Jaarhoroscoop Steenbok 2022

“Jaarhoroscoop steenbok 2022 – Een positief jaar voor de steenbok.”

jaarhoroscoop steenbok

De jaarhoroscoop steenbok 2022 voorspelt op vrijwel alle vlakken een mooi jaar te worden voor de steenbok. Met name de eerste helft van het jaar ziet er bijzonder goed uit voor de steenbok.

Een nieuwe baan, een nieuwe liefde, een nieuw huis? Eigenlijk is alles mogelijk in 2022. Maar let op; jij moet hier wel zelf iets voor doen.

“Inzet en initiatief worden beloond.”

Ondanks dat de sterren de steenbok dit jaar bijzonder gunstig gezind zijn komt ook dit jaar niets voor niets. De steenbok moet de kansen die hem of haar geboden worden namelijk toch wel echt zelf grijpen. Lukt het de steenbok om vol overgave naar zijn of haar doelen toe te werken? Dan is dit jaar niets onmogelijk.

“Spiritualiteit blijft een grote rol spelen in het leven van de steenbok.”

Net als in 2021 blijf ook in 2022 spiritualiteit een belangrijke rol spelen in het leven van de steenbok. Positief nieuws! Want de steenbok komt hierdoor niet alleen beter tot rust maar leert ook zichzelf hierdoor beter kennen.


Benieuwd naar een specifiek onderdeel van de jaarhoroscoop steenbok 2022? Spring dan direct naar:

Jaarhoroscoop Steenbok 2022: Algemeen
 Jaarhoroscoop Steenbok 2022: Liefde & Relaties
Horoscoop Steenbok 2022: Carrière
Horoscoop Steenbok 2022: Financiën


“Het sociale leven van de steenbok krijgt een boost.”

Jaarhoroscoop steenbok Algemeen

Het sociale leven van de steenbok krijgt in 2022 een stevige boost. Vriendschappen die de steenbok voor 2022 sloot blijven bestaan en worden hechter.

Naast bestaande vriendschappen is er dit jaar ook ruimte voor het sluiten van nieuwe vriendschappen. Goed nieuws steenbok! Dit betekend dat jij jezelf in 2021 op een goede manier hebt weten op te laden.

“Familiebanden blijven behouden.”

Na het lezen van bovenstaande zou je kunnen denken dat de steenbok sociaal gezien toch ergens op moet inleveren. Niets blijkt (gelukkig) minder waar. Ook binnen het gezin en binnen de familie voelt de steenbok zichzelf namelijk prima in zijn of haar rol.

Kleine tip steenbok: Houdt wel je agenda goed in de gaten. Doordat jij dit jaar sociaal gezien nogal actief bent lijkt de kans groot dat jij, hier en daar, nog wel eens een afspraak vergeet na te komen.


Jaarhoroscoop steenbok liefde en relaties

De jaarhoroscoop steenbok 2022 voorspelt opnieuw een mooi liefdesjaar te zijn voor de steenbok. Helemaal vlekkeloos verloopt het jaar, op dit vlak, echter niet. In de maanden april en mei lijkt de steenbok een paar hindernissen op zijn of haar liefdespad aan te treffen. Geen zorgen steenbok, deze maanden ben jij straks weer snel vergeten.

“Zet je liefdesleven niet steeds op de laatste plaats.”

Ondanks dat de steenbok weinig te klagen heeft op liefdesgebied is er wel een belangrijke boodschap die de sterren je dit jaar mee willen geven namelijk; zet je liefdesleven niet steeds op de laatste plaats.

Een goede relatie, of het vinden van een relatie, kost tijd. Maak die tijd hiervoor ook echt vrij steenbok. Het zou zonde zijn als jij al het liefdesgeluk dit jaar aan je voorbij laat gaan.

“Twee maal een liefdes piek.”

Het liefdesleven van de steenbok bereikt dit jaar twee keer een piek. De eerste keer vindt deze piek plaats aan het begin van het jaar. In deze maanden zit de steenbok vol met romantische gedachten en plant het ene na het andere romantische uitje.

De tweede piek? Die vindt plaats net na de zomer en heeft de potentie om aan te houden tot aan het einde van het jaar.

Opvallend weetje; Het liefdesleven van de kreeft en schorpioen verlopen tijdens de zomermaanden iets minder positief. Heb (of wil) jij een relatie met iemand die geboren is onder n van deze tekenen? Houdt er dan rekening mee dat ook jouw liefdesleven iets minder soepel zal verlopen in de zomer.


Jaarhoroscoop single steenbok:

Ben jij pas net vrijgezel? Of is het jou niet gelukt om de ware te vinden in het voorgaande jaar? Dan is er goed nieuws! De single steenbok heeft ook dit jaar geen enkele moeite om een leuke partner te ontmoeten.

“Jij lijkt nu wel klaar om compromissen te sluiten.”

Tot aan 2022 worstelde de steenbok regelmatig met een vorm van bindingsangst. De wens om een partner te vinden was er wel, maar de angst om vrijheid op te geven bleek vaak net iets groter te zijn. In 2022 lijkt deze angst langzamerhand minder te worden.

Helemaal verdwenen? Dat is de angst nog niet – maar jij bent op de goede weg steenbok.

“De ware liefde vinden lukt het snelst tijdens de lente.”

Ben jij met volle overgave op zoek naar een nieuwe liefdespartner? Dan raad de horoscoop 2022 je aan om het ijzer te smeden wanneer het heet is. Zoals gezegd piekt jouw liefdesgeluk met name aan het begin en aan het einde van het jaar. Kom dus direct in actie wanneer 2022 aanbreekt.


Jaarhoroscoop steenbok in een relatie:

De jaarhoroscoop steenbok 2022 voorspelt dat het jaar wederom direct goed van start gaat. Jullie relatie lijkt zelfs iets ‘gemakkelijker’ te zijn dan in voorgaande jaren.

Goed nieuws! Jullie vormen nu echt een team samen. Tegenslagen? Wanneer ze op jullie pad komen kunnen jullie deze samen als team overwinnen.

“Zet jullie relatie op de eerste plaats.”

Ofschoon de voorspellingen die betrekking hebben op jullie relatie vrijwel volledig positief zijn is er wel werk aan de winkel steenbok. Zoals eerder gezegd is het erg belangrijk dat jij ervoor zorgt dat jouw relatie op de eerste plaats blijft staan.

Dit kan lastig zijn aangezien jouw werk en sociale leven dit jaar ook bijzonder veel van jouw aandacht opeist.

“Sommige steenbokken moeten net een stapje meer zetten.”

Om positief te beginnen is het voor iedere steenbok mogelijk om een mooi liefdesjaar te ervaren. Toch zullen sommige steenbokken hier net iets meer moeite voor moeten doen.

Is jouw partner bijvoorbeeld geboren onder het teken van de maagd? Dan zul jij dit jaar iets vaker de touwtjes in handen moeten nemen. Jouw partner kan namelijk iets minder handelen dan normaal.

Is jouw partner geboren onder het teken van de kreeft of schorpioen? Dan kan jullie relatie in de zomermaanden even een kleine dip krijgen. Geen zorgen steenbok. Na de zomer lijkt jullie relatie zich weer te herstellen.


De jaarhoroscoop steenbok 2022 voorspelt een positief jaar te zijn op het gebied van werk en carrière. De steenbok die inzet toont wordt rijkelijk beloond.

Het is dus verstandig om dit jaar met volle overgave aan de slag te gaan.

“Een winterse piek voor de mensen in loondienst.”

Werk jij in loondienst? En/of ben jij opzoek naar een baan in loondienst? Dan ervaar jij de meeste wind mee aan het begin en aan het einde van het jaar. Wil jij hogerop of vooruit komen? Dan is het verstandig om een betere band met je collega’s te creëren.

“Een zomerse piek voor de zelfstandige ondernemers.”

Ben jij een werkgever? Of werk jij als zelfstandig ondernemer? Dan voorspellen de zomermaanden jouw beste maanden te zijn dit jaar. Jij ziet kansen om jouw bedrijf uit te breiden en ziet hiermee niet alleen jouw bedrijf maar ook jouw winst toe nemen.


De jaarhoroscoop steenbok 2022 voorspelt, financieel gezien, een gemengd jaar te zijn. Je kunt haast zeggen; ‘soms zit het mee en soms zit het tegen’. Lastig steenbok! Een stabiele stroom van inkomsten heeft natuurlijk voor iedereen de voorkeur.

“Spaar wanneer het kan en blijf kalm wanneer dit niet mogelijk is.”

Het beste advies wat de jaarhoroscoop voor jou heeft is om jezelf niet ‘te’ druk te maken om geld.

Spaar wanneer het mogelijk is, en houdt het hoofd koel wanneer dit geen optie is. Jij kunt dit jaar echt zonder financiële problemen doorkomen. Maar dan moet jij wel zo vaak als mogelijk is de hand op de knip houden.


Benieuwd wat 2022 voor jou persoonlijk in petto heeft? Dagelijks zijn er meerdere astrologen op onze astrolijn beschikbaar die jou graag voorzien van een persoonlijke jaarhoroscoop.