Jaarhoroscoop Ram 2022

“Jaarhoroscoop ram 2022 – Het wordt (nog) beter.”

Jaarhoroscoop ramDe jaarhoroscoop ram 2022 voorspelt een bijzonder mooi jaar voor de ram. De ram ervaart meer succes, meer liefde, meer geluk en bovenal meer (positieve) energie. Positief nieuws! De lijn van geluk en succes stijgt dit jaar overduidelijk door.

Anders dan in voorgaande jaren staat dit jaar het nemen van besluiten even niet centraal. Natuurlijk, ook dit jaar moet jij besluiten nemen. Maar de kans dat jij het verkeerde besluit neemt is dit jaar veel minder groot.

“Verander alleen de dingen die jij wilt veranderen.”

Een veel gehoorde tekst is; verandering is goed voor de mens. En ja, dat is natuurlijk voor een deel ook helemaal waar. Maar wat als jij gelukkig bent met de situatie zoals die nu is? Dan is 2022 een perfect jaar om deze dingen ‘gewoon’ even niet te veranderen.

Heb jij wel enorm de behoefte om dingen te veranderen? Ook dan is 2022 een goed jaar om dit te doen. Jij hebt dit jaar namelijk het geluk aan jouw zijde. Een nieuwe baan, partner of huis? Als jij verandering wilt, zoek het juist dit jaar dan ook op.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop ram 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Ram 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Ram 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Ram 2022: Carrière
Horoscoop Ram 2022: Financiën


“Kansen komen opnieuw op je pad.”

Jaarhoroscoop ram Algemeen

Lukte het jou om gebruik te maken van alle kansen die 2021 je geboden hebben? Dan kun jij in 2022 deze positieve flow met gemak voortzetten. Heb jij het idee dat je een aantal kansen hebt gemist? Geen probleem! In 2022 komen vergelijkbare kansen opnieuw op je pad.

“Geen geduld maar actie is het kernwoord in 2022.”

In voorgaande jaren adviseerde de jaarhoroscoop jou om geduld te hebben. Kansen kwamen wel, maar jij moest hiervoor wel flink wat geduld voor opbrengen. Dit jaar is het advies om in actie te komen. Er komen een hoop mogelijkheden op je pad en het is aan jou om zoveel mogelijk van deze kansen te grijpen.


Jaarhoroscoop ram liefde en relaties

Net als 2021 voorspelt ook 2022 een mooie liefdesjaar te zijn voor de ram. Jij zit zelf goed in je vel, bent zelfverzekerd en straalt (zelfs) nog meer als vorig jaar. 2022 bevat dus alle ingrediënten voor een mooi jaar op het vlak van de liefde.

Er is echter een “maar” ram. Jij moet zelf wel echt duidelijk zijn in hetgeen wat jij verwacht. Een bestaande of potentiële partner kan dit namelijk niet altijd even goed aanvoelen.

“Communicatie is belangrijker dan ooit tevoren.”

Communicatie is op het gebied van de liefde dit jaar dus belangrijker als ooit tevoren. Maar om duidelijk te maken wat jij wilt en verwacht moet jij er natuurlijk wel eerst voor zorgen dat jij zelf ook weet wat je wilt en verwacht. Begin 2022 om die reden dan ook met het uitvinden van wat jij echt zoekt in de liefde.

“Passie keert terug, maar jij moet hier misschien wel zelf iets voor doen.”

Zowel de single als gebonden ram lijken aan het begin van 2022 de passie op liefdesgebied even verloren te zijn. Geen probleem ram, jij kunt hier gelukkig zelf iets aan doen.

Kleine tip ram: Zorg ervoor dat jij uitgedaagd wordt door je (potentiële) partner en zoek uit waar jullie gezamenlijke passies liggen.


Jaarhoroscoop single schorpioen

Ben jij single en ram? Dan ziet 2022 er voor jou op liefdesgebied (opnieuw) bijzonder goed uit. Jij ligt goed in de markt en hoeft vrij weinig moeite te doen om een leuke date te vinden.

Geniet hiervan. Jij kunt de aandacht dit jaar prima gebruiken. En wie weet.. Misschien vindt jij dan dit jaar toch eindelijk echt de persoon die bij je past.

“Maak je vooral geen zorgen.”

Vindt jij de ware niet gelijk? Maak je dan vooral geen zorgen. Soms zijn een aantal ‘minder goede’ dates nu eenmaal nodig om voor jezelf te ontdekken wat jij nu eigenlijk echt precies zoekt. Hoe slecht de date ook is, jij leert hiervan in ieder geval iets over jezelf.

“Een gedeelde visie over het leven helpt.”

Twijfel jij of je de ware gevonden hebt? Bespreek dan met hem of haar jouw toekomstplannen en dromen. Hoe verliefd jullie ook zijn, een relatie die niet op dezelfde fundering is gebouwd zal vaak al snel instorten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wens om samen te wonen. Delen jullie die wens totaal niet? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te krijgen.


Jaarhoroscoop ram 2022 in een relatie

Voelde jij dat jij in 2021 volledig jezelf kon zijn binnen jouw relatie? Perfect! Probeer dat gevoel in 2022 dan vooral ook vast te houden. Is het jou in het voorgaande jaar niet gelukt om dit gevoel te bereiken? Probeer dan om dit gevoel dit jaar alsnog te krijgen.

“Communicatie is opnieuw het kernwoord.”

Je partner staat veel meer open voor jouw ideeën en gevoelens dan jij wellicht zelf doorhebt. Probeer hier ook dit jaar samen goed over te praten. Wat wil jij? Wat verwacht jij? En wat ben jij bereid om op te geven voor de ander? Het samen bespreken van deze punten maakt jullie relatie in 2022 een stuk sterker.

“Tijd voor de volgende stap?”

Hebben jullie de afgelopen jaren gesproken over trouwen, samenwonen, verhuizen of kinderen? Maar hebben jullie steeds een reden gevonden om het uit te stellen? Dan is het verstandig om hier dit jaar mee te stoppen. Voelt het goed? Ga er dan voor! Er zullen immers altijd praktische redenen blijven om stappen uit te stellen.


Jij weet wat je wilt en wat je denkt en steekt dat niet langer onder stoelen of banken. Positief ram! Maar er zit een klein addertje onder het gras; niet iedereen weet direct hoe zij met jouw directe en assertieve houding om moeten gaan.

De oplossing? Probeer niet alles in een keer te veranderen en geef anderen de tijd om te wennen aan jouw nieuwe werkhouding.

Zie jij een kans die je niet kunt laten schieten? Dan is het advies om het juist niet rustig aan te doen. Grijp die kans en laat zien wat je waard bent.

“Jouw teamspirit raakt iets bekoeld.”

In 2021 was jij een ware teamplayer. Jij hebt hierdoor soms jouw eigenbelang iets meer op de achtergrond gezet. Dit jaar richt jij je weer iets meer op jezelf. Dat kan goed uitpakken op de korte termijn, maar vergeet niet dat jij dezelfde mensen op de lange termijn nog wel eens nodig kunt hebben.


De jaarhoroscoop ram 2022 is financieel gezien erg duidelijk; dit is een goed jaar om geld te verdienen – maar een slecht jaar om geld uit te geven.

Deels komt dit doordat jij de jaren hiervoor minder hebt kunnen sparen dan dat jij gehoopt had. Anderzijds komt het doordat 2022 gewoon een slecht jaar is om te investeren voor de ram.

“Heb jij het echt nodig? Koop het. Kun jij zonder? Koop het niet.”

Het advies van de jaarhoroscoop 2022 is helder. Koop dit jaar alleen dingen die jij echt nodig hebt. Is bijvoorbeeld jouw auto stuk? Koop dan een nieuwe wanneer jouw saldo toereikend is.

Kan jouw auto nog wel een paar jaar mee? Stel dan de aanschaf van een nieuwe auto nog even uit tot het moment dat je financiële buffer weer volledig op peil is.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.