Jaarhoroscoop Maagd 2022

“Jaarhoroscoop maagd 2022 – Het wordt nog net ietsjes beter.”

Jaarhoroscoop Maagd

De jaarhoroscoop maagd 2022 voorspelt wederom een beter en mooier jaar te zijn dan het voorgaande jaar. Dit gaat echter niet vanzelf. De maagd moet knopen doorhakken en vooruit plannen.

Nu hoeft dit geen probleem te zijn. De maagd is van nature immers een perfecte plannenmaker. Maar knopen doorhakken? Dat kan misschien nog even lastig worden voor de maagd.

“Dit wordt een perfect familie jaar.”

Net als voor de schorpioen beloofd 2022 ook voor de maagd een perfect familie jaar te zullen zijn. De maagd geniet ervan om visite te ontvangen en het mensen naar de zin te maken.

Positieve energie? Die haalt de maagd dit jaar, meer dan ooit, uit het samen zijn met familieleden.

Tip Maagd: Net zoals bij de schorpioen betekent het woord familie niet per definitie bloedverwanten. Ook mensen tot wie de maagd zich geestelijk, lichamelijk of spiritueel verbonden voelt vallen onder deze noemer.

“Stress staat jouw plannen in de weg.”

Het is algemeen bekend dat stress een mens niet gelukkiger maakt. Het risico dat stress roet in het eten gooit is dit jaar echter extra groot voor hen die geboren zijn onder het teken van de maagd.

Probeer stress dus zoveel mogelijk te vermijden. Yoga of meditatie kunnen hierbij handige hulpmiddelen zijn.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop maagd 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Maagd 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Maagd 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Maagd 2022: Carrière
Horoscoop Maagd 2022: Financiën


“Probeer verandering te plannen.”

Jaarhoroscoop maagd Algemeen

Net als in het voorgaande jaar staan de planeten ook dit jaar in een gunstige positie voor de maagd. Verandering en vooruitgang staan dit jaar dan ook weer opnieuw op het menu voor de maagd.

Anders dan in het voorgaande jaar is dat de veranderingen die nu plaatsvinden vanuit de maagd zelf komen. Handig! Want hierdoor is het mogelijk om deze veranderingen zelf te sturen en te plannen.

“Verandering betekend dit jaar ook keuzes maken.”

Niemand kan (helaas) alles tegelijk in een keer veranderen. En dat geldt ook voor de maagd. Probeer daarom vooraf te bedenken welke veranderingen voor jou het belangrijkst zijn. Op die manier kun jij bewust kiezen welke veranderingen jij als eerste door gaat voeren.

“Vergeet jouw sociale leven niet.”

De maagd heeft het dit jaar erg druk met zijn of haar familie, werk en andere verplichtingen. Hierdoor loopt de maagd het risico om, alles wat hier buiten valt, sociaal gezien even over het hoofd te zien.

Pas op dat jij jouw vrienden niet te vaak vergeet maagd! Jij wilt hun vriendschap immers niet verliezen.


Jaarhoroscoop maagd liefde en relaties

Stress is de grootste vijand van het liefdesleven van de maagd dit jaar. Iemand die geteisterd wordt door stress heeft immers weinig behoefte aan ‘een wild en meeslepend’ liefdesleven.

Houdt hier rekening mee maagd en, indien van toepassing, bespreek je stressgerelateerde problemen direct met jouw (potentiële) partner. Hij of zij kan hier vervolgens rekening mee houden en met je mee denken.

“Laat de regie af en toe even los.”

Oke, het klinkt erg tegennatuurlijk maagd. Maar soms is het goed om op het vlak van de liefde de regie af en toe even uit handen te geven.

Laat je verrassen door de romantische ideeën die jouw (potentiele) partner heeft. En laat jezelf, zo stressloos mogelijk, meevoeren op zijn of haar passionele ontdekkingsreis.

“Tijdens de zomer komt alles weer tot rust.”

Het jaar begint romantisch gezien groots en meeslepend. In de zomermaanden lijkt deze energie echter weer iets af te nemen. 

Schrik hier niet van maagd. Jij kunt deze tijd mooi gebruiken om weer even op adem te komen. En wie weet! Misschien kun jij in deze maanden bedenken hoe jij de rest van dit liefdesjaar zelf vorm kunt geven.


Jaarhoroscoop single maagd:

Jaarhoroscoop single maagd

Ben jij single en maagd? Dan bevat ook dit jaar alle ingrediënten van een mooi liefdes jaar. Maar, er is een maar. Pas op dat het allemaal niet te snel voor je gaat.

De kans is namelijk groot dat jij iemand ontmoet waar jij je zo goed bij voelt waardoor je vergeet om het stapje voor stapje te doen.

“Laten wij bij het begin beginnen.”

Oke maagd, ook de planeten begrijpen best dat het soms lastig is om niet direct te hard van stapel te lopen. Zeker niet wanneer jij lang vrijgezel bent geweest en jij het idee hebt dat jij je droom partner ontmoet hebt.

Dat gezegd hebbende blijft het advies toch om niet te hard van stapel te lopen. Geef jullie relatie de kans om te groeien voordat jullie grote stappen zetten.

“Geef de ander de ruimte om het initiatief te nemen.”

Zoals gezegd is het dit jaar belangrijk om af en toe de touwtjes uit handen te geven. Dit geldt niet alleen voor de gebonden maagd, maar ook voor de maagd die opzoek is naar een relatie. Geef jouw potentiële geliefde de ruimte om initiatief te tonen.

Jij vermijd op die manier dat jij de ander omver blaast met plannen. En, als bijkomend voordeel, vermijd jij hiermee de kans dat stress jullie prille liefdesrelatie overschaduwd.


Jaarhoroscoop maagd in een relatie:

Jaarhoroscoop maagd 2022 in een relatie

De jaarhoroscoop maagd 2022 voorspelt dat ook de gebonden maagd dit jaar iets vaker het roer aan zijn of haar partner moet geven.

Jouw partner heeft, ook dit jaar, nog ideeën genoeg hoe jullie de relatie leuker, beter en spannender kunnen maken. Geef hem of haar die ruimte en jij zult zien dat dit jullie relatie ten goede komt.

“Jouw partner staat graag voor je klaar.”

Niet alleen op romantisch gebied staat jouw partner klaar om je te helpen. Ook bij praktische zaken (en zelfs huishoudelijke taken) staat hij of zij graag aan jouw zijde.

Dit kan een beetje onwennig aanvoelen voor de mega gestructureerde maagd, maar ook hier is het advies om af en toe iets vaker op je partner te leunen en hem of haar het vertrouwen te geven dat het goed komt.

“Soms is een kort berichtje genoeg.”

Na het lezen van bovenstaande kun jij het idee krijgen dat jij alle regie uit handen moet geven. Maar niets is minder waar maagd.

Natuurlijk mag jij ook duidelijk laten merken wat hij of zij voor je betekend. Steun elkaar en toon liefde naar elkaar toe. Zo kunnen jullie het einde van het jaar deze mooi, samen en romantisch afsluiten.


Laten we beginnen met het goede nieuws. De jaarhoroscoop 2022 voorspelt dat jij het dit jaar iets gemakkelijker krijgt op werkgebied.

Dat gezegd hebbende zal het, met name in de eerste zes maanden van het jaar, geen gemakkelijk werkjaar voor je zijn. Hoe dat komt? Wederom door negatieve invloeden van buitenaf.

“Probeer je collega’s te vriend te houden.”

De grootste obstakels op jouw carrièrepad zijn dit jaar opnieuw collega’s of concurrenten. Zij lijken jou het succes maar niet te gunnen en werken je bijzonder vaak tegen.

Een lichtpuntje is er gelukkig wel; weet jij jouw collega’s of concurrenten te vriend te houden? Dan zul jij in de tweede helft van het jaar weinig hinder van hen ondervinden.


Financieel gezien ziet het ernaar uit dat jij je als maagd weinig zorgen hoeft te maken in 2022. Allereerst omdat jouw bron van inkomsten stabiel blijft. En op de tweede plaats omdat het ernaar uitziet dat jij zelfs een extra bron van inkomsten aan zult boren.

“Wees zuinig en spaar voor 2023.”

Ofschoon jij dit jaar financieel weinig te vrezen lijkt te hebben is het advies toch om dit jaar niet te veel geld uit te geven. 2023 voorspelt, financieel gezien, een lastig jaar te zullen zijn.

Bouw jij dit jaar een goede buffer op voor jezelf? Dan hoef jij je ook in 2023 financieel gezien weinig zorgen te maken.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.