Jaarhoroscoop Leeuw 2022

“Jaarhoroscoop leeuw 2022 – Een zeer uitdagend jaar.”

Jaarhoroscoop Leeuw

De jaarhoroscoop leeuw 2022 voorspelt dat 2022 een jaar vol uitdagingen zal zijn voor de leeuw. Het geluk wat de leeuw in voorgaande jaren leek te hebben lijkt daarmee helaas iets af te nemen.

Dit klinkt niet geheel positief. En zo zal het af en toe ook voelen. Maar er is ook goed nieuws. Zet de leeuw zich volledig in? Dan blijven er genoeg kansen over om er alsnog een mooi jaar van te maken.   

“Werk aan jezelf. Zowel geestelijk als lichamelijk.”

Zoals gezegd zal 2022 niet direct het jaar zijn waar de leeuw altijd al van gedroomd heeft. Toch geeft dit jaar wel bijzonder veel ruimte voor verbetering. Om deze ruimte zinvol te benutten heeft de leeuw echter wel een flinke dosis energie nodig.

Focus jezelf daarom extra op jouw geestelijke, lichamelijk en spirituele gezondheid leeuw. Wanneer jij dit doet kun jij je er het hele jaar met goede moed tegenaan.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop leeuw 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Leeuw 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Leeuw 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Leeuw 2022: Carrière
Horoscoop Leeuw 2022: Financiën


“Sociaal gezien wordt het een beetje vreemd jaar.”

Jaarhoroscoop leeuw Algemeen

De jaarhoroscoop leeuw voorspelt dat het sociale leven van de leeuw dit jaar een beetje ‘vreemd’ aanvoelt. Het voelt alsof de leeuw ‘de klik’ met zijn of haar bestaande netwerk is verloren.

Nu kan dit komen doordat er in de afgelopen jaren minder ruimte is geweest om elkaar te ontmoeten. Maar vreemd genoeg lijkt dit niet perse de oorzaak te zijn van dit opvallende probleem.

“Zijn jullie misschien uit elkaar gegroeid.”

Wat de oorzaak ook is. De leeuw vindt het lastig om zichzelf weer opnieuw te voegen in zijn of haar bestaande sociale netwerk. Zijn jullie misschien uit elkaar gegroeid? En/of past jouw bestaande sociale netwerk misschien niet meer bij de persoon die jij nu bent?

Zoek uit of jullie band nog te herstellen is. Lukt dit niet? Dan is het misschien tijd geworden om opzoek te gaan naar nieuwe mensen die jouw leven verrijken.

“De band met familie en het gezin wordt sterker.”

Haaks op bovenstaande staat de voorspelling 2022 die betrekking heeft op het gezin en de familie van de leeuw. De leeuw lijkt zichzelf, dit jaar, hierin juist volledig op zijn plek te voelen.

Met name mannelijke familieleden die dezelfde leeftijd hebben als de leeuw lijken dit jaar een grote rol te vervullen in het leven van de leeuw.


Jaarhoroscoop leeuw liefde en relaties

De jaarhoroscoop leeuw 2022 voorspelt dat de leeuw dit jaar verlangt naar aandacht, liefde en geborgenheid. Helaas voorspelt de jaarhoroscoop ook dat het er niet naar uitziet dat dit verlangen volledig wordt vervuld. Althans niet het hele jaar door.

“De vraag is of jij te weinig liefde ontvangt of teveel verwacht.”

De leeuw voelt zich in 2022 iets somberder wanneer het op de liefde aankomt. Dit is natuurlijk geen ideale situatie, en daarom is het goed om uit te zoeken hoe dit komt. Stel jezelf daarom af en toe de volgende vraag leeuw; zijn mijn verwachtingen te hoog? Of ontvang ik inderdaad minder liefde dan ik verdien?

“Vanaf de zomer wordt het weer beter.”

Helemaal negatief is de jaarhoroscoop leeuw 2022 gelukkig niet. Vanaf de start van de zomermaanden lijkt het tij namelijk weer te keren op het vlak van de liefde.

Dit komt deels doordat de leeuw zijn of haar verwachtingen bijgesteld heeft. Maar, het komt ook doordat de stand van de planeten weer even ‘net’ iets gunstiger zijn gepositioneerd.


Jaarhoroscoop single leeuw:

Jaarhoroscoop single leeuw

De leeuw die opzoek is naar een nieuwe liefde moet dit jaar een klein beetje geduld opbrengen. Een nieuwe, grote en meeslepende liefde lijkt er namelijk (voor de meeste leeuwen) niet te komen voor de zomer. Vanaf de zomer neemt de kans dat jij de ware vindt echter weer toe.

Maar let op; Een date met een kreeft of schorpioen kun jij beter plannen in het najaar doordat zij juist in de zomer een liefdesdip ervaren.

“Probeer eerst weer van jezelf te houden.”

Okè het is cliche, maar toch; jij kunt pas echt van iemand anders houden als jij eerst geleerd hebt om van jezelf te houden. Aangezien de voorspelling is dat een nieuwe liefde nog even op zich laat wachten is dit misschien voor jouw het uitgelezen moment om hier mee aan de slag te gaan.

“Jij voelt je op je best bij iemand met iets meer levenservaring.”

Vanaf de zomer kun jij weer met hartenlust daten en flirten. De aandacht die jij in de eerste maanden van het jaar hebt gemist lijkt nu in overvloed aanwezig te zijn.

Opvallend is wel dat jouw type een beetje veranderd lijkt te zijn. Jij voelt je nu op je best bij een partner die iets ouder is, of op zijn minst iets meer levenservaring heeft.


Jaarhoroscoop leeuw in een relatie:

Jaarhoroscoop leeuw 2022 in een relatie

Anders dan voorgaande jaren waarschuwt de jaarhoroscoop leeuw 2022 niet voor sleur binnen de relatie. Dat gezegd hebbende wordt ook dit jaar niet direct een gemakkelijk liefdesjaar leeuw.

Jij lijkt je niet helemaal op je gemak te voelen binnen jullie relatie. En, hier boven op, lijk jij het ook lastig te vinden om dit bespreekbaar te maken met jouw partner.

“Communicatie is dit jaar belangrijker als ooit tevoren.”

Wil jij je partner niet verliezen leeuw? Dan is het echt noodzakelijk om jouw gevoelens toch met hem of haar bespreekbaar te maken. Hij of zij heeft misschien wel bewust afstand van jouw genomen.

Omdat jij zelf een tijdje op afstand hebt gestaan, of omdat hij of zij zelf onzeker is geworden over de relatie. Praat hier met elkaar over. Alleen samen kunnen jullie deze cirkel doorbreken.

“Ook voor de gebonden leeuw wordt het beter in de zomer.”

Zijn jullie de eerste helft van het jaar goed (en vooral samen) doorgekomen? Dan kun jij opgelucht adem halen leeuw. Vanaf de zomermaanden lijkt jullie relatie namelijk weer steeds ietsjes beter te worden. Blijf met elkaar praten en zorg ervoor dat jullie aan het einde van het jaar weer op een lijn zitten.


De stand van de sterren staat ook begin 2022 nog precies goed voor de leeuw die ernaar verlangd om hogerop te komen.

Heb jij die behoefte leeuw? Grijp dan iedere kans dit jaar direct met beiden handen aan – zeker in de eerste zes maanden van het jaar – aangezien de tweede helft van het jaar iets minder gunstig lijkt te verlopen.

“Jouw collega’s vangen je op wanneer het even niet meer gaat.”

In 2021 waren jouw collega’s menigmaal de bron van jouw werkgerelateerde problemen. Deze bron lijkt in 2022 te zijn opgedroogd. Sterker nog, jouw collega’s zijn nu juist de reden van jouw succes.

Dit merk jij vooral in de tweede helft van het jaar. Jij ervaart dan namelijk dat, wanneer jouw energie niveau lijkt te wankelen, jouw collega’s je te hulp zullen schieten.


De jaarhoroscoop leeuw 2022 voorspelt meerdere positieve veranderingen op financieel gebied. Een nieuwe baan of een salarisverhoging lijkt jou al vroeg in het jaar gegund te zijn.

De extra inkomsten die hiermee gepaard gaan behoudt jij het hele jaar, ook wanneer jouw financiële geluk vanaf de zomer iets lijkt af te nemen.

“Een grote aankoop kun jij het best zo snel mogelijk doen.”

Doordat jij aan het begin van het jaar een financiële boost krijgt is dit een goed moment om de grote uitgave die jij hebt uitgesteld te doen. Een nieuw huis, nieuwe auto of een andere grote uitgave? Plan het zo vroeg mogelijk in het jaar. Jij kunt het nu missen en jij hebt nu ook nog voldoende tijd om jouw buffer weer aan te vullen.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.