkomsten ontdekt..

Genieten en uitgeven? Dat lijkt niet jouw beste optie kreeft. 2023 kan financieel gezien namelijk een lastig worden. Sparen en voorbereiden is dus (helaas) jouw beste keuze.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.